2023-03-04
Woo放工去奧海城行街街買衫,見到間餐廳裝修好歐陸feel好靚被吸引入去諗住happy hour😅😅坐得太舒服。。。仲食埋晚飯添😋😅😂Happy hours 好抵架26蚊飲番杯冰凍啤酒“爽”呀🍺個friend睇睇吓個餐牌話好肚餓唔飲酒。。要飲個🦞龍蝦海鮮忌廉湯 😅😅比佢激C呀🤣😂Well 個🦞龍蝦湯賣相又真係好正喎仲好濃好香好有蝦味添yummy😋西班牙八爪魚燉飯 , woo意大利飯充分吸收咗好香好creamy好濃郁嘅高湯汁,勁Juicy同惹味呀,仲有好多八爪魚好彈牙又新鮮,西班牙腸我致愛真係好好味架👍👍黑松露野菌意粉,好多黑松露同磨菇撈埋意粉一齊食好creamy呀仲好香黑松露味添😋😋呢個一定要order🥰🥰 好滿足😊Cocina 3 Tapas Restaurant and Bar地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
地址: 大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖