2017-03-05
小女子對西班牙菜既了解不多,機緣巧合下,得到朋友既邀請去左試一試.....從此就愛上西班牙菜😍😍*Razor clams with caviar其實本人對海鮮不感太興趣,但依個聖子用左依個西式既烹調方法,配埋三文魚子,食落非常鮮甜,所有野都配合得好好..*Tomato tartare十分開胃,口感非常特別,唔講真係會以為自己食緊肉*Bikini面包,truffle,ham,芝士..4種簡單既食材,加埋一齊冇得輸正正子*Smoked octopus充滿蘋果木味,超有驚喜..沒有用太多香料去醃製,主要靠煙燻味,搭配埋八爪魚既鮮味*Churros西班牙油炸鬼,配朱古力sauce同cream..cream中和左油炸既熱氣,而朱古力sauce苦苦地,又中和左cream既油膩感整體黎講,食物質素而且啲staff見到我地對menu同菜式有疑問,都會好主動過黎解答,對menu非常熟悉有機會一定會再去試其他野!!
*Razor clams with caviar
*Tomato tartare
十分開胃,口感非常特別,唔講真係會以為自己食緊肉
*Bikini
*Smoked octopus
*Churros
西班牙油炸鬼,配朱古力sauce同cream..
整體黎講,食物質素