2018-03-08
我將Mama放於收藏列已久,滿有期待🙄地點都唔太方便,但都堅持要試下。不過依餐一d都唔歡欣......失望😕忌廉南瓜龍蝦湯幾鹹,原因好簡單,南瓜味一啲都冇,我有理由相信佢根本就冇落南瓜,雖然有龍蝦味,但冇咗南瓜甜味去綜和湯嘅味道以下嘅Lobster Fries,薯條多到山甘高,而龍蝦肉就得蝦鉗一隻,仲有d碎到細細粒嘅龍蝦肉。除咗賣相差,份量來說真係極之敷衍客人😤Lobster Roll已經最正常,龍蝦肉爽脆,不過醬汁比較少,麵包都算鬆軟。比較值得讚揚嘅係粗薯條,好香脆,我個人偏愛連皮一起炸嘅薯條,咬口特別好,咁嘅薯條再加冰凍嘅可樂先至會食得特別爽😊Hashtag Slider其實用三個不同餡料嘅迷你漢堡包組成,分別有chilli burger, cheese burger + lobster burger。原本因為hashtag 有一個burger有辣味,小朋友食唔到,所以我地想點Sea Slider;但只係7點晚飯時間,服務員已經同我地講Sea Slider嘅fish filet賣晒。於是我地要求轉另一味道亦好樂意加錢,佢哋堅持係唔可以轉其他款式。真係好rigid亦唔體諒小朋友食唔到
真係好rigid亦唔體諒小朋友食唔到hashtag嘅chilli,極差嘅Service😑
仲有burger嘅牛肉又乾,而且”騷”味很重,真係差勁😡
餐廳只係用龍蝦做賣點,老實講,咁嘅價錢,比咁嘅Service ,真係俾錢俾得好唔舒服😒Remove from list!!