2022-09-30
好耐都冇食過外賣pizza啦😆,係KCC放工嘅我知道地下有間正宗意大利pizza。當然要買返去俾爸爸媽媽試下啦!🥰我嗌左個外賣二人套餐,有14吋大pizza🍕同意粉🍝再加個一人小食套餐,夠晒3個人食啱啱好。Pizza嗌左辣肉腸pizza,一開盒就見到大大個pizza,14吋pizza真係唔講得笑😆,雖然話係2人餐,但如果得2個人食一定食唔晒,我們三個人食都食剩1舊🤣,大大個pizza佈滿辣肉腸🌶,啱晒我呢個食肉獸😚。雖然因為路途遙遠而稍稍涷左,但係pizza濃濃芝士香一d都唔遜色,配上煙韌嘅餅底,真係流晒口水🤤,另外薄批批邊仲有脆嘅效果,一款批有晒脆口同煙韌嘅口感,認真唔錯。🤗肉醬千層麵都係我另外推介嘅選項😁,滿滿嘅肉醬餡料味道濃郁,千層麵口感豐富而且配上表面半溶嘅芝士真係無敵嘅combo。😍小食套餐有芝士棒🧀,炸雞柳🐔同黑松露薯條🍟,個黑松露醬大大盒又香濃👃,用黎點薯條唔使慳住點,爸爸大讚黑松露陣石油氣味好正😆,媽咪就鐘意個芝士條多d,鬆脆嘅外層包住軟軟嘅芝士啱晒佢杯茶😘,我就反而鐘意個雞柳,炸得啱啱好唔好乾晒,充滿肉汁,三款小食各有各fans😆得到爸媽大讚嘅一餐我當然滿心歡喜,佢地
得到爸媽大讚嘅一餐我當然滿心歡喜,佢地話外賣質素都咁唔錯,下次一定要試下堂食,熱辣辣一定更加好味,流晒口水嘅我當然舉高贊成la🤤🙌
T-able 指數: 3.9/5