2023-03-25
係海港城行街 好耐無食就入左去 都好多一家大細喺入邊 招牌凱撒沙律$165每次必嗌既沙律🥗好大兜😝啲醬汁有撈得好夠均勻 唔會膩 同埋當你之後食緊啲嘢好濃味嘅時候又可以食返幾塊 清一清個口👍🏻水牛城雞翼(Half)$132無雞不歡嘅我 當然要嗌啦 呢度嘅水牛城雞翼唔算好辣加上佢配左藍芝士醬 即刻好開胃🤓佢呢隻芝士醬好易入口 絕對唔係好臭放唔到入口個隻焗美國薯皮(Half)$145屋企人黎襯都要食呢個 佢地話佢個個年代既人最鍾意食喎🤣不過係幾好食既薯皮脆脆地加埋冇得輸嘅芝士煙肉 再點埋酸忌廉 幾正👍🏻假日大餐拼盤 $588(8安士西冷牛扒、烤豬排骨半份、燒烤半雞配番薯條)呢個勁抵食!!每樣都有啲 師奶仔既我計過如果就咁單嗌呢三樣野要貴多二百幾蚊架 所以呢個真係物超所值😆牛扒好濃牛味亦都唔難咬開 分量唔算好多但叫做淺嘗到牛肉😛豬扒骨同燒烤雞係同一個醬汁呢兩個之前都食過 但今次雞肉冇之前咁滑 豬排骨就依然咁好食👍🏻
招牌凱撒沙律$165
水牛城雞翼(Half)$132
焗美國薯皮(Half)$145
假日大餐拼盤 $588
(8安士西冷牛扒、烤豬排骨半份、燒烤半雞配番薯條)