2022-07-14 120 瀏覽
荃灣多好野食我相信大家都知ga la,近日去享和街買糧比我家肥bi ge 時候經過一間純白色既cafe,烈日當空之下,忍唔住入去歎返杯咖啡🤤。Cafe細細間但空間感十足,一d都唔逼,純白+木系設計,令人感到整潔,舒適又放鬆。我今次就選擇左坐係窗台位,店員仲幫我打開隻窗,等我可以望下出面既景,同埋打下卡。珍寶肉醬千層麵 $123千層麵表面芝士經過烤焗後十分香口,而且帶有脆邊,麵皮唔會煮過龍,保持住微微煙韌既口感。蕃茄肉醬十分出色,肉既份量都幾多,汁底食得出只係用新鮮蕃茄制成,配埋紅蘿蔔和西芹一齊餚製而成,酸酸甜甜好開胃。泰式烤雞pizza $117我一直都好欣賞薄底既手工pizza, 呢度既批底正正係我最愛既口味😍~薄底得黎脆邊。芝士份量夠晒多,有拉絲既效果見到都興奮。蕃茄底加上大量蔬菜如洋蔥,甜椒,粟米等,當然仲有主角雞肉啦,食起黎真係好fresh,好田園既感覺,一d油膩感都無,令人不知不覺間一口接一口。話明cafe,點少得飲返2杯咖啡呢~宜家周圍買一杯咖啡講緊最少都要3,40蚊,相比之下,呢度既價錢真係非常友好🥰👍。Espresso soda $26夏天勁熱既時候最適合飲返一杯冰凍既

珍寶肉醬千層麵 $123

泰式烤雞pizza $117

話明cafe,點少得飲返2杯咖啡呢~

Espresso soda $26
夏天勁熱既時候最適合飲返一杯冰凍既梳打!估唔到espresso + soda 係咁好飲,咖啡一入口帶有微微酸味,after taste好香咖啡味,甜甜地,醒神之餘又涼爽!

Blackccino $24
黑泡沫~黑咖啡+奶泡,有面層泡沫既關係,相比espresso soda會比較易入口,咖啡味香濃,適合想嘗試飲齋啡既朋友。

Cafe仲好貼心咁有多款素食,茹素既朋友都有好野食!同埋最重要既係無味精!夠晒健康,大人小朋友孕婦老人家都岩食!

2022-07-11
  • 珍寶經典肉醬千層麵
2022-07-11 28 瀏覽
愈來愈多cafe進駐荃灣,經過這間白色小屋cafe,被門外的小窗吸引着。廚房二人主理,小店格局特別用心▶️香煎日本珍寶帶子明太子忌廉意粉 - 加了白酒的忌廉汁,意粉掛滿醬汁,每一啖都充滿酒香味。香煎過的帶子味道鮮甜,明太子的鹹鮮味令味道更豐富▶️深海龍脷柳配意式茄醬長通粉 - 龍脷柳薄薄脆漿,香脆可口,自家調配番茄醬,味道份外鮮甜▶️時日餐湯/沙律 - 味道唔錯▶️Dirty - 底部的凍鮮奶襯托頂層Double Espresso,飲用時不需拌勻,這樣飲到凍咖啡的醇厚,搞勻就變成一杯ice latte▶️Flat white - 奶啡味道平衡,不錯的咖啡

▶️時日餐湯/沙律 - 味道唔錯

▶️Flat white - 奶啡味道平衡,不錯的咖啡

午餐
2022-07-08 58 瀏覽
連日下雨,彷彿毀了逛街的興致,不想悶在家中,還是選間小店享用晚餐。。。在享和街入手狗零食後,看上這家純白小店 - 《Diff. Cafe》,立於街角,純白外牆,感覺青澀,很清新喔!  店內設計同樣簡潔,白色牆身搭配淺色木系餐桌、餐椅,感覺清新,充滿文青氣息。小店的食物選擇也不少。蝦子餅第一時間選了蒜油大蝦蕃茄意粉,意粉煮至軟硬適中,濃濃的蒜香相當誘人,搭配富含茄紅素及高纖維的車厘茄,有益建康。而且份量可不少,連大蝦也有四五隻,爽口彈牙。餐廳還提供素食選擇,所以,BeautySearch 點選了一客香蒜欖油素菜意粉,蒜香味更濃郁,搭配車厘茄、露荀、野菌、青椒等新鮮蔬菜,令素食充滿層次口感。悶熱的夏天,胃口大受影響,酸酸甜甜的士多啤梨奶昔最合適不過,雖然沒有像溶化了的雪糕質感,但又濃又香的士多啤梨令人開胃,加上豐富的維生素C,健康又味美。懶洋洋的冬天,特別喜愛暖笠笠的紫薯鮮奶,想不到來到炎夏,冰凍的紫薯鮮奶,香滑味美,同樣療癒。
小店的食物選擇也不少。
而且份量可不少,連大蝦也有四五隻,爽口彈牙。

純白為主裝修🤍簡約風格𝐂𝐚𝐟𝐞窗邊🪟仲有幾個高櫈位🪑對住馬路🚗望住出面放空下都唔錯💭💭~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ Lunch Set ☀️ & ✨ Special Set ✨包 是日沙律🥗 / 餐湯🥣 一份熱飲𝟏杯🔥 / 凍飲❄️(加+$4) / 或 以(減-$16)優惠價)🈹,升級其他特飲🍹.同朋友𝟏個揀沙律🥗,𝟏個揀湯🥣▫️是日沙律🥗 : 唔用醋,唔用沙律醬,係用草莓汁🍓▫️是日餐湯🥣 : 煙肉薯仔🥔湯,唔會水𝐍𝐞𝐥𝐍𝐞𝐥🥄☀️Lunch Set☀️▪ 全日早餐 ($88)(炒滑蛋🥚,煙肉🥓,香腸,蘑菇🍄,小蕃茄🍅,茄汁豆🥫,牛角包🥐)牛角包🥐表面酥酥💫𝐒𝐢𝐳𝐞仲大到橫跨成隻碟咁濟😱貼心位💕茄汁豆另外用小容器裝住🤲🏻,唔會流晒汁去其他野食到😌.✨ Special Set ✨▪ 經典煙肉芝士雞肉漢堡配薯條 ($98)成日食牛肉🐃𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔今次試下雞肉🐔漢堡啦,肉夠淋又唔乾💦再加埋溶左既芝士🧀 • 菜🥬 • 蕃茄🍅芝麻漢堡包有搽牛油🧈烘過🔥旁邊仲有勁長既粗薯條🍟.▪Drinks▪ ▫️Mocha (跟餐 • 加+$23)除左有高難度拉花
純白為主裝修🤍簡約風格𝐂𝐚𝐟𝐞
窗邊🪟仲有幾個高櫈位🪑對住馬路🚗
望住出面放空下都唔錯💭💭
包 是日沙律🥗 / 餐湯🥣 一份
同朋友𝟏個揀沙律🥗,𝟏個揀湯🥣
▫️是日沙律🥗 : 唔用醋,唔用沙律醬,係用草莓汁🍓
是日沙律🥗 / 餐湯🥣

▫️是日餐湯🥣 : 煙肉薯仔🥔湯,唔會水𝐍𝐞𝐥𝐍𝐞𝐥🥄
煙肉薯仔🥔湯

☀️Lunch Set☀️
▪[L2] 全日早餐 ($88)
牛角包🥐表面酥酥💫
𝐒𝐢𝐳𝐞仲大到橫跨成隻碟咁濟😱
[L2] 全日早餐 ($88)
[L2] 全日早餐 ($88)

✨ Special Set ✨
▪[C5] 經典煙肉芝士雞肉漢堡配薯條 ($98)
成日食牛肉🐃𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔
今次試下雞肉🐔漢堡啦,肉夠淋又唔乾💦
再加埋溶左既芝士🧀 • 菜🥬 • 蕃茄🍅
芝麻漢堡包有搽牛油🧈烘過🔥
旁邊仲有勁長既粗薯條🍟

▪Drinks▪
▫️Mocha (跟餐 • 加+$23)
除左有高難度拉花🦢
仲要唔甜,正呀🫢🍫
Mocha (跟餐 • 加+$23)

▫️Dirty (跟餐 • 加+$26)
上枱時仲未混埋👏🏻
咖啡係偏𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲口味🤎
Dirty (跟餐 • 加+$26)

🔺週末 • 假日 • 特別日子💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺繁忙時間,用餐時間𝟕𝟓分鐘⏱
🔺𝐂𝐚𝐟𝐞設最低消費💰
非繁忙時間 : 最低消費𝟏款飲品☕️ / 野食🍽
繁忙時間 : 最低消費$𝟖𝟎
🔺𝐂𝐚𝐟𝐞野食以西式為主𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕 • 意粉🍝 • 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🍔 • 小食🧆 • 甜品🍰......都有齊
🔺另外仲有素食🌱𝐌𝐞𝐧𝐮提供📖
2022-07-07 42 瀏覽
今次嚟到荃灣一間藍白色為主調嘅餐廳,感覺幾文青🍃店舖內掛咗唔少裝飾,令人想大大力懲罰一下💛💛泰式烤雞pizza $117✔️餅底勁薄、好香脆✔️大量配料,啖啖蕃茄醬汁同粟米蔬菜,啱晒蕃茄控✔️欣賞佢唔係一般pizza咁大舊麵包,食落比較輕盈、似好薄嘅餅炸魚漢堡 $108✔️魚柳外脆內嫩、多汁✔️勁多醬汁、好滋味✔️配上大量薯條👍🏻舊魚炸得幾好食紫薯鮮奶 $30✔️紫薯味道出✔️同鮮奶幾夾不過略嫌有啲甜,個人口味鍾意曲奇多啲曲奇妙趣 $44✔️好match唔會死甜😍飲到唔停口milkshake feel✔️有大粒Oreo ✔️cream+沙冰 大人小朋友都啱Igable打卡度:7.5/10Taste 好味度:6/10 Worth revisiting返兜度:6/10

泰式烤雞pizza $117
✔️餅底勁薄、好香脆
✔️大量配料,啖啖蕃茄醬汁同粟米蔬菜,啱晒蕃茄控

炸魚漢堡 $108
✔️魚柳外脆內嫩、多汁
✔️勁多醬汁、好滋味
✔️配上大量薯條
👍🏻舊魚炸得幾好食

紫薯鮮奶 $30
✔️紫薯味道出
✔️同鮮奶幾夾
不過略嫌有啲甜,個人口味鍾意曲奇多啲

曲奇妙趣 $44
✔️有大粒Oreo
✔️cream+沙冰 大人小朋友都啱

Igable打卡度:7.5/10
Taste 好味度:6/10
Worth revisiting返兜度:6/10

• 紫薯鮮奶
2022-07-04 29 瀏覽
呢日咁岩老公放假過來荃灣搵我lunch,來到呢間小清新打卡cafe🥰.🍝帶子明太子意粉 $103帶子幾彈牙,意粉有口感味道也不錯,但可能打卡影太久意粉凍左🥲.🥐all day breakfast $88有我最愛嘅茄汁豆,炒蛋細滑不錯,牛角包重牛油香,仲有車厘茄煙肉蘑菇😋.☕️dirty $26咖啡好飲,下層凍奶上層咖啡,味道偏酸幾特別,香濃細滑👍🏻.🥛紫薯鮮奶 $30好夢幻的顏色😍紫薯跟牛奶一定搭👍🏻.兩個set都跟沙律,雖然小店但好有心,欣賞餐廳自家設計的香港特式餐具和擺設,平日人唔算多,簡單舒服安靜跟老公撐枱腳🥰

🍝帶子明太子意粉 $103

🥐all day breakfast $88

☕️dirty $26
咖啡好飲,下層凍奶上層咖啡,味道偏酸幾特別,香濃細滑👍🏻
🥛紫薯鮮奶 $30
好夢幻的顏色😍紫薯跟牛奶一定搭👍🏻

2022-07-02 36 瀏覽
📣邊個話「好味嘅嘢多數都唔健康⁉️健康嘅嘢多數都唔好食架」⁉️呢間餐廳就已經可以打破曬呢個傳統嘅諗法喇🥳佢哋用新鮮食材兼🈚️落味精🧂仲🈶️素食可以揀添🍀喺而家呢段非常時期😷身體健康真係係最緊要📌飲食都要講求均衡營養同埋健康❤️咁先可以抵抗病菌架🥳🍴呢間餐廳裝修簡約整潔☺️純白以木系為主嘅cafe風格🪵服務態度好❤食物質素高😋係一間絕對值得嘅小店👍🍕泰式烤雞pizza $117:好喜歡佢pizza嘅薄薄餅底😍好香好脆口🔥上面鋪満雞肉🐔青椒🫑粟米🌽洋蔥🧅好惹味❤仲好好滋味添😋🍝香蒜欖油素菜意粉 $93:呢個素嘅意粉口感豐富🌶好香蒜蓉味🧄香香辣辣嘅味道😋好醒胃架🥳☕️Mocha $39:呢個mocha咖啡味濃郁❤喜歡佢帶微苦澀唔甜嘅味道👍而且好靚嘅拉花添🥳🍫特濃朱古力(跟餐) $24:朱古力味好濃❤呢個好正😋喜歡朱古力嘅朋友仔必order呀😋

• 泰式烤雞pizza
  • 香蒜欖油素菜意粉
  • Mocha
  • 特濃朱古力
2022-06-28 51 瀏覽
夜晚返屋企想搵個静靜地嘅地方食嘢,記得有間小cafe,可以去支持一下。Diff Cafe細細間,好在收21:00,想飲夜啡可以去chill 下。今次同老人家去,就安排咗佢飲杯Matcha Latte,自己就飲返杯Dirty。Matcha Latte抹茶味都夠,Dirty個漸層都做得好好。叫咗個香蒜欖油素菜意粉同埋泰式烤雞Pizza 一齊Share。兩款食物都有少少辣,幾醒胃。門口附近個位都幾好,可以望住條街。性價比唔錯,又可以靜靜地嘅Cafe。

2022-06-27
  • Dirty
搵緊地方食lunch突然落大雨🥲附近見到呢間餐廳望咗兩望就衝咗入去~小cafe裝修幾簡約,感覺好清新舒適😆除咗lunch set,佢都仲有好多單點食物😆我就叫咗lunch set,蟹肉露筍野菌忌廉意粉配日式溫泉蛋 ($108)😋本身意粉已經好creamy,拮爛咗隻溫泉蛋之後啲汁就更加濃,蟹肉都算啖啖都有,成個味道都好均衡好味☺️仲有意粉非常彈牙,係我鍾意嘅口感👍🏻本身跟餐有湯,睇落以為係蘑菇湯,點知原來係薯仔煙肉湯🤣有驚喜~另一個就叫咗個單點嘅煙三文魚菠菜忌廉意粉 ($98)😆呢個都幾好食,見到啲汁滿滿嘅綠色,就知個菠菜忌廉汁有幾勁😆食完都唔會話好漏~食物質素真係唔錯啊😌如果lunch set可以再包埋飲品,我覺得會再滿足啲🤗

蟹肉露筍野菌忌廉意粉配日式溫泉蛋

嘅煙三文魚菠菜忌廉意粉

2022-06-03
蟹肉露筍野菌忌廉意粉配日式溫泉蛋
嘅煙三文魚菠菜忌廉意粉
2022-06-22 27 瀏覽
荃灣多嘢食係人都知,但個個只識去路德圍。事實上路德圍食物比較草根,想食好少少建議去荃灣西。今日嚟到荃灣西享和街,試試一間以咖啡出名嘅cafe Diff.🪑鋪頭好細但裝修雅緻,座位有限建議訂枱。🥗有好多素食但我係食肉動物,所以無試🤣兩個人食,叫咗一個pizza一個pasta。🐓泰式烤雞pizza $117熱辣辣的pizza,批底好薄又脆,醬汁有少少辣,少少泰式香料味(羅勒?)有粟米、雞肉,最重要係芝士味幾香,好食。🍝珍寶經典肉醬千層麵 $123我好鍾意食千層麵🤪呢度嘅千層麵肉醬多肉,茄味濃郁,麵唔會太乾,食落充實又滿足。🍵抹茶Latte $42拉花好靚,有淡淡嘅綠茶味,甜甜地。☕️墨化Dirty $42因為想試下咖啡,所以叫咗杯dirty。店員好好,解釋俾我聽Dirty其實係上層espresso下層奶,一杯有兩種口感。嗜甜嘅我一開始唔係好飲得慣,但飲飲下又覺得幾好,飲完咖啡層落到鮮奶,因為有咖啡做對比,所以好突出到奶嘅甜香,係一個新體驗。總括而言,呢度食物有水準,飲品有特色,適合同朋友嚟飲嘢傾偈。📍 Diff. Cafe (荃灣)荃灣享和街16號嘉華樓地下D號舖

🪑鋪頭好細但裝修雅緻,座位有限建議訂枱。

🥗有好多素食但我係食肉動物,所以無試🤣

兩個人食,叫咗一個pizza一個pasta。

🐓泰式烤雞pizza $117

🍝珍寶經典肉醬千層麵 $123

🍵抹茶Latte $42
拉花好靚,有淡淡嘅綠茶味,甜甜地。

☕️墨化Dirty $42

📍 Diff. Cafe (荃灣)
荃灣享和街16號嘉華樓地下D號舖

2022-06-21 21 瀏覽
-{荃灣白調cafe🥙}今次嚟到間全白色嘅cafe😙食左個lunch😉🤤茄醬肉丸意粉🤤 ($93)好香嘅鮮茄味😋意粉係偏硬身嘅 肉丸4粒大大粒 好夠肉汁😎👖褲評: 8/10🤤 煙三文魚雞胸藜麥沙律 🤤 ($83)好多好多嘅菜😍沙律汁好特別有少少果jam嘅味道又好fresh🥳 煙三文魚同雞胸都好足料😌👖褲評: 7.8/10🤤 荔枝梳打/菠蘿梳打🤤 ($10)兩款都好爽最啱夏天飲🥰菠蘿味嘅味道會再濃啲👍👖褲評: 8/10值得一提個南瓜湯飲落好smooth好順滑又夠濃☺️可以試下😉性價比: 7.5/10服務: 8/10環境: 8.5/10🚩 Diff. Cafe 🚩地址: 荃灣享和街16號嘉華樓地下D號舖 #fuudjai #fuudjai荃灣 #fuudjai西餐
{荃灣白調cafe🥙}
今次嚟到間全白色嘅cafe😙食左個lunch😉

🤤茄醬肉丸意粉🤤 ($93)
好香嘅鮮茄味😋意粉係偏硬身嘅 肉丸4粒大大粒 好夠肉汁😎

👖褲評: 8/10

🤤 煙三文魚雞胸藜麥沙律 🤤 ($83)

👖褲評: 7.8/10

🤤 荔枝梳打/菠蘿梳打🤤 ($10)
兩款都好爽最啱夏天飲🥰菠蘿味嘅味道會再濃啲👍

茄醬肉丸意粉
菠蘿梳打
  • 南瓜湯
2022-06-21 20 瀏覽
今次去咗荃灣呢間純白簡約Cafe Diff. Cafe以純白色為主調,成間舖頭嘅設計都係文青感覺🥸日系裝修加埋有bar枱面向住打開嘅橫窗,呢個位好靚好啱打卡😜 窗邊位仲可以一邊食嘢一邊望到出面個景呢間cafe除咗有咖啡意粉pizza 最特別嘅係佢有專為素食者而設計嘅素食西式菜 照顧到唔同飲食需要嘅人🤩千島海鮮pizza$117我好奇怪食Pizza不嬲都唔鍾意厚底 呢個好啱我 因為佢係薄底pizza,個底烘得好脆,好似食緊脆餅咁,好香口pizza on top鋪滿左蜆,墨魚,帶子,蟹子,菠蘿,洋蔥🧅加埋啲千島海鮮醬🍕ho match😍Fish and chips🐟🍟 $68魚柳炸到金黃色包住雪白嘅魚肉,外脆內嫩😋配埋新鮮出爐炸到脆卜卜ge薯條仲有茄汁醬同埋沙律醬點🥫🫕抹茶🍵鮮奶 $42熱鮮奶再加埋抹茶回甘苦澀味啱啱好 唔會太甜抹茶同鮮奶呢個組合係perfect matchDirty☕️ $42呢杯Dirty奶嘅比例偏重 第一啖會飲到好濃咖啡味之後到🥛味 個分層都做得好靚🥰整體黎講呢間cafe小店 食物質素都唔錯 而且有素食者friendly menu cafe 環境細細 不過勝在乾淨企理😆
今次去咗荃灣呢間純白簡約Cafe

千島海鮮pizza$117

Fish and chips🐟🍟 $68

抹茶🍵鮮奶 $42

Dirty☕️ $42

cafe 環境細細 不過勝在乾淨企理😆仲有最特別嘅窗口位 ho chill 閑逸晏晝時間來人少少仲可以瘋狂打卡添😚

2022-06-16 17 瀏覽
落雨嘅夜晚,再次幫襯呢間純白色小店!!🔘泰式烤雞pizza非常薄嘅餅底,餡料有雞肉、青椒、粟米、菠蘿同洋蔥,醬汁辣辣地係有啲東南亞風情,每當食到青椒同洋蔥就有爽脆感,口感幾豐富!! 🔘炸魚漢堡炸魚算厚身口感嫩滑,醬汁夠晒多,所以要趁熱食,如果唔係炸魚會腍晒,薯條味道正常,如果薯條份量再多少少會更好!! 🔘紫薯鮮奶🔘焙茶鮮奶炎炎夏日梗係要飲凍飲,問咗凍飲可以要求少甜,我自己就會攪勻咗先飲,紫薯同鮮奶味道幾平衡!!
落雨嘅夜晚,再次幫襯呢間純白色小店!!

🔘泰式烤雞pizza

🔘炸魚漢堡

🔘紫薯鮮奶
🔘焙茶鮮奶
2022-06-15 16 瀏覽
蒜油大蝦蕃茄意粉有3隻蝦 蕃茄數量都唔少 意粉唔會煮得太淋幾好飲的 不過有個意粉就油咗少少( ;´Д`)飲到底見到幾多油下泰式烤雞pizza呢個個薄脆皮嘅pizza 有茄汁雞肉粟米呢啲配料 ok好食不過普普通通咁啦 同埋唔係好get到同泰式嘅關係🙈🙈🙈特濃朱古力想講嘢飲反而有驚喜!朱古力味好濃之餘又唔會好甜 飲落似sensory zero嗰杯cls 朱古力!呢杯可以叫!曲奇妙趣呢個其實同杯特濃朱古力差唔多 上面多咗啲Oreo 不過因為多咗cream同再甜啲 我自己就覺得有啲漏 個人比較鍾意特濃朱古力多啲( ̄∇ ̄)Overall食物質素普通但嘢飲可以一試 經過嘆下杯咖啡都唔錯
蒜油大蝦蕃茄意粉

泰式烤雞pizza

特濃朱古力

曲奇妙趣

2022-06-13 1265 瀏覽
今日去咗荃灣廣場附近一間新開嘅咖啡Cafe店。 估唔到Cafe店除咗有唔同款式嘅咖啡提供之外,仲有專為素食者而設嘅西式菜式,當然要帶我喜歡素食嘅同事試下啦。雙層芝士素菜孖寶 $98漢堡包外的麵包殼,煎到外脆內軟。入面夾住流心蛋、兩層素芝士。食開素食嘅同事話,好少餐廳會提供素芝士。佢食得出這款係素芝士(即冇落牛奶及雞蛋整成嘅芝士),店主亦好有心機手工製作一個素菜漢堡,用粟米、紅蘿蔔粒、青豆同麵粉拎去炸而成,非常香口健康。 值得推介! 泰式烤雞pizza $117餅底非常之鬆脆同薄、啱晒我哋呢班唔想肥又想食Pizza嘅女士。Pizza上面配有菠蘿、青椒、雞肉粒、粟米、洋蔥,非常足料。每咬一啖都食到五種不同嘅餸菜,再配埋脆脆嘅Pizza底,忍唔住食完一塊又一塊。 Dirty 髒髒咖啡 (右)$42最近香港好多咖啡店都開始有得點dirty, 喺英國大嘅同事,見到呢一款咖啡非常之雀躍興奮,猶豫見到舊朋友一樣。 Dirty 喺先加冰,再落冰鮮奶,最後撞入熱辣辣嘅Espresso。牛奶同咖啡比例係1:1。 牛奶同咖啡分層明顯,牛奶嘅冰凍同Espresso嘅熱喺口中交織,無得頂!Blackccino

雙層芝士素菜孖寶 $98
漢堡包外的麵包殼,煎到外脆內軟。

Dirty 髒髒咖啡 (右)$42

Blackccino 凍黑泡沫 (左) 跟餐加$24
見個名好少喺出邊咖啡店可以order,於是就叫來飲下。 點知係超苦,呢款咖啡應該適合男人飲。 我都係比較喜歡有牛奶味嘅latte。
2022-06-13
  • 雙層芝士素菜孖寶