2023-09-03
以前幫襯過好幾時,食物無乜特別,就是份量較少,我是唔算大食的女生,一個 main唔係好夠飽。呢間野一向都無乜服務,但勝在馬鞍山呢個沙漠來計算正常好坐的餐廳,所以間中幫襯。但今次真係服務特差,未食飯先食西面,我以後唔會再幫襯。去到有兩張吉枱,一張已經執好,一張未執。前面無客等位,但待應唔比我坐任何一張。我話坐出面無客個張,都唔比,不停唔耐煩的語氣話重覆話“等一陣”成十次。我好聲好氣問“唔好意思,我趕時間,我可以坐出面,去買野食先嗎?” (呢間餐廳是自助去 cashier 買野食和拎餐具的) 待應即時西面升級,寫張票比我企門口等位,再自己走去左廚房拎野食比其他客。其實我只係想食餐午餐啫🤷♀️ 因為真係趕時間,我放低左張等位飛,走左去附近大快活食。 價錢平一半,老實說食過呢間野咁多次,佢又唔係真係比附近大快活和 MW cafe好食,真係唔想再幫襯。