2024-03-13 73 瀏覽
我哋今次叫咗2️⃣個Lunch Set💕頭盤:紫薯忌廉湯&田園沙律🥗忌廉湯飲得出有甜甜嘅紫薯味,我哋第一次飲😚原來都幾好飲喎💕而田園沙律就正常發揮,沙律菜都好新鮮主菜:龍蝦湯粉絲配芝士大啡菇🍄/吉列炸蝦🍤/吉列魚柳🐟(可三選一或三選二) ✨喺今期推介‼️✨龍蝦湯味道唔錯,經過多小時熬制,飲落味道香濃🥰而且粉絲索曬湯嘅精華,配搭一齊濃淡啱啱好😋配菜我哋揀咗芝士大啡菇同埋吉列炸蝦🍤好味🫶🏻軟殼蟹漢堡配牛油果醬🦀原只軟殼蟹,大大只仲炸到脆卜卜😋配埋牛油果醬同埋生菜蕃茄等配菜🍅完全唔覺得油膩,無野可以挑剔🤣再加埋薯條真系超滿足💓甜品:朱古力千層酥多士🍞千層酥賣相正正方方好吸引,個味道好似牛角包,充滿牛油香🧈而且外皮脆卜卜🥰再配上朱古力醬、雪糕同麻糬,口感一流之外仲甜而不膩💕Pink Guava 佢哋嘅蛋糕甜品真系好吸引,種類多之余亦都好靚☺️我哋今次選擇呢款Pink Guava 入邊有石榴果粒,配上士多啤梨忌廉同檸檬曲奇脆脆,口感豐富得來亦都好清新😋而且仲要每日新鮮製作嫁🥰☕️:Latte & Mocha不得不說佢哋嘅拉花真系好出色✨甜品再配上一杯咁靚咁正嘅咖啡☕️為呢一餐畫上一個完美嘅句號🫶🏻
我哋今次叫咗2️⃣個Lunch Set💕
頭盤:紫薯忌廉湯&田園沙律🥗