2023-06-26
收工去左天后揾野食🥯每次收工既朝早都好想揾間Cafe好好整頓下自己心情先再翻屋企休息🥱夜晚又要再戰鬥,所以如果有間好餐廳真係會令我心情更放鬆😎。今次上網俾我見到呢間Cafe個Vibe好適合我🈴️於是就慕名去試試呢間Cafe,再影下啲靚相同大家分享下我揾食心得🤭。🐒Earl Grey Mochi Bagel💰$46🐒Flat white💰$40因為岩岩朝早唔算太肚餓,於是就淨係嗌左個Bagel試下,但其實佢地都有lunch Set可以選擇係有Bagel/Panini/Salad去揀,所以大家如果係lunch黎都唔怕無得揀✅。而我揀呢個係因為睇相見到佢地既bagel係爆哂餡😍相信無一個碳水控抵受得住,包括我在內🙋🏻♀️Bagel會焗番熱,令mochi變得軟熟外,外皮都好香脆,而伯爵味道主要來自入面既fillings🍵配埋杯咖啡真係一個perfect
🐒Earl Grey Mochi Bagel💰$46
🐒Flat white💰$40