Woo放工去奧海城行街街買衫,見到間餐廳裝修好歐陸feel好靚被吸引入去諗住happy hour😅😅坐得太舒服。。。仲食埋晚飯添😋😅😂Happy hours 好抵架26蚊飲番杯冰凍啤酒“爽”呀🍺個friend睇睇吓個餐牌話好肚餓唔飲酒。。要飲個🦞龍蝦海鮮忌廉湯 😅😅比佢激C呀🤣😂Well 個🦞龍蝦湯賣相又真係好正喎仲好濃好香好有蝦味添yummy😋西班牙八爪魚燉飯 , woo意大利飯充分吸收咗好香好creamy好濃郁嘅高湯汁,勁Juicy同惹味呀,仲有好多八爪魚好彈牙又新鮮,西班牙腸我致愛真係好好味架👍👍黑松露野菌意粉,好多黑松露同磨菇撈埋意粉一齊食好creamy呀仲好香黑松露味添😋😋呢個一定要order🥰🥰 好滿足😊Cocina 3 Tapas Restaurant and Bar地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖

地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖

2023-03-02 1924 瀏覽
試左奧海城人氣高企嘅西班牙餐廳Cocina3,睇到紅磚牆裝修就已經好有西班牙感覺,餐廳做緊優惠只要叫任何紅白酒,加$8 就有半打生蠔,真係好抵。不過我同朋友都唔太識飲,所以留返下次多啲朋友一齊黎先試!Pinchos餐廳出咗新嘢😝係西班牙小食,職員整咗一大盆出嚟俾我哋揀,成盤拼埋一齊顏色豐富好靚呀。有3款口味,三文魚、辣肉腸同parma ham,非常推介辣肉腸口味,用麵包做底,加上辣肉腸同幾嚿芝士,勁濃味好好食。如果想食得輕盈啲可以試三文魚,佢係用青瓜做底加上煙三文魚同cream cheese,整體都幾好食!香辣蒜片炒蝦食西班牙嘢,一定要叫啲tapas✨😋香蒜炒蝦用左大量蒜片、少少蝦乾醬香油炒,令到個蝦吸左蒜味,食落勁香口! 用麵包點黎一齊食都幾唔錯南瓜子三文魚$188超級推介,呢個三文魚真係好健康✨✨三文魚接近手板咁大件而且好厚身。魚皮煎得香脆,有忌廉汁作點綴,感覺清新。黑松露薯蓉,充滿濃郁的黑松露味。配菜有菇、翠玉瓜等等,都係簡單白烚所以比較健康。除此之外,非常欣賞佢哋嘅醬汁係分開,自己控制到味道濃淡。招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁意大利粉呢個意粉係我近期食過最Creamy,意粉煮得啱啱

Pinchos

香辣蒜片炒蝦

南瓜子三文魚$188

招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁意大利粉
呢個意粉係我近期食過最Creamy,意粉煮得啱啱好,非常爽口!
除咗有海膽,仲有明太子、蟹子。忌廉汁香濃,醬汁分布平均,所以每一啖都好好味。入口時散發出明太子咸香,份量多2個食岩岩好!
  • Pinchos
  • 香辣蒜片炒蝦
西班牙菜為主的高級餐廳,店舖內的紅色昏暗主調相當吸引。整個環境非常華麗💕餐廳的主打菜系是西班牙菜,各種地道的主菜應有盡有。☺️餐廳的員工非常友善,他們會推薦一些特色菜給你,讓你能夠更好地體驗西班牙菜的美味。而且,整個餐廳的座位都非常寬敞,非常適合和朋友一起來聚會。😆餐廳現在還有非常優惠的推廣活動☁️只要點一支BOTTLT OF WINE,就可以用優惠價$8享受6隻法國生蠔。價格非常划算,得到滿足體驗💕而家仲有額外$28加配西班牙的特色小食——Pinchos🔥是一種令人垂涎的美食,有三款可以選擇😆Pinchos由多士和各種食材組成,例如肉、魚、奶酪、蔬菜等等,每一種都有著獨特的風味和口感。☺️☁️這些小食質感鮮美,且每種口味都非常獨特,讓您能夠一次品嚐到多種美食☺️☺️☁️烤西班牙黑豚豬腩肉呢個主菜真的是讓人垂涎三尺🤤豬腩肉肥瘦適中,入口即化,搭配上秘制的西班牙香橙汁🤍讓整道菜色更加豐富,口感更加鮮美。烤出來的豬肉外皮焦脆,內裡卻仍然保有肉汁🔥,讓人忍不住一再咀嚼。☁️招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉意大利粉綿軟入口☁️搭配上濃郁的蟹籽忌廉汁,讓人一口接一口,欲罷不能。尤其是那些豐富的海膽和明太子🤍更是

而家仲有額外$28加配西班牙的特色小食——Pinchos🔥

☁️烤西班牙黑豚豬腩肉

☁️招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉
意大利粉綿軟入口☁️搭配上濃郁的蟹籽忌廉汁,讓人一口接一口,欲罷不能。尤其是那些豐富的海膽和明太子🤍更是讓整道菜色更加豐富,口感更加層次分明。這道菜色的製作技巧和食材的選用都十分用心🤍

提拉米蘇
它散發著濃郁的咖啡香氣☁️令人垂涎欲滴。蛋糕口感柔軟,奶油芝士的滑順和咖啡的苦澀完美融合,讓我愛不釋手。提拉米蘇不僅美味,而且份量適中,仲好打卡able💕

🍚👨‍🍳 Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar
2023-02-25 80 瀏覽
A quiet and nicely decorated spanish (or just western) restaurant with good vibe🍹🐷overall: 6.5/10🍝Black Truffle Mushroom Spaghetti Quite creamy for the sauce with a strong mushroom flavour. The spaghetti noodles are not homemade but just those ready to make ones. Overall tastes fine, at least with quite a portion of mushroom pieces with does add flavour to the whole plate.🍛Garlic Chicken Chorizo Fried RiceThe fried rice is cooked with ketchup sauce as base. There’s not much of garlic flavour in

🐷overall: 6.5/10

The fried rice is cooked with ketchup sauce as base. There’s not much of garlic flavour in the rice as it’s only marinated in the chicken pieces. The chicken pieces are not chicken thigh but still quite tender. I do like the combination of the garlic chicken with chorizo slices.

🥟Mushroom Croquettes
Another dish with strong mushroom flavour. Deep fried to slightly crispy on the outside with smooth mushroom mash potato on the inside. Quite a nice appetiser.

🍨Churros with Vanilla ice cream
This is probably the best dish of the meal. The churros are well deep fried to crunchy crust and with soft and chewy inside. Served with a scoop of ice cream of nice natural vanilla flavour. Can even see some vanilla seeds.

🍰Cream Burlee Mousse Cake
The mousse cake is soft and smooth. Not too sweet for the cake itself, so the cream burlee layer on top upgrades the flavour of the whole cake.

#cocina3tapasrestaurantandbar
#olympicfood
#taikoktsuifood
近日同朋友行奧海城,3期嗰邊都有好多開左無耐嘅餐廳,見到呢間幾有格調嘅西班牙餐廳,就入去試下。我地2人唔太肚餓,一人叫一個主菜share食。西班牙焗乳豬飯🥘($328) - 個人好鍾意食乳豬🐷呢味又有乳豬又配埋西班牙飯底,啱哂我!乳豬皮焗得脆身,入面肉質夠淋,乳豬肥美皮下脂肪較多,d豬油流落個飯度多一份香味。飯底類似西班牙炒飯,個蕃茄味偏濃,入面有少少海鮮同辣肉腸,都幾惹味。烤法國春雞🍗($228) - 呢隻春雞成隻大雞咁大🤣 雞皮用香草醃過幾香,雞肉啱啱熟,即使係雞胸都唔會太鞋,點埋個醬汁食唔錯。配菜方面有幾款烤蔬菜同黑松露薯容,薯蓉好creamy好幼滑,高質嘅配菜。

踏入雙魚月嘅第一餐慶生飯😜朋友帶左我去奧海城食西班牙菜🤓環境超舒服,半圓卡枱私隱度都幾高🥰Edelweiss ( Pint )✨餐廳有好多種酒類供應😇我叫咗一杯唔係周圍都有得飲嘅Edelweiss🍺味道有豐富花果,口感好輕盈順滑🤩蘑姑炸餃子✨第一次食呢種炸餃子😚粉漿薄薄一層包裹住超多蘑菇蓉!每一啖都充滿蘑菇香氣✨旁邊有酸酸甜甜嘅醬汁可以點,夠哂惹味😉西班牙雞肉辣肉腸燴飯✨呢個燴飯口感彈牙,唔會腍啤啤!入邊有三色椒、橄欖、洋蔥等等😜辣肉腸鹹香味十足,仲有好多嚿充滿香料嘅烤雞肉!味道方便係似唔辣嘅TABASCO辣椒仔咁,好有異國風味呀🤗黑松野菌意粉✨呢個意粉係我近期食過最Creamy嘅😋意粉煮到啱啱好,非常爽口彈牙!每一條意粉都沾滿晒黑松露忌廉醬汁😍仲有大量嘅野菌,啲嘢菌仲要大大粒架🍄吉拿棒配雲呢拿雪糕✨最後食埋個西班牙油炸鬼做甜品作結尾🤤呢度嘅吉拿棒唔會油淋淋,口感煙韌超好食!雪糕係用movenpick嘅雲呢拿口味!仲可以點埋榛子朱古力醬一齊食😈Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar (大角咀)大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
踏入雙魚月嘅第一餐慶生飯😜
朋友帶左我去奧海城食西班牙菜🤓

環境超舒服,半圓卡枱私隱度都幾高🥰

Edelweiss ( Pint )✨

餐廳有好多種酒類供應😇
我叫咗一杯唔係周圍都有得飲嘅Edelweiss🍺
味道有豐富花果,口感好輕盈順滑🤩

蘑姑炸餃子✨

第一次食呢種炸餃子😚
粉漿薄薄一層包裹住超多蘑菇蓉!
每一啖都充滿蘑菇香氣✨
旁邊有酸酸甜甜嘅醬汁可以點,夠哂惹味😉

西班牙雞肉辣肉腸燴飯✨

呢個燴飯口感彈牙,唔會腍啤啤!
入邊有三色椒、橄欖、洋蔥等等😜
辣肉腸鹹香味十足,仲有好多嚿充滿香料嘅烤雞肉!
味道方便係似唔辣嘅TABASCO辣椒仔咁,好有異國風味呀🤗

黑松野菌意粉✨

呢個意粉係我近期食過最Creamy嘅😋
意粉煮到啱啱好,非常爽口彈牙!

每一條意粉都沾滿晒黑松露忌廉醬汁😍
仲有大量嘅野菌,啲嘢菌仲要大大粒架🍄

吉拿棒配雲呢拿雪糕✨

最後食埋個西班牙油炸鬼做甜品作結尾🤤
呢度嘅吉拿棒唔會油淋淋,口感煙韌超好食!
雪糕係用movenpick嘅雲呢拿口味!
仲可以點埋榛子朱古力醬一齊食😈

大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
  • 吉拿棒配雲呢拿雪糕
  • 黑松野菌意粉
  • 西班牙雞肉辣肉腸燴飯
  • 蘑姑炸餃子
  • Edelweiss
2023-02-08 80 瀏覽
臨近情人節,推介大家食西餐,最近去左大角咀奧海城的Cocina3 的西班牙餐廳,之前食過已經覺得佢正,今次直頭抵食添,佢出左個2人餐,只$688 2位,有4個course,正餐我地叫左個西班牙海鮮飯同埋西班牙黑豚肉,個黑豚肉有少少似燒腩仔的感覺,但唔會好乾,肉質好juicy,個海鮮飯應該係招牌,眼見枱枱都有叫,品質當然有返咁上下啦~個頭盤我地叫左蟹餅,啖啖都係令人滿足的蟹肉,真好好味,個餐仲可以半價飲cocktail,連埋湯同甜品,真係飽到呢~情人節未訂枱的朋友可以諗諗啦!
2023-02-05 47 瀏覽
今日同朋友剪完髮去左奧運食飯,得知果邊有間西班牙菜都幾出色,所以同朋友走左去試——————🐽 香辣蒜片炒蝦坐低食正餐之前先叫d小食試下😆香蒜炒蝦用左大量蒜香油炒,令到個蝦吸滿d蒜味,食落勁香口D蝦中要勁貼心已經除曬殼✨🐽 海膽明太子意粉一上枱已經見到d配料勁豐富,大大舊海膽🥹食落勁creamy,之後再撈埋d蟹子同明太子一齊食,令到味道食落勁豐富😆🐽 西班牙八爪魚燉飯燉飯用左海鮮高湯黎煮,令到啖啖都食到海鮮既鮮味,八爪魚食落爽口彈牙😆

——————

🐽 香辣蒜片炒蝦
D蝦中要勁貼心已經除曬殼✨

🐽 海膽明太子意粉

🐽 西班牙八爪魚燉飯
位於奧海城入面嘅西班牙菜餐廳,雖然價錢偏貴,但勝在環境舒適!精選套餐 $688餐湯:羅宋湯小食:香煎蟹餅第一次試蟹餅,幾特別口感,比想像中淋身,有啲似薯餅口感。飯:西班牙海鮮飯食西班牙菜好似一定要試西班牙海鮮飯!飯吸收咗湯汁,口感偏淋,唔係乾同硬身口感。海鮮配料包括有蝦、青口、魷魚同蜆肉等。主食:炭燒頂級美國西冷 10oz (+108)我哋揀咗五成熟,牛扒邊偏韌,不過中間位置剛剛好,可以鎖住肉汁👍精選甜品今日甜品有蘋果批同Tirimisu,蘋果批蘋果味重但又唔會太甜。Tirimisu同平時食嘅有啲唔一樣,比較稀鬆軟身。飲品方面跟套餐有半價:*Charm Around (左)$39呢杯係mocktails,有啲似芒果沙冰。*Blue Diamond $41應該係皇牌cocktails,menu第一頁就係佢,面層有藍色,下面則係白色,再配上荔枝肉,酒味唔重偏甜。

精選套餐 $688

餐湯:羅宋湯

小食:香煎蟹餅
第一次試蟹餅,幾特別口感,比想像中淋身,有啲似薯餅口感。

飯:西班牙海鮮飯

主食:炭燒頂級美國西冷 10oz (+108)

精選甜品
Tirimisu同平時食嘅有啲唔一樣,比較稀鬆軟身。

飲品方面跟套餐有半價:

*Charm Around (左)$39
呢杯係mocktails,有啲似芒果沙冰。

*Blue Diamond $41
  • 西班牙海鮮飯
2023-01-31 53 瀏覽
最近諗食飯諗到頭都爆. 聖誕之後到新年, 過完年又到情人節. 卒之畀我遇到呢間環境唔錯得嚟又價錢相宜嘅餐廳😌餐廳環境主色係古典紅, 皮sofa. 位置闊落冇擠逼感. 可以好好咁傾計~🐓烤法國春雞都係性價比高, 呢個價錢食到皮脆肉嫩嘅烤全雞, 仲有烤過嘅配菜同原隻蒜頭. 薯蓉仲要有埋黑松露. 贏晒!🍝招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意粉百幾蚊竟然仲可以食到有兩塊海膽嘅意粉(覺得唔係消失的海膽), 連蟹籽都勁多. 誠意十足. 意粉偏煙韌, 係我鍾意嘅口感. 呢個可列入encore系列!🥂Gin Fizz呢杯gin認真抵飲, 平時去bar飲gin都係10oz倒. 但係呢杯目測有14oz. 仲好飲😌🍷Pussy Foot 小妹不才又飲mocktail, 呢杯mixing果汁嘅提子汁味最出. 唔會太甜好爽口.

🐓烤法國春雞

🍝招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意粉

🥂Gin Fizz

🍷Pussy Foot

2023-01-28 60 瀏覽
來到奧海城三期地下,之前食過覺得環境氣氛都好好,有圓形卡位,好適合幾個朋友聊天。這次來餐牌有些不同了。招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉 | $188見到餐牌已經感覺這個意粉很creamy,的確是我最喜愛的creamy意粉,有大量蟹籽、兩片海膽,忌廉味濃,但明太子的味道不算太突出。香煎蟹餅 | $168這個是網上的熱門推薦菜式,有兩塊蟹肉餅,蟹餅軟身大塊,由一絲絲的蟹肉而成,配上的他他醬味道特別,帶些苦澀味,有點似是青檸皮的味道。南瓜籽三文魚 | $188三文魚不會煎得太乾,有忌廉汁作點綴,味道濃淡適宜。另有黑松露薯蓉,充滿濃郁的黑松露味;配菜有菇、翠玉瓜清爽。

招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉 | $188

香煎蟹餅 | $168

南瓜籽三文魚 | $188
配菜有菇、翠玉瓜清爽。
2023-01-26
  • 香煎蟹餅
  • 招牌海膽明太子蟹籽忌廉汁燴意大利粉
  • 南瓜籽三文魚
今晚同朋友去咗呢一間喺奧海城嘅西班牙菜敘舊~🎶餐廳環境挺有情調,昏暗嘅燈光,環境氣氛幾浪漫🌹🖤香辣蒜片炒蝦 ($𝟏𝟑𝟖)前菜揀咗香辣蒜片炒蝦🦐,賣相睇落超級紅紅辣辣,🌶️辣油浸滿了炒蝦,炒蝦上面放滿炸蒜蓉,配搭上嚟食好正,而且炒蝦肉質好彈牙既蝦,配既麵包一齊食都幾唔錯🥖🖤香煎蟹餅 ($𝟏𝟔𝟖)小食揀咗香煎蟹餅🦀,這款有別於平日吃到的,蟹餅的外皮不是香脆的,輕易就可以切開比較碎身,切開見到入面充滿一絲絲的蟹肉,配上酸酸開胃嘅青檸牛油果醬🥑,啖啖都食到足料蟹肉同三色椒💓,口感味道都唔錯,唔會太油膩食食吓仲食到啲泰式冬陰功味🤣🤣🤣,都幾有趣🖤西班牙八爪魚燉飯 ($𝟏𝟖𝟖)主菜則有🥘燉飯,等返入面充滿八爪魚同西班牙臘腸,份量兩人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞啱啱好,🐙八爪魚爽口彈牙,大細適中,配搭上💘香香辣辣嘅西班牙臘腸,非常惹味,🥹燉飯調味都唔錯,幾入味,可惜嘅係燉飯煮得比較濕,口感上就爭少少,但食落都幾香口😋🖤吉拿棒配雲呢拿雪糕 ($𝟕𝟖)甜品必𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫嘅𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬,❤️‍🔥新鮮熱辣炸起嘅𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬,表面灑滿肉桂粉,口感超級脆身,配搭上香濃嘅🍫朱古力醬/🍨雲呢拿雪糕,一齊食,一凍一熱,雙重享受,正ヾ(・

今晚同朋友去咗呢一間喺奧海城嘅西班牙菜敘舊~🎶
餐廳環境挺有情調,昏暗嘅燈光,環境氣氛幾浪漫🌹

🖤香辣蒜片炒蝦 ($𝟏𝟑𝟖)

🖤香煎蟹餅 ($𝟏𝟔𝟖)

食食吓仲食到啲泰式冬陰功味🤣🤣🤣,都幾有趣

🖤西班牙八爪魚燉飯 ($𝟏𝟖𝟖)

🖤吉拿棒配雲呢拿雪糕 ($𝟕𝟖)

甜品必𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫嘅𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬,❤️‍🔥新鮮熱辣炸起嘅𝐜𝐡𝐮𝐫𝐫𝐨𝐬,表面灑滿肉桂粉,口感超級脆身,配搭上香濃嘅🍫朱古力醬/🍨雲呢拿雪糕,一齊食,一凍一熱,雙重享受,正ヾ(・ω・*)

📍 𝐂𝐨𝐜𝐢𝐧𝐚 𝟑 𝐓𝐚𝐩𝐚𝐬 𝐑𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭 & 𝐁𝐚𝐫 (大角咀)
🐰: 𝟒.𝟏/𝟓

#eatwithkeikei #cocina #cocina3tapas
#sweetiedaily_taikoktsui
2023-01-19 180 瀏覽
📍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖期待已久嘅mirror終於係奧海城有活動,不過做鏡粉之前,一定要醫飽個肚😋😋😋所以就同個friend行咗吓個商場,睇吓有乜嘢好食,見到有間西班牙菜,就決定入去入返杯先😬😬😬1. 脆多士🥖 - 夠脆,我就覺得配湯🥣或者啤酒🍻係一流😆😆😆2. 八爪魚沙律🐙 🥗$158 - 個沙律睇落做法好簡單,dressing嘅調味十分豐富,用咗橄欖油同香料做配搭👍🏻👍🏻令到八爪魚嘅味道更加入味,除咗味道八爪魚嘅口感彈牙唔韌👍🏻👍🏻3. 西班牙炒辣肉腸🌭$98 - 有香蒜襯托非常惹味😋😋😋個小食同脆多士一齊食好正,加埋啤酒🍻🍻🍻簡直啱晒我哋口味4. 西班牙海鮮炒飯🦐🐙🍚$328 - 真係好大碟😆😆上枱嗰陣散發出辣辣嘅香氣,又青口,蜆肉,大蝦,八爪魚,再加辣肉腸簡直係超級豐富,淡淡香口,啲飯煮到啱啱好😆😆所以食到停唔到口環境裝飾都有古堡嘅味道,座位坐得好舒服,感覺唔錯,不過如果可以坐近啲個開放式廚房會更有氣氛😁😁😁 想搵啲特別啲嘅嘢食試吓可以去試試
📍大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖

脆多士
八爪魚沙律
西班牙炒辣肉腸
2023-01-04
15 分鐘 (堂食)
脆多士
八爪魚沙律
西班牙炒辣肉腸
2023-01-08 77 瀏覽
奧海城估唔到都有好多嘢食,今次喺三期試左一間西班牙菜~好簡單直接叫左兩個主食,一個係西班牙黑豚豬安扒、同埋蒜香雞柳西班牙辣肉腸炒飯~•🌻食過西班牙菜嘅人都知道佢嘅炒飯係同我哋中式炒飯唔一樣,佢係類似燴飯,另類口感都好好味,同埋重點係辣肉腸真係好開胃☺️👍🏻👍🏻👍🏻•🌻通常去親食西餐,見到豬鞍扒我都一定會叫。今次呢個黑豚豬,好厚肉,肉質鮮甜又香口,印象都幾好🤭🤭•🌻最後仲加咗一個甜品,焦糖燉蛋慕絲蛋糕🫶🏻擺盤擺得好靚,大滿足~

2023-01-08 91 瀏覽
女兒曾數次到西班牙旅遊,對當地菜式印象深刻。上年她帶著我們,在香港第一次吃西班牙菜式,一試難忘。今年第一次外出吃飯,自然想起西班牙菜式。它濃郁的味道,加上海鮮的鮮味,別樹一幟。在OpenRice搜尋餐廳是指定動作,Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar 特色的裝修,加上有9百多個讚賞的食評,值得一試。我們預約在星期六晚上6點半到達,大部分客人尚未到達,給我們有多一些時間欣賞裝潢,靜靜地享受一下氣氛。侍應們非常有禮接待我們,遞上餐牌並細心回答我們的查詢。點選2杯無酒精飲品、一杯啤酒、一個前菜、兩個主菜和一個小食,份量非常足夠,味道滿意。前菜經典蟹肉他他,芒果和牛油果配蟹肉,醬汁才是靈魂。香煎蟹餅的外皮不是脆,用刀切開變成碎開,蟹味突出為其加分西班牙焗乳豬飯的乳豬皮脆,肉質嫩滑,可惜飯粒有過多水分日本流心蛋配黑毛豬火腿的蛋並沒有流心的效果,相信火腿是36個月,味道不錯

墨西哥脆片和麵包作為小食

Barcelona士多啤梨、橙為主的無酒精飲品

Queen Beauty 荔枝味的無酒精飲品

Edelweiss Draught 清淡的奧地利啤酒

經典蟹肉他他

前菜經典蟹肉他他,芒果和牛油果配蟹肉,醬汁才是靈魂。

香煎蟹餅

香煎蟹餅的外皮不是脆,用刀切開變成碎開,蟹味突出為其加分

西班牙焗乳豬飯

西班牙焗乳豬飯的乳豬皮脆,肉質嫩滑,可惜飯粒有過多水分
日本流心蛋配黑毛豬火腿

2023-01-07