2023-07-08 170 瀏覽

Just take a peek down below the photographs, they have given such vibes for people who are longed to travel around the world. The place decorated itself into an airport waiting lounge as well as an in flight scene. The food was alright, they had a recent happy hour promotion in which you could ordered a mini pizza that came with a drink. The pizza wasn't too crispy and it was only a so-so taste. My friend ordered the beer which would go nothing wrong, however, I was quite impressed with the apple juice - sweet and refreshing.

素食pizza

We also ordered a danish toast which had two scoops of ice cream on top, very dreamy-like. They had a recent promotion for the birthday stars - Call in and pre-book this danish toast when your friends have their birthdays, this danish toast will be FREE for you when you dine in at 6pm.
生日雪糕toast

2023-07-05
素食pizza
生日雪糕toast
2023-07-06 1334 瀏覽
以機艙為主題的餐廳, 之前在大角咀都感受過, 相對而言這間的裝潢更加優雅舒適, 旁邊卡位的飛機窗螢幕顯示著風景, 風景會不停轉變, 邊用饍邊看著這個環境彷如置身於商務客位 😁 如果八時半入座更加享受半價優惠!100%美國安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148沒有加了其他醬汁, 非常原汁原味, 只有一塊芝士, 牛肉味道濃, 如果芝士可以做到溶透的狀態會更加理想! 😚大阪燒薄餅 $158很久沒有試過大阪燒了, 薄餅材料跟大阪燒一樣有燒汁, 沙律醬, 生菜, 蘿蔔絲和木魚, 不過味道不太像大阪燒。由於燒汁, 薄餅微微帶甜, 熱騰騰吃倒是不錯 ☺️ 如果放涼了質感就會像薄餅麵包。燒春雞半隻配沙律薯條 $178燒春雞外皮非常脆口, 雞肉沒有太多滷制, 配上燒汁一起吃才滋味。沙律加了很多沙律醬, 蠻有外國風味。月光寶盒 $138有青蘋果士多啤梨Gelato, 加上士多啤梨, 紅莓, 黑桑跟青葡萄。多士非常鬆軟, 旁邊還帶點脆口, 多士本身已經有味, 再配上Gelato和楓糖醬就更出色 😋 楓糖醬只需加一點點已經十分足夠! 基本上每枱都點了不同款式的甜品。我特別喜歡這種有主題的餐廳, 環境一流, 坐位寬敞舒
100%美國安格斯牛肉漢堡包配薯條 $148
100%美國安格斯牛肉漢堡包配薯條
大阪燒薄餅 $158
燒春雞半隻配沙律薯條 $178
燒春雞半隻配沙律薯條
月光寶盒 $138
月光寶盒
我特別喜歡這種有主題的餐廳, 環境一流, 坐位寬敞舒服, 服務態度好, 食物也不錯, 尤其甜品更加出色! 👍🏻
2023-07-04
100%美國安格斯牛肉漢堡包配薯條
月光寶盒
2023-07-03 185 瀏覽
落雨日子又要攝時間,見係Holly Brown 先諗住幫襯5點幾,staff同我講可唔可以6點交枱佢哋要做晚市,無問題,我都係攝時間姐,就照入座,點知後悔到一個點Fish & Chips一擺低見到個樣已經心知不妙薯條粉而無味,唔點茄汁真係無味到食唔到架炸魚…炸皮淋嘅…睇樣都希望估錯,點知真係淋嘅炸皮連點炸魚個沙律汁都係水了了…真係沙律汁唔係沙律醬Waffle….只想盡快食完算數,咬到每啖都係有沙糖…甜…邊位直頭有粗粒沙糖痴住嘅….做法黎?我真係唔識欣賞Matcha Latte 收$70,但仲衰過星巴X埋單$389…到底食佐d咩呀🙄唔怪得無客啦….唔好做臭Holly Brown個名啦
落雨日子又要攝時間,見係Holly Brown 先諗住幫襯

Fish & Chips一擺低見到個樣已經心知不妙

薯條粉而無味,唔點茄汁真係無味到食唔到架
炸魚…炸皮淋嘅…睇樣都希望估錯,點知真係淋嘅炸皮
連點炸魚個沙律汁都係水了了…真係沙律汁唔係沙律醬

Matcha Latte 收$70,但仲衰過星巴X

埋單$389…到底食佐d咩呀🙄
唔怪得無客啦….
唔好做臭Holly Brown個名啦
Fish  &   Chips
$194.5
2023-07-01 129 瀏覽
這天安排了1830的飛機(入座),自己卻記時間了,1840收到被取消的通知,而且有未能出席的記錄。由於我十分重視openrice的記錄,我急於到店希望解釋一番。沒想到店員十分有禮貌,而且馬上答應為我處理。然後我很快入座,坐的是窗口位位置。也點了free flow pizza and wine. 酒的種類也算齊全,紅白酒各有兩樣,也有四款啤酒以及一些果汁飲品。Pizza也有六七款,有正常的 Pepperoni, 素食的夏威夷以及 Margarita。也有比較有玩味的大阪燒,手撕豬肉等。我問店員因為我只有一個人,是否可以不用吃一整個同款pizza,他也很親切地為我換上細size。味道方面中規中矩,而且材料不算多。不過整體感覺良好,尤其是店員很快速地把我惶恐的心情平伏,而且進餐過程也表現細心。
又飛啦Yeah🛫✌🏻有無呃到大家呢😎 事實上呢度係尖沙咀既餐廳 機艙主題非常打卡able 而且經OpenRice 訂座 20:30 入座仲可享 全日餐牌半價優惠 🙌(🙌食品 飲品 甜品都計架)💓忌廉菠菜意大利粉配香煎帶子兩道主菜都揀左帶子😂 煎封理想 醬汁是青醬一類 很惹味 意粉軟硬度剛好 💓雜菌帶子黑松露忌廉意大利飯滿意 意大利飯個人喜好再軟稔一點點🤏💓經典熱香餅經典樣子 經典味道 生果新鮮 湯圓很喜歡💕💓Latte喜歡簡約的杯子 咖啡☕️也好飲🎂話說生日月份光顧 仲會送美人魚丹麥吐司 🧜‍♀️ 湯圓已經話等為娘生日時 要同我黎食😂
忌廉菠菜意大利粉配香煎帶子

忌廉菠菜意大利粉配香煎帶子
經典熱香餅
Latte
2023-06-27 70 瀏覽
餐廳位於尖沙咀地鐵站附近嘅美麗華廣場,地點好方便。好鍾意卡位邊嘅飛機窗口設計,有富士山雪景,有時會轉下機翼相或者轉黃昏相,美景配美食,好啱打卡用。仲有個佢美人魚西多都好靚,好fancy。但食物質素就一般啦,不過不失。我地叫左pizza,卡邦尼意粉,炸魚柳漢堡薯條,普通lunch set,配埋南瓜湯同黑糖面包。我自己就覺得個面包唔夠熱同個南瓜湯有啲淡。其他食物同野飲質素都ok.每人埋單都係百零蚊,尖沙咀黎講算ok.
餐廳位於尖沙咀地鐵站附近嘅美麗華廣場,地點好方便。

仲有個佢美人魚西多都好靚
,好fancy
2023-06-27
  • 美人魚丹麥吐司
2023-06-26 123 瀏覽
由澳洲返香港後一直都仲係好chill好relax ~連係香港食飯都要揀間有旅行感覺既餐廳😂Holly Brown副線~Cabin Crew Coffee✈️係以飛行為主題💁🏻‍♀️仲有三大特色打卡位 包括飛機艙/航廈指示牌/時區鐘係度食嘢 望住飛機艙個窗 好似起飛緊去緊目的地既感覺🥰搞笑得黎又有放鬆既心情🩵.今次叫左2份主食 明太子大蝦意大利粉既蝦超彈牙~意粉都好爽口 唔會太咸 食完無好口渴既感覺~ 英式all day breakfast 比想中大份有太陽蛋吐司🍞 薯餅 芝士大啡菇 salad🥗 煙肉 茄汁焗豆等等 超豐富太陽蛋多士好好味 而且好脆~薯餅熱辣辣 外脆內軟 唔會炸得過左火.經典熱香餅配上新鮮水果🍓 忌廉 楓糖漿同雲尼拿雪糕🥞熱香餅配雪糕食真係無得輸😋再淋楓糖漿係面頭 甜而不膩。雖然熱香餅唔係空氣感十足果款 但都煎得好鬆軟 蛋味香濃🥚一人一份無問題👍🏻.由今日起 晚上8:30或之後入座單點食物/飲品仲可以有半價優惠呀!!!仲唔快啲衝🏃🏻‍♀
由澳洲返香港後一直都仲係好chill好relax ~
連係香港食飯都要揀間有旅行感覺既餐廳😂
係以飛行為主題💁🏻‍♀️
仲有三大特色打卡位 包括飛機艙/航廈指示牌/時區鐘

英式all day breakfast 比想中大份

經典熱香餅配上新鮮水果🍓 忌廉 楓糖漿同雲尼拿雪糕
🥞熱香餅配雪糕食真係無得輸😋再淋楓糖漿係面頭 甜而不膩。

由今日起 晚上8:30或之後入座
單點食物/飲品仲可以有半價優惠呀!!!
仲唔快啲衝🏃🏻‍♀
2023-06-20
喺尖沙咀美麗華呢一間以航空機艙為主題嘅西餐廳,超打卡able. Jami 呢排好忙,未有時間飛🥲 未飛到就過嚟打卡先啦。燒雞配凱撒沙律半隻燒春雞分量十足,肉質都Juicy,配埋調味好嘅凱撒沙律一齊食,輕盈得來好滋味。大阪燒Pizza呢款Pizza好特別,係全素食pizza,Pizza上面滿滿大阪燒材料,無肉類喺Pizza上面,食多幾塊都唔會食得好漏,食落都好似食緊大阪燒咁,好特別👍🏻雜錦泰式沙嗲拼盤配秘製醬汁(雞肉&豬肉)泰式沙嗲有雞肉同埋豬肉口味各有3串,仲有沙律菜伴碟,最啱同朋友一齊開心share點埋秘製醬汁,yummy 好惹味💓🤭朱古力心太軟配意式雪糕流心朱古力心太軟朱古力味香濃,即叫即焗上枱,仲暖暖地,配埋雲呢拿口味雪糕真係好夾呀。
喺尖沙咀美麗華呢一間以航空機艙為主題嘅西餐廳,

大阪燒Pizza
呢款Pizza好特別,
大阪燒pizza
食多幾塊都唔會食得好漏,食落都好似食緊大阪燒咁,好特別👍🏻

雜錦泰式沙嗲拼盤配秘製醬汁(雞肉&豬肉)

泰式沙嗲有雞肉同埋豬肉口味各有3串,仲有沙律菜伴碟,

• 大阪燒薄餅
2023-06-15 148 瀏覽
main dish真係唔抵食叫咗個$158嘅fish and chips同$398嘅牛扒fish and chips又細碟又凍牛扒仲細過我隻手,切開得四件,一啖要一百蚊…叫medium rate,黎到一邊係medium well、一邊係well…牛味冇乜 雪水味就好濃😵但甜品係好食嘅gelato同個cone、仲有最後嘅甜品toast都Okay
main dish真係唔抵食

fish and chips又細碟又凍

牛扒仲細過我隻手,切開得四件,一啖要一百蚊…

牛味冇乜 雪水味就好濃😵

甜品係好食嘅

2023-06-13 95 瀏覽
星期日去尖沙咀行街,想去間舒服啲,唔使趕頭趕命同人迫嘅餐廳。行吓行吓就去咗美麗華呢間餐廳。入座之後,服務一流,賓至如歸。好細心咁介紹餐牌。香港嘅餐廳,就算價錢唔平服務都未必好。呢間餐廳唔算貴,但係服務一流。機艙做主題,好有特色。而且環境舒服。有一種休閒嘅感覺。食物質素亦良好。猶如置身喺飛機商務艙嘅享受。服務人員會不時查看食客嘅需要,為我哋加水,又會詢問餐點適唔適合自己胃口,輕鬆咁同食客傾偈。令到我地好放鬆。

Cabin Crew coffee by Holly Brown 以飛行作為主題! 非常特別! 整間餐廳就像機場的貴賓室一樣,設有世界時鐘、航廈指示牌、飛機窗口位~窗口位的螢幕還會變機翼或不同景色,以假亂真~給人一種在旅行感覺✈️我們點了:Fish & chips $148薯條金黃香脆~炸魚肉質鮮嫩多汁🤤Hawaiian Pizza $13811吋大夏威夷pizza~菠蘿大大粒,非常Juicy🥰餅底是薄身的,吃起來相當脆口Guava juice $55香甜清爽的冷壓番石榴汁,好好飲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)Purple potato latte $70緊記,一定要攪勻才喝(。ì _ í。)底部是甜甜的紫薯粒~相當有咬口!Mixed Berries French Toast $108丹麥吐司重頭戲(*ˉ︶ˉ*)口感鬆軟,外皮微焦微脆~加上gelato 🤤很邪惡👉🏻每日8:30或之後入座,單點食物/飲品可享半價優惠!🍕☕️超值!

我們點了:
Fish & chips $148
薯條金黃香脆~炸魚肉質鮮嫩多汁🤤

Hawaiian Pizza $138

Guava juice $55
香甜清爽的冷壓番石榴汁,好好飲(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

Purple potato latte $70

2023-06-10 144 瀏覽
唔係所有人生日都可以免費獲取,只限香港身分證!遊客就sorry了出品性價比都唔錯,套餐配有湯或沙拉,雪糕或心太軟~西班牙燒豬,肉質嫩滑,皮薄香脆!大阪燒,融合pizza做法,脆底,唔使驚粉底太飽
出品性價比都唔錯,套餐配有湯或沙拉,雪糕或心太軟~
西班牙燒豬,肉質嫩滑,皮薄香脆!
大阪燒,融合pizza做法,脆底,唔使驚粉底太飽
  • 美人魚丹麥吐司
  • 大阪燒薄餅
Jo已經三年未飛🥲太想去旅行又未去得,呢晚來到美麗華一樣開心🥰門口有個boarding gate😍入到去坐低好似走進機艙,機窗風景會不停轉換,仲有我們最愛的富士山🗻真的好想念這地方🥹見到大家都好興奮🤣成間餐廳都好有feel,仲有個corner位有齊多個國家時間,真係好似係機場!不過相太多,post住一半先🤣.燒春雞及燒豬肋骨拼盤 $268美國牛扒配大蝦及帶子 $398Matcha latte +$8Iced mocha +$12心太軟Three Scoop Gelato with WattleThe Mermaid Danish Toast $138.Dinner set好豐富😍有齊湯、主菜、飲品、甜品😍 牛扒厚身五成熟剛好,口感唔錯牛味濃,帶子彈牙厚身有驚喜😋燒春雞大大件啖啖肉,豬肋骨加埋醬汁好好食肉又淋身!好喜歡兩個set拼盤可以食到咁多款!滿足貪心的我🥰.甜品時間!必點美人魚toast超少女心好igable打卡一流😍慶生主角見到實開心🥰厚吐司上面滿滿cream和雪糕,顏色夢幻心心眼😍.Set dinner跟甜品一樣有驚喜,可以揀三球雪糕,相當高質口感細滑👍🏻仲有心太軟配雪糕per

燒春雞及燒豬肋骨拼盤 $268
美國牛扒配大蝦及帶子 $398
Matcha latte +$8
Iced mocha +$12
心太軟
The Mermaid Danish Toast $138

Set dinner跟甜品一樣有驚喜,可以揀三球雪糕,相當高質口感細滑👍🏻仲有心太軟配雪糕perfect match
真的超豐富食到勁飽大滿足🥰環境食物打卡一流,set dinner份量十足,非常推介👍🏻
2023-06-07 116 瀏覽
史上最唔抵嘅放題。嚴重略水。問題有二,一係pizza每次order都俾full size你,正常胃口唔會食倒多過一個問題二係,free flow酒形容有誤導。佢same category意思並非同一隔,而係同一支啤酒。姐係你第一支叫左asahi,第二支要corona都唔俾。其實佢個menu連價錢都冇已經好奇怪。唔會再幫餐呢間餐廳。pizza 質感唔錯,薄,脆。芝士足夠。其他餸菜極少。服務態度正常。座位正常。性價異常低。
史上最唔抵嘅放題。嚴重略水。

其實佢個menu連價錢都冇已經好奇怪。

唔會再幫餐呢間餐廳。

pizza 質感唔錯,薄,脆。芝士足夠。其他餸菜極少。

服務態度正常。座位正常。

性價異常低。

2023-06-05 86 瀏覽
生日老公🐷特意上網搜尋🔍特色餐廳搵到一間以機倉做主題嘅餐廳💺🛫好啱未渡蜜月旅行嘅夫婦👩‍❤️‍👨餐廳現時做生日promotion 晚餐6:00pm後、每人最少消費一樣飲品或食品即可享用生日月免費甜品🍰 (需在電話訂座時提出使用以上生日優惠、及到場出示有效證明生日嘅証件)$198 任食pizza 🍕 + 任飲果汁🍹或酒精飲品🍻+10%service charge 🍷 (dining time limit 90minutes)環境優靜、好適合小資情侶👫
生日老公🐷特意上網搜尋🔍特色餐廳

環境優靜、好適合小資情侶👫

2023-06-04