2020-12-29 445 瀏覽
係朋友送比我食嘅,令我重新認識曲奇🤣首先見到佢咁大舊,已經覺得不得了,好似嫁女餅咁大! 我係拎左返屋企再同焗爐翻熱左先食,一樣外脆內軟,質地係似軟曲奇果種,但係比平時食嘅厚好多,重點係有餡料,我食左邊果隻係好似玉桂味,中間重有蘋果蓉咁樣,好豐富嘅餡😋右邊就有白朱古力,中間夾左抹茶醬,一樣好正!😋😋雖然睇返價錢要成$40一舊,但都真係值呢個價錢,因為食一舊都已經夠飽,用黎當個tea 食都唔錯😊😋
係朋友送比我食嘅,令我重新認識曲奇🤣

首先見到佢咁大舊,已經覺得不得了,好似嫁女餅咁大!

右邊就有白朱古力,中間夾左抹茶醬,一樣好正!
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍪 ᗷᖇOᗯᑎIᗴ ᖴIᒪᒪᗴᗪ ᑕᕼOᑕOᒪᗩTᗴ ᑕᕼIᑭ ᑕOOKIᗴ Iᑎ ᑕOOKIᗴ HKD40 @ 🌟 COOKIE DPT《👽食神大媽食甜品》.👽 大媽覺得佢咁多口味之中最好味嘅一款曲奇就係呢款啦!心軟嘅BROWNIE配曲奇脆脆外殼,滿足曬兩個要求!.最近起海港城開左呢間限定Pop-Up Store,選址非常方便,大家記得儘快去試下啦!😋.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂..📍 尖沙咀海港城海洋中心 L3 Kiosk 9 (Pop-Up Store).

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

Brownie  Filled  Chocolate  Chip

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂

5 分鐘 (堂食)