2021-11-11
葵廣出名多野食,不過呢到鋪頭都轉手轉得好密。今次試左一間新既burger,叫做Hong Kong burger。安格斯牛肉芝士漢堡$68雖然價錢唔係話好平,不過佢既安格斯牛扒好厚身好大塊。漢堡包都唔係用普通超市買到個隻。食落好厚身,唔係一咬就會散既麵包。仲可以+$15 試埋自家冷泡茶同埋一款小食。我地就叫左薯絲蝦。小食就中規中俱啦。反而冷泡茶好有驚喜,菊花普洱好香濃,又唔會太澀,加左兩次水飲都仲好香濃。焦糖洋蔥煙肉熱狗:呢個組合都係第一次試,擔心又咸又酸又甜。點知食落反而覺得個味道都幾特別同幾夾。而小食就叫左炸笑哈哈薯餅同埋玫瑰紅茶。見到依款笑哈哈薯餅啲童年回憶真係返曬黎🥲🥲至於冷泡茶一齊咁出色。推介大家黎到一定要試下佢既漢堡包同埋冷泡茶😋
安格斯牛肉芝士漢堡$68
焦糖洋蔥煙肉熱狗: