2024-10-06
呢排天氣好好 又開始有啲秋意🍂約左frd入西貢行下順便試埋呢間WM hotel內既西餐廳M square😋去到餐廳環境好大 樓底高 每一檯間距都唔會太近 所以坐得好舒服👍係放鬆好地方 餐廳內仲有娛樂設施可以玩🎮🔸Mekong Mango🍋檸檬+芒果味既蘇打汽水 好fresh 甜度都啱啱好 係唔會出錯的選擇👍🔹strawberry smoothie呢杯smoothie真係好啱打卡📷 一上到黎 還有驚喜😍唔止好靚仲好好飲🤤 smoothie好creamy 🍓上面既窩夫都好鬆軟🔸Black Truffle Cheese chips薯條🍟炸到外表金黃酥脆 熱辣辣再加埋濃郁黑松露醬 十分惹味 食唔停口😂🔹Lobster Brioche Roll烘過既多士外面鬆脆 內裡鬆軟🍞夾住龍蝦沙律🦞 好好味😋🔸Portobello Beef Burger可以食到牛肉漢堡扒煎烤火的香味 火候啱啱好 唔會太老🥩仲有蘑菇都好多汁 食到好滿足👍 我地揀左沙律配菜 黑醋醬十分開胃 沙律菜都好新鮮🥬
🔸Mekong Mango
🔹strawberry smoothie