2024-03-26
去咗上水廣場呢間半開放式的Cafe ,仲係pet friendly可以帶埋寵物來。 Cafe 裝修以白、粉紅為主,仲有好多綠色植物,感覺舒服😌一入到去見到個甜品櫃好吸引,呢度嘅甜品每日都新鮮製作,睇見都想食😋。Set Lunch 餐單都有唔少選擇,午餐包了是日餐湯或者沙律。🧡炭燒美國頂級西冷配薯條(8oz)🧡牛扒我選了Medium well ,生熟程度控制得好,切開見到肉的顏色也頗粉嫩,薯條熱辣辣脆卜卜。🧡茄乾蒜芯意大利粉🌱🧡店員介紹了這款pasta給食素的老公 ,用欖油加茄乾炒過的意粉好香,也炒得夠乾身,喜歡佢加入了蒜芯吃起來很爽脆。甜品:💛Merci 之千與千尋💛見到佢哋新出呢個甜品好太吸引所以叫咗來試,正方形的係牛油香脆千層酥,四面外層都又香又脆,面頭放了雲呢拿雪糕、果仁、生果等,仲有麻薯,口感好豐富,呢個甜品超推介💕Drinks:☕️Hot Latte ☕️Hot black Coffee 這家Cafe 地點方便,環境幾舒服,甜品吸引,食物同店員服務都好好👍🏻
🧡炭燒美國頂級西冷配薯條(8oz)🧡
🧡茄乾蒜芯意大利粉🌱🧡