Lunch set(餐湯+主食+甜品+果茶)🐔去骨海南雞西班牙式燉飯 $98 (7.1/10)雞肉唔算多,而且比較乾身同瘦~燉飯汁嘅味似紅蘿蔔🥕蓉整成的感覺~感覺未必個個鍾意呢款汁。🍕天使薄餅 $98(8.2/10)薄批食落脆口而且好足料,每一啖都好香口好juicy~芝士量同調味恰到好處,推薦!🫓風乾火腿伴燒烤菇忌廉意大利麵 $98(7/10)普通鹹鹹地嘅忌廉汁冇香草冇其他香料,比較單調。烤菇上嘅芝士冇咩味,主要食菇嘅本身味道。🌊味噌燒鰻魚燉飯 $108(7.2/10)味噌連埋溫泉蛋加鰻魚汁食落比較甜的飯~比起海南雞果款飯食落冇咁粒粒分明;鰻魚正常發揮。🧇伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖 $95(7.5/10)超打卡able同勁大件事嘅甜品🤣🤣棉花糖係入口即化嘅士多啤梨味。窩夫比較淋,伯爵茶醬嘅茶味幾濃,但偏甜左啲。布丁有蛋香~🥃西柚茉莉奶蓋茶+$20(7.5/10)🍶荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶+$20(7.4/10)奶蓋幾好味~可以一試😗✨有加一✨食物主要賣相靚,味道還好。
Lunch set(餐湯+主食+甜品+果茶)

🐔去骨海南雞西班牙式燉飯 $98 (7.1/10)

🍕天使薄餅 $98(8.2/10)

🫓風乾火腿伴燒烤菇忌廉意大利麵 $98(7/10)

🌊味噌燒鰻魚燉飯 $108(7.2/10)

🧇伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖 $95(7.5/10)

🥃西柚茉莉奶蓋茶+$20(7.5/10)
🍶荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶+$20(7.4/10)
奶蓋幾好味~可以一試😗

✨有加一
✨食物主要賣相靚,味道還好。
2021-10-14 121 瀏覽
打卡必嗌嘅甜品超大棉花糖窩夫雪糕 簡直有呢個懷舊嘅可愛感覺 大大個棉花糖五六個人慢慢食 你都咪話唔過癮❤️❤️主食叫左個海南雞炒飯 呢個海南雞真係雞有雞味 唔係hea你食過你就知喜出望外嘅感覺❤️見到圖中嘅炸物 外面似油炸鬼 裏面係牛肉 炸物最高嘅技巧外面脆卜卜入面仍然保留住肉汁嘅鮮味 這個境界不錯❤️最後帶咗個類似日式叉燒嘅午餐肉加住薯條食Party嘅感覺都返晒黎❤️❤️❤️唔好以為依間舖頭全家都粉紅色就以為一定淨係食甜品 真係唔係你估原來裏面都有啲咁有特色嘅美食❤️
打卡必嗌嘅甜品

喜出望外嘅感覺❤️

2021-10-14 99 瀏覽
依家餐廳成個裝修都好有少女心,好適合黎打卡。🔸 蟹盛樂 $145睇落去擺得幾靚,但係如果啲粟米粒同菇粒可以同啲飯撈埋一齊先會好啲。個味道就正正常常冇咩特別。🔹流心玉子雞卷冷天使麵 $108個面份量勁少,如果一個女仔食依碟應該都唔夠飽。嗰個雞卷口感好硬好奇怪,唔係幾好食,食咗一兩啖就冇食。🔸蘋果木煙燻烤麥芽糖叉燒 $148個叉燒真係食到有啲煙熏味,啲叉燒都幾腍,唔錯。🔹荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶 $42呢個奶蓋茶清清地好好飲,飲落去仲有少少沙冰嘅口感,好解渴。
依家餐廳成個裝修都好有少女心,好適合黎打卡。

🔸 蟹盛樂 $145

🔹流心玉子雞卷冷天使麵 $108

🔸蘋果木煙燻烤麥芽糖叉燒 $148
個叉燒真係食到有啲煙熏味,啲叉燒都幾腍,唔錯。

🔹荔枝蜜桃烏龍奶蓋茶 $42
呢個奶蓋茶清清地好好飲,飲落去仲有少少沙冰嘅口感,好解渴。

2021-10-13 85 瀏覽
最近呢間cafe既討論度好高💝粉紅色既裝修加上招牌棉花糖甜品,絕對係會令女士們尖叫嘅一間餐廳!咸點方面質素唔錯,不過整體都偏咸同濃味,算係一般cafe水準。.♦ 百里香酒煮青口⋆ $138青口size正常,唔算好細隻,就咁食牛油味幾濃,而青口質素唔錯!佢仲有配多士,不過本身已經有蒜蓉焗,再蘸埋個汁可以話係超咸😂.♦ 馬介休炸芝士薯波 ⋆ $78♦ 黑松露芝士薯條⋆ $58兩款小食夠香口,熱辣辣~馬介休球餡料好出色,不過芝士唔係好夠!黑松露薯條好香,不過就咸得濟.♦ 巴馬風乾火腿薄餅⋆ $88Pizza好薄,夠乾身,本身有少少蘑菇同芝士,上面再加Parma ham。同預期味道一樣~.♦ 伯爵菜焦糖布丁窩夫⋆ $95♦ 招牌雜果麻糬窩夫⋆ $88我地兩款棉花糖甜品都叫左,主要係入面既配料有少少唔同。一個係窩夫上有伯爵菜凍,而另一個係窩夫入面有麻糬,兩樣都好吸引!入面既配料好多,水果、雪糕、布丁、芝士蛋糕,整體係好豐富!😍

♦ 百里香酒煮青口⋆ $138

♦ 馬介休炸芝士薯波 ⋆ $78
♦ 黑松露芝士薯條⋆ $58

♦ 巴馬風乾火腿薄餅⋆ $88

♦ 伯爵菜焦糖布丁窩夫⋆ $95
♦ 招牌雜果麻糬窩夫⋆ $88
2021-10-13 99 瀏覽
今日約了舊同學,在母校附近新城市廣場吃下午茶,少女心爆棚的她帶我去了7樓Café Library,餐廳可見的任何位置,全方位盡是粉紅色,童話般的場景,我兩彷如回到少女時代👧👧餐廳不算大,但任何位置都是打卡位,除了粉紅色調、有高貴水晶燈飾、法籍藝術家的畫作、甜品/飲品全部都ig-able📸。餐廳主打西班牙fusion輕食和甜品,我們二人各點了一杯咖啡和一個甜品,然後再加一個主食share,人均消費大約$230,價錢不算貴,享受了一個粉紅浪漫的下午茶。主食: 巴馬風乾火腿薄餅$128,餅底好香脆,是薄薄的,巴馬火腿帶鹹香,芝麻葉香味獨特,和薄餅的蕃茄和芝士味道很夾。小食: 馬介休炸芝士薯波$78,驟眼睇似炸魚蛋,做型有趣,薯味🥔較突出,相對馬介休和芝士味道較淡,配蜜桃🍑醬,香香甜甜。甜品: 日式抹茶麻糬窩夫伴雪糕$78,口感煙韌,配上水果🍓🍇🥝和雲呢拿雪糕🍦,再加埋抹茶和紅豆這對好朋友,味道和外表都襯到絕。甜品: 提拉米蘇$68,粉紅色碟子,配透明杯上,上面有一隻充滿藝術感的蛋🥚,同樣適合打卡。味道方面,甜度適中,如果酒味濃一點更好。飲品方面,點了House Blend Black Co
餐廳可見的任何位置,全方位盡是粉紅色,
童話般的場景,我兩彷如回到少女時代👧👧

甜品/飲品全部都ig-able📸。

主食: 巴馬風乾火腿薄餅$128,

日式抹茶麻糬窩夫伴雪糕
日式抹茶麻糬窩夫伴雪糕

甜品: 提拉米蘇$68,
提拉米蘇
粉紅色碟子,配透明杯上,上面有一隻充滿藝術感的蛋🥚,
提拉米蘇
同樣適合打卡。味道方面,甜度適中,如果酒味濃一點更好。

飲品方面,點了House Blend Black Coffee $28
House Blend Black Coffee
和Coconut Hazelnut Latte $38,拉花幾靚,略嫌味道偏淡。
Coconut Hazelnut Latte
Coconut Hazelnut Latte
2021-10-04
5 分鐘 (堂食)
人氣打卡棉花糖甜品✨沙田新開的少女系餐廳,全店以粉紅色裝修為主,深受女士歡迎💕以人氣甜品為主打✨棉花糖配窩夫🧇$95這次選了伯爵茶焦糖布丁味道。影相打卡無難度📸窩夫、布丁的質素就⋯沒特別😯布丁的外貌已不好看,表面有月亮紋,味道不好吃!🥱至於主菜方面,食物的味道也是一般般。《海南雞西班牙燉飯》$98味道都不錯👌🏻雞也有海南雞的味道,而飯是番茄飯的味道。《牛肋肉龍蝦汁意粉》$138肉也算淋,意粉有龍蝦汁味,也算好味,但不要期望太高。✨《酥炸黃金牛肋條》$128名字好聽,質素就一般般啦。肉是淋的,但外面層酥炸就有點漏氣。《蘋果木煙燻烤麥芽糖叉燒》$148叉燒口感很淋👍🏻味道不算濃厚。總結,打卡無難度,食物就不要太高期望。
人氣打卡棉花糖甜品

沙田新開的少女系餐廳,全店以粉紅色裝修為主,深受女士歡迎💕

以人氣甜品為主打✨
棉花糖配窩夫🧇$95
這次選了伯爵茶焦糖布丁味道。

影相打卡無難度📸
窩夫、布丁的質素就⋯沒特別😯
布丁的外貌已不好看,表面有月亮紋,味道不好吃!🥱

至於主菜方面,食物的味道也是一般般。

《海南雞西班牙燉飯》$98
味道都不錯👌🏻雞也有海南雞的味道,而飯是番茄飯的味道。

《牛肋肉龍蝦汁意粉》$138
肉也算淋,意粉有龍蝦汁味,也算好味,但不要期望太高。✨

《酥炸黃金牛肋條》$128

《蘋果木煙燻烤麥芽糖叉燒》$148
叉燒口感很淋👍🏻味道不算濃厚。

總結,打卡無難度,食物就不要太高期望。
2021-10-10
2021-10-11 92 瀏覽
喺沙田市中心7樓,搭lift一上轉右就係,鋪位當眼易搵。成間鋪都以粉紅色做主題,好fancy ,岩晒中意打卡嘅朋友仔,鋪面嘅打卡installation吸引到好多等緊位嘅朋友仔,係消磨時間嘅好方法。今次兩個人嗌左兩個主菜、一個甜品、兩杯嘢飲,400蚊有找。燒豬腩肉麵豉烏冬好好味,豬肉肥肥地,夠juicy, 烏冬入晒麵豉醬嘅味,正。菠菜芝士意大利雲吞嘅芝士味好濃,加埋雲吞富口感,無得彈。牛角包窩夫伴雪糕超正,雲呢拿味雪糕配微暖嘅窩夫超match,一冷一暖,口腔內傳來陣陣快感🤣加埋兩杯招牌水果茶,簡直無得輸
菠菜芝士意大利雲吞嘅芝士味好濃,加埋雲吞富口感,無得彈。
加埋兩杯招牌水果茶,簡直無得輸
♥️又一間相機食先的打卡餐廳!全粉紅色萌爆環境的 Café Library主打新派亞洲及西班牙風fusion的輕食和甜品~門口已經有張浮雲梳化打卡位,室內餐椅也全是粉紅色格調,我仲著定件粉紅戰衣去影相😂,好彩早一日致電預約卡位,坐係入面好似包廂打卡咁,周圍人多都影唔到入鏡~卡位對面的沙發位上掛滿名藝術家繪畫的抽象派女生畫像,為餐廳增添一些色彩~餐應提供各款創意輕食、甜品、主菜和飲品,不過我只係為左成舊雲咁大嘅棉花糖甜品而沖過離嘅,無期望下試了兩個主菜,發現味道又好唔錯喎~ ♥️甜品:⭐️招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖賣相超級無敵可愛,上層係一個超大浮雲☁️棉花糖,當然係打卡用,結果係食唔完嘅,而下層玻璃盆內水果、雪糕、窩夫及焦糖布甸,每一樣都比想像中好味,大滿足!真係好睇又好食,尤其是個布甸~ 食完覺得自己好邪惡😆♥️主菜:⭐️木魚花海鮮薄餅採用脆薄的餅底,有木魚、蝦、魷魚、扇貝,加上清新蕃茄芝士,所以配料味道濃郁~⭐️慢煮西班牙橡果黑毛豬豬柳珍珠麵第一次食珍珠麵,原來整成係一粒粒圓形好彈牙嘅麵,好得意,豬柳軟身易入口,加埋其他蔬菜配料,感覺似健康沙律bowl~♥️兩款飲品都唔錯:⭐️茉莉奶蓋茶⭐️招牌

♥️甜品

木魚花海鮮薄餅
慢煮西班牙橡果黑毛豬豬柳珍珠麵
  • 慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵
  • 招牌鮮雜果麻糬窩夫配雪糕及棉花糖
好耐無去食嘢打卡,同新界東朋友晚餐,私心約呢間粉紅Cafe✨ 門口大大個圓環加雲朵,少女風滿滿💗餐廳裝修係一片粉紅,就連BB highchair也是粉紅der😂 坐在卡位相當闊落,餐牌見到嘅菜式都好吸睛 👀 🥔馬介休芝士薯波鹹香既薯波混入豬肉碎,仲有parma ham同芝士既香氣,配既醬汁係酸甜既橙醬,配搭幾特別。🦀蟹盛樂作為蟹痴,見到滿盤都係蟹既相關實在心花怒放🥰 燉飯內有蟹肉、蟹柳、忌廉香菇同埋蠔仔,鮮味十足,仲有兩隻蟹鉗超滿足。🧇窩夫配棉花糖大大個雲朵☁️ 好有玩味嘅甜品,打卡必選。 窩夫同軟綿綿蛋糕不會過甜,伴上不同顏色嘅生果又睇得又食得。🍹西柚茉莉奶蓋、荔枝烏龍奶蓋西柚較酸,混和芝士奶蓋剛好,清新解渴;荔枝烏龍較甜,但都同奶蓋取得平衡。

🥔馬介休芝士薯波

🦀蟹盛樂

🧇窩夫配棉花糖

🍹西柚茉莉奶蓋、荔枝烏龍奶蓋

2021-10-08 222 瀏覽
是日家人於沙田探望親戚,下班便到新城市廣場跟家人一起吃晚飯,除了最低層外,頂層也有不少的食肆。奇怪地商場的升降機沒有人坐,很快便上到頂樓。這間CAFÉ非常出名,是西班牙風fusion餐廳Espuma的新品牌,店內裝修好Pink,牆上掛了不少畫作。蟹盛樂 - $145中央那芝士焗釀蟹蓋絕不簡單,以粟米、太湖蟹粉、蟹肉與蟹柳製成,口感好鮮甜;兩隻酥脆金黃的炸蟹鉗厚實且彈牙;蠔仔飯的日本珍珠米拌著打碎的廣島蠔肉和芝士忌廉,好Creamy。慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵 - $115西班牙橡果黑毛豬是頂級豬種不在話下,肉質細嫰又帶點橡果香味,厚身豬柳燒至九成熟,肉汁豐盈又夠鮮嫩;底下彈牙的珍珠麵一粒粒好特別,充滿西京醬汁的甜味。牛角包窩夫伴雪糕 - $78必叫的甜品,窩夫特別以牛角包那種酥皮造成餅底,較傳統的窩夫多了一份酥脆和鹹香,而且沒有那麼膩感,再自選一款口味的雪糕,一冷一熱好有溫差快感,還有一些吉士醬和鮮甜的水果。

蟹盛樂 - $145

慢煮西班牙橡果黑毛豬柳珍珠麵 - $115

牛角包窩夫伴雪糕 - $78
2021-10-07
2021-10-07 47 瀏覽
位於沙田新城市廣場嘅一間餐廳,因為佢嘅全間鋪粉紅色裝修而比佢吸引到,平日嘅晏晝專登去Walk in試吓,好彩唔使等位直入。全間鋪都係粉紅色,梳化牆壁都係粉紅色,成間鋪都好可愛好有少女心,驟眼望落去基本上所有客人都係女人。對於打卡Cafe來講,我對佢嘅食物質素其實都冇乜期望,叫咗個馬介休炸暑波,雖然70幾蚊得六粒有啲貴,但係配埋佢嗰個醬又真係幾好食。海南雞燉飯,以為佢隻雞會好鞋,結果原來都唔錯。豬扒薯條,豬扒都好料好大塊。整體來講其實都幾好,下次會再想嚟試下其他嘢食。

整體來講其實都幾好,下次會再想嚟試下其他嘢食。
之前上網睇到沙田有一間少女心嘅西班牙餐廳,就係新城市廣場7樓,都幾方便,一出地鐵站搭兩條電梯就到。成個feel好有少女嘅感覺,去到門口左手邊已經有雲嘅打卡位,影相一流!而且都有好多唔同嘅畫像,座位方面都係以粉紅色為主,部份設有雲朵造型的卡座。餐牌方面比較的骰,而且可以用QR code落單,非常方便。我哋兩位唔太大食,就揀咗一個Tapas,一款飯,甜品及飲品開心share。T8 菠菜芝士意大利雲吞$88呢款意大利雲吞表面同想像中一樣係比較實,質感同港式雲吞係好唔同,而且配搭住好多菠菜及鹹香芝士,份量仲好多添!B4 芝士泡菜牛肋肉燉飯$128辣呢一款牛肋肉質感軟淋,而且好入味,旁邊有非常豐富嘅配料,包括溫泉蛋、青瓜、粟米粒、菇菌、沙律菜等,相當豐富!原本的飯粒粒粒都沾滿泡菜及芝士香味,味道夠香。S11 伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖$95除了吃窩夫之外,最主要就是打卡上面的粉紅色造型棉花糖!影相一流。建議點這種甜品的話最少兩人起分享,因為棉花糖實在太大~ 吃完棉花糖裏面的窩夫表面有伯爵茶cream,味道清香又不會過甜;中間的焦糖布丁也是驚喜之作,甜香十足也有蛋香,配搭各式各樣的水果在旁,

T8 菠菜芝士意大利雲吞$88

B4 芝士泡菜牛肋肉燉飯$128辣

S11 伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖$95
除了吃窩夫之外,最主要就是打卡上面的粉紅色造型棉花糖!影相一流。建議點這種甜品的話最少兩人起分享,因為棉花糖實在太大~ 吃完棉花糖裏面的窩夫表面有伯爵茶cream,味道清香又不會過甜;中間的焦糖布丁也是驚喜之作,甜香十足也有蛋香,配搭各式各樣的水果在旁,甜品之餘帶點健康鮮味。

D2 白桃爆珠氣泡烏龍茶$48
飲品就選擇了比較有特色的,氣泡茶感覺特別清新Fresh,茶味清香,加上底部有一些白桃味的爆爆珠,清新當中帶點香甜。
2021-10-04 64 瀏覽
放假最開心的事就係周圍去🚶🏻‍♀️周圍食👅周圍玩🖖🏻一睇就知係專for打卡既cafe由門口到餐廳坐位,以至食物都係打卡位🙈🙈• 伯爵茶焦糖布丁🍮窩夫配雪糕及棉花糖☁️ $95打卡要快,因為棉花糖溶得很快😂•牛肋肉龍蝦汁意大利麵🍝 $138超級香啊😚 好濃龍蝦味🦞 不過份量偏少• 脆炸黑松露醬芝士薯條🍟 $58即炸熱辣辣🔥份量尚算多👍🏻🍵 Tea Time時間去,人流唔算多但如果要坐梳化位,最好早一日打電話📲book枱request餐廳好似無得即日book位👈🏻偷聽到個staff講🤭
放假最開心的事
就係周圍去🚶🏻‍♀️周圍食👅周圍玩🖖🏻

一睇就知係專for打卡既cafe
由門口到餐廳坐位,以至食物都係打卡位🙈🙈

• 伯爵茶焦糖布丁🍮窩夫配雪糕及棉花糖☁️ $95
打卡要快,因為棉花糖溶得很快😂

•牛肋肉龍蝦汁意大利麵🍝 $138
超級香啊😚 好濃龍蝦味🦞 不過份量偏少

• 脆炸黑松露醬芝士薯條🍟 $58
即炸熱辣辣🔥
份量尚算多👍🏻

🍵 Tea Time時間去,人流唔算多
餐廳好似無得即日book位👈🏻偷聽到個staff講🤭
2021-10-01 93 瀏覽
☘️☘️約舊同事食飯,佢揀咗呢間響新城市嘅cafe, 話開咗唔係好耐。所以就嚟試吓。Cafe以粉紅色佈置為主題,真係好適合有少女心嘅人來打卡。☘️☘️Cafe 都幾好生意,晚上七點半坐滿人,好在我們有訂位。又係限時90分鐘。我哋馬上點嘢食,揀了個芝士泡菜牛肋肉燉飯,一個馬介休炸芝士薯波,同埋蘋果木煙燻麥芽糖叉燒,當然唔少得係佢嘅奶蓋特飲啦!😋我朋友點咗草莓茉莉味而我就點左荔枝烏龍蜜桃味,個奶蓋好濃,入口非常滑,係幾好味,不過極度邪惡,只可偶一為之😜☘️☘️唯一中伏的就係嗰個自稱煙燻麥芽糖嘅叉燒,我哋係俾餐牌里面張相吸引的,相中叉燒顏色紅潤有光澤,令人流口水,點知實物嚟到令我哋大失所望,你望吓張相就明白了,顏色暗淡無光,味道真的強差人意😓完全食唔倒煙燻味,亦見唔倒有麥芽糖囉🤔☘️☘️本來想叫甜品但係嗰杯芝士特飲真係太大杯,飲埋都飽哂食唔倒,所以最後唯有放棄,下次再嚟試!

草莓茉莉奶蓋茶
  • 草莓茉莉奶蓋
  • 荔枝蜜桃烏龍奶蓋
  • 馬介休炸芝士薯波
2021-09-30 69 瀏覽
用餐時間係90分鐘,而佢地係用QR Code落單,而職員都好細心,佢會同你講如果你諗住嗌甜品嘅記得之後先嗌,如果唔係就會所有嘢食一齊上。我哋嗌左黑松露醬炒雜菌寬條麵,百香果香橙烏龍,茉莉奶蓋茶同埋伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖百香果香橙烏龍 ($40)清新易入口,帶果味,百香果同橙味好mach茉莉奶蓋茶 ($32)茶味香,奶蓋滑溜,又唔會太甜,喝起來濃郁又帶清爽,十分討喜。黑松露醬炒雜菌寬條麵 ($98)黑松露味激香,配上切粒嘅冬菇,正常發揮最後要講當然係甜品,除咗個環境之外,呢個甜品都非常之igable☺️真係呃like一流伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖 ($95)藍藍嘅棉花糖蓋着精緻嘅雜果伯爵茶窩夫🧇而係窩夫嘅中間配上一個焦糖布丁,另外佢會俾咗楓糖漿你加落窩夫。個焦糖布丁一般正常發揮,但係個伯爵茶窩夫食落口簡直覺得佢係出色,嗰陣伯爵茶味就好似包圍左響你個口,加上少少楓糖漿,簡直好食到停唔到口。成個甜品最「撈較」係個棉花糖,因為佢會好易用溶啲餐具度,黐實晒,如果用手食,又會好似粒粒,所以食咗兩啖我就將佢擺埋咗另一個碟上邊就算啦。同埋職員都好好,佢會提醒你唔好將電話擺咁近個棉花糖,驚

百香果香橙烏龍 ($40)
清新易入口,帶果味,百香果同橙味好mach

茉莉奶蓋茶 ($32)

黑松露醬炒雜菌寬條麵 ($98)
黑松露味激香,配上切粒嘅冬菇,正常發揮

伯爵茶焦糖布丁窩夫配雪糕及棉花糖 ($95)
成個甜品最「撈較」係個棉花糖,因為佢會好易用溶啲餐具度,黐實晒,如果用手食,又會好似粒粒,所以食咗兩啖我就將佢擺埋咗另一個碟上邊就算啦。同埋職員都好好,佢會提醒你唔好將電話擺咁近個棉花糖,驚棉花糖跌落嚟黐住個電話就會好難抹返乾淨。

至於現場環境,白雲位真係好靚,佢就咁喺餐廳門口,另外Gallery wall 都係文青Feel,網上資料提供話掛住嘅畫係法籍視覺藝術家 Eugénie Palaric SmBl 的作品。粉紅色卡位都好靚,不過下次應該要book位先有得坐。