2019-12-04 28 瀏覽
中環蘭貴芳多酒吧,西餐廳真係間間都各有特色,無乜中過伏。今次揀咗食蠔。店裏環境燈光柔和,另外有個生蠔bar。環境舒適。今日生蠔有七折,我叫左3款生蠔,由淡到濃1. American pearl 口感肉質好厚好creamy , 2. Lambert 肉厚比較薄,海水味比較多。3.krystale 我覺得同第二差不多。至於朋友個牛扒,都試左兩啖,基本上唔洗要個汁已經好夠味,食落好有肉汁,亦唔會硬。燒得剛剛好外脆內軟,值得一讚。總括來說,食蠔嘅好地方,地點又方便放工可以即刻過嚟,睇得出老闆非常用心經營,必定會再翻食。

2019-12-03 412 瀏覽
最近男朋友升左職,緊係要好好慶祝一下,我地揀左中環蘭桂芳附近一間叫Glow既蠔吧。餐廳裝修好有情調 ,好適合情侶拍拖食飯。入面有個好靚既蠔吧,放住唔同種類既蠔,感覺乾淨企理,真係睇到都流哂口水🤤另一邊係酒吧,可以叫cocktail或者其他wine飲。我地二話不說就叫左蠔黎食先。佢有唔同種類既蠔如American Pearl (一隻HKD 55),Pacific Gem (一隻HKD 65),Lambert (一隻HKD 65)同埋Krystale (一隻HKD 65)。American Pearl個人覺得口感比較creamy,其餘個啲就比較海水味重啲。不過佢地都有共通點就係夠大隻,夠新鮮,鮮味十足又唔腥。我個人比較鍾意creamy啲既口感😍另外我地仲叫左燒牛舌 (HKD 88),同埋燒帝皇蟹腳 (HKD 168)。牛舌佢係先慢煮之後先再grill,所以佢個口感肉質相對地比較稔身,同埋好juicy。 另外,個蟹肉就好鮮甜同埋啖啖肉,仲可以選擇點佢個蟹膏黎佐送。我個人覺得清清地咁食已經好滿足😎我地亦都叫左蒜蓉包 (HKD 68)。蒜蓉包用牛油紙包住黎焗,令麵包保持濕潤軟綿綿,唔會太乾身;外

餐廳裝修好有情調 ,好適合情侶拍拖食飯。
另一邊係酒吧,可以叫cocktail或者其他wine飲。

我地亦都叫左蒜蓉包 (HKD 68)。蒜蓉包用牛油紙包住黎焗,令麵包保持濕潤軟綿綿,唔會太乾身;外皮香脆鬆化,未上枱時遠遠已經聞到陣陣既蒜蓉香味,非常開胃😋
至於個帶子扁意大利意粉 (HKD 188),分量適中,個人認為佢個sauce有啲乾身,但味道好出色,帶子好清甜🥰
2019-11-30 22 瀏覽
喺中環收工又想喺中環食飯,平時食飯經過都有見到呢間生蠔吧,今日收工就黎試吓😌首先要讚嘅係店員好細心同我地介紹每一隻蠔有啲咩唔同嘅質感,所以我哋就order左三款唔同嘅生蠔😋😋😋店員介紹佢地有個芥末粉 點上去食果然昇華左American Pearl 比較CreamyNew Zealand Rock 海水味比較重Gillardeau 我平時既最愛 比較平均 有海水味但又好creamy 😋每隻蠔都大隻厚肉,如果唔知道每一種好嘅味道其實可以主動問下店員,佢哋都會好好人每種介紹啱你口味嘅,而唔係一味叫你買最貴既蠔,呢方面真係好值得讚👍🏻👍🏻👍🏻Apple Pie 🥧 鍾意飲cocktail嘅朋友我會介紹飲呢杯,味道偏甜易入口Glowtini係呢度既Signature 👍🏻Avocado and shrimp tartar鍾意食牛油果嘅朋友千祈唔好以錯過,係入口即溶嘅感覺😋Crabcake with corn salsa 蟹肉打到好細入口會溶,讚👍🏻薯條 係脆既!見到有七折我哋都忍唔住叫埋牛舌絕對比起一般出面食燒物嘅厚好多,好滿足😛Order完佢見到有人係蠔吧開蠔總括來講係一個好好嘅用餐地點,食物

店員介紹佢地有個芥末粉 點上去食果然昇華左

American Pearl 比較Creamy
New Zealand Rock 海水味比較重

Glowtini係呢度既Signature 👍🏻

Avocado and shrimp tartar
鍾意食牛油果嘅朋友千祈唔好以錯過,係入口即溶嘅感覺😋

薯條 係脆既!見到有七折我哋都忍唔住叫埋

牛舌絕對比起一般出面食燒物嘅厚好多,好滿足😛

Order完佢見到有人係蠔吧開蠔

總括來講係一個好好嘅用餐地點,食物好高質,而且店員服務都好好,如果係九點前入座starter同蠔仲有七折,值得再嚟👍🏻
2019-10-30
  • Avocado & Shrimp Tartar
  • Crabcake
  • Gillardeau
2019-11-28 487 瀏覽
今晚約左個best friend去中環蘭桂芳附近搵好野食,行過和安里,比門口個招牌吸引左6:00-9:00生蠔、小食同生啤🍺有7折喎(星期四仲抵,5折)我地平日都喜愛食蠔,一於入去試下。位於中環和安里嘅’Glow’ 就係地鐵站附近,相當就腳。餐廳一邊係飲酒bar枱,隔離係即開生蠔地區,中間有幾張大大小小餐桌,地方唔算好大,但係感覺好舒服。🥢生蠔侍應好專業咁介紹左今晚6款生蠔:American PearlPacific GemN.Z RockLambertKrystaleGillardeau頭三款比較creamy,海水味唔重,易入口,後三款相對海水味較濃,但蠔肉較爽身我地選擇頭3款😋由淡味開始American Pearl最大隻飽滿,好creamy,味道較淡Pacific Gem 蠔味較濃🤤🤤最後 Gillardeau海水味較重,帶有小小金屬味雖然備有3款source,但個人應為只要滴兩、三滴檸檬汁已經可以調出蠔本身嘅鮮味。🥢Roasted Australia Lamp Rump好貼心,上碟已切好細細件,烤得好香,7成熟都唔會鞋口,羊羶味唔會太重。🥢Grill US Black Angus

🥢生蠔
Lambert
Krystale
Gillardeau
Pacific Gem 蠔味較濃🤤🤤
最後 Gillardeau海水味較重,帶有小小金屬味

🥢Roasted Australia Lamp Rump

🥢Grill US Black Angus Rib-Eye
Medium Well,外面微烤,切開入邊呈現粉嫩,入口好腍滑,牛味好濃,沾左小小海鹽已經好好味,食到中間有小小肥嘅位置,牛味更加突出。

• 生蠔
  • Char-grilled U.S. Black Angus Rib-Eye
2019-11-28 28 瀏覽
今日同男朋友想搵間比較有情調嘅餐廳去慶祝下!我地就搵左呢間Glow黎食晚餐,入到去已經覺得好relax同埋好岩情侶黎!🔥American Pearl店員話8:30前叫生蠔有7折,我地就諗住叫兩隻食下,呢度叫得oyster bar,d 生蠔一定有番咁試下水準!我地比較鍾意食美國蠔,夠大隻,食落口好creamy同夠新鮮!🔥Fries 佢地用嘅粗薯條係即叫即整,熱辣辣上枱,配埋一個白松露嘅mayonnaise,成件事幾夾!🔥Angus Ribeye塊牛扒都幾厚身,所以做到我地嗌嘅5成熟!另外肉味好濃,店員仲好貼心比埋mustard我地點🔥Pappardelle with scallops 佢嘅sauce係tomato cream sauce,同個pappardelle 好夾,唔好睇佢份量少少,其實好飽肚!我覺得呢度嘅店員係好多細節位都好貼心,例如會經常幫你換碟,會為你介紹餐牌,值得一讚!

🔥American Pearl

🔥Fries

🔥Angus Ribeye
塊牛扒都幾厚身,所以做到我地嗌嘅5成熟!
另外肉味好濃,店員仲好貼心比埋mustard我地點

🔥Pappardelle with scallops

2019-11-27 30 瀏覽
今晚出走中環去搵食😋呢間餐廳有齊我地中意食既食物cocktail而Tapas同cocktails7折優惠🥰所以就揀佢啦😋👌Oysters超fresh! 我地order左3款:American Pearl, Pacific Gem同Lambert💕個人最喜歡American Pearl好鮮甜同口感爽口但豐富😋😋😋第二則喜歡Lambert, 海水味比較重 口感比較爽口, 而Pacific Gem就勁rich 同 creamy兩杯陪著我們傾計的cocktails: Lychee Mojito & Flirtini都好fruity同refreshing!! Caesar Salad好新鮮😋仲配上勁crispy既bacon🥗而煎香左既Foie gras配上toast同鵝肝醬 多層次嘅享受👍最後既Pappadelle with scallops in tomato cream sause作今餐既完美句號☺️👌Pasta好柔軟而彈牙質感像我在意大利時吃的質感一樣🥰很令人回味的味道💕

2019-11-27 34 瀏覽
約了朋友係中環lunch,行行下見到呢間幾吸引,又未試過,見d位都ok舒服,感覺都岩傾計,所以就入去了。入到去,侍應安排我地坐窗口位,好開揚,有小小日光, 但係又唔係好矖,幾好幾好。同朋友每人叫左個lunch share前菜有沙律,已經覺得好好食😂Parrot fish($158)個包係用紙包住,焗得唔會太硬,非常香口!個魚更加正,平時都唔中意食魚皮,但呢個連皮食都ok👍🏻👍🏻Lobster sandwich ($188)同朋友見到都好有驚喜,感覺好大碟。最好食係佢個醬,係粉紅色的,成件事好夾!值得一提的就係每個侍應都好好,好有禮貌,執野好密,好快手,但又唔會有種左住我地既感覺。

同朋友每人叫左個lunch share
前菜有沙律,已經覺得好好食😂

Parrot fish($158)
個包係用紙包住,焗得唔會太硬,非常香口!

個魚更加正,平時都唔中意食魚皮,但呢個連皮食都ok👍🏻👍🏻

Lobster sandwich ($188)
同朋友見到都好有驚喜,感覺好大碟。
最好食係佢個醬,係粉紅色的,成件事好夾!

2019-11-27 18 瀏覽
Happy Friday响中環,想揾間餐廳坐低,好好進餐,我地上蘭貴坊旁邊嘅街道,見到間餐廳幾有格調就入去坐低餐廳有酒吧又有生蠔吧,其實好適合想要有質素嘅空間傾下計,可惜我地唔太好飲酒同生蠔😂不過店員話生蠔 九點前七折,所以都點咗兩隻,店員推介American Pearl,份量好足,而且好易入口,味道清甜,所以我地都好滿意😚不過再叫時已經無晒American Pearl,其他款都無乜,想再食唯有下次早d再幫襯😗Main course 我地order咗 rib eye同pappardelle,不過其實餐廳有好多前菜同小食,其實好適合同朋友慢慢傾下計飲下酒不過我地想食牛扒,又見推介,所以點咗五成熟,其實自己平常都會食熟d,但外面餐廳通常都會overcook,不過呢家餐廳真係五成,不過肉質好好,所以食落好juicy,外脆內腍口感好好😊Pappardelle 嘅番茄忌廉汁好濃厚, 麵身闊而掛汁,所以每一啖無論味道同口感都好豐富,帶子好彈牙,雖然汁濃但無損帶子清甜,餐廳的海鮮食材都好高質素食完Pappardelle其實都幾飽,不過最後都追加點咗TIRAMISU,呢家TIRAMISU同一般唔到,佢

食完Pappardelle其實都幾飽,不過最後都追加點咗TIRAMISU,呢家TIRAMISU同一般唔到,佢係分開set咗做一個獨特造型,影相呃like一流,各種食材分開擺,可以按自己喜好食法去享受
2019-11-25 290 瀏覽
今日難得出港島 , 順便約下朋友食飯 , 行行下朋友話想食生蠔又咁岩見到佢做緊 Tapas 同 生蠔 7 折 😲😲 , 就入左去試試 ~當日供應 7 款生蠔 , 分別來自美國 , 紐西蘭同法國 , 朋友叫咗 2 隻試下American pearl ($55) (左)Gillardeau ($65) (右)左邊口感較 creamy , 右邊鐵銹味較重 ~ 2 隻生蠔都新鮮 , 而且開蠔清洗都乾淨 !Grilled Ox Tongue ($88)有 4 大片 , 好香 , 幾好味 ~ 🤤🤤Pan-fried Smoked Mozzarella ($108)第一次試煎芝士 , 好香 , 中間嗰片麵包非常有藝術感 , 芝士控一定會鍾意 😌😌Signature Seafood Soup ($108)店員會喺你面前將海鮮湯倒出 , 海鮮湯好濃郁 ,海鮮非常足料 👍👍 , 有 3 隻蝦 , 2 隻大蜆 , 2 隻青口同 2 小段蟹腳 , 蟹腳已經處理過 , 輕易打開就食到蟹肉 😎😎Roasted Australian Lamb Rumb ($288)羊肉生熟度啱啱好 , 肉質夠腍 , 略嫌面頭嘅醬汁
American pearl ($55) (左)
Gillardeau ($65) (右)
左邊口感較 creamy , 右邊鐵銹味較重 ~
2 隻生蠔都新鮮 , 而且開蠔清洗都乾淨 !
Grilled Ox Tongue ($88)
有 4 大片 , 好香 , 幾好味 ~ 🤤🤤
Signature Seafood Soup ($108)
店員會喺你面前將海鮮湯倒出 , 海鮮湯好濃郁 ,
蟹腳已經處理過 , 輕易打開就食到蟹肉 😎😎
羊肉生熟度啱啱好 , 肉質夠腍 , 略嫌面頭嘅醬汁多咗少少 , 蓋過咗羊味 , 薯蓉屬正常質素
另外配菜有 3 粒焗蒜頭 , 個人好鍾意食焗蒜頭 , 不過通常都係原個或半個蒜頭咁上菜 🤔🤔 ,
3 小楷真係第 1 次見 ~ 咁好食 , 邊到夠喉 wor ~ 😂😂😂
Lychee Kok ($78)
係 1 杯有荔枝同檸檬味嘅氣酒飲品 , 唔錯 , 入面有 1 粒荔枝肉 🙂

另外建議大家要 book 位 , 如果唔想坐 Bar 枱 , 記住同店員提出 ! 😎
10 分鐘 (堂食)
2019-11-24 25 瀏覽
今日放工行左上LKF happy hour 加搵野食啦,行過和安里見到呢間 Bar就入去試試啦!-Oysters話明oyster bar 就梗係要黎試試Oyster la, 哩到happy hour ge Oyster 仲有7折tim 呀 可惜今日唔係星期四,如果唔係有五折,超抵!我嗌左以下咁多款試試啦Lambert ($65), Krystale ($65), Pacific gem ($65), Manifica ($65), NZ Rock ($60), Gillardeau No. 2 ($65)咁既價錢可以係香港食到咁新鮮既生蠔真係好難得🤤特別要推介既係Gillardeau 口感好特別,食落去都好香甜!!而另外Pacific Gem就大大份,淨係個視覺效果已經好正!當然如果有胃口既話好似我咁樣樣叫一隻就真係天堂級既享受tim la!😍😍-Linguini with Clams ($168)叫左個白酒蜆意粉,都應該落左唔少白酒,食落仲有少少酒味haha 同埋d蜆超足料同新鮮,估唔到咁普通既意粉都咁有驚喜🥰- French fries ($88)呢個薯條睇落好普通,但炸得好香,加
Oysters
我嗌左以下咁多款試試啦
Linguini with Clams ($168)
French fries ($88)
呢個薯條睇落好普通,但炸得好香,加埋D 有少少黑松露既醬,好岩配住酒一齊食既小食!
Grilled octopus ($118)
呢個octupus 雖然好細份,但真係燒得好好,冇做到任何特別調味,就咁用燒就吊曬八爪魚既香味出黎!🤤

呢間野真係野食做得好好,加埋happy hour 小食同生蠔同啤酒都有優惠,非常推介係附近返工既人過黎食!😍
假期當然要捐窿捐罅周圍搵下好西,充實下自己。不過今日就試下唔向北行,往東走,黎到中環老蘭附近既小巷裡有一間蠔吧「Glow - Oyster Bar & Grill」。但係蠔吧又唔一定要食蠔wor?點解呢?因為佢係Set Lunch係相當outstanding。打開門就見到環境夠哂chill,簡潔既白磚牆配上霓虹燈泡加強對比,令到整間蠔吧都充滿特色。坐得又超服,又唔會覺得好大壓迫感,果然無揀錯!👇📌Lobster Sandwich - $188▪   Cod Roe▪   Red Cabbage ▪   Baby Spinach Salad▫   就好似呢個「龍蝦包」絕對令我食指大動,首先佢賣相已經好IGable,份量亦都好夠睇頭。面頭上既大大粒龍蝦鉗已經搶哂眼,入口肉質新鮮又夠彈牙,有少少咸咸地既海水味。咬落麵包非常鬆脆,烘得岩岩好,唔會太乾太淋。而麵包中間既醬汁亦都係重點,用左明太子醬、紫椰菜調味令成個包既層次大大增加。Lunch Set仲附送左個細細既菠菜沙律,有Goats cheese係裡面,夾埋一齊食清新得黎仲好惹味!📌Roasted Australian Lamb Rump

坐得又超服,又唔會覺得好大壓迫感,果然無揀錯!👇

📌Lobster Sandwich - $188
▪   Cod Roe
▪   Red Cabbage
▪   Baby Spinach Salad

📌Roasted Australian Lamb Rump - $168

▪   Garlic Bread
▪   Mashed Potatoes
▪   Baby Spinach Salad

▫   羊脾後腿真係第一次食,同平時食開既羊架有少少唔同。質感上都有果種嫩滑彈牙,但羊味相對濃郁少少,

不過唔係果種好羶既感覺。另外蒜蓉包入口相當惹味,離遠都聞到香。兩個Set各自包左一杯Coffee,分別嗌左
Latte同Cappuccino,水準亦都唔錯。整體呢間就算食Lunch性價比都頗高,又有驚喜,絕對要黎試!

2019-11-23
15 分鐘 (堂食)
  • Roasted Australian Lamb Rump
  • Lobster Sandwich
2019-11-22 28 瀏覽
今晚約左朋友去中環食飯,咁當然去下啲bar & restaurant 飲酒食飯吃水,見到這間餐廳做緊優惠,生蠔做緊30% off,於是就入去試下。我同朋友叫左半打生蠔,都係海水味比較重同creamy的,以原價$50-$60來講,質素係極新鮮。我地仲點左法式油封鴨腿同豬扒。鴨腿煮得好淋,每淡都有濃濃的油香,加埋啲醬汁,食到停唔到口。而豬扒係煮的時候上面已經鋪左唔同的bitters,已經好夠釣出肉味,落左醬汁反而會太鹹。我地仲點左個餐廳的signature tiramisu,個人認為幾特別,入口有啲似棉花糖,值得一試。

2019-11-08
男朋友鍾意食生蠔 所以間唔中都會搜索下主力食蠔嘅餐廳輕鬆下今次就揀咗喺蘭桂坊附近嘅glow餐廳唔大 不過空間感都幾好唔會好逼入面有個drink bar同生蠔吧啱晒好蠔又好酒嘅人入座後店員就會遞上當日生蠔嘅餐牌同簡單介紹下當晚就有美國、紐西蘭同埋法國除咗生蠔之外 都仲有好多選擇✨即開生蠔筆者唔好生蠔 所以淨係嗌咗3款俾男朋友試下食嘅次序由上到下 American pearl ($55) - 比較creamy啲嘅N.Z. Rock ($60) - 爽啲嘅 帶啲金屬味Lambert ($65) - 海水味最重嘅✨French fries with whit truffle mayo $88薯條嘅量都幾多 熱辣辣新鮮炸起配埋個松露醬好味道✨pan- fried smoked mozzarella $108呢個令筆者都幾驚喜嘅平時食開嘅mozzarellas都係冷盤多 呢個煎完有陣香味配埋蕃茄食好好味個多士脆得嚟又唔會乾 好味👍🏽✨grilled ox tongue $88作為牛舌控 必須要向大家推介呢碟牛舌佢燒得剛剛好 加上非常厚切口感同味道都100分真係好推薦大家試下🤤🤤🤤✨roasted
男朋友鍾意食生蠔 所以間唔中都會搜索下主力食蠔嘅餐廳輕鬆下
今次就揀咗喺蘭桂坊附近嘅glow

餐廳唔大 不過空間感都幾好唔會好逼

入面有個drink bar同生蠔吧
啱晒好蠔又好酒嘅人

入座後店員就會遞上當日生蠔嘅餐牌同簡單介紹下

當晚就有美國、紐西蘭同埋法國

除咗生蠔之外 都仲有好多選擇

✨即開生蠔
即開生蠔

筆者唔好生蠔 所以淨係嗌咗3款俾男朋友試下
食嘅次序由上到下
N.Z. Rock ($60) - 爽啲嘅 帶啲金屬味
Lambert ($65) - 海水味最重嘅

French  fries  with  white  truffle  mayo

薯條嘅量都幾多 熱辣辣新鮮炸起

Lychee  mojito

飲品相比起食物呢就遜色少少喇
酒味唔係好夠 成杯野可以濃少少

總結嚟講 味道同環境服務都屬於中上水平
仲有前菜生蠔做緊9點前有7折優惠 超抵食阿!!!

推薦俾大家去浪漫下或者同朋友放鬆下😉
即開生蠔
Pan-fried  smoked  mozzarella
Grilled  oc  tongue
Lamb  rump
2019-11-16 46 瀏覽
這晚跟朋友來到中環一間酒吧餐廳吃飯。餐廳有生蠔供應,點餐時驚覺晚上9點前下單生蠔可獲7折,愛吃生蠔的我倆當然不能錯過!!是日一共有6款,濃味程度由上而下遞增,第一二款口感較綿密;其餘4款則較爽口。 最後點了American Pearl, N.Z.rock, Krystale三款生蠔, signature seafood soup, linguine with calm in white wines sauce, crab cake with corn salsa, 2款Tapas小食:avocado with shrimp tar tar & french tues餐廳提4款醬汁伴生蠔食:生蠔很新鮮,肉質不霉,揀了第一、三、五款生蠔食,最後發現朋友跟我都是覺得第一款最適合我們的口味,不會太咸,肉質爽口,哈哈。海鮮湯很不錯,不是西式濃湯那種煮法,是熬製而成的濃湯;意粉炒得乾身入味,蜆的份量很多!而且蜆十分濃味,肉質彈牙;crab cake餡料豐,有滿滿的蟹肉;兩款Tapas小食在9時前下單亦有7折優惠,他他醬很不錯,帶濃濃的洋蔥味。 整頓飯也很有驚喜,食物有水準,餐廳也挺有feel,不錯

生蠔
Signature  seafood  soup

海鮮湯很不錯,不是西式濃湯那種煮法,是熬製而成的濃湯;
Linguine w/ cam in white wine sauce
意粉炒得乾身入味,蜆的份量很多!而且蜆十分濃味,肉質彈牙;
Crab  cake  w/  corn  salsa
crab cake餡料豐,有滿滿的蟹肉;

整頓飯也很有驚喜,食物有水準,餐廳也挺有feel,不錯喔。
2019-11-08
20 分鐘 (堂食)
生蠔
Signature  seafood  soup
Crab  cake  w/  corn  salsa
  • Avocado & Shrimp Tartar
  • Linguine  w/  calm  in  white  wine  sauce
2019-11-08 28 瀏覽
位置超方便,最啱收工gathering!環境情調皆到位,主打生蠔吧,各款不同口味生蠔隨時候命,自問生蠔門外漢不打緊,請專業的職員介紹一下,包保不會後悔。所有生蠔及頭盆七折,頓時心心眼😍🤗 肉厚creamy,但又沒有‘’太漏‘’感覺,just fit!😌 較為爽口,海水味亦較強,愛重口味之士不要錯過!雖説主打生蠔,但其他食物也絶不欺場。😁[牛油果蝦肉他他]賣相好靚仔,牛油果🥑跟蝦🦐肉原來咁friend, 夾埋一齊又幾得意,配上墨西哥脆片,口感清新冰涼,為炎夏即時降温。😋[花蛤扁意粉]意粉軟硬適中,花蛤數量係我食過最多嘅一次, 雖然唔係大隻,但呢個Size 啱啱好,不要錯過!
位置超方便,最啱收工gathering!

所有生蠔及頭盆七折,頓時心心眼😍

🤗[American Pearl ] 肉厚creamy,但又沒有‘’太漏‘’感覺,just fit!
American  Pearl

😌[Krystale] 較為爽口,海水味亦較強,愛重口味之士不要錯過!

雖説主打生蠔,但其他食物也絶不欺場。
Berry  Crusher

Linguine  with  Clams