2023-01-13 1693 瀏覽
年尾年結,當然要吃點好的來慰勞自己,這次就跟好同事兼好朋友偽出走一下,來到我倆完全不熟悉的地區:東涌!好好享受環境之餘也來一趟不一樣的用餐體驗意式香辣藍青口 $268先來一份香辣的刺激味蕾~ 店家以辣蕃茄醬炒藍青口,蕃茄的酸甜味更突顯了藍青口的鮮味;而藍青口無論是肉質跟味道都比一般青口更優勝、更肥美,自身味道更濃厚,加上這個惹味醬汁令青口變得更好吃又不失鮮味!最後用奉送的麵包來配醬汁一同進食,把混入海鮮味道的辣蕃茄汁完全不浪費的吃光光意式生牛肉片 $218好友很想吃的一款前菜,店家使用美國頂級牛柳、帕爾馬干芝士跟火箭菜製成,牛柳切得夠薄,食材表面放上大量芝士片跟火箭菜,再倒入橄欖油,更吃到點點松露香,香氣四溢,味道剛好不會太重,鹹鹹的很好吃,就很清爽的感覺廚師精選燒乳豬 $318這個要來推介給大家,跟一般吃到的燒乳豬帶點不同,這個是慢烤來的,好處是表面依舊金黃香脆,但肉汁會鎖得更好更美味!店員把這道菜端上檯時就散發著很好的氣味,份量比想像中多,兩個人分享是很足夠啊~ 外觀令人垂涎欲滴,金黃色的乳豬皮,切開聽到明亮清脆的聲音,乳豬脾肥瘦適中,比想像中鮮嫩又多汁,每口都吃到滿滿豐腴油脂,香
意式香辣藍青口 $268

意式生牛肉片 $218

廚師精選燒乳豬 $318
這個要來推介給大家,跟一般吃到的燒乳豬帶點不同,這個是慢烤來的,好處是表面依舊金黃香脆,但肉汁會鎖得更好更美味!店員把這道菜端上檯時就散發著很好的氣味,份量比想像中多,兩個人分享是很足夠啊~ 外觀令人垂涎欲滴,金黃色的乳豬皮,切開聽到明亮清脆的聲音,乳豬脾肥瘦適中,比想像中鮮嫩又多汁,每口都吃到滿滿豐腴油脂,香得很!邪惡又好吃!怕膩嗎?細心的店家已為點這道菜的客人準備了綠莎莎醬和以茴香跟蘋果煮成的醬汁,兩款醬汁都是味道清新,能將膩感帶走,後者更是甜甜的搭配肉類來吃非常好!
黑松露卡邦尼意大利闊麵 $188
最後一款主食用上好友很喜歡的食材:黑松露,搭配熟悉的卡邦尼意粉,意粉軟硬適中,掛汁度高,醬汁散發著松露香,再加上味道濃郁的奶油芝士醬,拌入煎得香烤過的惹味煙肉,相互實配合得天衣無縫~ 不會太膩啊,這間的意粉我確做得好錯!
Exotic Breeze $53
Peach Me $98

作為半西餐廳半酒吧的地方,特飲種類特別多,這晚cocktail mocktail 各來一杯!兩款飲品都各有魅力,前者以Bourbon whiskey作為基調,加入桃味利口酒、梳打水、熱情果果茸跟熱情果糖漿混搭而成,果味重酒精成份感覺不太多,容易入口~ 後者剛出到百香果、芒果、菠蘿、香蕉及青檸這類熱帶水果,拌入檸檬水調製,喝一口果香十足,味道酸酸甜甜,充滿熱帶風情啊!
店家位距離東涌市中心的短短5分鐘車程,一座開業兩三年的酒店內,已經絕少來到東涌的我倆,來到這間餐廳更是「鄉巴佬出城」,因為一下子就像來到渡假區一樣!
餐廳範圍相當大,分室內用餐區和寬敞的露天座位,裝潢風格也截然不同,前者偏向歐陸的時尚華麗,適合晚上來;後者更像是親近大自然的悠閑感,最適宜在日間來~ 而且還有不少用心打造的打卡場景:半圓拱梳化、蒸籠設計酒吧等,新穎之餘也可見店家有多細心!空間感大這個很大加分,整個氛圍也是彌漫著悠閒的感覺,非常適合跟親友或另一半來這邊放鬆用餐,享受一下悠然的歡樂時光
2022-12-21
2023-01-12 43 瀏覽
這裡的環境十分舒適,而且是pet friendly 可以帶小狗一起去!職員亦會給予墊,讓小狗坐得舒服。推薦這裡的pizza,十分簿而且材料很足!脆薄的,有驚喜!配上啤酒十分夾🤩

• PEPPERONI PIZZA
2023-01-11 1318 瀏覽
之前如果去東涌的話,只係去東薈城行街或者轉車入大澳、梅窩、或者上大佛。近期東涌發展咗好多。有一間新酒店「Four Points by Sheraton」🏨 喺東涌地鐵站行過去,大概15分鐘就到。酒店下邊有幾間特色餐廳及酒吧 每一間各有特色,特別呢一間「Cabana Breeze」🏝️🌊⛱️可以選擇坐室內或者室外。室外有帳篷座位好特別 ,室內裝修好豪華及優雅。坐邊度都咁舒服!食物選擇較多 有pizza 扒類 海鮮 同酒精飲品。全日冇食過嘢今次叫咗幾款主菜;Brick Chicken 普羅旺燒春雞 🐔薪鲜香草麵包糠烤製縠飼春雞配迷迭香烤薯仔和雞汁,隻春雞好滑 好Juicy。佢啲加幾塊檸檬同啲雞一齊焗,味道好好!😋Linguine 扇麵條 🦀香辣蟹肉魷魚墨汁扁麵條 加咗少少新鮮辣椒一齊炒帶少少辣味🌶️ 仲有洋蔥紅蘿蔔食過之後好有口感!Salsiccia Pizza 披薩 🍕帕爾馬干芝士、馬蘇里拉芝士、salsiccia 新鮮出爐嘅Pizza永遠都最好食 🤤 Sea Blue 🍹Blue curacao, vodka, lime & sugar syrup下次得閒同朋友揸車入嚟再食其他食物多一次 👨

Brick Chicken 普羅旺燒春雞 🐔
薪鲜香草麵包糠烤製縠飼春雞配迷迭香烤薯仔和

Linguine 扇麵條 🦀

Salsiccia Pizza 披薩 🍕

Sea Blue 🍹

下次得閒同朋友揸車入嚟再食其他食物多一次 👨🏻‍🤝‍👨🏼👩🏼‍🤝‍👩🏻👫👫👩🏼‍🤝‍👩🏻👨🏻‍🤝‍👨🏼
2023-01-09
  • 香辣蟹肉魷魚墨汁扁麵條
  • BRICK CHICKEN
2023-01-08 52 瀏覽
.Cabana Breeze 聖誕節前約左朋友🧑🏻短聚🎄,約左係Tbay🤩因為Tbay大部分餐廳我都食過曬,想試埋Cabana Breeze🤤今次終於有機會了!!!😍……….我地2個人叫左1️⃣Squid ink linguine with crabmeat 🦀 ($168)2️⃣Margherita pizza ($158)3️⃣Mashed potatoes ($68)………Linguine 擁有比較厚實嘅口感😍帶小小微辣,番茄粒粒為linguine添左口感,亦滿滿蟹肉🥹🤤好好食👍🏻……….Margherita pizza 用左番茄醬、芝士同埋羅勒,有淡淡嘅奶香,一扯起就拉起長長嘅絲,加上脆薄嘅餅底,margherita真係成為我最愛食嘅pizza😍……….Mashed potatoes好香好綿,好有奶香👍🏻👍🏻
Cabana Breeze
我地2個人叫左
2️⃣Margherita pizza ($158)
3️⃣Mashed potatoes ($68)
………
……….
Mashed potatoes好香好綿,好有奶香👍🏻👍🏻
Linguine
Margherita pizza
2022-12-18
Linguine
Margherita pizza
  • 香辣蟹肉魷魚墨汁扁麵條
  • Margherita  pizza
2023-01-01 55 瀏覽
已經係第二次去食,呢間係小編目前為止喺嗰邊附近評分最高嘅一間餐廳,所以就帶咗個朋友仲有個BB一齊去食好西😋基於有小朋友喺度所以都叫咗一份炸魚薯條、龍蝦燴飯仲有個Pizza🍕總括嚟講都係覺得唔錯所以先會過嚟食第二次,燴飯都幾啱一啲重口味人士去食,而且裏面嘅蝦肉好新鮮,個份量都好啱同行嘅朋友去食,炸魚薯條就不過不失,炸魚外皮都做得好酥脆,裏面嘅魚做得好嫩滑,反而相對地個Pizza有啲失色😣因為之前都有試過佢哋嘅Pizza都唔錯嘅,但係今次就比較重口味而且餅底做得麻麻地,但係overall都OK嘅。另外佢哋嗰度嘅侍應都好Nice,見到我哋有BB就攞咗張baby Chair俾我哋🥰
Lobster Risotto
Fish&chips
Mixed seafood pizza
2022-11-17
Lobster Risotto
Fish&chips
2022-12-26 53 瀏覽
⚠️係餐廳show我嘅ig page @eatingholic 就會有甜品送⚠️#HawaiinPizza ⭐️⭐️⭐️⭐️#MaialaePorchetta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#AsianPunch ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️要係香港搵個寧靜又高質嘅餐廳選擇真係唔多,節日慶祝唔想食嚟食去都個幾味,可以考慮吓享受呢個地中海異國風情架!⭕️佢個乳豬仔係必試!裡面好林出面好脆勁正⭕️Pizza超大超足料好抵食⭕️員工超親切會關心你嘅需要⭕️AsianPunch用真荔枝啖啖肉超有誠意⭕️裡面同外面環境都好正有唔同感覺⭕️去到呢間餐廳會有一種去左旅行嘅感覺⭕️餐廳有好多打卡位可以慢慢影靚相

#HawaiinPizza ⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️裡面同外面環境都好正有唔同感覺
⭕️去到呢間餐廳會有一種去左旅行嘅感覺
⭕️餐廳有好多打卡位可以慢慢影靚相
2022-12-20 63 瀏覽
呢間環境好好,記得之前食過我係安排係户外位置,再坐係鳥籠入面,個風景好好野食份量就正常西餐,唔會好多,但都夠食而味道都同價錢成正比,唔會係湯人個種不合理既貴,加埋個景都值得一試
野食份量就正常西餐,唔會好多,但都夠食
2022-12-19 62 瀏覽
🏠近幾年由於疫情嘅關係,都好少會出入東涌,上網見近期東涌一帶開左唔少新酒店同新餐廳,於是見有假期就約埋朋友一齊入東涌嘅新酒店staycation,順便行下街同食下飯,睇吓會唔會發掘到一啲有水準嘅新餐廳。今次晚餐book左係酒店隔離嘅Cabana Breeze食晚飯,佢既係餐廳又係酒吧,座位方面則分室內同露天兩部份,露天嘅座位以金色嘅度假風為主,而室內則以華麗嘅歐陸風為主,各有特色,非常適合中意打卡嘅我地 。食物方面我哋就叫左1️⃣ Avocado Chicken Salad牛油梨雞肉沙律2️⃣ Asparagus Smoked Salmon Pizza 蘆筍煙熏三文魚披薩3️⃣ Pappardelle 意大利闊麵💬整體上食物嘅質素唔錯,款色又夠多,再加上餐廳環境舒適又寫意,值得推介大家放咗工之後或者假期入黎chill下放鬆下。

食物方面我哋就叫左

3️⃣ Pappardelle 意大利闊麵

𝐏𝐞𝐭 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲🐶渡假風酒吧餐廳🏝內內外外都有打卡位📸戶外有鳥籠座位🕊 • 室內行豪華歐洲風💎平日晏就仲有親民價☀️𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭🍽~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ 4 courses Set lunch + Tea / Coffee ($158 - $298) ☀️(Monday - Friday • *Except Public Holidays)▪Soup or Salad▫️沙律🥗 : 用左多款唔同既蔬菜🥬 • 蕃茄🍅 •青瓜🥒……配千島醬汁🧡▫️餐湯🥣 : 濃濃蘑菇湯 • 香草🌿 • 脆脆多士粒🍞.▪Starter ▫️Calamari : 脆脆魷魚圈🦑,炸漿薄薄,加少少檸汁🍋 • 點埋他他醬🤍.▫️Garlic Mushrooms : 平時食炒菇🍄通常都好油,但依個唔會🫰🏻,蘑菇𝐊𝐞𝐞𝐩到有菇汁,淡淡蒜香🧄.▪Main ▫️Octopus Seafood Risotto ($208)咁大條八爪魚鬚🐙,勁有睇頭🤩,食落唔韌。底既意大利飯🇮🇹有咬口,仲超足料😚加左好多種海鮮 : 墨魚仔 • 蝦仁🦐 • 蜆肉 • 小元貝……🌊多到啖啖
𝐏𝐞𝐭 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲🐶渡假風酒吧餐廳🏝

Salad  &  Soup

▪Starter
Calamari  &  Garlic Mushrooms

▪Main
咁大條八爪魚鬚🐙,勁有睇頭🤩,食落唔韌。
底既意大利飯🇮🇹有咬口,仲超足料😚
多到啖啖都舀到🥄
粒粒🍚都有醬汁包住,而且勁夠熱🔥
Octopus Seafood Risotto
Octopus Seafood Risotto

▫️Baby Back Ribs ($198)
𝐁𝐁豬助骨🍖用左慢煮,所以唔會好乾柴,
𝐁𝐁𝐐醬汁 • 香料,食落少少甜甜地,幾入味😝
邊邊位仲有少少焦香🤏🏻
配脆脆粗薯條🍟
Baby Back Ribs
Baby Back Ribs

▪Dessert 甜品
▫️Dessert of the Day
白朱古力蛋糕🍰,蛋糕體鬆軟,
食落唔會死甜 • 好香🤍
碟仲用朱古力醬🍫裝飾
Dessert of the Day   &  Coffee

▪Drinks (Tea / Coffee)
▫️House Wine (跟Set Lunch 加+$35)
𝐒𝐚𝐧𝐠𝐢𝐨𝐯𝐞𝐬𝐞帶果香,易入口🍷
House  wine

▫️Americano ($35)
散嗌咖啡☕️配蛋糕🍰
有冇人都鍾意咁配搭?
🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺餐廳有室內 • 室外露天座位,各有唔同感覺 • 特式既打卡位📸
🔺店員服務好好 • 有禮貌👍🏻
👉🏻會留意住👀你食既進度上下一道菜🍽
👉🏻會主動推介野食 • 問你味道上既意見……💁🏻‍♀️
🔺東涌地鐵站🚇𝐀出口對出,有免費接駁巴士直達🚌
2022-12-17 989 瀏覽
Cabana breeze is located in the mall of Sheraton Hotel in Tung Chung. It's Fantastic to enjoy chill vibes with beautiful food and wine presentation. The atmosphere and service were excellent . Good place to chill out! Cabana breeze 位於香港東涌世茂喜來登酒店內的商場,穿過酒店大堂進入商場一樓就到。餐廳有濃烈歐洲氣氛,裝飾漂亮,空間感大,感覺舒適。員工服務友善,相當不錯的用餐體驗!!☁️ CHICKEN QUESIDILLAS $148Chicken, peppers, onions, garlic, mozzarellacheese雞肉、辣椒、洋蔥、大蒜和馬蘇里拉芝士超級好食!!朋友讚不絕口!!好惹味~粟米餅做到好軟身,餅皮一啲都唔硬!!Amazing food! Quesadillas is very textured, spicy sauce that's

☁️ CHICKEN QUESIDILLAS $148
cheese
雞肉、辣椒、洋蔥、大蒜和馬蘇里拉芝士
超級好食!!朋友讚不絕口!!好惹味~
粟米餅做到好軟身,餅皮一啲都唔硬!!

Amazing food! Quesadillas is very textured, spicy sauce that's rich and garlicky. Taste so strong and little spicy. Yummy!

☁️ PEPPERONI PIZZA $178
Tomato sauce,mozarella chesse,pepperoni
番茄醬、馬蘇里拉芝士、意大利辣香腸

So big!!!!!!Unexpectedly large portion of pizza, and it is above standard! Astone kiln handmade pizza.

Pizza份量很大,有驚喜。辣肉腸好鹹香~
Cabana Pizza是手工製作,然後於極高溫度的石爐烤手工製,所以做到餅底好薄但煙韌!!~

☁️ The Zombie $98
Bacardi gold, dark rum, 151 rum, apricot brandy, lime, exotic puree & pineapple juice

A sweet Cocktail suitable for ladies.
甜甜的一款cocktail(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

☁️Asian Punch $53
It is a mocktail blended with Fresh lychee, mint leaves, lime wedge, sugar syrup. lychee juice and soda. A refreshing drink!

好清新的一杯飲料特調,好解渴。荔枝味好出!!配上薄荷青檸梳打水組合很讚!
PEPPERONI PIZZA
位於東涌世茂喜來登酒店T-Bay灣景薈入面有幾間餐廳 上次試了一家墨西哥🇲🇽菜今日決定試下好有歐陸渡假風餐廳- Cabana Breeze臨近聖誕節 🎄 餐廳內外超有聖誕氣氛🎅🏻而餐區和寬敞的露天座位 是半圓拱梳化打卡位 超吸睛~🐖Babay Back Ribs (Half) 豬肋骨用上秘製乾香料 帶少少辣 🤏再配上燒烤醬慢烤 🍖肉質鬆軟 再配薯條🍟~🍝Pappardeile意大利闊條麵 滿滿牛肝菌和雜菌 🍄配意大利闊條麵黑松露忌廉汁😍好濃最喜歡意大利闊條麵加蒜片炒熟 正👍🌞~🍹ASIAN PUNCH 用上亞洲水果的飲品ASIAN PUNCH 內有新鮮荔枝、薄荷葉、青檸角、糖漿、荔枝汁、蘇打水 好FRESH好好飲👏🏻👏🏻
臨近聖誕節 🎄 餐廳內外超有聖誕氣氛🎅🏻
而餐區和寬敞的露天座位 是半圓拱梳化打卡位 超吸睛

🐖Babay Back Ribs (Half)
豬肋骨用上秘製乾香料 帶少少辣 🤏

黑松露忌廉汁😍好濃
最喜歡意大利闊條麵加蒜片炒熟 正👍🌞

🍹ASIAN PUNCH
用上亞洲水果的飲品ASIAN PUNCH

Baby Back Ribs🐷慢煮豬仔骨份量十足😍😍我同朋友兩個空肚去都食唔嘥,大份到可以當二人份正餐🤣🤣但係個肉質略嫌太實,用咗好多時間去切,醬汁同薯條幾香口唔錯🤤🤤Salmon TarTar三文魚他他🧡刁草、乾蔥、檸檬汁再加少少橄欖油mix埋一齊,酸酸地,好清新好開胃🍋✨環境方面,呢度附近有其他餐廳比想像中多人多狗仔🐶建議大家weekend 4點度或者weekday去,避開人群❤️
Baby Back Ribs🐷

午餐
Baby  Back  Rips
Salmon  Tartar
  • 三文魚他他
假日梗係要帶狗狗周圍玩下,俾我睇到東涌有一間餐廳 Cabana Breeze係寵物餐廳,一於嚟呢度醫肚先!呢間餐廳位於東涌Sheraton堂酒店隔離,揸車/搭的士入黎會係比較好嘅選擇,如果唔係就要搭接駁車,食滿$400仲有免費泊車~⭐️Cabana Breeze 餐廳好大,非常有外國風情 如果早啲嚟仲可以坐喺佢哋嘅雀仔籠入邊 非常靚 打卡一流 !我哋坐喺戶外,涼風吹來 非常寫意 狗狗都可以坐喺地下休息💯⭐️叫咗幾樣食物一齊share~炸魚薯條 分量十足!魚柳非常香脆,配上他他醬,微酸嘅感覺令到口感更上一層!Parma Ham Pizza 新鮮熱辣焗出嚟,上邊有火箭菜、Parma Ham, 芝士 等等 再配上香脆餅底 食完已經好飽😆😆意大利闊面素食者之選!彈牙嘅闊面配上黑松露同極多蘑菇! 掛汁又好吃💯呢間餐廳舒適又寫意,可以消磨一整個下午🥰🥰

我哋坐喺戶外,涼風吹來 非常寫意
狗狗都可以坐喺地下休息💯⭐️

叫咗幾樣食物一齊share~

炸魚薯條

Parma Ham Pizza

意大利闊面
素食者之選!彈牙嘅闊面配上黑松露同極多蘑菇! 掛汁又好吃💯

呢間餐廳舒適又寫意,可以消磨一整個下午🥰🥰

成日係市區覺得有少少悶,今次行遠少少入到東涌嘅靚靚打卡餐廳Cabana Breeze chill chill🤍餐廳係東涌 Sheraton酒店隔離T Bay商場,可以喺東涌地鐵站搭免費Shuttle Bus入去,都幾方便。環境相當舒服,餐廳入面裝修好打卡able,如果天氣涼涼地坐出邊都係一個唔錯嘅選擇🤍平日去仲有Four courses set lunch,我地一人叫咗一個set,每個course都分量十足!沙律🥗餐湯🥣南瓜湯🎃Starter雞翼 雞鎚 配甜辣醬 魷魚全部小食都即炸熱辣辣 醬汁好開胃👍🏻Main主菜真係有驚喜🤍羊腿首先係比個羊腿驚豔到!羊熟嘅程度剛剛好,肉質超腍滑,而且肉味香濃👍🏻👍🏻👍🏻八爪魚海鮮意大利飯🐙之後意大利飯既八爪魚燒得好香,一啲都唔韌,而且飯入面啖啖都食到蝦、蜆、貝等等嘅配料!是日甜品係New York cheese cake再配埋杯cappuccino☕️真係一個好滿足嘅lunch!呢度環境、質量真係性價比十足,值得一試!💰$150-250pp🤎回頭率 85%

沙律🥗

💰$150-250pp
🤎回頭率 85%
2022-11-22
2022-12-03 63 瀏覽
係附近去完2日1夜既staycation🏰,有d肚餓,係附近搵左間餐廳坐下chill下,享受埋最後半日既holiday🏝️。餐廳環境好靚,係以歐陸風格裝修,除左室內既用餐區外,仲有寬敞的露天座位⛱️可以揀。不過露天有啲曬,所以我地揀左坐入面。🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍝Spaghetti Aglio Eolio $158義大利美食的代表"橄欖油蒜香義大利麵",材料簡單,但味道美味可口🥰,有蒜香🧄同菇香,仲加左辣椒🌶️,好夠辣味,非常鐘意佢意粉嘅質地,結實帶嚼勁。🤘🏽🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍕MARGHERITA PIZZA $158呢款最經典嘅Pizza,只係用左番茄醬汁🍅、mozzarella🧀、羅勒🌱同橄欖油,但絕對值得一試。餅皮做得非常出色,食起來好有麵粉🧇嘅香氣,質感有嚼勁得來餅邊好香脆。醬料完全唔會遮蓋左餅皮嘅香氣,兩者之間取得平衡。😍🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍹HUA ONO $53包含黑莓🫐、紅桑子🍒、草莓🍓、檸檬🍋及檸檬水等調製,味道酸甜!開胃解渴!🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🍸EXOTIC BREEZE $53由百香果、芒果🥭、菠蘿🍍、香蕉🍌、青檸🍋、檸檬水調製而成,果香十足,味道酸酸甜甜

Spaghetti Aglio Eolio
🍝Spaghetti Aglio Eolio $158

MARGHERITA PIZZA
🍕MARGHERITA PIZZA $158

HUA ONO
🍹HUA ONO $53

🍸EXOTIC BREEZE $53
由百香果、芒果🥭、菠蘿🍍、香蕉🍌、青檸🍋、檸檬水調製而成,果香十足,味道酸酸甜甜,好清新~推薦!✌️

🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

總結:雖然東涌真係有d遠,但如果放假想去下遠少少既地方,chill下relax下,依到真係一個唔錯既地方。😍人唔算太多,影相又靚,價錢黎講都合理,食物質素高,好岩拍拖過黎嘆一個輕鬆既假期。🌟⭐️🌟
Spaghetti Aglio Eolio
MARGHERITA PIZZA