2017-04-06 2571 瀏覽
放假過左黎同女朋友行街食飯, 黎到呢間好似都幾流行既龍蝦餐廳食一餐豐富既晚餐有d口渴, 不過呢度冇太多飲品選擇除左啤酒同汽水仲有呢幾款果汁, 幾特別叫左黎試下果汁係冷壓無添加既產品, 而且係made in HONG KONG, 當然支持下! R54 EYE PROTECTOR $39呢款果汁都有唔用功效, 其實都冇咩理.. 呢款入面有啤梨, 提子, 火龍果 & 藍莓, 飲落好重生果既味道, 紅提子既味道較為突出Mix埋一齊去有dd好似莓既味道, 飲落口好舒服的 R30 SKIN ANGEL $39女朋友order左呢款, 菠蘿, 雪梨+青檸菠蘿味比較重, 青檸同雪梨味其實都唔太飲到, 不過mix埋就會覺得菠蘿味之餘會多左一份水果香好香好甜但只含果糖, 健康又好飲!兩者相比之下呢支比較潤喉, 同埋菠蘿汁出面有時都會飲到, 如果選擇下會覺得前者特別dLobster Roll & Steak Comboset有龍蝦包 同 牛扒, 我地簡左肉眼扒肉眼扒比我想像中既好食, 肉質好細嫩感覺比較扒房食既牛扒更為出色!廚師控制火喉控制得好好, 牛香味都幾重, 濃厚既牛香味同juicy既口感融為一體,肉
肉眼扒比我想像中既好食, 肉質好細嫩感覺比較扒房食既牛扒更為出色!廚師控制火喉控制得好好, 牛香味都幾重, 濃厚既牛香味同juicy既口感融為一體,肉眼扒保留到一定水份, 食起上黎相當軟熟, 真係好好味!
仲有唔好睇少旁邊既沙律菜, 用料好新鮮而且沙律醬調味得宜, 每塊菜都比沙律醬汁包圍住脆身既菜配上沙律醬汁一齊真係好夾~薯條都係即叫即炸, 薯條熱辣辣嫁!!
最後介紹就係呢個龍蝦包, 龍蝦包估唔到入面有咁多料!
賣相幾正幾吸引~ 龍蝦包一切全部肉都飛晒出黎
最估唔到既係竟然龍蝦肉既肉質相當有口感, 幾彈牙! 食得出真係龍蝦肉而唔會掛羊頭賣狗肉啊!!!而且仲放上左鉗位果舊大啖肉
食落啖啖肉, 真係好滋味!! 旁邊仲有一個似係有檸檬製成既醬汁, 不過個人覺得就咁食已經好夠

真係一個好豐富既晚餐, 因為女朋友好中意食龍蝦, 見到佢食得好開心~
有時出去食飯貴唔係問題, 只要好食既都值!
不過呢度價錢而言都算幾抵, 而且又有龍蝦食, 真係一個好地方!
2017-04-04
  • 肉眼扒
龍蝦包👈🏻 成日聽人掛在咀邊, 不過自己真係一次都未食過🙈🙈🙈今日經開登龍街, 知道除左有日本拉麵食之外仲有呢間龍蝦~龍蝦~龍蝦餐廳~~時間尚早, 7:00 黎都仲有位, 到左晚飯時間就開始多人了!黎得呢度一定係食「龍蝦」做主打😝Menu唔使多, 有綽頭既2版紙已經足夠! 同男朋友兩個都都唔係太肚餓, 但黎得當然食返個龍蝦套餐喇! 唔係點叫做黎過😂😂😂法式龍蝦湯 $58因為本身order既set係冇龍蝦湯, 所以另外order左一個😍👍🏻呢個龍蝦湯真係必點之選!!!😍👍🏻暗燈色既法式龍蝦湯飲落好重龍蝦膏既香味~ 看來呢個湯係用左好多好多既龍蝦羔以製作而成~~~飲落濃郁既味道, 彷如係用龍蝦壓縮而成!!真係好正喔🤤🤤🤤♥️Lobster Roll & Steak Combo $348(套餐包:- 龍蝦包, 8oz肉眼牛扒, 薯條 & 沙律) 呢個set唔算好貴~三百多元就可以食到龍蝦同牛扒! 龍蝦包🍞 - 麵包外層先塗上一層牛油再烤焗, 食落麵包鬆軟而且帶點牛油香氣, 內裡仲夾雜左不少既龍蝦肉龍蝦肉既份量一d都唔菇寒, 超多龍蝦肉~~~咬落龍蝦肉好彈牙有口感, 食得出係好新鮮既食材!!😀😀

黎得呢度一定係食「龍蝦」做主打😝

Menu唔使多, 有綽頭既2版紙已經足夠!

法式龍蝦湯 $58

😍👍🏻呢個龍蝦湯真係必點之選!!!😍👍🏻

暗燈色既法式龍蝦湯飲落好重龍蝦膏既香味~

看來呢個湯係用左好多好多既龍蝦羔以製作而成~~~

飲落濃郁既味道, 彷如係用龍蝦壓縮而成!!

真係好正喔🤤🤤🤤♥️

(套餐包:- 龍蝦包, 8oz肉眼牛扒, 薯條 & 沙律)

呢個set唔算好貴~三百多元就可以食到龍蝦同牛扒!
龍蝦包
龍蝦肉既份量一d都唔菇寒, 超多龍蝦肉~~~

咬落龍蝦肉好彈牙有口感, 食得出係好新鮮既食材!!😀😀😀

龍蝦彈牙有口感, 雖然只係一個包但係都做得好有誠意~ ♥️👏🏻

8oz肉眼牛扒
8oz肉眼牛扒🐂 (3成熟)

雖然呢度主打係龍蝦, 不過估唔到呢個牛扒比到驚喜我!🤤
8oz肉眼牛扒
牛扒一般都唔會order太熟, 一黎會影響牛扒既質感, 二黎食落又會失去左牛扒原有既鮮味

一上枱呢塊牛扒放到好似一件藝術品咁~♥️
8oz肉眼牛扒
肉眼扒切開呈新鮮既血紅色, 賣相好吸引!!!

唔好以為鮮紅色會覺得好有血腥味, 大家咁諗就錯喇!

食落冇血味不特止, 仲可以食到牛肉既軟熟口感夾雜住啖啖既牛香味🤤🤤🤤👏🏻

牛香味唔係每次食牛扒都可以品嚐到呢種味道,

真係要塊扒係優質食材周埋廚房處理得好好先可以食到! 真係十分有驚喜

肉眼扒肉質細嫩, 好軟熟

肉香已經蓋過晒所有野, 所以單食已經覺得好好味~

想提升肉既鮮味可不彷加上散落在碟上既粗鹽, 味道更加有層次!👏🏻😋

不知不覺就同男朋友食晒成塊扒喇~~~

唯一就係肉眼牛扒只有8oz, 食落有d唔夠喉~~~😭😭😭

餐廳既食物質素真係相當高!!

價錢方面屬中價, 以呢個價錢可以食到呢個質素真係好大驚喜!!!

一定會再encore😋
2017-04-04
2017-04-06 86 瀏覽
The lobster roll was okay but there was not much lobster and it was tasteless. The lobster risotto was also okay but the flavour was weird, the lobster didn't taste fresh and the portion was tiny. So neither of them gets more than 2.5 stars out of 5. The waitress was ridiculous. After we've paid she tried to take away our change and told us that our bill was more than the amount on the table. Excuse me?!
2017-04-01 74 瀏覽
登龍街多了兩家龍蝦包店,這間門面比較寬敞,就進店食番餐龍蝦餐,店內佈置如海底,咁我入嚟食嘢咪變成飢餓龍蝦。有午市套餐,$98起,在銅鑼灣唔算貴,但無龍蝦食,只可以加$25轉龍蝦湯,所以入得嚟,梗係食龍蝦。冷壓果汁新鮮有益,為了健康,揀了雜梅味道先醒胃,酸甜新鮮的味道。送上龍蝦湯,即時感到香味濃郁,真的香甜,旁邊有片很脆的多士。招牌龍蝦包是主角,成功不只在料多汁又多,包身夠軟熟又索汁都好重要,$138 真材實料唔算貴。賣單$235,我今日心情好,奢華龍蝦餐大満足!
賣單$235,我今日心情好,奢華龍蝦餐大満足!
2017-03-31 93 瀏覽
也是早早的打了電話訂枱~7點去~也許是因為星期二的關係~座位沒有那麼緊張~我們到達的時候也是一半滿座~!和朋友二人叫了"饑餓龍蝦大餐" 因為店員也說餐是給二人的~所以也沒有再特別叫其他東西了XD法式龍蝦湯 - 這個站在我個人來說是不好喝的~味道有點太咸~而且太濃~像醬汁多於湯~所以喝了幾口也有點喝不下。也許作為配龍蝦的醬汁會更好? =]龍蝦包 - 是用那種牛油香的軟麵包夾著的~還配著芝士汁~雖然龍蝦煮得有點老~但也是挺好吃的!龍蝦意粉 - 他能讓你選擇要意粉還是要長通粉,我們選了長通粉。就不過不失有點龍蝦肉的長通粉這樣?烤全隻波士頓龍蝦(配薯條) - 薯條炸得很好吃~但龍蝦就還可以? 感覺煮得有點太久?總括而言~這一餐的龍蝦也偏向老~另一方面是侍應們也很nice =]
也是早早的打了電話訂枱~

總括而言~這一餐的龍蝦也偏向老~

另一方面是侍應們也很nice =]
2017-03-28
2017-03-31 70 瀏覽
豪氣地食 lobster roll 做 lunch 我點 ge signature lobster rolld 龍蝦肉好豐富呢, 多到跳出哂個包 o甘每 o舊都好彈牙好新鮮, 唔使加汁都已經好鮮甜個麵包都好軟熟, 好好味朋友點 ge lobster sandwich, 佢話都好食入面夾住 ge 龍蝦肉都係大大 o舊 ga 因為個 sandwich 都幾大份, 朋友切開一半先食分開一半都有咁多龍蝦~呢度竟然有 cold pressed juice 賣我 o地揀 o左 apple tea & eye protectoreye protector 係有藍莓, 紅提子等等天然護眼 ge 材料味道都好飲 覺得自己健康 o左, haha
豪氣地食 lobster roll 做 lunch

我點 ge signature lobster roll
d 龍蝦肉好豐富呢, 多到跳出哂個包 o甘
每 o舊都好彈牙好新鮮, 唔使加汁都已經好鮮甜
個麵包都好軟熟, 好好味
入面夾住 ge 龍蝦肉都係大大 o舊 ga

因為個 sandwich 都幾大份, 朋友切開一半先食
分開一半都有咁多龍蝦~
呢度竟然有 cold pressed juice 賣
味道都好飲
覺得自己健康 o左, haha
  • 龍蝦包
2017-03-30 81 瀏覽
登龍街都算成功轉型為一條高檔次嘅食街而家連 lobster roll 都有得食!今次嚟到即刻有位,不過我見外面排隊嘅 area 有安排到凳仲有兩隻 cutie 龍蝦(比人影相用?😂)都幾貼心~【 意式龍蝦多士 】每塊多士都大塊㗎,上面係有大量龍蝦肉而且多士烘得好香脆呢款小食好啱懶人食呀 👍🏻【 龍蝦三文治 】我叫哂龍蝦三文治同龍蝦包,可以同朋友試哂兩款 🤤呢個係用法國麵包嚟夾嘅「三文治」比起白麵包煙奀啲~ 配菜嘅蕃茄都好新鮮我哋仲加咗 $12 配沙律,都幾大兜幾好食【 龍蝦包 】兩大隻蟹鉗勁好肉呀!仲要店員見到我哋頭先分個三文治嚟 share主動幫我哋將個 lobster roll 切半先上細心程度係爆分 👍🏻👍🏻👍🏻個包夾滿龍蝦肉同埋索哂啲汁,好好食呀
登龍街都算成功轉型為一條高檔次嘅食街
而家連 lobster roll 都有得食!
今次嚟到即刻有位,不過我見外面排隊嘅 area 有安排到凳
仲有兩隻 cutie 龍蝦(比人影相用?😂)
都幾貼心~
【 意式龍蝦多士 】
每塊多士都大塊㗎,上面係有大量龍蝦肉
而且多士烘得好香脆
呢款小食好啱懶人食呀 👍🏻
【 龍蝦三文治 】
我叫哂龍蝦三文治同龍蝦包,可以同朋友試哂兩款 🤤
呢個係用法國麵包嚟夾嘅「三文治」
比起白麵包煙奀啲~ 配菜嘅蕃茄都好新鮮
我哋仲加咗 $12 配沙律,都幾大兜幾好食
【 龍蝦包 】
兩大隻蟹鉗勁好肉呀!
仲要店員見到我哋頭先分個三文治嚟 share
主動幫我哋將個 lobster roll 切半先上
細心程度係爆分 👍🏻👍🏻👍🏻
個包夾滿龍蝦肉同埋索哂啲汁,好好食呀
  • 龍蝦包
  • 意式龍蝦多士
2017-03-30 130 瀏覽
充滿期待同朋友二人行 今晚有bk位黎食龍蝦餐 叫左飢餓龍蝦餐首先,上左個龍蝦湯味道好濃郁 偏咸 配搭細細塊蒜容包二人份量黎講 都真係唔太夠 不過個湯由於太濃 好似撈飯汁咁 所以我地都無飲曬唔係太合口味之後係期待左啖啖肉既龍蝦包包係軟包 味道都唔錯 肉又無想像中咁多味道唔錯 可以點芝士汁之後係長通粉 都唔錯 不過份量似一人份啦烤龍蝦 味道一般 較干身 有點失望一d龍蝦鮮味都無係薯條搭救 先有少少飽既感覺總結、咁既價錢 食一餐唔飽既 味道又大失所望可一不可再唔推薦
充滿期待同朋友二人行 今晚有bk位黎食

之後係長通粉 都唔錯 不過份量似一人份啦
烤龍蝦 味道一般 較干身 有點失望

一d龍蝦鮮味都無

係薯條搭救 先有少少飽既感覺
總結、咁既價錢 食一餐唔飽既 味道又大失所望
可一不可再
唔推薦
2017-03-30 148 瀏覽
係日本食過另一名店的龍蝦包,一直念念不忘。見到公司附近開左Hungry Lobster, 都知道佢略有名氣,所以lunch time唔係太多人黎試試。Lunch time 係有lunch set 包飲品,大約$70-$120,豐儉由人。不過我一心想食龍蝦包,就無order set. 龍蝦包味道就一般啦,不過龍蝦份量都好足。我個人覺得另一名店好食啲。整體都唔差,重點推介個湯,好濃好香。飲品仲有pressed juice,選擇多。我上次試了eye protector, 好好飲又健康。朋友都唔算好大食,不過就覺得未夠飽,我就剛剛好。好胃口既可能要再加碼先夠飽肚。環境方面,始終係銅鑼灣,都唔會期望好闊落,不過同朋友吹水下午茶都係一個好既選擇。

2017-03-27
2017-03-23 84 瀏覽
位於銅鑼灣美食新熱點既v point 地舖容易搵之餘 餐廳嘅裝潢都幾吸引一入店見到裝飾就好似入左海底一樣見到船隻同埋魚仔 哈哈喺呢度可以飲到bless 既冷壓果汁感覺非常健康 signature lobster roll $138龍蝦肉份量十足 而且鮮甜無比真係啖啖都食到海洋既味道呢而且麵包牛油味超重質感非常鬆軟 真係好好食!龍蝦肉亦都加左多種香料 味道好夾而且令龍蝦味更突出在點上特製龍蝦醬汁 真係一絕不過食物種類唔算話好多除咗龍蝦包之外就係牛扒類喇 不過勝在份量夠大 兩個人分都OK
位於銅鑼灣美食新熱點既v point 地舖
signature lobster roll $138
龍蝦肉份量十足 而且鮮甜無比
真係啖啖都食到海洋既味道呢
而且麵包牛油味超重
質感非常鬆軟 真係好好食!
龍蝦肉亦都加左多種香料 味道好夾而且令龍蝦味更突出
在點上特製龍蝦醬汁 真係一絕

不過食物種類唔算話好多
除咗龍蝦包之外就係牛扒類喇
不過勝在份量夠大 兩個人分都OK
2017-03-18 138 瀏覽
銅鑼灣嘅登龍街出晒名多好嘢食啦!今次黎到大熱嘅Hungry Lobster!!! 我哋兩個女仔叫咗龍蝦包牛扒組合($348),包括龍蝦包、8oz肉眼牛扒、配薯條沙律。下午茶來講係唔平但好正個龍蝦包真係好值得一讚!個包本身好鬆軟好香檸檬牛油味,真係好好食,配上特製嘅龍蝦汁酸酸甜甜,仲有好新鮮嘅龍蝦肉,好有質感啊個龍蝦汁嘅味道好特別,較少食到既味道,難以筆墨形容。至於個肉眼牛扒,比較厚身,叫咗五成熟,唔會話over cooked,好香牛味,仲有炭燒既香味,好讚,係高級牛扒既味道如果食慣生既朋友仔,推介叫四成熟,應該會更juicy 沙律係用咗偏甜嘅黑醋醬汁,食落新鮮不膩,仲幾開胃!炸厚切薯條一定要讚下,食得出係啱啱出爐,好好食好脆身,上面d 香料令到成個薯條更上一層樓,唔會咸左,反而愈食愈滋味。另下想讚佢d冷壓果汁,好多品種口味,仲要每隻都有佢用途,健康飲品我揀左R30 skin angel(pineapple, pear, lime)好鮮甜嘅菠蘿味,好醒胃,飲得出係真材實料,並非化學製品!總的來說,環境舒服好坐,特別鍾意佢咁大塊嘅落地玻璃,望到街景零舍開心!服務不錯。

下午茶來講係唔平但好正

個龍蝦汁嘅味道好特別,較少食到既味道,難以筆墨形容。
如果食慣生既朋友仔,推介叫四成熟,應該會更juicy
沙律係用咗偏甜嘅黑醋醬汁,食落新鮮不膩,仲幾開胃!

2017-03-16 64 瀏覽
咁岩同媽咪係銅鑼灣行街,點知經過見到有龍蝦食既餐廳(香港都幾少有)就即刻拉左媽咪入去打開menu,果然係想像中咁,由前菜主菜,好多菜式係係龍蝦不過我同媽咪其實已經食左D野飽飽地,所以只係叫左個龍蝦意粉share.一黎到,好靚呀!賣相真係比足分!食落都唔錯嫁,呢個龍蝦意粉係用蕃茄汁煮既,食落就好濃味啦而且夠晒"潔"身,令到每條意粉都沾晒醬而hungry lobster最貼心既係幫你切粒晒D龍蝦,等你食意粉時毎一口龍蝦肉份量亦夠晒多,我同媽咪2個人就岩岩好啦(因為D汁都幾滯)

就即刻拉左媽咪入去
打開menu,果然係想像中咁,由前菜主菜,好多菜式係係龍蝦
一黎到,好靚呀!賣相真係比足分!

份量亦夠晒多,我同媽咪2個人就岩岩好啦(因為D汁都幾滯)
2017-03-16 71 瀏覽
  - 之前去日本旅行就好想試大板個龍蝦包但排唔到,今次我同朋友就專登黎試下HAHA食飯對住個落地玻璃,令到食野時空間感都幾大幾舒服- 一坐低就叫個龍蝦包啦!佢仲可以跟SET加埋薯條~個人就覺得加左抵D~D薯條份量夠大又夠脆麵包好香牛油味,而且入面好多龍蝦肉,食落淡淡肉,龍蝦肉都好鮮甜,鍾意可以連汁食,酸地好開胃!記得要試!!- 跟住我地又叫左個意式龍蝦多士,我地覺得個包夠晒脆卜卜,加埋D淋晒既龍蝦肉粒令到口感好多層次:)而且佢個醬同D龍蝦肉好夾,龍蝦味夠晒出!我食左2個都唔會話好膩 - 整體而言;如果你想試下龍蝦肉點樣可以麵包放埋一齊既話就要黎試下佢,食品既味道好之餘賣相更加不得了!打卡好去處:)
食飯對住個落地玻璃,令到食野時空間感都幾大幾舒服
- 一坐低就叫個龍蝦包啦!佢仲可以跟SET加埋薯條~
個人就覺得加左抵D~D薯條份量夠大又夠脆

- 整體而言;

如果你想試下龍蝦肉點樣可以麵包放埋一齊既話就要黎試下佢,

食品既味道好之餘賣相更加不得了!打卡好去處:)
2017-03-15 2769 瀏覽
龍蝦包備受港人追捧後,龍蝦包店越開越多。在食肆林立的登龍街,就有一家主打龍蝦的專門店 “Hungry Lobster”新店設有落地玻璃,室內環境有限,店方把枱櫈放置得密密麻麻,好似快餐店的格局。店內最搶眼肯定是這個懸掛在天花板懸掛漁船模型,觀賞度甚高。連吊櫃也飾以捕捉龍蝦的紅色鐵籠,又有漁船的擺設,貫徹餐廳主題。見到有一箱箱空運到港的加拿大龍蝦,保証來源質素。打開菜單一看,由前菜、小食到主菜,幾乎九成均以龍蝦入饌。龍蝦菜式價格當然不太便宜,但是是日平安夜,老公又愛食龍蝦,就食豪D!【Lobster bisque $58】龍蝦湯以龍蝦殼、雜菜湯及原隻龍蝦熬製逾十多小時,最後加上忌廉,令口感更加添幼滑。龍蝦味濃郁,就是少了些龍蝦肉。見到放了一盤龍蝦殼,用來煮龍蝦湯實在美味又物盡其用。【Lobster pasta $138】 龍蝦意粉應該以龍蝦及蕃茄汁熬成的醬汁烹煮意粉,可惜龍蝦味道不太明顯,好像味道都被蕃茄的酸味蓋過。這個意粉用了半隻龍蝦,每口都可以為品嚐到龍蝦肉。【Lobster roll and steak combo $338】這個套餐有齊餐廳推介美食:龍蝦包及牛扒。 龍蝦包(單點$
店內最搶眼肯定是這個懸掛在天花板懸掛漁船模型,觀賞度甚高。
見到有一箱箱空運到港的加拿大龍蝦,保証來源質素。
見到放了一盤龍蝦殼,用來煮龍蝦湯實在美味又物盡其用。
這個意粉用了半隻龍蝦,每口都可以為品嚐到龍蝦肉。
【Lobster roll and steak combo $338】這個套餐有齊餐廳推介美食:龍蝦包及牛扒。 龍蝦包(單點$138)份量不是太大,沒有震撼的感覺。每個有300g 龍蝦肉, 龍蝦肉本身沒有太多味道,所以店方加入檸檬牛油醬汁,提升龍蝦肉的味道。
龍蝦當然是主角,但是麵包同樣擔當重要的角色。店方採用本地麵包廠的鮮製奶油麵包,塗上牛油烤至香脆,口感鬆軟。
鬆軟的麵色內擠滿龍蝦肉,賣相吸引。
龍蝦的鉗肉大大隻,啖啖肉口感不錯。沾上用龍蝦烹煮而成的醬汁,非常濃味。
Steak 可以選擇8安士的肉眼、西冷或無骨牛小扒,還有薯條和沙律,非常豐富。菜式的佈置經過悉心佈局,令人食慾大開。切開牛扒肉裡帶粉紅,賣相對辨。咬下去肉質有點韌、鞋口,幸好牛肉味重。
豐富的平安夜午餐,唔知龍蝦包這股熱潮可以維持多久,反正不是我的最愛,試過一次已覺足夠。
2016-12-24
2017-03-13 202 瀏覽
與好友經過登龍街覓食發現呢間主打龍蝦的餐廳所以黎食個龍蝦午餐先叫個龍蝦多士佢將龍蝦切粒,配上洋蔥加上特製醬汁再放上法包到我覺得法包夠脆!龍蝦即使切粒,亦keep得住個鮮味同口感!洋蔥有助吊起龍蝦的鮮味我覺得個醬汁唔太濃無搶味,唔錯到呢個龍蝦湯賣相不錯,仲配了蒜蓉包我自己覺得個湯稍為咸了些少但勝在龍蝦味濃感覺好rich蒜蓉包也不錯,香脆可口!到了龍蝦包比我想像中細但包就好軟熟,龍蝦又真係極多同鮮甜咁樣食真係好夾不過我自己鍾意個多士多d如果大家都愛食龍蝦都可以黎食啊
與好友經過登龍街覓食

發現呢間主打龍蝦的餐廳

所以黎食個龍蝦午餐
先叫個龍蝦多士

佢將龍蝦切粒,配上洋蔥

加上特製醬汁
再放上法包到

我覺得法包夠脆!

龍蝦即使切粒,亦keep得住個鮮味同口感!

洋蔥有助吊起龍蝦的鮮味

我覺得個醬汁唔太濃無搶味,唔錯
到呢個龍蝦湯

賣相不錯,仲配了蒜蓉包

我自己覺得個湯稍為咸了些少

但勝在龍蝦味濃

感覺好rich

蒜蓉包也不錯,香脆可口!
到了龍蝦包

比我想像中細

但包就好軟熟,龍蝦又真係極多同鮮甜

咁樣食真係好夾

不過我自己鍾意個多士多d