3天前
今日黎 CWB 試新食店 ~ 平日上到嚟都好多人😲😲原來呢度有露天嘅座位 , 10 月尾吹住涼風 , 一路飲飲食食 , 同朋友傾偈會好舒服 , 一啲都唔覺得熱 ~泰式冬陰忌廉藍青口伴酸種多士 ($158)份量好多啊 , 目測有 20 隻以上 ~ 2 , 3 個人食都冇問題 ~ 每粒都沾滿醬汁😍😍辣辣地好惹味, 酸種麵包都好正好煙韌 , 皮好脆 👍👍香煎加拿大豬鞍扒伴意大利青瓜 ($268)厚厚的豬鞍好 juicy ~ 配上阿根廷青醬 ~ 青大利青瓜 ~ 外皮燒到好香脆嘅薯角 😏😏 完美組合 ~ 紅酒燴牛尾肉粗管通粉 ($148)牛尾肉味好濃郁 ~ 粗管通粉係我嘅至愛 ~ 好掛汁 ❤️芝麻豆腐沙冰 ($55)芝麻同豆腐超級夾 !! 芝麻嘅香味 , 加上豆腐嘅淡淡豆香 , 唔會太甜 , 好清新 , 而且勁大杯 😋😋 超抵飲 !!白土荔枝沙冰 ($55)酸酸甜甜 , 好開胃整體黎講 , 雖然食店處於內街商廈嘅樓上鋪 , 但係無阻咁多位美食愛好者過嚟搵食 , 平日晚上竟然坐滿晒 , 足以證明Cafe Zense 嘅實力 !!
泰式冬陰忌廉藍青口伴酸種多士 ($158)
香煎加拿大豬鞍扒伴意大利青瓜 ($268)
紅酒燴牛尾肉粗管通粉 ($148)
牛尾肉味好濃郁 ~ 粗管通粉係我嘅至愛 ~ 好掛汁 ❤️ 芝麻豆腐沙冰 ($55)
白土荔枝沙冰 ($55)
酸酸甜甜 , 好開胃 整體黎講 , 雖然食店處於內街商廈嘅樓上鋪 , 但係無阻咁多位美食愛好者過嚟搵食 , 平日晚上竟然坐滿晒 , 足以證明Cafe Zense 嘅實力 !!