2018-04-24
呢間餐廳只可以用一無是處去形容。佢哋啲服務員個個都好臭檔,同專糟質客人嘅乞丐大排檔的員工一樣。食物選擇少,嘢食又貴,朋友叫咗個雞卷竟然係全生,叫個侍應過嚟俾佢睇,佢竟然話呢啲係佢餐廳嘅煮食風格,絕對冇問題。我叫佢試一口佢就話我朋友食過所以唔會試,本座同佢講一切開就生,犬都唔會吼,叫佢快啲換過咪講咁多廢話。佢好似想同你辯論咁不斷強調呢個雞卷完全冇問題,我唯有叫部長過嚟,俾佢睇吓啲雞卷有幾得人驚,之後部長道歉話廚房有少少問題,呢個時候嗰個侍應竟然夠膽再一次大大聲話雞卷冇問題,係我哋問題!本座火都嚟埋指住佢話"你即刻同我收聲,插乜嘢咀,你咪再係我面前出任何聲"之後部長亦都叫佢走,呢個人就好無奈咁樣走咗之後部長問我地仲要唔要點第二樣野,我話你地間餐廳完全失敗,以後都唔會再理,之後俾咗一毫子貼士佢就走左呢間餐廳已經太開掦,比路人一覽無遺食嘢,都已經唔係一個好嘅環境,食物簡直差過犬糧,risotto 硬過砂粒,重夠膽收人$300一位,呢啲餐廳同close noodle 作風專指責食客,小小投訴就話食客講嘢過分,close noodle 又話乜嘢法律責,完全唔知佢講乜。我朋友見過啲雞有幾生,早知嗰日
呢間餐廳已經太開掦,比路人一覽無遺食嘢,都已經唔係一個好嘅環境,食物簡直差過犬糧,risotto 硬過砂粒,重夠膽收人$300一位,呢啲餐廳同close noodle 作風專指責食客,小小投訴就話食客講嘢過分,close noodle 又話乜嘢法律責,完全唔知佢講乜。我朋友見過啲雞有幾生,早知嗰日搵律師朋友問佢哋意見!