2024-02-17
如果冇人介紹真係唔會識黎,呢次係朋友推介話一定會讚先走左上黎,樓下門口係登打小街小巷入面,留意返好易行過龍,見到樓下門口咁樣,本來對呢次都冇乜期望,點知上到去既裝修佈緻異常吸引,服務態度亦非常一流,最傑出既竟然係食品質素,每一樣野都令我同朋友讚不絕口,完全忘記左個門口同小巷,只記得自己入左黎食左餐好好味既晚餐!!黑松露白湯前菜可以揀湯或者沙律,呢個黑松露白湯唔會令你覺得唔要得既果浸媒氣味,反而帶你走入黑松露湯既世界,Creamy又開胃,食完一啖落左肚就好想再食下一啖田園沙律有心思既伴碟,友人仲以為果啲係碟既花紋,點知一拎隻碟就發現係師傅用醋汁畫上既圖案,靚!車厘茄新鮮又甜,係啲菜可以再多啲就好了火魔醉蜆侍應將蜆上枱提醒客人小心一點之後,將酒淋上然後用火槍一點,WOW,紅紅烈火就咁升起,非常好既視覺享受,等佢冇咁熱既時候用手拎起隻蜆,上面有洋葱同醬汁,一啖連埋隻蜆入口,不得了,蜆新鮮唔在講,調味既出色為佢贏哂啲分數,兩個人一人幾隻好快就冇哂,呢個火魔醉蜆我大推墨魚汁海鮮燴意大利扁麵食海鮮最緊要係新鮮,今日呢間良心Cafe就做到了,任何一味餸都係有鮮味,呢味主食仲更加有淡淡既海水味存在,而
黑松露白湯
田園沙律
火魔醉蜆
墨魚汁海鮮燴意大利扁麵
食海鮮最緊要係新鮮,今日呢間良心Cafe就做到了,任何一味餸都係有鮮味,呢味主食仲更加有淡淡既海水味存在,而同個墨魚汁又唔會太搶,好味!
法式香煎紅鯛魚配秘製白醬
個秘製白醬只能用出色去形容,點綴有香草、孜然粉加起撈埋,我相信用黎點咩都一樣會食不停口,魚肉堅實有咬口,配菜係香菇翠玉瓜同薯蓉,每一個配搭落個醬到都係有層次分別既味道
餐飲嗌左杯熱檸水同凍橙汁,用黎清淡返口腔入面既食物味道