自從科學園多咗寵物公園之後 過嚟嘅次數都多咗~放完狗狗想搵食嚟呢間西餐廳就啱晒🌟戶外座位狗狗可以一齊陪食環境舒適 等緊上菜嘅時候仲可以喺隔離草地放下狗狗🥰🥰ᥫ᭡今次試咗以下´ސު`𖧐威靈頓牛柳大大碟仲有焗薯伴菜 牛肉味香 加埋酥皮一齊食口感好豐富𖧐阿根廷紅蝦龍蝦忌廉汁寬條麵有兩隻鮮甜大紅蝦 意粉彈牙掛汁𖧐 焗朱古力棉花糖芝士蛋糕呢個價錢咁大件嘅 𝘊𝘢𝘬𝘦 真係好有驚喜芝士味好濃郁 餅底亦都好厚實😍𝑰𝒈: 𝒑𝒎𝒎𝟒𝒍𝒂𝒎
自從科學園多咗寵物公園之後 過嚟嘅次數都多咗~

放完狗狗想搵食嚟呢間西餐廳就啱晒🌟

𖧐 焗朱古力棉花糖芝士蛋糕
呢個價錢咁大件嘅 𝘊𝘢𝘬𝘦 真係好有驚喜
芝士味好濃郁 餅底亦都好厚實😍

𝑰𝒈: 𝒑𝒎𝒎𝟒𝒍𝒂𝒎
好耐冇嚟科學園食嘢原來呢度隱藏咗間環境好舒適仲可以帶埋狗狗一齊嚟嘅餐廳天氣涼涼地,坐喺戶外都幾舒服Menu 款式好多選擇樣樣都吸引✨香烤厚切豬鞍厚厚嘅豬鞍 煎完依然保留豐富肉汁沾少少醬汁更好味旁邊嘅小蕃茄 鮮甜充滿爆汁感✨ 牛油果青醬雞肉扁意大利粉好鍾意青醬嘅味道 醬汁比例恰好唔會太漏.口感Creamy加上原個牛油果切開兩邊.好足料✨雙重炸脆雞中翼雞中翼大隻勁香脆食落唔會油膩✨ 棉花糖巧克力芝士蛋糕估唔到Cheese Cake咁大件而且好幼滑,面層加上半溶嘅綿花糖今餐超滿足

好耐冇嚟科學園食嘢

原來呢度隱藏咗間環境好舒適
仲可以帶埋狗狗一齊嚟嘅餐廳

天氣涼涼地,坐喺戶外都幾舒服
Menu 款式好多選擇

雞中翼大隻勁香脆
食落唔會油膩

✨ 棉花糖巧克力芝士蛋糕
估唔到Cheese Cake咁大件
而且好幼滑,面層加上半溶嘅綿花糖
今餐超滿足
2024-01-20
2024-01-14 43 瀏覽
風和日麗最好就係入白石角巡視業務行完見肚餓就去科學園食嘢科學園嘅餐廳大部分都係好好坐但如果想享受陽光同鮮風就唔係間間有其實喺三樓嘅Hunky Dory係我心水推介佢係比較寧靜而且餐廳嘅外面有塊大草皮小朋友同狗家長可以放心食住嘢又望到佢哋半開放式餐廳,有自然光之下影相特別靚#呑拿魚紅石榴蘋果菠菜沙律所有食材都紅色,同菠菜contrast勁靚菠菜係勁嫩勁新鮮嘅baby spinach入面仲有芝士同果仁碎,車厘茄超豐富又有營養,好捨得用料#AllDayBreakfast 又係勁豐富🥹蛋可以揀太陽蛋炒蛋之類我揀左炒蛋,口感軟綿綿冇炒得太老或太濕沙律菜同樣係又新鮮又嫩煙三文魚好食唔腥配料如圖,每樣都有👍#牛油果雞肉漢堡好大個漢堡!配沙律菜及薯條(份量不少!)包有牛油加上grill過,又脆又香除了牛油果,其實仲有大啡菇同芝士至於雞肉,似日式雞棒串燒嗰種味同口感呢種加工雞肉鍾唔鍾意食見人見志但不可不提真係超級厚切!甜品唔少得,今次試吓#藍莓批似係一早切定放雪櫃食之前加裝飾個餅底已有啲濕所以有啲糊少許可惜Dirty and Americano作結完美嘅lunch🥰加上天公做美又係時候收拾心情準備下星期
風和日麗最好就係入白石角巡視業務
行完見肚餓就去科學園食嘢
科學園嘅餐廳大部分都係好好坐
但如果想享受陽光同鮮風就唔係間間有
其實喺三樓嘅Hunky Dory係我心水推介

佢係比較寧靜而且餐廳嘅外面有塊大草皮
小朋友同狗家長可以放心食住嘢又望到佢哋

半開放式餐廳,有自然光之下影相特別靚

#呑拿魚紅石榴蘋果菠菜沙律
所有食材都紅色,同菠菜contrast勁靚
菠菜係勁嫩勁新鮮嘅baby spinach

入面仲有芝士同果仁碎,車厘茄
超豐富又有營養,好捨得用料

#AllDayBreakfast
又係勁豐富🥹
蛋可以揀太陽蛋炒蛋之類

我揀左炒蛋,口感軟綿綿
冇炒得太老或太濕
沙律菜同樣係又新鮮又嫩
煙三文魚好食唔腥
配料如圖,每樣都有👍

#牛油果雞肉漢堡
好大個漢堡!配沙律菜及薯條(份量不少!)
包有牛油加上grill過,又脆又香
除了牛油果,其實仲有大啡菇同芝士

至於雞肉,似日式雞棒串燒嗰種味同口感
呢種加工雞肉鍾唔鍾意食見人見志
但不可不提真係超級厚切!

甜品唔少得,今次試吓
#藍莓批
似係一早切定放雪櫃
食之前加裝飾
個餅底已有啲濕所以有啲糊
少許可惜

Dirty and Americano作結
完美嘅lunch🥰加上天公做美
又係時候收拾心情準備下星期辛勞嘅工作…
那天等位,前面有個兩個老人家等位,那個前台對那兩個老人家好沒耐性!一些禮貌都冇!那老人家只想看看餐廳裡面的位置,那有得罪你們。我個人認為,餐廳有些生意,不要以為自己了不起了。不用這種態度對待老人家!

2023-12-28
2023-12-19 55 瀏覽
自選早餐❤最開心係可以自選3款配料,分別叫左 水波蛋 燒番茄 炒蘑菇 煙三文魚,最滿足係個水波蛋,吹彈可破既蛋白包住流心香口濃濃既蛋黃,仲有香口既蘑菇同鮮甜既大番茄,配埋咸香十足既煙三文魚同酸甜既沙律菜,好豐富!牛油果青醬雞肉扁意大利粉❤獨特既青醬香氣,濃濃既口感配上雞肉 果仁粒 同 扁意大利粉,食起黎夠哂香口creamy! 如果份量可以再多D就更好喇!野菌波菜燴椰菜花飯❤絕對係健康之選! 以椰菜花代替米飯,口感好突出,勁有咬口,食多幾啖真係開始覺飽! 加上新鮮野菌同菠菜燴,色香味俱全!

2023-12-18 579 瀏覽
個人推介指數 7分 (10分為滿分)  - 今年多了一個家中新成員, 柴犬. 每到週未日也很想和他一起外出, 讓他感受一下這個世界. 不過要找一間適合人狗共融的食店, 即使現在也殊不容易, 經朋友介紹, 坐落於科學園的這間餐廳, 確讓我們一家有些驚喜. 餐廳有分室內和室外兩部分, 室外部分很適合有養寵物的朋友, 大家最好也準備寵物車, 好讓人寵也能安心的進食. 遠望外面就是一遍草地, 一家人絶對可以在用饍後, 躺在草地上, 享受冬日和暖的陽光.說了那麼久, 對我來說食物質素也很重要, 這裡是夾雜不同地方的食物, 有英式, 越式, 中式, 韓式等等我們四人急不及待地點了以下美食炸魚薯條這個菜絶對是測試英式食店的指標這樣的炸魚不能說是我食過最好的, 但也相當有水準, 外皮炸得很脆, 內裡的魚肉幼嫩.沾一點他他醬來吃, 相當惹味.但請緊記食炸魚薯條趁熱食, 否則味道會有些折扣.豬肋骨賣相相當不俗, 份量也不少, 肉質能保持幼嫩, 醬汁如可加一點酸辣會更佳公司三文治這個三文治比起傳統茶記的公治更加出色. 主要是那醬汁的調配, 令人食指大動, 是必點之選.這道菜是是日的驚喜.龍蝦汁大蝦意粉龍蝦汁

說了那麼久, 對我來說食物質素也很重要,
我們四人急不及待地點了以下美食

炸魚薯條
這個菜絶對是測試英式食店的指標
沾一點他他醬來吃, 相當惹味.
但請緊記食炸魚薯條趁熱食, 否則味道會有些折扣.
豬肋骨
公司三文治
這個三文治比起傳統茶記的公治更加出色.
主要是那醬汁的調配, 令人食指大動, 是必點之選.
這道菜是是日的驚喜.
龍蝦汁大蝦意粉
龍蝦汁實是做得不錯, 有濃郁的味道.
唯一只是面條有些碎了, 影響了些口感.
味道和賣相也是合格的.
韓式魷魚圈
吃得辣的朋友一定喜歡, 那韓式辛辣醬把菜式提高了另一層次
加上魷魚肉質細嫩, 多吃也不會感飽膩
最後簡單加配一柸凍檬茶, 看着美好的景色, 十分寫意.
整体來說, 這裡的環境很適合些喜歡遠離人煙的家庭, 坐在戶外舒適的環境, 慢慢閒適地和自己的家人和小寵物享受一個寧靜的週末日, 肯定是一件賞心樂事.
2023-12-09
2023-12-10 91 瀏覽
今日收工特登同女朋友再次光顧這間餐廳,科學園對於其他嚟講比較遠,但係通常都會順路去到的,呢間餐廳係我識個意式餐廳嘅性價比最高的!今次叫左比較多食物,有隻燒春雞,黑松露醬薯條薯條,韓國泡菜鍋,仲有泡菜芝士雞肉漢堡,人均300元的原隻燒春雞9/10分,呢個菜要等得比較耐因為係新鮮燒出嚟嘅!燒春雞非常多汁而且唔會太細隻值得推薦黑松露醬薯條8/10分,薯條都係新鮮炸再配上黑松露醬非常配搭!韓國泡菜鍋8/10分。個人認為呢一份大大份,而且用嘅料比較豐富的最後呢個係泡菜芝士雞肉漢堡9/10分,佢呢個餐會配埋薯條所以嗰日食咗薯條太多!先講講呢個漢堡雞肉嫩滑多汁的而且配嘅醬汁亦都非常搭配!我也會再次光顧這間餐廳
我也會再次光顧這間餐廳
📍放假就想呼吸下新鮮空氣🌬️ 近排天氣清涼 更加應該去郊外! 近年科學園多咗高質餐廳進駐 好值得假日黎個洗滌心靈美食之旅🙋🏻‍♀️Hunky Dory 毗鄰露天花園 Outdoor位置可以帶埋寵物一齊用餐 室內外都寧靜舒適 環境開揚⛱️🌀 蟹肉菠菜蕃茄蛋牛油果班尼迪蛋英式早餐 Egg benedict都係必點之選 (呢度有成六款口味😍) 烘過嘅English Miffin 托住牛油果🥑+蕃茄片菠菜+蟹肉碎 用上幾乎整個牛油果 呢個配搭營養充足又健康🌝 水波蛋軟嫩有流心效果 蛋汁與甜酸荷蘭醬混合後 蛋香濃郁又帶點清新🧡🌀 威靈頓牛柳威靈頓牛柳都算係classic菜式 朋友表示酥皮輕薄 滲出牛油香🫶🏻 牛柳半熟狀態 肉質粉嫩Juicy 配搭清香嘅紅酒燒汁👍🏻 值得一提 配菜蘆筍同蕃茄仔都好新鮮💁🏻‍♀️🌀 傳統凱撒沙律食沙律最重要係沙律菜🥗新鮮爽脆! 配搭風乾煙肉片 脆麵包粒 同shaved Parmesan cheese~ 而胡麻醬口感尚算輕盈 餐前輕食很不錯🌀 黑松露薯條份量好多 配有蕃茄汁同黑松露醬 啱曬同成班朋友share~
📍

🌀 蟹肉菠菜蕃茄蛋牛油果班尼迪蛋

🌀 威靈頓牛柳

🌀 傳統凱撒沙律

🌀 黑松露薯條
份量好多 配有蕃茄汁同黑松露醬 啱曬同成班朋友share~
2023-11-23 60 瀏覽
今次去大埔舊同事屋企同埋慶祝生日,今次試食既餐廳位於大埔科學園。📍大埔科學園 HUNKY DORY RESTAURANT 今次首先講左甜品先推薦⭐️⭐️⭐️⭐️自家製蘋果批 $58蘋果批酸酸甜甜好好味,蘋果肉都多,提前打電話到餐廳講朋友生日仲送生日牌,儀式感滿滿💫💫💫巴馬火腿瑪格麗特披薩$118Pizza有小拉絲芝士配埋蕃茄醬好開胃,巴馬火腿好香。pizza整體用料新鮮,唔錯既選擇炭燒紐西蘭肉眼扒$138牛扒份量都多,薯菜除咗有紅蘿蔔,仲有蕃薯,蕃薯好甜都驚喜。由於朋友要食全熟,所以唔評論牛肉啦。餐廳環境好大,位置舒服,有outside sitting,岩晒養狗狗狗主,遺憾午市人多,電話預約左都冇得坐窗口位置。總結:適合狗主及鐘意outside sitting 既客人,偶爾聚餐可以考慮。人均$172.5(總數$345)10分滿分)價錢:7/10味道:7/10環境:8/10 #hkfoodie #hkigers #hkig #hkblogger#chansfoodie#hkrestaurants#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood #hongk
📍大埔科學園
HUNKY DORY RESTAURANT
今次首先講左甜品
推薦⭐️⭐️⭐️⭐️
自家製蘋果批 $58
蘋果批酸酸甜甜好好味,
巴馬火腿瑪格麗特披薩$118
炭燒紐西蘭肉眼扒$138
人均$172.5(總數$345)
10分滿分)
價錢:7/10
味道:7/10
環境:8/10
#hongkongtravel #hongkonginstagram
#hongkongfoodblogger
#taipo
2023-11-21 65 瀏覽
香煎日本帶子黑松露忌廉汁扁意大利粉❤調味方面有 洋蔥 蘑菇 泰式蘆筍 帕瑪森芝士 白酒 同 黑松露奶油醬。鮮甜味美既帶子煎得好香脆可口,入面都好嫩滑,好重黑松露忌廉香味,配上大大粒份量十足既帶子,令到個意粉味道夠哂豐富,Creamy得黎又唔會覺得好膩。扁意大利粉夠哂煙靭彈牙,好掛汁。香烤厚切豬鞍❤豬鞍一黎到已經有好香好重既香烤味!,配菜有薯仔 蕃茄仔 同 蘆筍 去左食肉既膩感,夠哂滋味,食到停唔到口。一切開仲要有D汁流出黎,豬鞍一D都唔嚡口仲好煙un,而且佢都幾大塊,2個人share都冇難度! 啖啖肉,必點!。

2023-11-20 62 瀏覽
星期六放半日專登去科學園食Hunky Dory, 今次已經係第三次去食呢間餐廳, 貪佢環境夠靜,半開放式户外餐廳,感覺好舒服。如果無揸車可以坐火車去到沙田市廣場,沿天橋行到去小巴站,有架小巴直接去到科學園餐廳樓上,都幾方便快捷。我同朋友1點幾去到餐廳,已經有好多人食緊野,餐廳職員都安排到一張梳發櫈俾我地,我哋首先掃碼點左傳統凱撒沙律,呢個沙律我黎親呢間餐廳都會食,因為佢地既蔬菜新鮮,沙律用嘅醋調味剛剛好,吾會太酸吾會太油加上芝士碎同餅塊口感好又香口,係餐前必備食物。出餐都奇快,岩岩先開始食沙律已經上巨型牛肉漢堡,睇相未必感受到佢既份量,我覺得一個人一餐淨食漢堡餐已經夠飽,配埋薯條同埋沙律,$98一個餐黎講份量好多。卡邦尼火腿意粉, 呢樣係餐廳主打菜式之一,我第一次食係因為好多客人都點呢個意粉,食完第一口就知道好味道,卡邦尼汁加上芝士既香味,我之前都未食過呢種味道,真係好香。呢個pizza我地2個人人食,叫多左有點飽肚,食左一半就放棄了,望落去好大個,其實吾係好大個,以價錢$118黎講幾抵食,個咸火腿配埋pizza度幾特別,記得2人食吾好叫咁多,因為每個餐份量好足夠。總括黎講: 地點有啲

,係餐前必備食物。

卡邦尼火腿意粉, 呢樣係餐廳主打菜式之一,

總括黎講: 地點有啲吾就腳,勝在環境清幽,食完可以去海傍行下,踩下單車。
食物中上,價錢合理。
鍾意放狗或有小朋友會感到開心,因為對出有一大塊空地俾傍好放電。
我有時間會再嚟幫襯。
2023-11-18
  • 英國皇家牛肉漢堡
  • 巴馬火腿瑪格麗特披薩
📍Hunky Dory (沙田)沙田白石角香港科學園科技大道西19號19W大樓2樓245室==============================今日老公早左放工,專登帶埋主子來接我放工,之後就一齊去科學園同主子散步,科學園剛剛開放左部分室內場地做pet friendly,主子可以係室內落地行,行行下見到有個大草地係2樓平台,旁邊仲有間好chill ge 西餐有戶外位,膽粗粗問下職員歡唔歡迎狗狗坐室外位,職員竟然話佢地原來係pet friendly,好感動,諗都唔諗即刻幫襯😍😍😍😍==============================環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️餐廳有室內同室外位,坐位安排得好闊落,戶外位雖然係高枱同高椅,但椅都好大張,所以主子坐係椅都好安全唔驚跌,戶外位面對一大片草地,可以比主子散步🦮🦮食物⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️1️⃣黑松露野菌湯🍄湯ge 黑松露味好香另外仲有d切到好細粒ge 菇,同埋加左少少橄欖油係湯ge 表面,所以個湯有口感之餘又唔會好鞋口😋2️⃣皇家煙三文魚班尼迪克蛋牛油果🥚🥑呢個班尼迪蛋配牛油果ge組合真係好岩我呢d怕肥又為食ge 人,牛油果係每隻蛋都有半個而唔係得一片,非常抵食👍🏻
📍Hunky Dory (沙田)
沙田白石角香港科學園科技大道西19號19W大樓2樓245室

環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

食物⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1️⃣黑松露野菌湯🍄

2️⃣皇家煙三文魚班尼迪克蛋牛油果🥚🥑
呢個班尼迪蛋配牛油果ge組合真係好岩我呢d怕肥又為食ge 人,牛油果係每隻蛋都有半個而唔係得一片,非常抵食👍🏻👍🏻

3️⃣雙重炸脆雞中翼🐥
雞奕外層炸到好香脆,入面依然好多肉汁,配埋個韓式甜辣醬食到停唔到口🤤

4️⃣牛油果雞肉漢堡🐓🍔
呢個漢堡又係另一款怕肥人士恩物,塊雞肉漢堡好厚身味道似德國腸,配埋半個牛油果超飽肚又無罪惡感😈😈

5️⃣阿根廷紅蝦龍蝦忌廉汁寬條麵🍝
隻蝦🦐超。好。味,d蝦腳煎到好香脆可以直接食埋,個蝦頭超多膏,意粉都唔錯,超推介🫶🏻🫶🏻

6️⃣Mocha☕️
呢杯Mocha係我鍾意ge 咖啡味,咖啡味濃但唔苦亦唔酸,朱古力味亦剛剛好,好正😌😌

大家要好好珍惜依然可以pet friendly ge 餐廳🩷🩷
2023-11-16
今日同主子係科學園行街,行到夜晚上openrice睇下有咩餐廳可以帶主子去,比我搵到喺科學園有一間餐廳「Hunky Dory」可以帶埋主子去嘅於是就去試下喇。環境方面有狗仔嘅可以坐室外,全間餐廳我諗可以坐50至60人左右,裝修氣氛好舒服好柔和,適合慢慢坐可以同朋友傾下計。職員服務好好,主動加水收碟,每逢上菜都會介紹呢個係咩菜式抵讚。食物方面黑松露湯黑松露好濃味係鮮打磨配橄欖油,仲有焗過嘅軟法包,配埋一齊食好開胃。韓式炸雞係六隻雞翼,炸粉好香脆雞翼多肉汁,配埋韓式辣醬,仲有少量紫菜好味。西班牙紅蝦意粉西班牙紅蝦意粉蝦肉係炸過好香有濃味嘅蝦味,意粉方面能夠掛汁,仲有有蘆筍做配菜,執方面係蝦汁配忌廉汁,有香濃蝦尾。班尼迪蛋配牛油果呢間鋪頭班尼迪蛋有得轉牛油果代替班戟,今次我就試咗牛油果喇,牛油果上面配有蛋,強汁香濃,亦有沙律菜配菜。牛油果雞肉漢堡呢個漢堡好出色,第一夠大個,第二麵包又要用牛油焗香過,麵包入面有牛油果、蕃茄、芝士同雞肉漢堡扒,咬落十分多汁,配菜有薯條沙律菜,呢個十分推薦。mocha香濃嘅朱古力咖啡飲落去舒服,今日天氣轉凍呀飲杯熱嘢不得了。總括:今餐食咗六百幾蚊,我覺得性價比係超
於是就去試下喇。

食物方面

黑松露湯

韓式炸雞

西班牙紅蝦意粉

班尼迪蛋配牛油果

牛油果雞肉漢堡

mocha
香濃嘅朱古力咖啡飲落去舒服,今日天氣轉凍呀飲杯熱嘢不得了。

總括:今餐食咗六百幾蚊,我覺得性價比係超抵食,可以帶埋主子去,食物質素高質,推介帶埋主旨去科學園嘅朋友去呀。
2023-11-16
2023-11-10 63 瀏覽
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯愛爾蘭健力士牛肉批 $148需時30分鐘製作,想食嘅朋友就要早啲落order。外型真係同佢個名一樣,係勁大份,尺寸足足有成個碟咁大。面頭嘅酥皮充滿牛油香,切開就聞到濃郁嘅牛肉香味,充滿肉香餸飯食就一流啦。泡菜豬頸肉炒飯 $118見到橙黃色嘅飯底就知道火喉啱啱好。炒飯入面嘅泡菜數量都唔少,加入埋蛋絲和豬頸肉,飯粒粒粒分明又有泡菜香。棉花糖朱古力芝士蛋糕 $58只是蛋糕面頭嘅棉花糖火炙到微棕色,蛋糕充滿芝士和朱古力嘅味道。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Hunky Dory (沙田)沙田白石角香港科學園科技大道西19號19W大樓2樓245室 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

愛爾蘭健力士牛肉批 $148

泡菜豬頸肉炒飯 $118

棉花糖朱古力芝士蛋糕 $58

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Hunky Dory (沙田)
沙田白石角香港科學園科技大道西19號19W大樓2樓245室

2023-11-07 54 瀏覽
今日同朋友帶住兩個兩歲嘅小朋友一齊去呢間餐廳度食嘢諗住佢有個大草地可以比小朋友跑下放下電一坐低佢比張QR code單我哋落單 估唔到係用掉嘅形式 拎Bb櫈又有d面口比我地睇我地一個意大利粉 意大利飯同埋一個兒童餐另外叫咗兩杯桃茶但飲飲下發現其中一杯桃茶有隻昆蟲 個職員只係將桃茶收走 係有換過杯新既 但一句道歉都冇食食下野 未食完 就直接過嚟收走食物問都唔問下 要我地出聲話未食完食物其實係OK嘅 但佢哋嘅服務態度令到我哋食咩都冇心情 埋單$550 但服務連茶餐廳都好過佢地其實如果唔想招待小朋友嘅直接寫唔招待會好d唔會推介,亦都唔會再去😡😡😡
今日同朋友帶住兩個兩歲嘅小朋友一齊去呢間餐廳度食嘢
但一句道歉都冇
食食下野 未食完 就直接過嚟收走食物
問都唔問下 要我地出聲話未食完
其實如果唔想招待小朋友嘅直接寫唔招待會好d
唔會推介,亦都唔會再去😡😡😡