2022-11-26
GRINDSIZE係旺角開咗好一段時間嘅Cafe 近期小咗去食Cafe😆..估唔到呢間嘅食物都幾驚喜😜..原來佢哋有兩層樓上係有榻榻米同梳化座位。蟹膏三文魚子帶子手捲粉 $158呢個手捲粉好多人嚟到都會叫,朋友上次食過今次都話叫返呢個嚟食,食落去係一個好有口感嘅捲粉,本身蟹膏同三文魚子都係一個完美嘅配搭 所以成個意粉係好惹味😋,明太子汁好creamy..掛汁都做得好好..日本免治和牛三文治白松露醬 $128除咗有免治和牛仲配搭左啡菇,三文治烘底鬆脆香口,保留到麵包嘅鬆軟👍🏻,另外佢哋有沙律同埋!有皮!薯條伴碟,薯條嘅份量真係好多😂,同埋覺得有皮嘅薯條真係好好食,另外佢哋仲落咗一啲香料粉,真係好香,成個配搭都好好😍。讚~~另外Lunch 可以優惠價加咖啡叫咗杯latte同CreamBulee Coffee,嚟之前都已經好想試下呢杯~咖啡面有啲焦糖脆脆,以carmel latte做底,杯嘢冇想像中咁甜👍🏻。
蟹膏三文魚子帶子手捲粉 $158
日本免治和牛三文治白松露醬 $128