2021-03-15
服務態度冇得輸,雖然知道佢係日本餐廳黎, Rich係香港人講廣東話,但係佢嘅禮儀就好似日本人咁樣,非常有禮貌。小插曲:臨走嘅時候,佢仲送到我哋到lift口。飲品我哋嗌左三杯確Carol,每人一杯,大概160幾蚊到。呢個地方應該係專人會知嘅,但我哋三個女仔冇話對Ricky好有研究,於是我哋嗌左Cocktail,佢有一般嘅Cocktail,都有水果嘅Cocktail,我哋最後都揀咗City Cocktail,但係佢都有三隻唔同味,一隻係蘋果,一隻係甘橘,另一隻係奇異果,好fresh就一定,味道唔指一隻,佢每杯面有溝唔同嘅水果,飲落mix得黎有layers,唔死甜,又有淡淡酒味,最啱happy hour 傾計飲。
飲品