2023-04-01
✅正宗烤魚手法✅超夢幻裝修設計✅價錢抵食 份量超足成間餐廳都用粉紅色夢幻設計,完全適合大家慢慢打卡,而碗碟都係用花花碗🌸,感覺已經煥然一新😌👧🏻貪食嘅小編,當然有點選前菜,係烤魚未熟之前就可以食少少野打底🐷係烤魚舖頭當然會叫魚皮果然果然係非常之好食!厚身又爽脆👍🏻❤️👧🏻烤魚,總共有六款口味,而且辣度可以俾大家慢慢選擇,今次我揀咗蕃茄口味,可以嘗試到魚肉本先既鮮味🐠值得讚賞係,師傅先用魚方式,並非油炸,令魚皮外表烤至脆卜卜,再放上烤盤湯底上,可以防止魚肉散開✨魚肉非常非常嫩滑,而且肉質厚實,非常之滿足⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️師傅亦都有處理過魚骨,好多細骨已經被處理掉,令到食落更加舒服安全👍🏻 👧🏻另外配菜份量非常足夠,最愛既薯粉份量大大碟,相信如果配麻辣燙一定更加出色🌶️👧🏻📍彌敦道726號19樓店舖名🏡<Error19>
✅正宗烤魚手法
✅超夢幻裝修設計
✅價錢抵食 份量超足 成間餐廳都用粉紅色夢幻設計,完全適合大家慢慢打卡,而碗碟都係用花花碗🌸,感覺已經煥然一新😌
👧🏻 貪食嘅小編,當然有點選前菜,係烤魚未熟之前就可以食少少野打底🐷係烤魚舖頭當然會叫魚皮
果然果然係非常之好食!厚身又爽脆👍🏻❤️
👧🏻 烤魚,總共有六款口味,而且辣度可以俾大家慢慢選擇,今次我揀咗蕃茄口味,可以嘗試到魚肉本先既鮮味🐠 值得讚賞係,師傅先用[烤]魚方式,並非油炸,令魚皮外表烤至脆卜卜,再放上烤盤湯底上,可以防止魚肉散開✨魚肉非常非常嫩滑,而且肉質厚實,非常之滿足⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
👧🏻
另外配菜份量非常足夠,最愛既薯粉份量大大碟,相信如果配麻辣燙一定更加出色🌶️ 👧🏻
📍彌敦道726號19樓
店舖名🏡<Error19>