FUKURO 日式創新居酒屋🥰 值得一試🍶!- 壽司栗米餅 SUSHI TACO 🌮 $168薄脆餃子皮,包住新鮮刺身、帶有微酸醋飯、小量山葵蛋黃醬提鮮🤩🤩刺身有三文魚粒粒、油甘魚粒粒、三文魚籽、青瓜粒粒~作為餐前開胃小食,真係不錯😋😋- 香脆焦糖牛油粟米 CRISPY CARAMEL BUTTER CORN🌽 $98呢款係餐廳必點人氣招牌菜🔥粟米表面有一層薄薄焦糖脆皮,配合埋牛油鹹香🧈🍯令人一口接住一口咁食,雖然很肥很邪惡但我願意🥹😍- 帶子蜆肉蕎麥飯 SOBA MAI 🍲 $258蕎麥飯質地似意大利RISOTTO,口感煙韌😗雖然飯內有新鮮帶子、蜆肉海鮮,但蕎麥飯略嫌有點油膩🙈- 汁燒和牛沙巴當 WAGYU ZABUTON🍗 $338選取和牛位於肩部中心最好部位🥰入口嫩滑,牛味濃郁🐮另配上微辣山椒奶油,可以平衡返和牛濃郁味道😎😎✋- 和式雪糕三文治MONAKA ICE CREAM SNDWICH 🍨 $68雖然餐廳只得一款甜品選擇,但呢款甜品絕對帶來驚喜!🫢甜品由兩塊脆卜卜威化餅夾住雪糕🍦雪糕味道竟然係醬油味,口味特別,中間配上莓醬🍓整個甜品鹹鹹甜甜,味道十分特別🫣👏🏻📍 FUKUR
FUKURO 日式創新居酒屋🥰 值得一試🍶!

- 壽司栗米餅 SUSHI TACO 🌮 $168
刺身有三文魚粒粒、油甘魚粒粒、三文魚籽、青瓜粒粒~
作為餐前開胃小食,真係不錯😋😋

呢款係餐廳必點人氣招牌菜🔥
粟米表面有一層薄薄焦糖脆皮,配合埋牛油鹹香🧈🍯
令人一口接住一口咁食,雖然很肥很邪惡但我願意🥹😍

- 帶子蜆肉蕎麥飯 SOBA MAI 🍲 $258
蕎麥飯質地似意大利RISOTTO,口感煙韌😗
雖然飯內有新鮮帶子、蜆肉海鮮,但蕎麥飯略嫌有點油膩🙈

- 汁燒和牛沙巴當 WAGYU ZABUTON🍗 $338
選取和牛位於肩部中心最好部位🥰
入口嫩滑,牛味濃郁🐮
另配上微辣山椒奶油,可以平衡返和牛濃郁味道😎😎✋

雖然餐廳只得一款甜品選擇,但呢款甜品絕對帶來驚喜!🫢
甜品由兩塊脆卜卜威化餅夾住雪糕🍦
雪糕味道竟然係醬油味,口味特別,中間配上莓醬🍓
整個甜品鹹鹹甜甜,味道十分特別🫣👏🏻

📍 FUKURO - 中環
中環伊利近街1-5號永利大廈地舖
2023-07-13 381 瀏覽
Randomly find this restaurant on IG and it's in the Black series summer tour. Do understand that the restaurant is in Japanese bar style, however, the background music is WAY TOO LOUD! It’s just annoying and uncomfortable and we can barely talk! We are surprised that the restaurantmanager didn’t even realize it. The food is fine. We tried the Black Series Special dinner menu. For Raw, they serve Beef Tartar and Sushi Taco. Sushi Taco is impressive! They put sushi rice and sashimi in the Taco. Sa

For Raw, they serve Beef Tartar and Sushi Taco. Sushi Taco is impressive! They put sushi rice and sashimi in the Taco. Sashimi are fresh and tasty; the wasabi mayo is a good match with the taco.

Drunken clams – we all agree that this dish is a bit hard to explain, not in a bad way. Just that we seldom have this kind of taste. It’s a bit sweet, but you can tell it's not sweet from sugar. And after we read the menu, we guess that’s because of Umesh!

Besides, we also ordered salted caramel sweet corn. This is a must-have! The outer layer is crispy and the salted caramel is taste just right!

In general, the food is fine. But again, the background music is TOO LOUD! If you’re looking for a place to chat, this is not the one. Another problem is that they only have 1hr 45 min to dine (even on weekdays!), but we’re not sure if this restriction only applies to Black Series Summer Tour.

Sushi  Taco
2023-07-10
Sushi  Taco
2023-07-12 294 瀏覽
一直想試下呢間出名嘅居酒屋,門名都幾隱蔽🤣終於試到無令我失望,員工好nice👍🏻1️⃣ Crispy Caramel Butter Corn $128 勁香牛油味,粟米外面包住一層焦糖脆皮,口感特別😋值得一試!不過食得太多會有少少漏😆👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟴.𝟱/𝟏𝟎2️⃣ Beef Tartare $168 紅蔥頭山葵醬蔥油醬汁配埋生牛肉食,口感豐富,味道特別!👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟴.𝟱/𝟏𝟎3️⃣ Kimchi Udon $268 烏冬同泡菜味配蟹肉好夾,啖啖食到好濃郁嘅味道😋正常份量,烏冬彈牙,不過唔算好特別CP值唔高!👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟳/𝟏𝟎4️⃣ Sushi Taco 兩塊脆餅夾住三文魚同蟹籽,兩個味道好夾,三文魚蟹籽都好新鮮🫶🏻🫶🏻👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟳.𝟱/𝟏𝟎5️⃣ Monaka Ice Cream Sandwich 薄薄的威化脆皮夾住雪糕,一咬脆皮同雪糕仲有酸梅醬融為一體,口感層次豐富🥹👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟳/𝟏𝟎————————————————————𝑶𝒗𝒆𝒓𝒂𝒍𝒍 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈: 味道: 𝟳.𝟱/𝟏𝟎抵食指數: 𝟲/𝟏𝟎環境: 𝟵/𝟏𝟎𝑹𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕: 𝗬

👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟴.𝟱/𝟏𝟎

2️⃣ Beef Tartare $168
紅蔥頭山葵醬蔥油醬汁配埋生牛肉食,口感豐富,味道特別!
👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟴.𝟱/𝟏𝟎

𝑹𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕: 𝗬𝗲𝘀!😋
  • CRISPY CARAMEL BUTTER CORN
  • Beef Tartare
  • Kimchi Udon
  • Monaka  Ice  Cream  Sandwich
2023-07-11 186 瀏覽
隱藏係中環既日式多國菜坐bar枱可以睇到open kitchen 廚師主理食物過程.主打和牛Sando 👍🏻驚喜之作 吉列過既和牛配上少許芥末醬薄薄一片三文治有toast過三文治唔會過油外脆內嫩 仲有肉汁.另外重有一個主打 燒甜粟米🌽外層包住焦糖牛油🥞食落有少少咸味中和焦糖既甜味食物精緻不過食物價位就預左比較進取一點不過環境係好重音樂聲同人聲想靜靜地食飯傾偈未必岩不過慶祝生日的話職員有機會會唱埋生日歌比你聽
隱藏係中環既日式多國菜

職員有機會會唱埋生日歌比你聽
紀念日
  • 和牛三文治
  • wagyu sando
Fukuro價錢💲: $168/ $168/ $168/ $148/ $128/ $198好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 4/5環境🗾: 4/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 4/5-今年Black series的時候來過bookmark左好耐的fukuro,身為black sheep旗下的一間,質素都應該有保證。入到去店員會大嗌welcome to fukuro,氣氛非常好。啲店員好熱情,但略嫌人手有啲不足,成日舉好耐手都無人來🤫 當日冇晒正常位,就被安排坐左bar枱,空間比較狹窄,唔係坐得太舒服。但生日來呢到超級有氣氛,店員會送上一個木桶比你敲,之後有大約一人一shoot的birthday sake😚-✅✅Sushi taco.薄脆包住魚生飯係入面,多做一種口感,外脆內軟,好有層次🥰 入面的魚生份量都唔少,有三文魚、白身魚、魚籽等等,連埋出面的薄脆食好滿足😋-✅Beef tartare. 用生洋蔥、蒜片同生葵醬醃製的他他缺乏一般他他的滑溜口感,但味道上清新D,有生洋蔥的辛香,癖除生牛肉的腥味🥸-✅Grilled scallops. 火焰帶子即席點火,好有gimmick🤩 牛油青
Fukuro
好味程度😋: 4.3/5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 4/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 4/5

✅Grilled scallops. 火焰帶子即席點火,好有gimmick🤩 牛油青醬浸過曬d帶子粒,好香口,又食到帶子的鮮甜味😝 不過呢個性價比有D低。

✅✅Spicy chicken karaage. 呢碟係最抵食的一道,大約有成6-8舊,仲要舊舊都好大。唐揚炸雞外皮正常,起碼唔會散/好厚粉漿😜 入面juicy,出面的調味好濃,甜甜酸酸得來帶d辣,重口味人士表示喜歡🤓

✅✅Crispy caramel butter corn. 個個都必叫的粟米🌽外皮燒得香脆,加埋一層薄薄的焦糖,特別脆口😆 入口食到粟米本身的甜,加埋好重的牛油香,超級夾的味道!牛油係香到入曬粟米的㝫㝫😱粟米仍然juicy,呢碟2個人share啱啱好!

✅Mazemen. 冇叫烏冬,選擇左呢個。佢係日式的麻醬擔擔醬拌麵咁,麵條非常煙韌好嚼,幼麵得來有彈性。撈勻肉碎、蛋黃、葱、調味粉等,麵掛曬d汁,葱香而唔辛,幾中意佢的爽口配埋其他配料,幾好食。

都係無失望的一間,粟米真係佢地的signature,其他野唔算好驚艷,但都OK!有black series值得一去。佢哋的份量唔算多,適合小小地的人來慶祝!下次再去會想食和牛三明治🤭
2023-05-09 548 瀏覽
之前喺ig睇到 black sheep gp出咗一年一度嘅black series優惠,佢哋旗下唔同嘅餐廳都推出咗唔同款式嘅tasting menu優惠啱啱見到呢間我一直都好想去嘅餐廳,就即刻約埋朋友一齊去。揀咗佢主要係因為佢唔係普通嘅餐廳,佢嘅菜式融合咗啲西式元素,而且身邊朋友都話好食,又都話職員同氣氛都好好。出嚟食飯就係想同朋友開開心心飲杯酒,食一餐美味嘅晚餐。我哋 starter 揀咗酒煮醉蜆同埋壽司粟米餅。酒煮醉蜆食落甜甜地,酒味唔算太濃,蜆都好新鮮,好好食!壽司粟米餅絕對係今日mvp!餅好脆,魚生同飯嘅比例啱啱好,on top 有紫蘇葉,一定要揀呢道菜!main 我哋揀咗火焰帶子同香脆焦糖牛油粟米。火焰帶子上嚟嘅時候,侍應會係我哋面前炒一炒,好啱影相,味道都好好食,但係份量有啲細,帶子唔夠新鮮,有啲扣分。香脆焦糖牛油粟米係佢哋嘅招牌菜,真係好好味!表面嘅焦糖好香脆好甜,同半開嘅玉米配埋一齊,咬一口就掉晒嚟,好食!不過食到後面有啲膩。值得再食

值得再食
2023-01-16
2023-05-02 536 瀏覽
終於有機會試下 @fukurohk 嘅和牛三文治,好嫰好多汁,麵包脆身鬆軟,我俾9.0/10.0分。佢哋每日供應有限,最好問下職員。🐮🥪👍🏻 另一款我極力推介嘅菜式係焦糖牛油粟米🌽🍯,焦糖同牛油同啲脆粟米好配,作為開胃菜絕對唔錯,我俾9.0/10.0分。不過其他菜式就冇咁搶眼啦。🍜泡菜烏冬幾多蟹肉,泡菜味道好濃烈,但兩者結合冇咩特別嘅,我俾7.0/10.0分。甜品方面,我哋揀咗餅乾冰淇淋三文治,細細粒粒好可愛,但冇咩特別嘅元素,我俾6.5/10.0分。🍮我個人唔太推介嘅菜式係燒帶子,以HK$168嘅價格,份量小,味道平平,唯獨係職員會係你面前燒帶子,有啲視覺效果,所以我俾5.5/10.0分。總括而言,Fukuro係我一間喜愛去嘅居酒屋之一。昏暗嘅燈光同簡約嘅室內設計,適合約會同埋朋友聚會。職員好友善,請我地飲shots!🥃

2023-03-30 431 瀏覽
而家兩個人唔比book位….🙄🙄🙄話要三個人以上先比book兩人要walk in…..有冇咁荒謬呀!之前同朋友有係到慶祝過生日 覺得氣氛同食物質素都唔錯咩料而家兩個人唔比book3個人以上先比book🙄🙄🙄
而家兩個人唔比book位….🙄🙄🙄
話要三個人以上先比book
兩人要walk in…..
有冇咁荒謬呀!

之前同朋友有係到慶祝過生日
覺得氣氛同食物質素都唔錯

咩料而家兩個人唔比book
3個人以上先比book🙄🙄🙄

• Crispy  Caramel  Butter  Corn
一直以黎不斷俾呢間位於soho嘅日式fushion 居酒屋洗版 每次經過Walk in都冇位🥹 晚市開番梗係第一時間book呢間啦👍🏼但記住打電話book 因為online個booking system唔係太update😂 Fukuro 係Black Sheep旗下嘅餐廳之一😍 之前介紹過嘅 New Punjab Club 同埋 Le Garcon Saigon 都係同一個集團 食物質素有保證🫰🏼餐廳走暗黑系風格🖤全部都係播heavy metal 同埋edm 想搵個地方同朋友傾計呢度就未必啱啦🫶🏼 食物選擇唔算好多 但大部份都幾出色🤩 一定要試wagyu sando同埋crispy caramel butter corn‼️佢哋叫得居酒屋當然就唔少得liquors🍻種類都唔少 有sake, highball, cocktail, japanese/ taiwanese whisky, shochu等😆同朋友試咗highball 同 cocktail 🍸酒精濃度比較低 唔係好飲得嘅朋友都值得一試😉同朋友去慶祝生日 職員仲俾咗驚喜一齊唱生日歌🤌🏼 冇收我哋切餅費仲免費送咗一樽free sak

佢哋叫得居酒屋當然就唔少得liquors🍻種類都唔少 有sake, highball, cocktail, japanese/ taiwanese whisky, shochu等😆同朋友試咗highball 同 cocktail 🍸酒精濃度比較低 唔係好飲得嘅朋友都值得一試😉同朋友去慶祝生日 職員仲俾咗驚喜一齊唱生日歌🤌🏼 冇收我哋切餅費仲免費送咗一樽free sake🥺

[Wagyu Sando] ($378)
karashi mayo

[Crispy Caramel Butter Corn] ($98)
aonori seaweed

[Kimchi Udon] ($248)
snow crab, uni miso

[Prawn Tempura] ($158)
grated daikon, ginger, dashi

[Spinach Ohitashi] ($88)
sweet white sesame puree

[Monaka Icecream sandwich] ($68)
鬆脆嘅威化餅夾住竟然係紅莓醬同埋紫菜味雪糕❗️

Taste:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
CP值:⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
人均:$450
2023-03-12 168 瀏覽
嚟到呢一間中環日式fusion嘅居酒屋,地址位於SOHO伊利近街,距離地鐵站唔係太遠,幾方便今日就book左19:30,店員好快帶左我地入座,店員亦非常之有效率同有禮貌我哋叫左幾樣嘢,推介既包括係焦糖牛油粟米,wagyu Sando 同埋drunken clams 比較值得推介嘅,係焦糖牛油粟米,外層有一層薄嘅焦糖衣,包住粟米,配合嘅味道好香,亦有甜甜哋嘅口感粟米亦都非常鮮甜同多汁,作為前菜非常出色Wagyu sando 雖然價錢偏貴,但牛肉嘅質素食得出配得上呢一個價位,和牛三文治睇落賣相一流,牛肉質感嫩口,油脂亦都十分平均,入口有好香嘅和牛油香味,值得推介
今日就book左19:30,店員好快帶左我地入座,
店員亦非常之有效率同有禮貌

粟米亦都非常鮮甜同多汁,作為前菜非常出色

成日係ig見到人哋po Fukuro嘅粟米🌽 趁今次係特別日子嚟試下,個粟米真係幾好味,不過d dishes整體嚟講偏細份,我哋叫左6個dish都唔夠飽🤔🤔 店舖行暗黑風,有型有格,可惜bar枱有d唔舒服(冬天好多衫都唔知擺邊)😂1️⃣ Beef Tartare $168 ⭐️7/10👩🏻本身d牛肉唔錯,但係覺得佢d洋蔥同醬 有啲重口味有d攻鼻👦🏻 我覺得d 洋蔥同醬幾好食wor😝 牛肉口感爽彈,整體好食👸🏻’s & 🫅🏻’s favourite💫 2️⃣ Crispy Caramel Butter Corn $128 ⭐️8.5/10第一次食咁特別嘅粟米! 咬落去有一層甜甜嘅脆焦糖,加埋牛油令粟米好甜好香,但又唔會蓋過粟米嘅鮮甜味,本身粟米又多汁,有驚喜!3️⃣ Wagyu Sando $378 ⭐️7/10齋食和牛有濃厚肉味、質感嫩口、脂肪均勻、油脂澎拜,但係個汁偏酸,搶咗牛味,加埋個包反而扣分,portion太少,整體好食但覺得唔係好抵,試一次就夠4️⃣ Agedashi Tofu $98 ⭐️6.5/10豆腐皮炸得金黃酥脆,皮薄,豆腐入面實淨唔散,味道酸甜,除咗酸酸地其實同出面大排檔差唔多,正正常常5️⃣

1️⃣ Beef Tartare $168 ⭐️7/10

👸🏻’s & 🫅🏻’s favourite💫

3️⃣ Wagyu Sando $378 ⭐️7/10

5️⃣ Kimchi Udon $268 ⭐️7/10

👩🏻 將雪蟹同泡菜整成烏冬係一個幾creative嘅combination,蟹肉份量幾多,略嫌泡菜味較少
👦🏻 口感唔錯,煙靭爽口,但味偏淡,泡菜味可多d

6️⃣ Drunken Clams $148 ⭐️5.5/10

👩🏻最後有人話唔夠飽所以叫埋個蜆,不過得幾粒同埋sake味太重,食落有d苦😕
👦🏻 sake味幾好,不過冇乜鮮味

📝我哋book嗰時(12/2022) through openrice book送咗壺sake

👦🏻 冧女指數: 6/10 幾好食but First Date唔建議呢間餐廳,因為bar枱d凳唔好坐,傾偈唔係太舒服
👩🏻私心覺得Censu好味同抵食d😂

Food: 7.5/10
Environment: 7/10
Service: 8.5/10
Price: 6/10
Overall: 7/10

💸 ~650 pp
2023-03-06 128 瀏覽
1️⃣Crispy Carmel butter corn🌽呢個係間餐廳既招牌菜,基本上見到每台都會過🤩粟米上鋪滿左炸焦糖牛油🧈😋成個粟米甜甜咸咸加埋佢炸左脆口加粟米本身既甜🥰好特別😍😍2️⃣Monaka ice cream sandwich 日式既雪糕三文治🥪😋😚面頭果層好脆夾埋雪糕食好正😋茶味既雪糕加埋酸酸地既莓醬,感覺又清新左🤤好特別3️⃣Yakiniku beef udon 用牛肉炒烏冬,啲牛都juicy🤤然後烏冬味道都正常好食😋烏冬幾煙韌,不過整體就普通,就無乜特別🤔4️⃣Prawn tempura 呢個都無咩特別🤔,性價比偏低,唔係必叫🤥———————————————————-環境方面🌍裝修有格調,環境暗暗地幾有氣氛🌟::::::::::::::::::::::::::::::服務🧑🏼‍🍳全部店員都講英文,一開始坐低會介紹有咩菜色推介🗣最後仲會主動同客人傾計🥰問下食物既質素😛==============================
1️⃣Crispy Carmel butter corn🌽

2️⃣Monaka ice cream sandwich

3️⃣Yakiniku beef udon

4️⃣Prawn tempura
呢個都無咩特別🤔,性價比偏低,唔係必叫🤥

———————————————————-
環境方面🌍
裝修有格調,環境暗暗地幾有氣氛🌟
服務🧑🏼‍🍳
2023-03-02 155 瀏覽
呢間餐廳👧🏻之前提過想試,👦🏻就提早book左🥹book左6:00⭐️我哋早左10分鐘到已經見到有人等緊,6:00開門已經有小人龍,可見火爆程度🔥入到去d waiter就會話‘welcome to fukuro!’,個氣氛好好,似其中一間我哋係日本食過嘅居酒屋🏮(之後會介紹)我哋坐bar枱,👧🏻滿意,因為可以見到啲師傅調酒🥰我哋本身唔太肚餓所以叫咗三樣嘢食,咁個waiter就話野食既portion比較細,佢recommend叫5-6樣嘢食,但係我哋都係照叫三樣先。和牛三文治🥪🐮上網個個都推薦,話係必食,當初👧🏻都係因為見到呢個三文治所以想黎食😛黎到個賣相好靚,d和牛係5成熟到,買落去係唔使點用力,好軟好香🥰值得一試😋香脆焦糖牛油粟米🌽黎到既時候好香,會令人食慾大增既香味😋不但食落口就普通咗啲,感覺聞會香過食,價錢偏貴🤔松葉蟹泡菜烏冬🍜松葉蟹一定係新鮮,因為👧🏻食到少少殼🤣個味道其實都幾家常菜,係👧🏻會係屋企輕易整到既味,唔難食但一般。總括嚟講,氣氛正,但價錢貴,性價比一般🤏🏻⚠️黎自👦🏻既溫馨提示:如果唔識英文就最好唔好黎🤣✨評分✨食物:7/10環境:7.5/10衛生:8/10服務:7.5

和牛三文治🥪🐮

香脆焦糖牛油粟米🌽

松葉蟹泡菜烏冬🍜

總括嚟講,氣氛正,但價錢貴,性價比一般🤏🏻
⚠️黎自👦🏻既溫馨提示:如果唔識英文就最好唔好黎🤣

✨評分✨
食物:7/10
環境:7.5/10
衛生:8/10
服務:7.5/10
回頭率:6.5/10

Sushi Taco $168 魚生加薄脆嘅皮,仲有意想不到嘅wasabi蛋黃醬,令taco更加開胃😆Grilled Scallop $168 火焰嘅賣相好吸睛,牛油加蠔汁令帶子更加鮮甜😍Wagyu Sando $378 每日限量! 多士烘到薄脆,夾住口感熟度啱啱好嘅和牛,肉汁多到流出黎🥹,超正😭💕Crispy Caramel Butter Corn $128 粟米上面有焦糖薄脆,加埋牛油鹹甜交錯,食落似爆谷咁可口🤤Kimchi Udon $268 烏冬淋上海膽味噌汁,配泡菜同新鮮蟹肉,微辣得黎又有海膽鮮味😍Sashimi Don $188刺身丼有三文魚、甜蛋同蟹籽等,份量比較細,食落較普通

Sushi Taco $168

Grilled Scallop $168
火焰嘅賣相好吸睛,牛油加蠔汁令帶子更加鮮甜😍

Wagyu Sando $378
Wagyu  Sando

粟米上面有焦糖薄脆,加埋牛油鹹甜交錯,食落似爆谷咁可口🤤

Kimchi Udon $268

Sashimi Don $188
刺身丼有三文魚、甜蛋同蟹籽等,份量比較細,食落較普通
2023-02-22 119 瀏覽
呢間FUKURO應該唔洗多介紹 最好食係個粟米😂😂😂 如果餐廳有得比特定價錢食呢個粟米放題 我會join🤭本身想叫埋佢個和牛三文治 點知sold out 又多個藉口黎食多次🧡跟著staff介紹我地食sushi taco 係用脆嘅taco包住d魚生飯 好有驚喜🌮個蟹肉烏冬 正常操作 係幾好食😋不過個醉蜆 無咩特別 下次應該唔會叫😕最後試左個miso crispy iceam cream 又甜又鹹 麻麻地鐘意😾😾人均消費:500+
呢間FUKURO應該唔洗多介紹

個蟹肉烏冬 正常操作 係幾好食😋