2023-11-27 96 瀏覽
鍾意食炸雞的妹妹今日嚟到長沙灣呢度食韓式外賣炸雞🐔呢度仲有多種口味嘅炸雞🍗原味、蒜香、狂熱、甜辣、麻辣、芝士⋯⋯妹妹揀咗皇牌芝士炸雞套餐$51我揀咗狂熱炸雞套餐$51每個套餐跟紫菜飯&汽水🥤唔要紫菜飯可轉一塊炸雞🐔仲有每款炸雞跟兩塊炸年糕😍炸年糕煙煙韌韌超好味😋🧀皇牌芝士炸雞成塊雞都鋪滿晒芝士粉,真係芝味濃郁的炸雞🐔🔥狂熱炸雞少少辣、卜卜脆好惹味🤤跟餐優惠價$21多一份脆薯條🍟大大條卜卜脆嘅紫菜味薯條,食完一條又一條😂🦑酥炸魷魚都係值得推介的👍脆口彈牙的蒜香酥魷魚,被我們秒殺了😁🍙仲有長沙灣店限定的紫菜包飯現場即叫即做,主打手工、新鮮、餡多,多重口感、健康有營❤️
鍾意食炸雞的妹妹
今日嚟到長沙灣呢度食韓式外賣炸雞🐔
呢度仲有多種口味嘅炸雞🍗
原味、蒜香、狂熱、甜辣、麻辣、芝士⋯⋯
妹妹揀咗皇牌芝士炸雞套餐$51
我揀咗狂熱炸雞套餐$51
每個套餐跟紫菜飯&汽水🥤
唔要紫菜飯可轉一塊炸雞🐔
仲有每款炸雞跟兩塊炸年糕😍
炸年糕煙煙韌韌超好味😋

🧀皇牌芝士炸雞
成塊雞都鋪滿晒芝士粉,真係芝味濃郁的炸雞🐔
狂熱炸雞

🔥狂熱炸雞
少少辣、卜卜脆好惹味🤤
紫菜味脆薯條

跟餐優惠價$21多一份脆薯條🍟
大大條卜卜脆嘅紫菜味薯條,食完一條又一條😂

🦑酥炸魷魚都係值得推介的👍
脆口彈牙的蒜香酥魷魚,被我們秒殺了😁
紫菜包飯

🍙仲有長沙灣店限定的紫菜包飯
現場即叫即做,主打手工、新鮮、餡多,多重口感、健康有營❤️
2023-11-27
狂熱炸雞
紫菜味脆薯條
紫菜包飯
2023-11-24 47 瀏覽
Happy friday放工買啲外賣返屋企慢慢嘆 去咗呢間haha chicken度買韓式炸雞一人套餐只係50蚊左右 三件炸雞套餐只係畀單買貴11蚊 但係就會包多件炸雞或者紫菜飯加埋飲品 加$21仲可以加配薯條 薯條仲係有特別味道 有粟米濃湯/紫菜同辣味三種口味選擇 價錢非常親民狂熱炸雞 外皮香脆 加埋辣粉食好香口 啖啖肉酥炸魷魚 非常香脆 而且重點係魷魚唔會炸過火 仲保持到彈牙嘅口感薯條揀咗兩種口味 粟米濃湯同紫菜 前者係出面街外比較少食 好惹味炸蝦飯捲 裏面有蛋黃醬 黃蘿蔔 紅蘿蔔 牛蒡 青瓜 魚片 蟹柳 紫菜 珍珠米 當然就仲有主角炸蝦添啦 卷埋一齊食口感味道都唔錯 又夠飽肚

狂熱炸雞 外皮香脆 加埋辣粉食好香口 啖啖肉

1K
2023-11-12 135 瀏覽
上次喺西九食過呢間韓式炸雞檔,其質素教人驚艷,冇諗過呢度都食到咁好味嘅炸雞店主話下次可以去長沙灣店買外賣,得嗰度有紫菜包飯,今次就嚟試吓喇今次就揀其他味嘅炸雞,辣芝士味原來唔會太辣,但芝士味超香,亦仍有辣香肉質飽滿,連外皮都會忍唔住食清光跟餐仲有兩條炸年糕,脆脆地又煙韌狂熱炸雞即係BBQ味,惹味香濃雞肉好嫩滑,份量一樣好大嚿好多跟餐有飯同飲品跟,如果唔要飯,仲可以加多嚿炸雞𠻹因為佢地冇晒卡邦尼飯,大胃就揀佢地嘅紫菜飯,鹹鹹地有大量紫菜,原來落咗啲麻油,就咁食都好過癮長沙灣限定嘅紫菜包飯,有好多款味道選擇,先試試原味係點,好多料好有麻香,仲要切定晒,份量唔少㗎食快餐當然要有薯條啦,今次就食紫菜味,唔使shake,打開個外賣盒已經好勻巡,份量亦係好多,粗切大條又夠味

辣芝士炸雞餐

肉質飽滿,連外皮都會忍唔住食清光

跟餐仲有兩條炸年糕,脆脆地又煙韌

狂熱炸雞餐

狂熱炸雞即係BBQ味,惹味香濃

雞肉好嫩滑,份量一樣好大嚿好多

跟餐有飯同飲品跟,如果唔要飯,仲可以加多嚿炸雞𠻹

紫菜飯

原味飯卷

紫菜脆薯條

2023-11-11
8 分鐘 (外賣自取)
辣芝士炸雞餐
狂熱炸雞餐
紫菜飯
原味飯卷
紫菜脆薯條
  • 辣芝士炸雞
  • 狂熱炸雞
2023-11-09 64 瀏覽
二人套餐:皇牌芝士炸雞🍗一見到大大舊以為有骨,點知成舊雞都係無骨,仲熱辣辣啖啖肉好嫩滑,肉汁恰到好處。滿滿的芝士粉均匀依附係炸得好香的金黃色外皮,鹹中有甜。🥢味道非常夾,唔係單單只係帶芝士🧀️的粉狀係外層。蒜香酥炸魷魚🦑見平時好多時食薯條,見有魷魚就想試下。蒜香味十足 ,魷魚彈牙,又另一風味。紫菜飯🍚肚餓關係叫左一人一碗紫菜飯,紫菜好香麻油味,超開胃。跟餐仲送每人一款汽水🥤,用嚟送炸雞一流!
二人套餐:
皇牌芝士炸雞🍗

蒜香酥炸魷魚🦑

紫菜飯🍚
肚餓關係叫左一人一碗紫菜飯,紫菜好香麻油味,超開胃。

跟餐仲送每人一款汽水🥤,用嚟送炸雞一流!
外賣自取
韓式炸雞外賣店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨ʕ๑'ㅅ'๑ʔ‧˚ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ⸝⸝‪⸝♡Haha Chicken 主售各種特色口味炸雞🍗原味、蒜香醬油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨🧡甜辣炸雞餐💲5️⃣0️⃣❤️香辣炸雞餐💲5️⃣1️⃣估唔到啲雞件咁大嚿 仲要係無骨雞正呀( ´͈ ᵕ `͈ )♡炸雞真係啖啖肉 雞肉都幾嫩滑 唔乾✨甜辣炸雞 甜甜地咁幾好味 唔會太辣!以甜味為主 好有韓式風味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.香辣炸雞就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~如果食到辣嘅人揀叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و跟餐可以配卡邦尼飯/安東雞飯 但咁啱當日我哋食冇貨(˶ฅωฅ˵)所以只可以要紫菜飯/唔要飯轉多一件雞~希望有機會可以試下佢地個飯~💛原味飯卷💲3️⃣5️⃣🤎吞拿魚飯卷💲4️⃣2️⃣兩個飯卷都係即叫即整的 全人手製造✨主要食材有🔸黃蘿蔔🔹紅蘿蔔🔸牛蒡🔹青瓜🔹魚片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米如果係吞拿魚飯卷就會加埋吞拿魚同蛋黃醬!飯卷冇太多調味 但食材夠多 口感都幾豐富~兩間分店 長沙灣只做外賣 西九分店可堂食/外賣!⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`
韓式炸雞外賣店🐔HAHA CHICKEN 하하치킨
Haha Chicken 主售各種特色口味炸雞🍗
原味、蒜香醬油、芝士、甜辣、香辣等等口味✨

🧡甜辣炸雞餐💲5️⃣0️⃣
❤️香辣炸雞餐💲5️⃣1️⃣
炸雞真係啖啖肉 雞肉都幾嫩滑 唔乾✨
甜辣炸雞 甜甜地咁幾好味 唔會太辣!
以甜味為主 好有韓式風味 岩哂我呢啲唔食辣嘅人.
香辣炸雞就更加惹味十足 都有中辣咁上下嘅程度~
如果食到辣嘅人揀叫呢款就就岩哂啦‎|•'-'•)و

所以只可以要紫菜飯/唔要飯轉多一件雞~
希望有機會可以試下佢地個飯~

💛原味飯卷💲3️⃣5️⃣
🤎吞拿魚飯卷💲4️⃣2️⃣
兩個飯卷都係即叫即整的 全人手製造✨
主要食材有🔸黃蘿蔔🔹紅蘿蔔🔸牛蒡🔹青瓜
🔹魚片🔸蟹柳🔹紫菜🔸珍珠米
如果係吞拿魚飯卷就會加埋吞拿魚同蛋黃醬!
飯卷冇太多調味 但食材夠多 口感都幾豐富~

兩間分店 長沙灣只做外賣 西九分店可堂食/外賣!
⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚
📍HAHA CHICKEN 하하치킨
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓F71-72號舖
長沙灣青山道142號順發居地下C號舖
2023-10-29 93 瀏覽
上次去過深水埗西九龍 haha chicken 抵食又好味,其實係長沙灣亦開設了外賣店!除左一人炸雞套餐亦有 增設左多款口味 韓式飯卷 $35-$52 左右 有原味、素菜、泡菜、炸雞、炸魷魚、炸蝦、泡菜、吞拿魚、芝士,勁多口味!泡菜炸雞兩款都足料爆餡,紮實唔散~~泡菜都唔會好辣,好多爽脆配菜好咬口d,炸雞有肉又滿足d皇牌芝士炸雞餐 跟紫菜飯 唔要可換多一件炸雞附汽水 皇牌芝士真係食到停唔到口,甜甜地又好香芝士味,包裹晒整件炸雞,不得了 麻辣炸雞餐都係跟多件炸雞 微辛唔太辣有d 像大牌果隻薯片嘅辣度,幾過癮~~炸雞餐有兩條炸年糕都幾好咬

除左一人炸雞套餐亦有 增設左多款口味 韓式飯卷

$35-$52 左右

泡菜
炸雞

兩款都足料爆餡,紮實唔散~~
泡菜都唔會好辣,好多爽脆配菜好咬口d,炸雞有肉又滿足d

跟紫菜飯 唔要可換多一件炸雞
附汽水

都係跟多件炸雞
微辛唔太辣有d 像大牌果隻薯片嘅辣度,幾過癮~~

炸雞餐有兩條炸年糕都幾好咬
2023-10-27
10 分鐘 (外賣自取)
  • 皇牌芝士炸雞
  • 飯卷
2023-07-26 309 瀏覽
心血來潮想食個炸雞黎到呢間外賣炸雞店點左份芝士味炸雞🧀🐥份量比想像中多😆 芝士粉好厚,啖啖到食到滿滿既芝士👍🏻👍🏻仲要係無骨雞,啖啖肉超滿足,雞肉非常嫩滑又大件😍炸雞外皮做到好脆,拎到返屋企仲 keep到咁香脆,呢樣抵讚!
心血來潮想食個炸雞
黎到呢間外賣炸雞店點左份芝士味炸雞🧀🐥
份量比想像中多😆 芝士粉好厚,啖啖到食到滿滿既芝士👍🏻👍🏻
仲要係無骨雞,啖啖肉超滿足,雞肉非常嫩滑又大件😍

2023-03-30 492 瀏覽
夜晚諗唔到食咩好,於是去左買韓式炸雞食🤣🤣今次黎到呢間炸雞專門店買外賣🥡,小店主打多款口味炸雞🍗同小食~~全部即叫即整,有單點同套餐可以揀!味道唔錯❤️❤️-🍱雙人滋味A $127✨-套餐包括有韓式炸雞半份、脆薯條(大)同飲品兩罐~~📍皇牌芝士炸雞選用無骨雞腿肉➕韓式秘方醃製,全手工製作🙌🏻🙌🏻一共有6大舊🍗,全部炸到外脆內嫩、啖啖肉~咬落去仲好多汁!!外層灑滿大量芝士粉🧀,味道濃郁惹味!果然係佢地的皇牌炸雞🤤🤤📍紫菜脆薯條(大)薯條偏粗身,即叫即炸熱辣辣~~口感香脆,配上鹹香的紫菜粉好開胃!另外仲有狂熱🌶️同粟米濃湯🌽口味可以揀😋😋📍飲品揀左要無糖可樂🥤,氣泡感十足!配炸雞夠哂爽❤️❤️
夜晚諗唔到食咩好,於是去左買韓式炸雞食🤣🤣
全部即叫即整,有單點同套餐可以揀!味道唔錯❤️❤️
🍱雙人滋味A $127✨
套餐包括有韓式炸雞半份、脆薯條(大)同飲品兩罐~~

📍皇牌芝士炸雞
選用無骨雞腿肉➕韓式秘方醃製,全手工製作🙌🏻🙌🏻

📍紫菜脆薯條(大)
薯條偏粗身,即叫即炸熱辣辣~~

📍飲品
揀左要無糖可樂🥤,氣泡感十足!配炸雞夠哂爽❤️❤️
2023-03-24 261 瀏覽
~🍽: 哈哈韓式炸雞專門店(長沙灣)========================‼️: 店舖只提供外賣=========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【雙人滋味(A)👯‍♀️ 】 ($122)套餐包括:- 韓式炸雞半份🍗- 脆薯條(大)🍟- 飲品兩罐(可樂)🥤—————————【王牌芝士炸雞🧀🍗】🐹: 🌕🌕🌕🌕🌗🐼: 🌕🌕🌕🌕🌗因為係外賣嘅關係🧳🧳所以我哋都過咗成20分鐘先開始食😂😂但係食落仲係好脆同埋夠熱🔥🔥保溫方面做得唔錯炸雞都炸得幾嫩滑✨✨肉汁都充足😍😍調味適中👍🏻👍🏻夠味得來又唔會太鹹 💗💗味道大概係鹹鹹甜甜嘅芝士粉🧀🧀都幾惹味~去嘅話可以試吓呢隻味💛💛 另外值得一讚嘅係佢每嚿都真係非常之大塊🍗🍗 性價比都算高💰💰推薦推薦❣️❣️—————————【粟米濃湯脆薯條(大)🌽🍟】🐹: 🌕🌕🌕🌗🌑🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑份量真係幾多💖💖佢係屬於比較粗,真材實料嗰隻薯條嚟嘅🍟🍟 所以就算放到淋左口感都仲ok☺️☺️我哋食到其中有幾條特別脆💥💥如果即刻食嘅話啲薯條應該真係幾脆嘅~味道嚟講味粟米味都幾香🌽🌽同薯條幾夾😻😻=========================😋味道:8.5/1

🍽: 哈哈韓式炸雞專門店(長沙灣)
========================

‼️: 店舖只提供外賣

=========================
⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️

【雙人滋味(A)👯‍♀️ 】 ($122)

套餐包括:

🌟性價比:8.5/10
💖回頭指數:8/10

加1️⃣服務費:❌
—————————
👩🏻‍🍳餐廳 : 哈哈韓式炸雞專門店(長沙灣)
📍地址 : 長沙灣青山道142號順發居地下C號舖
2023-03-16 1033 瀏覽
這天晚上的宵夜決定買炸雞小吃回去,一邊看電視一邊慢慢享受,回去的途中已經香氣撲鼻,非常吸引,真是很考定力,哈哈!因為實在太香了!會忍不住偷吃呢~而店舖的盒子包裝不錯,不會弄得袋子四周油油的。我們點了一份套餐再加一個小吃,套餐有炸雞半份、酥炸魷魚一份、飲品兩罐,另外加了一個脆薯條。♡辣芝士炸雞 🥢必點🥢表面的調味粉十分惹味,但又不會感覺很味精,吃後不會有很口渴的情況。即使我們沒有立刻吃,放了一段時間,外皮依然香脆,肉質幼嫩,沒有骨的啖啖肉很滿足啊😍♡蒜香酥炸魷魚本來就很怕炸粉很厚的那種炸魷魚,但這裏的不會,可以隱約看到內裡白色的魷魚。除了蒜香還有芝士口味的,十分吸引啊~♡粟米濃湯脆薯條香味最吸引的就是這個薯條了!彷彿就是有一大煲的粟米濃湯放在面前,就是身邊的人都會嗅到的😂🥤另外飲品有兩罐罐裝汽水,炸雞配有汽的飲品,很好的配搭啊👍
這天晚上的宵夜決定買炸雞小吃回去,
一邊看電視一邊慢慢享受,
回去的途中已經香氣撲鼻,
非常吸引,真是很考定力,
哈哈!因為實在太香了!會忍不住偷吃呢~

而店舖的盒子包裝不錯,不會弄得袋子四周油油的。

我們點了一份套餐再加一個小吃,
套餐有炸雞半份、酥炸魷魚一份、飲品兩罐,
另外加了一個脆薯條。

♡辣芝士炸雞 🥢必點🥢
表面的調味粉十分惹味,
但又不會感覺很味精,吃後不會有很口渴的情況。
即使我們沒有立刻吃,放了一段時間,
外皮依然香脆,肉質幼嫩,
沒有骨的啖啖肉很滿足啊😍

♡蒜香酥炸魷魚
本來就很怕炸粉很厚的那種炸魷魚,
但這裏的不會,可以隱約看到內裡白色的魷魚。
除了蒜香還有芝士口味的,十分吸引啊~

粟米濃湯脆薯條

♡粟米濃湯脆薯條
香味最吸引的就是這個薯條了!
彷彿就是有一大煲的粟米濃湯放在面前,
就是身邊的人都會嗅到的😂

🥤另外飲品有兩罐罐裝汽水,
炸雞配有汽的飲品,很好的配搭啊👍

粟米濃湯脆薯條
2023-03-16 215 瀏覽
位於長沙灣炸雞小店以外賣為主,即叫即炸除左炸雞外,亦有小食同飯朋友仔一直介紹呢間炸雞店比肥妹趁去朋友仔屋企玩時,就做外賣肥妹拎上去同佢一齊食!✾ 辣芝士炸雞 炸雞紅噹噹,灑滿辣芝士粉一打開外賣位就聞到濃濃芝士香味大大件;無骨啖啖肉;炸雞外脆內嫩表面香脆可口;雞肉嫩滑多汁鹹甜芝士中帶微辣,食唔停口✾ 蒜香酥炸魷魚魷魚圈炸得酥脆;魷魚爽彈蒜香十足,相當香口✾ 狂野脆薯條厚身波浪薯條,每條薯條都沾滿辣粉香辣惹味,外脆內軟✾ Coke Zero
位於長沙灣炸雞小店
以外賣為主,即叫即炸
除左炸雞外,亦有小食同飯
朋友仔一直介紹呢間炸雞店比肥妹
趁去朋友仔屋企玩時,就做外賣肥妹拎上去同佢一齊食!

✾ 辣芝士炸雞
炸雞紅噹噹,灑滿辣芝士粉
一打開外賣位就聞到濃濃芝士香味
大大件;無骨啖啖肉;炸雞外脆內嫩
表面香脆可口;雞肉嫩滑多汁
鹹甜芝士中帶微辣,食唔停口

✾ 蒜香酥炸魷魚
魷魚圈炸得酥脆;魷魚爽彈
蒜香十足,相當香口

✾ 狂野脆薯條
厚身波浪薯條,每條薯條都沾滿辣粉
香辣惹味,外脆內軟

✾ Coke Zero
2023-03-16 128 瀏覽
🐤雙人滋味A套餐包炸雞、小食、飲品兩盒🐥韓式甜辣炸雞味道非常獨特,口感酥脆,外層沾上辣椒醬和甜醬的組合,味道香辣中帶著微甜,非常開胃。內部的肉質鮮嫩多汁。🍟粟米濃湯脆薯條薯條炸至金黃色,酥脆可口,而裡面則是軟嫩。薯條加上炸薯條專用的調味粉末,味道特別。份量都幾多㗎。🦑蒜香酥炸魷魚圈 外層炸得酥脆,而內裡的魷魚則是嚼勁十足。炸魷魚圈的味道偏向鹹香,送酒一流。😏🧃最後有送紙包飲品,方便快捷💯
🐤雙人滋味A
套餐包炸雞、小食、飲品兩盒

🐥韓式甜辣炸雞

🍟粟米濃湯脆薯條

🦑蒜香酥炸魷魚圈

🧃最後有送紙包飲品,方便快捷💯
5 分鐘 (堂食)
  • 甜辣炸雞
2023-03-11 96 瀏覽
韓式炸雞興起多年,對佢嘅熱愛有增無減收工見到好多人幫襯,我都忍唔住買嚟試下有唔同口味選擇嘅炸雞即叫即炸熱辣辣外賣拎住喺手,沿途已經聞到勁香最啱返屋企煲住韓劇咁食✨皇牌芝士炸雞面層舖上滿滿又均勻嘅芝士粉外面炸粉唔會太厚,雞肉食骨啖啖肉好Juicy✨蒜香酥炸魷魚魷魚爽彈口感.煙煙靭靭有齊魷魚圈 同魷魚鬚配上蒜香味,真係好夾✨粟米濃湯脆薯條薯條食得多,粟米湯味第一次試味道好香甜,仲有好有薯感嘅粗身薯條下次一定要試下甜辣口味

韓式炸雞興起多年,對佢嘅熱愛有增無減

收工見到好多人幫襯,
我都忍唔住買嚟試下

有唔同口味選擇嘅炸雞
即叫即炸熱辣辣

外賣拎住喺手,沿途已經聞到勁香

最啱返屋企煲住韓劇咁食

✨皇牌芝士炸雞
面層舖上滿滿又均勻嘅芝士粉
外面炸粉唔會太厚,雞肉食骨啖啖肉

好Juicy

✨蒜香酥炸魷魚
魷魚爽彈口感.煙煙靭靭

有齊魷魚圈 同魷魚鬚

配上蒜香味,真係好夾

✨粟米濃湯脆薯條
薯條食得多,粟米湯味第一次試

味道好香甜,仲有好有薯感嘅粗身薯條

下次一定要試下甜辣口味
2023-03-10
5 分鐘 (外賣自取)
  • 皇牌芝士炸雞
2023-03-09 94 瀏覽
餐廳:HAHA CHICKEN 하하치킨地區:長沙灣地址:長沙灣青山道142號順發居地下C號舖日期:3/3/2023時間:20:00人數:2人 🌟🌟🌟麻辣炸雞🌟🌟🌟拎外賣個陣聞到已經食慾大開🤤味道超香超惹味!食落雞肉質嫩滑多汁😝而且即叫即炸😁又香又脆👍🏻👍🏻份量又多又大嚿🤤加上炸雞亦選用無骨雞件,真係食得過癮!🌟🌟🌟麻辣脆薯條🌟🌟🌟薯條一樣叫咗麻辣味,味道好香😌而且薯條亦炸得香脆同偏粗身,食落好有滿足感😋🌟🌟🌟芝士酥炸魷魚🌟🌟🌟炸魷魚都好正!🤤芝士粉夠多,食落又唔會太乾,反而同魷魚好夾👍🏻👍🏻👍🏻越食越上癮😌
餐廳:HAHA CHICKEN 하하치킨

芝士酥炸魷魚
麻辣脆薯條
芝士酥炸魷魚
2023-02-27 78 瀏覽
上個星期去深水埗長沙灣嗰頭買嘢,然後就順便喺長沙灣買咗炸雞外賣返屋企,味道唔錯價錢亦都幾抵食,大家經過想買外賣都可以一試。.蒜香醬油炸雞 $86 4/5熱辣辣嘅炸雞外面包換咗鹹鹹甜甜嘅醬油汁,入面嘅雞肉都幾juicy同埋一啲都唔會覺得好鞋好乾。叫嘅時候都要等一陣,拎到上手嘅時候仲係熱辣辣。.芝士酥炸魷魚 $41 4/5魷魚嘅份量超級多,炸得非常香脆入面亦唔會太乾,加埋外面嘅調味粉非常之香口。.餐廳資料:哈哈韓式炸雞專門店 (順發居) (長沙灣)長沙灣青山道142號順發居地下C號舖.整體推薦指數:4/5
蒜香醬油炸雞 $86 4/5

芝士酥炸魷魚 $41 4/5

餐廳資料:哈哈韓式炸雞專門店 (順發居) (長沙灣)
長沙灣青山道142號順發居地下C號舖
整體推薦指數:4/5