2021-11-11 457 瀏覽
Hong Kong Burger (葵涌廣場) (葵芳)••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )••••••••••••••••••••••••••••••♥️餐點:•焦糖洋蔥煙肉熱狗•HKER自家製手打牛肉芝士漢堡•芝士蝦球•脆辣香雞塊•玫瑰茉莉花茶•桂花烏龍茶••••••••••••••••••••••••••••••♥️食評:葵廣小食店林立,要係入面草到客仔都真係唔易!但每次經過呢間都有人排隊食,今次都決定要試試!叫得Hong Kong Burger就梗係要試吓佢啲burger,今次呢一款賣相都唔錯,塊包好厚,屬於軟林林,有明顯用搽牛油烘過,牛肉味道好濃,幾鍾意佢夾買菠蘿芝士!另外一款係店員推介嘅焦糖洋蔥煙肉熱狗,味道唔錯,洋蔥同焦糖係絕配,唔會乾爭爭,食熱狗最重要係條香腸,條香腸都幾唔錯喎,包係芝麻包,可以一試!另外叫咗兩款小食,兩款都炸得好乾身,一啲都唔油,炸物做得好出色,店員話芝士蝦球已經冇晒貨,轉左普通蝦球,但都好好食,外面有類似麵包粒嘅嘢,食落口感有另一種層次,而雞塊脆口又唔會太乾,唔錯,辣
Hong Kong Burger (葵涌廣場) (葵芳)
♥️餐點:
•焦糖洋蔥煙肉熱狗
•HKER自家製手打牛肉芝士漢堡
•芝士蝦球
•脆辣香雞塊
•玫瑰茉莉花茶
•桂花烏龍茶
♥️食評:
另外叫咗兩款小食,兩款都炸得好乾身,一啲都唔油,炸物做得好出色,店員話芝士蝦球已經冇晒貨,轉左普通蝦球,但都好好食,外面有類似麵包粒嘅嘢,食落口感有另一種層次,而雞塊脆口又唔會太乾,唔錯,辣味係後來先感受到,幾刺激~
另外都叫咗兩款無糖冷泡茶,好多款飲品選擇,除咗冷泡茶唔同汽水等等,幾鍾意呢間小店,大家都去支持下啦!
Hong Kong Burger (葵涌廣場) (葵芳)
葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓潮流廊2018號舖
2021-11-11 254 瀏覽
葵廣出名多野食,不過呢到鋪頭都轉手轉得好密。今次試左一間新既burger,叫做Hong Kong burger。安格斯牛肉芝士漢堡$68雖然價錢唔係話好平,不過佢既安格斯牛扒好厚身好大塊。漢堡包都唔係用普通超市買到個隻。食落好厚身,唔係一咬就會散既麵包。仲可以+$15 試埋自家冷泡茶同埋一款小食。我地就叫左薯絲蝦。小食就中規中俱啦。反而冷泡茶好有驚喜,菊花普洱好香濃,又唔會太澀,加左兩次水飲都仲好香濃。焦糖洋蔥煙肉熱狗:呢個組合都係第一次試,擔心又咸又酸又甜。點知食落反而覺得個味道都幾特別同幾夾。而小食就叫左炸笑哈哈薯餅同埋玫瑰紅茶。見到依款笑哈哈薯餅啲童年回憶真係返曬黎🥲🥲至於冷泡茶一齊咁出色。推介大家黎到一定要試下佢既漢堡包同埋冷泡茶😋
葵廣出名多野食,不過呢到鋪頭都轉手轉得好密。

安格斯牛肉芝士漢堡$68

焦糖洋蔥煙肉熱狗:
2021-10-31 203 瀏覽
🇭🇰葵芳香港人自家製burger店💛🍔【#HongKongBurger 】🍔美國安格斯牛肉芝士漢堡 $68重有Halloween 造型好可愛(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)特別限定出品,美國安格斯肉汁超級豐富,每一口都肉質鮮嫩加上半溶芝士增加口感,漢堡嘅份量同材料分配都剛剛,一口咬落去每一樣素材都咬到,真係食過返尋味!🌭焦糖洋蔥煙肉熱狗 $38呢個特別嘅熱狗大家一定要試一試,洋蔥煙肉嘅香味一煎左記真係不得了,再用左焦糖去配搭真係好新穎,咸咸甜甜嘅口感徘徊你口腔又係真係會食上癮!+$12 可轉套餐配一款野食同野飲🍤薯絲蝦😀哈哈笑薯餅兩款小食都係交足功課,熱辣辣嘅金黃外皮,咬住落去清脆嘅聲音,加上香噴噴嘅內涵,小食真係不可或缺!🥤菊花普洱茶🥤凍頂烏龍拼配茶當你食到咁上下嘅時候,店舖都好好會有凍茶俾你選擇,今次就嗌咗兩個茶可以沖淡下美食嘅味道,唔會咁滯,仲可以慢慢嘆下茶嘅回甘味!📍Hong Kong Burger (葵涌廣場) (葵芳)葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓潮流廊2018號舖
🇭🇰葵芳香港人自家製burger店💛🍔

🍤薯絲蝦
😀哈哈笑薯餅

🥤菊花普洱茶
🥤凍頂烏龍拼配茶

📍Hong Kong Burger (葵涌廣場) (葵芳)
葵芳葵富路7號葵涌廣場2樓潮流廊2018號舖
2021-10-25 163 瀏覽
去親葵涌廣場都有新發現,果度勁多甘小食同埋掃街,今餐去左2樓揾餐廳,結果揀左食hongkongburger 店鋪唔算好大,漢堡選擇都幾多,價錢唔算好貴,職員友善,之後就決定買個和牛漢堡$88都幾厚肉同大個,仲有dd芥辣味,包入面用牛油烘過,小食炸蝦丸有3粒用左麵包細粒多士外層炸,比較香脆咬落都好多蝦肉加埋黑松露醬都幾特別,黑松露醬汁香濃黑松露味,小編好鐘意個醬汁,醬汁有多款選擇,可以自己選擇鐘意既口味。飲品揀左健康既茶,花香味濃。

外賣自取
今次嚟到位於葵芳Hong Kong Burger🍔有好多款任你選擇 例如自家製漢堡、熱狗、小食和自製花茶😆加上又係黃店 真係要多啲支持下先🥺🥺————————————————❶ 美國安格斯牛肉芝士漢堡 $68入面有大大塊又厚身嘅美國安格斯牛肉、菠蘿和芝士🍔安格斯牛肉煎得夠香 邊邊位帶啲焦香 可惜偏向乾 如果多啲肉汁會好啲😆個包嘅質感鬆軟 而且邊邊位烘到夠脆身✨❷ 藍鱈魚柳芝士熱狗 $48 藍鱈魚柳外皮炸得酥脆 但入面嫩滑和有肉汁🐟上面鋪咗三塊芝士 兩者食落都好夾 麵包同上面一樣都咁出色 😆🌭️❸ 炸蝦球 +$6 蜜糖芥末醬本身係芝士蝦球 但係因為冇晒 所以呢一款 食落超級香脆 而家都有啲蝦 配埋蜜糖芥末醬好好食🥰➍ 炸番薯條 +$9 黑松露醬揀咗炸番薯條因為感覺健康啲 佢係紫番薯條 配埋黑松露醬好夾 而且醬汁好重黑松露味 唔係好流嗰啲😆❺ 茉莉高原綠茶 $9❻ 玫瑰紅茶 $9欣賞佢有好多款花茶😆食完漢堡包同埋熱狗之後可以飲花茶消滯 而且又有唔同功效✨幾特別所以都推薦大家試吓😆————————————————推薦指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10環境指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7

————————————————

好食指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑| 7/10
性價比指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10
回訪指數: 🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑| 7.5/10
2021-10-02 149 瀏覽
當日放工近近地行下葵廣~一向呢個廣場都勁多野食😋今日選咗呢間香港漢堡👍🏻睇個名都知正野黎啦💛叫了一個漢堡同熱狗餐🍔🌭哈哈笑薯餅炸得剛好唔油膩~薯仔都好香~點了黑松露醬好正😋吉列芝士條芝士可以拉到絲😝我喜歡💕配蜜糖芥末醬都夾~但兩個醬我愛黑松露多啲💓焦糖洋蔥煙肉熱狗女仔食呢個方便啲拎😂洋蔥炒得好甜👍🏻煙肉同腸仔都正常味道~HKER自家製手打牛肉芝士漢堡手打牛肉真係好濃牛味~煎得剛剛好~有鎖住啲肉汁👍🏻建議菠蘿可以煎一煎先會更好~洋蔥我覺得可以切粒方便啲食~因為個包都大~凍頂烏龍茶正常烏龍茶味~但食完啲煎炸野可解消膩感~桂花烏龍茶淡淡桂花香都唔錯~P.S.呢餐我最愛手打漢堡🥰牛肉真心正~熱狗都唔錯~洋蔥好甜🧅同埋黑松露醬💖
當日放工近近地行下葵廣~
一向呢個廣場都勁多野食😋
今日選咗呢間香港漢堡👍🏻
睇個名都知正野黎啦💛
叫了一個漢堡同熱狗餐🍔🌭

哈哈笑薯餅
炸得剛好唔油膩~
薯仔都好香~
點了黑松露醬好正😋

吉列芝士條
芝士可以拉到絲😝
我喜歡💕
配蜜糖芥末醬都夾~
但兩個醬我愛黑松露多啲💓

焦糖洋蔥煙肉熱狗
女仔食呢個方便啲拎😂
洋蔥炒得好甜👍🏻
煙肉同腸仔都正常味道~

HKER自家製手打牛肉芝士漢堡
手打牛肉真係好濃牛味~
煎得剛剛好~有鎖住啲肉汁👍🏻
建議菠蘿可以煎一煎先會更好~
洋蔥我覺得可以切粒方便啲食~
因為個包都大~

凍頂烏龍茶
正常烏龍茶味~
但食完啲煎炸野可解消膩感~
桂花烏龍茶
淡淡桂花香都唔錯~

P.S.
呢餐我最愛手打漢堡🥰
牛肉真心正~
熱狗都唔錯~洋蔥好甜🧅
同埋黑松露醬💖
2021-09-30
15 分鐘 (外賣自取)
  • 焦糖洋蔥煙肉熱狗
  • HKER自家製手打牛肉芝士漢堡
2021-09-25 1479 瀏覽
🌸葵廣美食🌸Hong Kong Burger 🍔 💛💛良心小店💛🙇🏻‍♀️今天想吃漢堡包❗️知道美食天地葵涌廣垾有間專門提供即叫即製的漢堡包的小店-「Hong Kong Burger」,而小店主打外賣漢堡包❗️於是今天決定光顧此小店回家慢慢品嚐作晚餐❗️小店主打即叫即製滿漢堡包及小食❗️而小店服務員的工作態度也十分友善健談,他們都非常之清楚了解餐廳提供的食物❗️能夠向客人詳盡地介紹餐點❗️我們一行2人共點了以下餐點:1️⃣🌟美國安格斯牛肉芝士漢堡 $98有很厚而大塊的美國安格斯牛肉,肉質鮮嫩多汁,配合香甜菠蘿片,味道相當搭配滋味❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️賣相指數:⭕⭕⭕️⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕️2️⃣🌟焦糖洋葱煙肉熱狗 $38焦糖洋葱熱狗有一大條滋味彈牙香腸作餡料,加上秘製焦糖洋葱煙肉絲作配料,味道略帶少許甜味,配合清新香口洋葱及䶢香煙肉絲,味道相當不錯❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️賣相指數:⭕⭕⭕️⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕️3️⃣🌟紫薯條 厚切紫薯條外脆內軟,帶香甜紫薯味,更可自選小店秘製醬汁一起食用,別有一番滋味❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️賣相指數:⭕⭕⭕️⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️4️⃣🌟菊花普洱茶 味道清新,帶菊花清新香味,又帶香濃普洱茶味❗️美
🌸葵廣美食🌸Hong Kong Burger 🍔

3️⃣🌟紫薯條
抵食指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️
紫薯條

4️⃣🌟菊花普洱茶
味道清新,帶菊花清新香味,又帶香濃普洱茶味❗️
菊花普洱茶

🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗

總括而言,此小店的食物質素不俗❗️屬於葵涌廣場外賣新漢堡包美饌之選❗️
2021-09-23
美國安格斯牛肉芝士漢堡
焦糖洋葱煙肉熱狗
紫薯條
菊花普洱茶
  • 茉莉茶高原綠茶
2021-09-24 119 瀏覽
去葵廣本來諗住掃街,嚟到呢間梁祖堯都推介過嘅漢堡包店,諗住支持下黃店小店,點知order完食完已經飽到不能再掃街!! 唯有又留返下次😆😆😆🔘芫荽豚肉漢堡呢個係期間限定嘅漢堡,裏面個醬汁都係芫荽味,鍾意芫荽嘅人好似我咁就會鍾意,豚肉應該係自家製,漢堡嘅size係可以用口咬到,我鍾意一口可以咬到晒所有材料!! 🔘焦糖洋蔥熱狗大量洋蔥煮到焦糖化左,再加脆脆嘅煙肉,食到不同口感,洋蔥醬汁甜甜酸酸好開胃而且感覺比茄汁應該健康啲,個包都夠脆幾好食!!🔘加$15可配冷泡茶同小食小食揀咗魷魚鬚同雞塊,有八款醬汁揀緊有一款啱你,今次揀咗蜜糖芥末同黑松露,係預期嘅味道!!冷泡茶選擇都好多,我order左玫瑰紅茶同洋甘菊,自己鍾意玫瑰紅茶多d,味道小清新!!

🔘芫荽豚肉漢堡

🔘焦糖洋蔥熱狗

🔘加$15可配冷泡茶同小食
2021-09-22 124 瀏覽
經常來到葵涌廣場開餐,這間漢堡飽店又有新攪作——芫茜漢堡。就來一場芫茜之宴!芫荽豚肉漢堡,厚厚豚肉夠質感,沒有牛肉的濃味,這樣能突出芫茜香味,若能切碎點更討好。芫荽炸魚柳漢堡,魚柳外脆內軟,魚肉嫩滑多汁,芫茜也很配合,加些醬汁就啖啖滿足。這裡的熱狗也不錯,法蘭克福腸很爽脆,加上醬汁青瓜和番茄,是很好的配搭,滋味一口接一口。薯絲蝦小食賣相有趣得意,酥脆薯絲包著炸蝦,口感不俗,又可愛。

2021-09-19 121 瀏覽
味道係唔錯嘅,但態度真心麻麻....無散紙又唔講,一嘢就找左5個5蚊比我,加埋一個一蚊,真係成袋散紙...一個餐等左5個字,仲要比漏左個醬我...個包..........*上圖係第一次幫襯...*下圖係隔兩星期後第二次幫襯(今次有醬嘅)...
味道係唔錯嘅,但態度真心麻麻....

一個餐等左5個字,仲要比漏左個醬我...
個包..........

*上圖係第一次幫襯...

*下圖係隔兩星期後第二次幫襯(今次有醬嘅)...
2021-09-01
25 分鐘 (外賣自取)
2021-09-17 75 瀏覽
約咗朋友去葵涌廣場行街,經過2樓潮流廊,有多間小食店,想食漢堡包就幫襯左其中一間叫「Hong Kong Burger」嘅漢堡店。見佢有期間限定漢堡包就試左其中一款「人氣素牛肉漢堡」。人氣素牛肉漢堡入面有素牛肉、菠蘿、生菜和芝士配芝麻汁。素牛肉口感同牛肉大同小異,唔食肉感覺健康。菠蘿好多汁。另外嗌左「HKER自家製吉列煙豚肉芝士漢堡」。入面有蕃茄片、生洋蔥、生菜和芝士配日式豬扒汁。日式豬扒汁同洋蔥嘅味好夾,都係甜甜地。加左蕃茄食落感覺更fresh。吉列煙豚肉外層吉列脆口,好厚身。兩款漢堡包都各自加左$15轉套餐,配冷泡茶同埋小食。小食嗌咗紫薯條同埋流心芝士蝦球。配蜜糖芥茉醬同埋黑松露醬兩款醬汁。紫薯條份量好多,冇添加太多鹽份或者糖分,食到紫薯嘅原味。流心芝士蝦球外脆內軟,say cheese !冷泡茶嗌左粉紅玫瑰綠茶同粉紅玫瑰紅茶。我飲左「粉紅玫瑰綠茶」,入口好香玫瑰味又有茶香。

見佢有期間限定漢堡包就試左其中一款「人氣素牛肉漢堡」。

人氣素牛肉漢堡
入面有素牛肉、菠蘿、生菜和芝士配芝麻汁。
素牛肉口感同牛肉大同小異,唔食肉感覺健康。菠蘿好多汁。

另外嗌左「HKER自家製吉列煙豚肉芝士漢堡」。
入面有蕃茄片、生洋蔥、生菜和芝士配日式豬扒汁。

兩款漢堡包都各自加左$15轉套餐,配冷泡茶同埋小食。

紫薯條份量好多,冇添加太多鹽份或者糖分,食到紫薯嘅原味。

流心芝士蝦球外脆內軟,say cheese !

2021-09-15 67 瀏覽
無去一排葵廣,又多咗啲新嘅小食店出現。今次食左呢間港式漢堡小店外賣,又有d驚喜喎!.🔸HKER自家製手打牛肉芝士漢堡 自家製的牛肉漢堡肉分量十足,都幾厚身,而且牛味香濃,配上芝士,加上清甜嘅菠蘿和洋蔥,感覺幾清新;而且麵包質地鬆軟。.🔸HKER自家製吉列煙豚肉芝士漢堡 第一次食煙豚肉漢堡,食落幾惹味,帶有煙肉嘅煙燻香味,加上新鮮即炸,食落外脆內軟,加上芝士和新鮮蔬菜,真係大滿足。.加錢重可以轉套餐(一款小食+一款飲品):🔸新鮮紫薯薯條 份量都不少,而且薯條都算粗身,食落啖啖紫薯蓉,好滿足。🔸流心芝士蝦球 - 三粒食落口感彈牙,入邊有滿滿的流心芝士。.另外,仲可以自選兩款醬汁,我揀咗黑松露醬和日式芥末沙律醬。.飲品方面,除咗汽水之外,重有好多款冷泡茶選擇,我地揀咗:🔸粉紅玫瑰紅茶呢個真係幾好飲,玫瑰味勁香,仲有美顏提神功效,啱晒女生飲。🔸桂花烏龍帶淡淡桂花清香,仲可以清熱解毒,潤脾醒胃,健康點。

🔸HKER自家製手打牛肉芝士漢堡

🔸HKER自家製吉列煙豚肉芝士漢堡

加錢重可以轉套餐(一款小食+一款飲品):
🔸新鮮紫薯薯條
份量都不少,而且薯條都算粗身,食落啖啖紫薯蓉,好滿足。

🔸流心芝士蝦球 - 三粒
食落口感彈牙,入邊有滿滿的流心芝士。

另外,仲可以自選兩款醬汁,我揀咗黑松露醬和日式芥末沙律醬。
飲品方面,除咗汽水之外,重有好多款冷泡茶選擇,我地揀咗:
🔸粉紅玫瑰紅茶
呢個真係幾好飲,玫瑰味勁香,仲有美顏提神功效,啱晒女生飲。
🔸桂花烏龍
帶淡淡桂花清香,仲可以清熱解毒,潤脾醒胃,健康點。
2021-09-12 70 瀏覽
好耐都冇去過葵廣,真係多左好多唔同既小食店於是今日一於掃一掃! 今日真係好想食Burger,見到呢間Burger店,而且仲係黃店添當然要支持一下有好多種唔同既Burger選擇,而且飲品除左罐裝飲品之外仲有茶類飲品我就叫左個期間限定既法國芥末和牛芝士漢堡同埋美國安格斯牛肉芝士漢堡淨係睇個賣相已經好吸引,2款Burger既漢堡肉都起碼 1 Cm 厚,真係嚇咗一跳佢地用既芝士都好香,整體黎講成個Burger都幾好味另外佢地加錢可以換購小食,我就加左炸雞塊同埋薯條仲可以配唔同既醬料,我幾鍾意個炸雞塊配芥茉沙律醬飲品我就揀左個 茉莉玫瑰花茶, 佢哋真係幾有心思,有唔同類型嘅健康冷泡茶食完burger飲番啖茶可以解解膩
好耐都冇去過葵廣,真係多左好多唔同既小食店
當然要支持一下
佢地用既芝士都好香,整體黎講成個Burger都幾好味
另外佢地加錢可以換購小食,我就加左炸雞塊同埋薯條
仲可以配唔同既醬料,我幾鍾意個炸雞塊配芥茉沙律醬
食完burger飲番啖茶可以解解膩
2021-09-09 57 瀏覽
葵涌廣場好多小食店,⭐️🌙推介 ❤️ HONG KONG BURGER我就當然緊貼番⭐️🌙口味,齊齊食。✨HONG KONG BURGER ✨ ~ 葵涌廣場2樓潮流廊2018號舖🌈HKER自家製手打牛肉芝士漢堡⚡️手打牛肉漢堡扒牛味好濃,肉質細嫩,配料有菠蘿、洋葱、生菜,口感好豐富,配上他他汁,食落好滋味。🌈美國安格斯牛肉芝士漢堡⚡️BURGER 好足料,一樣有菠蘿、洋葱、生菜,配上他他汁一大啖咁咬真係勁滿足。安格斯牛肉口感軟腍,好嫩好JUICY。🌈哈哈笑薯餅⚡️炸到金黃色好靚好吸引香脆可口,外脆內軟,薯味濃郁。沾上黑松露醬,味道更上一層樓。🌈日式海苔魷魚鬚⚡️魷魚鬚炸到好脆口,香噴噴卜卜脆食落唔會好韌唔會咬唔開,一條接一條,食到停唔口。🌈粉紅玫瑰紅茶+粉紅玫瑰綠茶⚡️冷泡茶茶味清香,夠哂消暑解渴,配上玫瑰的清幽香氣真係特別可口,重點係玫瑰可以美顏,岩哂女士飲用。其實HONG KONG BURGER 有好多花茶選擇,功效各有不同。
我就當然緊貼番⭐️🌙口味,齊齊食。

🌈HKER自家製手打牛肉芝士漢堡
⚡️手打牛肉漢堡扒牛味好濃,肉質細嫩,
配料有菠蘿、洋葱、生菜,口感好豐富,
配上他他汁,食落好滋味。

🌈美國安格斯牛肉芝士漢堡
一大啖咁咬真係勁滿足。
安格斯牛肉口感軟腍,好嫩好JUICY。

🌈哈哈笑薯餅
⚡️炸到金黃色好靚好吸引
香脆可口,外脆內軟,薯味濃郁。
沾上黑松露醬,味道更上一層樓。

🌈日式海苔魷魚鬚
⚡️魷魚鬚炸到好脆口,香噴噴卜卜脆
食落唔會好韌唔會咬唔開,一條接一條,食到停唔口。

🌈粉紅玫瑰紅茶+粉紅玫瑰綠茶
⚡️冷泡茶茶味清香,夠哂消暑解渴,
配上玫瑰的清幽香氣真係特別可口,
重點係玫瑰可以美顏,岩哂女士飲用。

2021-09-07 59 瀏覽
葵涌廣場有好多野食大家都知,我自己由於係附近返工,經常黎呢度食野。呢間係尊賣漢堡的外賣店,有自家製的漢堡飽、一口迷你漢堡和熱狗,選擇都頗多,仲有小食和飲品。有八款醬汁,總有一款岩自己。麻辣手打牛肉漢堡:牛肉加左辣醬製成漢堡,漢堡保持肉汁不乾,而且好野味,第一次食麻辣漢堡包,估唔到幾特別。HKER自家製手打牛肉漢堡:同樣地漢堡扒肉嫩多汁,加上一片酸甜既菠蘿,味道唔錯。紫蕃薯條及麥樂雞:紫薯好甜,炸到外脆內軟,好食。麥好雞趁熱食,香脆。冷泡茶:估唔到漢堡店會提供冷泡茶,鍾意飲茶既我係一個好好既選擇。

有八款醬汁,總有一款岩自己。