2023-03-07
#氣氛滿滿·酒廊式set dinner去利奧坊食嘢 可以好精彩‼️ 最近幫襯一間livehouse bar 校啱星期五六日 有本地歌手演唱🎤 live band伴奏🎺🥁🎸 三五知己 食住dinner聽歌 零舍好氣氛🥳-🥑炸牛油果條🥪鴨肝醬多士晚市套餐嘅頭盤小食之中 呢兩款比較有特色 亦可以揀水牛雞翼-🐟香煎比目魚柳 $268比目魚柳煎得有水準 魚皮微焦香脆 魚肉唔腥 華都夫沙律口感唔錯 味道豐富 但係我覺得配grilled vegetables🥕mashed potatoes🥔 會更加搭-🥩香烤新西蘭肉眼扒紐西蘭草飼牛嘅脂肪同肉 比例適中 肉質嫩滑 唔會太肥膩 紅酒汁提升牛味 八安士嘅份量啱啱好 食完主菜 可以食埋甜品🙂-🍰Tiramisu味道香甜軟滑 口感輕盈 有啲咖啡酒味-🍹冰釀汽泡玫瑰花白茶呢杯mocktail 望落似Bellini 淡淡茶味混合玫瑰花香🌹 氣味芳香-📍Lost Stars Livehouse Bar and Eatery大角咀利得街11號利奧坊1期地下506號舖
🥑炸牛油果條
🥪鴨肝醬多士