2018-09-04
今日諗住同朋友慶祝生日,喺佐敦睇吓有咩好食。見到呢間外型好似酒吧,其實又有好多野食嘅西餐廳就決定book位。一去到未夠7點,冇咩人但仲係HAPPY HOUR裝修好特別係外國風有巴黎鐵塔呀鐘樓啦。播嘅都係歐美流行曲!坐嘅位係一啲酒吧嘅高枱,坐得好舒服一啲都唔會覺得吊腳。嘢食方面睇睇下相先。我哋就叫咗沙律拼盤!!有芝士、黑毛豬火腿、仲有好多我至愛同埋鵝肝醬同黑松露。主菜就叫咗安格斯牛柳條同埋黑毛豬豬鞍好香好惹味,一啲都唔鞋口又容易切份量啱啱好,味道100分。店員仲好好咁提醒我哋首先影咗相先,因為上黑毛豬嘅時候會有火焰嘅效果另一推介就係精選生蠔六隻,Gillardeau好鮮好入味,108呢個價錢直頭係抵食!根住出場係招牌巴黎鐵塔甜品,The love of Eiffel下面仲一直有乾冰滲出嚟。好靚好夢幻呀!上面有唔同嘅馬卡龍、芝士蛋糕仲有泡芙。啱晒女仔鍾意食甜品,又可以打卡。勁滿足啊!而且手工啤好好飲唔會覺得酒精味好濃,香醇易入口咁,成個環境好放鬆好舒服。
坐嘅位係一啲酒吧嘅高枱,坐得好舒服一啲都唔會覺得吊腳。
嘢食方面睇睇下相先。我哋就叫咗沙律拼盤!! 有芝士、黑毛豬火腿、仲有好多我至愛同埋鵝肝醬同黑松露。 主菜就叫咗安格斯牛柳條 同埋黑毛豬豬鞍 好香好惹味,一啲都唔鞋口又容易切份量啱啱好,味道100分。
下面仲一直有乾冰滲出嚟。好靚好夢幻呀!
上面有唔同嘅馬卡龍、芝士蛋糕仲有泡芙。啱晒女仔鍾意食甜品,又可以打卡。 勁滿足啊!而且手工啤好好飲 唔會覺得酒精味好濃,香醇易入口咁,成個環境好放鬆好舒服。