2022-08-05
Bookmark咗好耐🥯終於試到呢間人氣超高,由網店做到實體店嘅Bagel甜品店🤤 8月份限定嘅Bagel有4款:金沙鹹蛋黃芋泥肉鬆、泰茶醬芒果乳酪、花生醬朱古力麻糬同BBQ手撕豬肉,全部都好吸引,但我得一個胃所以淨係試咗一款😆🥯金沙鹹蛋黃芋泥肉鬆 Bagel ($42)綿密嘅芋泥加上鹹蛋黃同肉鬆,甜鹹交織,鹹蛋黃香得嚟又唔乾,成個配搭真係冇得輸👍🏻 Bagel食落每一啖都有好多餡料,比想像中冇咁煙韌口感屬於偏扎實~🍰Oreo Tiramisu Basque Burnt Cheesecake ($65)Cheesecake好細滑仲有流心效果😍 上面加咗Tiramisu仲creamy,Oreo碎令到口感更豐富!因為有Oreo所以可能會有少少甜,但完全係我可以接受範圍內,好耐冇食過咁好食嘅Burnt Cheesecake,大力推介‼️☕️Latte ($40)咖啡都不錯拉花仲要幾靚~
🥯金沙鹹蛋黃芋泥肉鬆 Bagel ($42)
☕️Latte ($40)
咖啡都不錯拉花仲要幾靚~