2016-08-16
六月十八日夜晚黎食。一行四人。其實早幾個月已經聽聞過泳池側邊有餐廳,但做左無耐又執左,最後又開返。而且賣廣告賣到好行下,美食沙漠的綠洲?!炭燒西冷138蚊,炭燒肉眼148蚊,羊架148蚊。前兩者一黎到已經呆左,燶曬咁喎,真係黑色既燶。食落口直情係苦添架,完全係平時燒野食燒燶左咁樣,喂大佬平時bbq燒燶我都係咬走燶果個位置者,但佢成舊個面都係燶架。其後我望下其他枱都係一樣黑曬燶曬咁,呢一刻我明白了,應該係呢間餐廳既特色,炭燒既特色。平心而論,味道係可以既,肉質都不俗,但佢成個面都係黑色既燶真係接受唔到,每一口都係燶曬既苦。我唔明白點解會有人讚好。黑松露薯條係腍身既,完全唔似係食緊薯條囉。而且好明顯啲醬同黑松露係放得唔均勻。水牛城雞翼竟然係唔辣既?!但佢個醬怪怪地味,說不出的怪。藍蝶水晶特飲係幾特別,呃下like ,味道不錯。講真佢環境係好好,但食物有待改善。
其實早幾個月已經聽聞過泳池側邊有餐廳,但做左無耐又執左,最後又開返。而且賣廣告賣到好行下,美食沙漠的綠洲?! 炭燒西冷138蚊,炭燒肉眼148蚊,羊架148蚊。
水牛城雞翼竟然係唔辣既?!但佢個醬怪怪地味,說不出的怪。
藍蝶水晶特飲係幾特別,呃下like ,味道不錯。
講真佢環境係好好,但食物有待改善。