2023-03-02
呢間餐廳👧🏻之前提過想試,👦🏻就提早book左🥹book左6:00⭐️我哋早左10分鐘到已經見到有人等緊,6:00開門已經有小人龍,可見火爆程度🔥入到去d waiter就會話‘welcome to fukuro!’,個氣氛好好,似其中一間我哋係日本食過嘅居酒屋🏮(之後會介紹)我哋坐bar枱,👧🏻滿意,因為可以見到啲師傅調酒🥰我哋本身唔太肚餓所以叫咗三樣嘢食,咁個waiter就話野食既portion比較細,佢recommend叫5-6樣嘢食,但係我哋都係照叫三樣先。和牛三文治🥪🐮上網個個都推薦,話係必食,當初👧🏻都係因為見到呢個三文治所以想黎食😛黎到個賣相好靚,d和牛係5成熟到,買落去係唔使點用力,好軟好香🥰值得一試😋香脆焦糖牛油粟米🌽黎到既時候好香,會令人食慾大增既香味😋不但食落口就普通咗啲,感覺聞會香過食,價錢偏貴🤔松葉蟹泡菜烏冬🍜松葉蟹一定係新鮮,因為👧🏻食到少少殼🤣個味道其實都幾家常菜,係👧🏻會係屋企輕易整到既味,唔難食但一般。總括嚟講,氣氛正,但價錢貴,性價比一般🤏🏻⚠️黎自👦🏻既溫馨提示:如果唔識英文就最好唔好黎🤣✨評分✨食物:7/10環境:7.5/10衛生:8/10服務:7.5
和牛三文治🥪🐮
香脆焦糖牛油粟米🌽
松葉蟹泡菜烏冬🍜
總括嚟講,氣氛正,但價錢貴,性價比一般🤏🏻
⚠️黎自👦🏻既溫馨提示:如果唔識英文就最好唔好黎🤣
✨評分✨