2021-09-30 88 瀏覽
#dinner #沙田有次要經過沙田,咁啱發現到espuma開嘅呢間粉紅色餐廳٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)وEspuma早幾年搞afternoon tea同spanish food都幾多人去食,一直都未有機會試吓,今次終於有緣一試(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)蟹盛樂🦀 -$145呢個好好食,個飯好香奶味而且個蟹鉗係真㗎(´▽`)!原本以為得個靚字,點知係真材實料٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و推薦!慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵🐷-$115珍珠麵出乎意料之外地好食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و粒粒珍珠麵都吸收晒味噌湯汁,味道好和諧一粒都冇食剩(=´∀`)人(´∀`=)原本仲好猶疑去唔去食呢啲打卡餐廳,諗住實好多人要排隊/啲嘢唔好食得個睇字,點知又幾好食!下次再嚟沙田應該都會返嚟食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
#dinner #沙田

蟹盛樂

蟹盛樂🦀 -$145
慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵

慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵🐷-$115

蟹盛樂
慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵
某日同朋友做完運動,經過沙田去食個下午茶,見呢間新開,仲要係espuma旗下,可以一試!本身個場唔多人,企左一陣都無人安排入座,員工有點懶散。一入去,d員工眼神好似覺得著運動衫入黎好奇怪咁指指點點!點左2個菜,女員工望一望我地又同隔離同事傾又望我地,成餐飯都幾唔舒服!慢煮八爪魚配泡菜薯蓉好有辛感,泡菜薯蓉係有驚喜的!但泡菜的味好濃,太辣,蓋過左八爪魚的主色慢煮豬肉配珍珠麵珍珠麵新奇有趣,口感似有咬口的飯咁,幾得意,豬肉煮到似牛肉質感咁不過食完飲好多水,同埋成餐飯比d員工指點,去咁多餐廳都未試過...所以唔會有第2次了
某日同朋友做完運動,
經過沙田去食個下午茶,
見呢間新開,仲要係espuma旗下,可以一試!

本身個場唔多人,企左一陣都無人安排入座,員工有點懶散。
一入去,d員工眼神好似覺得著運動衫入黎好奇怪咁指指點點!

慢煮八爪魚配泡菜薯蓉

好有辛感,泡菜薯蓉係有驚喜的!
但泡菜的味好濃,太辣,
蓋過左八爪魚的主色

慢煮豬肉配珍珠麵

珍珠麵新奇有趣,口感似有咬口的飯咁,
幾得意,豬肉煮到似牛肉質感咁

不過食完飲好多水,

今次又黎到一間粉紅色既打卡餐廳🙆🏼‍♀️佢最出名既應該係甜品 大大舊既棉花糖😲但因為太飽 所以好多時都享用唔到甜品😆 全間店舖都係以粉紅色為主 好岩啲粉紅控📸牆身上面幾乎都掛滿壁畫 大大小小咁砌成一幅畫牆🖼大門口位置仲有一張有棉花雲襯托既打卡櫈🪑不過個位置就有少少難影 同埋都唔算好特色😂-🔸黑松露醬炒鮮雜菌寬條麵 ☻︎: 7/10 水準正常既 醬汁同意粉都合比例意粉彈牙 而醬汁既味道都夠香濃😌係比較難失手既菜式 唔特別既 不過都唔係差-🔸蟹盛樂 ☻︎: 4/10 呢個真係不得不講 睇個名都覺得架勢喇係咪👇🏼→蟹肉大閘蟹粉蟹柳芝士焗釀蟹蓋炸蟹鉗蠔仔飯←個釀蟹蓋 我完全搵唔到有蟹肉同大閘蟹粉🧐味道都無🥲只係有大量蟹柳芝士同粟米😅有少少忌廉汁底個炸蟹鉗就係普通會食到個啲 有蟹味既🤔個蠔仔飯係creamy既 不過食多兩啖會覺得佢好腥 要襯熱食成件事好似覺得自己食緊個兒童餐咁🥴仲要係收呢個價錢 咁我會寧願食多個寬條麵都冇咁嬲😤-🔸馬介休炸芝士薯波 ☻︎: 8/10 自從無得去澳門之後 就已經好掛住馬介休😭呢個係特色野黎既 香港都比較少見到薯波夠脆🥔聞到馬介休既香 但又唔算好重味🐟個感覺有啲似食緊馬介休薯
今次又黎到一間粉紅色既打卡餐廳🙆🏼‍♀️

整體真係俾個蟹盛樂拖低咗😳
晚餐就唔會再試喇 只會試埋佢個棉花糖甜品🤭
🧸🌞C.ookingbear推介指數 👉🏼👉🏼6️⃣🌟
2021-08-14
10 分鐘 (堂食)
2021-09-26 55 瀏覽
我諗我喺男士入面當中都係比較少數鍾意粉紅色嘅類型黎~不過美食顏色沒分男女既,特別係又岩打卡又好味既~所以我一有時間就去呢間意粉紅色做主題嘅餐廳打下卡~咁岩我有個老友又唔介意陪我去~始終兩個男仔食我開頭都有啲擔心好似怪怪地,我入到餐廳都有見到有唔少嘅男仔食嘅,所以我都好enjoy~我叫左個巴拿馬pizza同黑松露醬薯條做主打,估唔到份量都算多,好彩我地有留肚黎食佢個甜品,係粉紅色嫁綿花糖呀~ 影相打卡真係好正~最後提提大家下次黎要預早小小黎,因為真係幾多人嫁~

我入到餐廳都有見到有唔少嘅男仔食嘅,
所以我都好enjoy~

招牌鮮雜果麻薯窩夫配雪糕及棉花糖

最後提提大家下次黎要預早小小黎,因為真係幾多人嫁~

2021-09-11
下午茶
招牌鮮雜果麻薯窩夫配雪糕及棉花糖
  • 招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖
2021-09-26 88 瀏覽
上回爭扎於雞胸菠菜忌廉珍珠麵和淡咖喱乳酪青口闊條麵之間, 因店員告知餐牌一個月轉一次, 這個月也會用這個餐牌, 所以決定先吃雞胸菠菜忌廉珍珠麵, 留待下次才吃淡咖喱乳酪青口闊條麵。事隔數日再來, 店員解釋因來貨問題, 餐牌又變回上月的, 與淡咖喱乳酪青口闊條麵無緣, 難免有點失望。Lunch Set1) 是日餐湯: 忌廉磨菇湯2) 主菜: 去骨海南雞西班牙式燉飯 $983) 甜品: 蛋糕4) 升級至奶蓋系列特飲: 青花瓷奶蓋 (少甜) $205) all + 10%忌廉磨菇湯啖啖磨菇肉, 淡淡磨菇香, 有咬口, 略嫌稍凍不熱。去骨海南雞西班牙式燉飯估計是餐廳的主打, 印象中每月的lunch menu均有這款。海南雞有多個部位, 有雞胸, 雞翼和雞脾等, 有圖有真相, 雞翼和雞脾是有骨的。整體雞味濃, 雞胸肉質偏乾柴, 其他部位嫩滑, 沾上醬汁同吃, 盡顯東南亞風味。 西班牙式燉飯濕潤, 甜甜地, 味道不錯。有磨菇增添口感。伴隨的沙律菜酸味味, 甚是開胃。蛋糕偏實淨, 忌廉質感稠密且多, 有點膩。青花瓷奶蓋 (少甜) 味道比上次試過的荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶 (少甜) 更合我口味, 夢幻的粉藍

Lunch Set
1) 是日餐湯: 忌廉磨菇湯
2) 主菜: 去骨海南雞西班牙式燉飯 $98
3) 甜品: 蛋糕
4) 升級至奶蓋系列特飲: 青花瓷奶蓋 (少甜) $20
5) all + 10%

去骨海南雞西班牙式燉飯

蛋糕偏實淨, 忌廉質感稠密且多, 有點膩。

青花瓷奶蓋 (少甜)

青花瓷奶蓋 (少甜) 味道比上次試過的荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶 (少甜) 更合我口味, 夢幻的粉藍色, 味道清爽, 雖然要加$20, 沙冰又凍到入心, 凍到陣, 但依然會令我再想encore。
2021-09-06
$129.8 (午餐)
青花瓷奶蓋 (少甜)
  • 青花瓷奶蓋(少甜)
2021-09-25 45 瀏覽
前幾日同朋友去咗沙田新城市嘅呢一間粉紅裝潢嘅cafe食晚餐,呢個環境簡直打卡一流。我哋叫咗一個巴馬風乾火腿Pizza,巴馬火腿好有咸香,上面有好多火箭菜,Pizza除咗芝士之外有蘑菇乾做配料,薄批幾香脆。另外叫咗個三文魚西西里魷魚辣茄汁長通粉,三文魚扒幾大舊幾厚身,入面嘅魷魚都算多,辣茄汁酸酸辣辣地好開胃。另外仲有馬介休炸芝士薯波,大大粒六粒都抵食,外表香脆,入面薯蓉都唔會太膩,配個蜜桃醬幾特別。
2021-09-25 41 瀏覽
好靚真係好靚,超有少女心嘅鋪頭。終於可以試埋佢野食係點啦!Menu同樣都係靚到不得了,絕對岩打卡😂先睇下佢有咩食先,menu都係以粉紅色為主,睇見都好有食慾。而飲品menu係另外分開嘅。我地最終揀左兩個意粉一個小食,小食我地叫左慢煮加利西亞風味八爪魚伴泡菜薯蓉,個名真係好長,雖然唔知加利西亞係邊,但整體黎講,八爪魚唔韌,入味,薯蓉都好好味。主食方面就叫左流心玉子雞卷冷天使麵個雞卷好特別,比我期中好味,係用心之作而冷天使面係煮得岩岩好嘅,分量方面天使麵略嫌少左啲,哈哈!另外叫左個泰式酥皮香辣欖油蒜片意大利麵,呢個我就覺得不過不失,但有啲啲咸。萬眾期待梗係甜品招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖仲有杯奶蓋柚子。真真真係太靚啦,打卡一樓,唔止咁樣,麻糬窩夫外脆內軟,好值得一試!
好靚真係好靚,超有少女心嘅鋪頭。終於可以試埋佢野食係點啦!

Menu同樣都係靚到不得了,絕對岩打卡😂

而飲品menu係另外分開嘅。

主食方面就叫左流心玉子雞卷冷天使麵

2021-09-25
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
試食活動
2021-09-24 48 瀏覽
原本暑假期間要帶小女孩去吃她好想好想吃的甜品,但一直夾不到時間,今日終於成行了。我上次吃過「蟹盛樂」她説也想試試,炸蟹鉗對小朋友來説好味又啖啖肉,當中的廣島蠔珍珠米飯她也説很好味,真估唔到,我以為大人才喜歡這個濃厚的味道。同樣地我也推介「馬介休芝士薯波」給她,她説好味又愛那拔絲的效果。我們叫了三個飲品 「荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶」奶蓋的鹹香襯托着荔枝蜜桃烏龍茶,有層次有茶香。「青花瓷奶蓋」顏色漂亮,菠蘿味突出,香甜可口。「招牌水果奶蓋茶」我覺得水果茶加奶蓋唔係太夾,冇那種濃厚的感覺,又冇很突出的茶香,我還是愛普通的水果茶。「招牌鮮雜果麻糬窩夫」對小朋友是件開心極的甜品,望到那淺藍色的棉花糖已經張大嘴巴想吃落去,撕一點吃,再來一塊大啲,把整個揭起準備吃下面的窩夫,麻糬窩夫還配有雪糕和雜果,是個好味開心甜品。

2021-09-24 57 瀏覽
同擁有少女心的朋友仔食飯,當然要去少女心爆發的cafe library by espuma 💕 一入門口看到全部粉紅色的裝修,仲有一個專門打咭的位置滿足各位美少女店內點餐都係Scan QR code order ,order後不用10分鐘就開始上菜,效率都好快(記得甜品就係完正餐先好order呀~)▫️黑松露醬炒雜菌寛條麵▫️馬介休炸芝士薯波 ▫️吉列夾心豬柳鬆餅漢堡▫️伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖▫️青花瓷奶蓋▫️草莓茉莉奶蓋茶整體質素也不錯,又有特色又可以滿足熱愛打咭的你😉

▫️黑松露醬炒雜菌寛條麵
▫️馬介休炸芝士薯波
▫️吉列夾心豬柳鬆餅漢堡
▫️伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖
▫️青花瓷奶蓋
▫️草莓茉莉奶蓋茶

整體質素也不錯,又有特色又可以滿足熱愛打咭的你😉
跟朋友相約共聚晚餐,這次選了我們居住的地區作為進餐地點🚩朋友看中了一間超級少女心💕的餐廳,自問不是粉紅控,唯有硬著頭皮陪她去了一家我接受不了😂的打卡餐廳來進餐慢煮加多利亞風味八爪魚伴泡菜薯蓉 $98這款原是🇪🇸西班牙小菜Tapas的一種,店家加添fusion元素,混合泡菜薯蓉,味道絕對有驚喜慢煮八爪魚片🐙入口鮮香有嚼勁但柔軟,不像白灼般容易令質感變得粗糙而軟滑的薯蓉🥔加到酸辣醒胃的泡菜,是那種不吃辣🌶的朋友也會接受到的辣度,意想不到的好吃!而且份量亦比想像中多,🙌🏻大推這款~菠菜芝士意大利雲吞 $88另一款Tapas就選了比較傳統保守的口味~ 而且跟朋友也甚少吃意大利🇮🇹雲吞,故此點了這款咬開意大利雲吞內有滿滿的🥬菠菜,配合香濃的菠菜🧀芝士汁,醬汁濃稠度適中,不會感到很油膩或太濃郁,味道調得剛剛好美中不足的是若然放久了味道就會變質還帶點🤢腥味,所以緊記要盡快吃掉啊~!百里香白酒煮活青口 $138怎麼好像沒有太多人點這個活青口?這個明明就是非常好吃😋啊!個人認為是店家做得最好的其中一款菜式用上百里香跟白酒煮成的活青口味道清而不膩,每一口都是鮮味!伴隨的蒜蓉包也是誠意之作,焗得脆口不過火,
跟朋友相約共聚晚餐,這次選了我們居住的地區作為進餐地點🚩

慢煮加多利亞風味八爪魚伴泡菜薯蓉 $98

菠菜芝士意大利雲吞 $88

百里香白酒煮活青口 $138
用上百里香跟白酒煮成的活青口味道清而不膩,每一口都是鮮味!伴隨的蒜蓉包也是誠意之作,焗得脆口不過火,滿滿的蒜蓉🧄味跟醬汁非常匹配
而活青口份量十足,每隻size也不少,而且味道非常可口,🌊海水味相當濃郁,質感又creamy,鮮甜味及上大海的味道,還有百里香跟白酒的香氣,令人不停想encore!

西班牙式海鮮燉飯 $158
應該算是我吃過的西班牙海鮮燉飯之中最失望的一次吧🤦🏻‍♀️
賣相挺好的,有三文魚扒、鮮蝦🦐、帶子、魷魚圈跟釀蟹蓋,可惜全都只有外表味道欠奉😩
燉飯也可以用「世界🌏級」來形容,完全無調味,飯粒又偏硬水份💦,看樣子就像只加了黃薑粉的飯,味道完全不合格👎🏻 價錢還要不便宜,完全失望

招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖 $88(可選MÖVENPICK®雪糕自選口味:雲呢拿夢幻/瑞士朱古力/士多啤梨/法式焦糖燉蛋)
這個絕對是店家的signature dessert,觀乎每檯客人都會點一份,是最受歡迎👏🏻的啊! 而且個人認為這個甜品是店家眾多食品之中CP值最高的一款☝🏻
外觀非常IGable, 拍照📷絕對少不了,但也請緊記與時間⏳競賽,因為置頂的棉花糖會隨著時間和空氣中的💧水份而倒塌, 至於會不會吃那個棉花糖就見仁見智了🙄
拿掉棉花糖,就會看到擺盤非常精緻的麻糬窩夫跟🍨雪糕,而且顏色配搭相當吸引✨
麻糬窩夫比想像中還要🤤好吃,沒有那種很厚實很飽肚的咬感而是煙韌無比, 口感一流,配上自選的MÖVENPICK®士多啤梨🍓雪糕和旁邊的鮮雜果一同食用感覺非常配合~
不過這個份量比想像中還要大,建議和朋友一同享用會比較好👯‍♀️

西柚茉莉奶蓋茶 $42(只提供冷飲)
招牌水果茶(熱飲)$40(冷飲)$42
最想喝的青花瓷奶蓋❌賣光了,唯有點另一款特飲吧!
外觀同樣🤩漂亮,用上西柚果肉搭配茉莉花茶已經少見,還加入冰粒🧊攪拌成近似沙冰的狀態, 味道清爽減去食物本身的油膩感,再加入鹹香的🥛奶蓋襯托, 無論外觀上或者口感上帶來很好的層次感
而友人點了一份熱的🫖水果茶,味道清新但略為🤏🏻偏甜,茶味帶甘香未算苦澀,而且亦有少量多種🍊水果片令果味香濃,加上份量不少價格相宜,很不錯的啊~

店家以粉紅💓色做主題,無論用色及裝潢全都是打卡📸點,而且牆上掛滿法籍視覺藝術家Eugénie Palaric SmBl的作品,營造藝術氣息
用餐當日95%都是女性🧍‍♀️,可見其主題滿足一眾少女心(包括我朋友),由於沙田市中心沒有很多這類餐廳,故此開業至今長期滿座,平日晚上用餐也是如此啊‼️緊記要提早預約座位(特別是卡位座),否則walk-in的話要等上一個多小時⏰也只是等閒事
客人的用餐時間當然也有限制🚫,雖然店員提醒我們如要order甜點的話可於差不多享用完正餐的時候下單而我們也照做,可是甜點未到店員🤵🏻就說用餐時間已著我們離開😟,當然最後也有吃畢甜點才結帳,不過感覺上有點安排不太好
感覺上這家的價格💰較為進取,食物質素又不太與預期中好吃😔,來一次打卡的話是不錯的但再訪的機會真在不大了
2021-07-30
2021-09-22 40 瀏覽
🥞令人少女心爆發嘅餐廳🥞#沙田好岩打卡嘅餐廳🥰🥰🥰成間餐廳都係粉紅色,以為得個樣,估唔到啲食物都幾高質✅甜品一定要試🤤叫左個牛角酥窩夫🧇食落係牛角酥嘅texture,超脆,再加埋雪糕🍦同水果🍉,幸福嘅味道✅意大利菠菜雲吞好重芝士味,正啊🤤✅豬腩肉烏冬用左大阪燒嘅調味,食落酸酸甜甜幾開胃🙃叫左個青花瓷奶蓋,飲落有啲甜同埋冇咩奶味,飲品有啲失色.📌 Cafe Library by Espuma (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場1期7樓703A號舖-
🥞令人少女心爆發嘅餐廳🥞#沙田

✅意大利菠菜雲吞好重芝士味,正啊🤤
✅豬腩肉烏冬用左大阪燒嘅調味,食落酸酸甜甜幾開胃

🙃叫左個青花瓷奶蓋,飲落有啲甜同埋冇咩奶味,飲品有啲失色
📌 Cafe Library by Espuma (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場1期7樓703A號舖
2021-09-21 42 瀏覽
全間餐廳都是粉紅色,啱晒擁有少女心的人打卡😆一入門口就有打卡位食物味道很好,特別喜歡pizza,批邊焗到脆脆的,好好味。雖然飽到上心口,但點都要叫個好受歡迎的棉花糖甜品試吓。
2021-09-20 49 瀏覽
二訪粉紅公主餐廳✨ 上次無食到棉花糖窩夫,今日一定要食到🔥🔥雖然男友非常唔願意,因為佢覺得成間鋪粉紅色佢堂堂男子漢入去會好怪…不過係作為女人生物不斷EE哦哦後,就同左我去排隊了🙌🏻今日係星期一,估唔到2點幾下午茶時間都仲係客滿,門口有個粉紅色打卡位,我都趁未有位前去影張相打個卡先~~等左10分鐘,就可以入座~全間鋪都係粉紅色的裝修,好靚,閒日都全院滿座~背景音樂加上人聲,再加上亦有小朋友客人在內,有啲嘈。落單非常方便,店員話用QR code 落單就可以,仲細心提醒甜品類可以最後先點,因為一落左單,會好快上~Menu 其實好簡單,分左前菜,主菜,意粉,碟頭類同甜品,當然仲有咖啡同奶蓋飲品。因為每款類別選擇唔多,所以好快決定叫一款前菜,意粉,主菜同野飲,甜品心目一早有答案,就係上次食唔到既棉花糖窩夫✨芝士薯波:好似魚蛋咁串起左~鐘意佢薯仔口感重,入面煙肉比較少,不過鐘意食薯仔,無咩所謂。酥皮意大利麵:呢個要比滿分💯真係好好味!個酥皮大個你個頭,用刀切開酥皮,意粉既香味直出!估唔丁意粉連埋酥皮一齊食係可以咁夾!蘋果木煙燻麥牙糖叉燒:煙燻味唔係好夠,而且叉燒比較肥,加上食意粉都開始飽飽地,而且

泰式酥皮意大利麵

蘋果木煙燻麥牙糖叉燒:煙燻味唔係好夠,而且叉燒比較肥,加上食意粉都開始飽飽地,而且我同男友都鐘意食瘦叉…雖然叉燒好淋身,整體味道係唔錯,但配菜加埋薯條又覺得多餘左…

伯爵茶窩夫綿花糖

伯爵茶焦糖布丁棉花糖:雪糕味有得簡雲呢拿,朱古力同士多啤梨~
當呢樣上枱一刻,真係嘩左出聲!!個棉花糖好大舊呀!要食到底下既窩夫,先要食完舊棉花糖!食棉花糖時真係好特別,無輪幾大size 塞入口都會秒溶!伯爵茶窩夫個cream做得好好,好鐘意~另外布丁🍮,生果,同雪糕都比我KO哂~又一證明女人有兩個胃~

搽茶奶蓋&水果茶奶蓋:我地都叫左少甜少冰~有啲後悔,因為少甜後又真係唔甜,不過奶蓋本身有咸味,絲滑感強。但甜品都係偏甜,再飲杯野飲時就有對比。(我建議下次都係正常甜度好啲)

2021-09-20
10 分鐘 (堂食)
泰式酥皮意大利麵
伯爵茶窩夫綿花糖
  • 泰式酥皮香辣欖油蒜片意大利麵
2021-09-18 68 瀏覽
今日同朋友慶祝生日 其中朋友有兩位都是女士 所以佢哋就揀咗呢間新開嘅粉粉餐廳全pink decor 兩位女性朋友表示喜歡 💕呢度食物款式都好多 價錢都合理 環境又可以打下卡 適合三五知己聚會我們揀左 一個前菜 三個主食 同兩個甜品 (見圖)合共$65x (如圖
2021-09-17 58 瀏覽
Cafe Library by espuma 好多人都會黎呢到食野打卡 餐廳入面好少女🙈如果你係陪女朋友黎相信你會幾尷尬 因為太pink🙈我地點左西班牙或海鮮燉飯 脆炸黑松露醬芝士薯條 2杯荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶重有最重要亦因為呢個甜品而黎嘅伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖呢餐埋單甘就HKD435 不過呢燉飯我覺得好入味都ok 多海鮮個黑松露醬微酸 但幾開胃 荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶 清新得黎品會好膩去到重頭戲伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖 影相係好靚 靚到隔離枱呀姨都問職員呢個係咩黎我地都想點🙈呢個甜品我只可以話食呢個窩夫必須要配雪糕如有個個舊窩夫無雪糕 會覺得好普通 加左雪糕係上面會即刻升價左🙈

我地點左

靚到隔離枱呀姨都問職員呢個係咩黎我地都想點🙈
會覺得好普通
加左雪糕係上面會即刻升價左🙈
2021-08-07
15 分鐘 (堂食)