2018-07-01
(留意:等候時間係 0分鐘,可最耐嘅等食時間係 30分鐘哩)先講咖啡。Menu 上 pour over coffee 今日唔賣,有啲失望。唯有叫 latte。Milk body 做得好好,味道都一般好,可以再飲。至於食物就一般喇。我哋三條友,逐個10零分鐘噉上,趕時間嘅話,都幾大鑊。Beef lagsana 肉料 同 pasta OK, 可個 sauce 就偏甜,我個 friend 個 pasta 嘅情況都類似。黑松露溫泉蛋蘑菇意粉係最好嘅,份量啱、汁靚、意粉 al dente, 可以再食。Service 非常 minimal。有大會水供應要讚,可斟水就要自己嚟。點都要讚:● 有水● 有紙巾3條友一人一個 dish + coffee, 噉樣 overall 都要 $480, 算偏貴。
先講咖啡。
點都要讚: