2022-11-12 51 瀏覽
又嚟食Mini Friday啦~呢間一向係我十分滿意嘅餐廳,食物選擇算多,亦好好味!❤️🍝明太子忌廉帶子手捲粉($178)唔知係咪手捲粉冇晒😅,嚟咗扁意粉俾我地,不過我地都照食咗😂 明太子汁超creamy,十分濃郁,調味好好👍🏻面頭3隻帶子都幾大隻,面頭煎得金黃,唔會有陣雪味~另外仲有三文魚子、蘑菇、車厘茄、蘆筍等等嘅配料,口感豐富!值得一試!希望下次有返手捲粉試吓🤣🤣芝士牛肉漢堡($168)個包有用牛油煎過,十分香口!牛肉好厚,亦唔會好乾🤣加埋半溶芝士、洋蔥、生菜、蕃茄,有層似,食完好飽呀😆😆芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒($138)芝士溝埋溫泉蛋超級邪惡🤣薯粒好脆口,似平時薯餅嘅味道~牛脷雖然切得細細粒,但鹹鹹香香,好好味!推介👍🏻

🍝明太子忌廉帶子手捲粉($178)

芝士牛肉漢堡($168)

芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒($138)

• 明太子忌廉帶子手捲粉
  • 芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒
2022-11-03 64 瀏覽
銅鑼灣廣場二期上面有好多高質餐廳趁銅鑼灣行完街, 享受一個人的Me Time揀左間西餐廳Mini Friday, 寬敞乾淨用App落單📱好方便上菜速度快🤵🏻‍♀️Lunch Set Menu 12:00-16:00除了主菜, 有是日餐湯(忌廉磨菇湯) & 飲品 (咖啡、茶/汽水)🔺忌廉磨菇湯🔺Creay 香濃🔺炭烤紐西蘭頂級牛扒配黑松露燒汁配薯菜 $128🔺牛扒揀了五成熟, 外面有香濃炭香味, 煎得幾脆肉質都幾嫩同juicy, 燒汁有微微的黑松露香味薯菜除了用忌廉汁煮的薯仔, 仲有炒煙肉同豆
銅鑼灣廣場二期上面有好多高質餐廳

趁銅鑼灣行完街, 享受一個人的Me Time
揀左間西餐廳Mini Friday, 寬敞乾淨

用App落單📱好方便
上菜速度快🤵🏻‍♀️

Lunch Set Menu 12:00-16:00

🔺忌廉磨菇湯🔺
Creay
香濃

🔺炭烤紐西蘭頂級牛扒配黑松露燒汁配薯菜 $128🔺
牛扒揀了五成熟, 外面有香濃炭香味, 煎得幾脆
肉質都幾嫩同juicy, 燒汁有微微的黑松露香味
薯菜除了用忌廉汁煮的薯仔, 仲有炒煙肉同豆

🥢 Mini Friday提供多元化嘅多國菜,多款菜式都係自家首創,非常受大眾歡迎,所以就專程黎試下 👍🏻 餐廳可以DIY意粉或者燴飯,等客人自由配搭佢地想食嘅配料,意粉sauce等等,滿足客人各種客製化要求,另外餐廳仲會餐前上一份薄脆添! ⏳上菜速度: 🐄🐄🐄🐄 ✨ DIY Pasta·黑松露忌廉汁,意式燴飯,煙肉黑松露味道好香,啖啖回甘,將燴飯層次昇華左!套餐配埋清新田園沙律,蕃薯湯,餐茶同$1甜品揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄 ✨ 芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒 啖啖薯粒香脆之餘仲有好豐富嘅芝士味,好邪惡!揾食指數: 🐄🐄🐄🐄 ✨ 辣肉腸帕爾馬火腿薄餅 薄餅好脆,鋪滿辣肉腸,洋蔥同埋火腿,幾好味!揾食指數: 🐄🐄🐄🐄 ✨ 迷你芝士蛋糕·跟餐一口size都食到軟滑芝士味,跟餐加$1就食到啦!揾食指數: 🐄🐄🐄🐄

⏳上菜速度: 🐄🐄🐄🐄

✨ DIY Pasta·黑松露忌廉汁,意式燴飯,煙肉
黑松露味道好香,啖啖回甘,將燴飯層次昇華左!
套餐配埋清新田園沙律,蕃薯湯,餐茶同$1甜品
揾食指數: 🐄🐄🐄🐄🐄

✨ 芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒
啖啖薯粒香脆之餘仲有好豐富嘅芝士味,好邪惡!

✨ 辣肉腸帕爾馬火腿薄餅
薄餅好脆,鋪滿辣肉腸,洋蔥同埋火腿,幾好味!

✨ 迷你芝士蛋糕·跟餐
一口size都食到軟滑芝士味,跟餐加$1就食到啦!
2022-10-24 45 瀏覽
跟朋友在購物勝地銅鑼灣開心消費,刺激經濟;再到銅鑼灣廣場二期的西餐廳Mini Friday食好嘢。環境整潔乾淨,座位寬敞舒適。氣氛絕不嘈吵,聊天散心好去處。在點餐前已奉上脆卜卜小食,甚為貼心。點了兩份晚餐,餐湯是牛腩羅宋湯味道不錯,是喜愛的傳統港式風味。田園沙律🥗,除新鮮羅馬生菜外,更有羽衣甘藍,苦澀味輕微,甚好;果味水晶珠加點甜味。要求餐廳添些意大利醬汁,即叫即到,抵讚。香烤美式BBQ豬肋骨,是晚主菜,豬肋骨烤得廷入味,配微酸燒烤醬,醒神開胃。豬肋骨有四支骨,份量適中。肉質口感鬆軟,肉汁豐富。伴碟配菜也不錯,蘆筍鮮爽甜嫩口無渣,黑松露薯蓉香滑軟綿。另一度主菜點了溫泉蛋芝士忌廉天使麵配大啡菇及煙三文魚。幼滑天使麵混和在豐厚芝士忌廉汁之中,口感豐富澎湃之餘不失細緻,配菜帶來的不同口感亦加了不少分數。將溫泉蛋拌入天使麵,使醬汁口感更豐厚之餘更帶蛋黃香味,十分美味的一度主食!跟餐飲品選了經典香港特色凍檸茶。最後以Tiramisu 作餐後甜品,為晚餐完美作結。

環境整潔乾淨,座位寬敞舒適。氣氛絕不嘈吵,聊天散心好去處。

在點餐前已奉上脆卜卜小食,甚為貼心。

豬肋骨有四支骨,份量適中。肉質口感鬆軟,肉汁豐富。

伴碟配菜也不錯,蘆筍鮮爽甜嫩口無渣,黑松露薯蓉香滑軟綿。

跟餐飲品選了經典香港特色凍檸茶。

最後以Tiramisu 作餐後甜品,為晚餐完美作結。

自從上次係mini friday食過出色嘅火焰🔥豬手後,今次又發現左餐廳幾高性價比,而且好食嘅菜式- 龍蝦西班牙海鮮飯!🦞龍蝦西班牙海鮮飯真係好大盤,可以夠3個人食!除了面頭嘅龍蝦之外,仲有多款海鮮如大大隻鮮甜嘅蜆、墨魚等。龍蝦雖然唔算非常大隻,但肉質鮮甜,仲有鮮香嘅膏😋海鮮飯係濃濃番茄味,飯內粒粒鮮番茄配上海鮮,好入味。盤旁邊還有烤成嘅脆米,口感豐富😋😋🥗芒果黑松露鮮蝦沙律真係好香好香黑松露味,一上碟已聞到!沙律內用料都有質素,鮮蝦蝦肉彈口,還有甜甜嘅軟香芒果,撈上黑松露嘅濃香,味道夠特別!🍄溫泉蛋菠菜大啡菇都幾有心思,面頭係溫泉蛋,配上香口菠菜,大啡菇入面夠juicy😋ps值得一讚嘅係,店員話初初整好嘅大啡菇水準不夠好,所以特地同我地整多個,確保水準先比我地食~呢到真係坐得舒服地食野嘅好地方,下次來食下甜品+cocktail!

芒果黑松露鮮蝦沙律

溫泉蛋菠菜大啡菇

芒果黑松露鮮蝦沙律
溫泉蛋菠菜大啡菇
今日去咗銅鑼灣《Mini Friday》Happy Dinner。入到去環境都好舒服,枱與枱之間夠晒social distance。價錢好經濟,食物份量都唔細,有Set有散叫,種類繁多同,一班朋友gathering 係一個唔錯嘅選擇。諗緊食咩嘅時侯,侍應會送一籃炸脆片前菜配芝士醬,都幾surprise。1️⃣胡椒蜜糖雞翼 $78脆口又香口嘅雞翼,滿佈蜜糖同黑椒,好想再Encore😌。2️⃣黑松露啡菇水牛芝士薄餅 $168比想像中大份再有大量啡菇😆,絕不手軟;好在係薄脆pizza,慢慢食都食得晒。3️⃣明太子忌廉帶子手捲粉 $178手捲粉即係長通粉,不過個日無晒長通粉,轉咗做意粉🍝; 成碟意粉每一條都掛晒忌廉汁,有幾粒大帶子再配大量雜菌同三色椒,為個意粉增添好多色彩。最後真心要讚《Mini Friday》比大家,上菜速度好快之餘,所有食物份量好足又熱辣辣,我地食到一半都仲係熱辣辣的,食到尾都已經好飽,甜品都食唔落Lu~

1️⃣胡椒蜜糖雞翼 $78
脆口又香口嘅雞翼,滿佈蜜糖同黑椒,好想再Encore😌。

2️⃣黑松露啡菇水牛芝士薄餅 $168

胡椒蜜糖雞翼
明太子忌廉帶子意粉
黑松露啡菇水牛芝士薄餅
  • 明太子忌廉帶子手捲粉
第一次去食,見網上推薦佢既威靈頓牛扒走去一試,2個人食一份威靈頓牛扒一份豬手,落單等左超個半個鐘都冇嘢食,追問先話冇煤氣,熟唔到嘢食,唔問都唔同客人講,服務態度都唔似銅鑼灣應有既態度,食物質素一搬威靈頓牛扒酥皮好厚,牛肉都過熟完全沒有水準,豬手味道一般,但視覺享受感覺良好,即時點火燒,之後再幫你切好上碟,豬手都大隻都夠飽,2個人埋單差不多7舊,食物質素服務態度完全追唔上價錢,試過可以唔使再去,呢個價錢可以有便好既選擇!
威靈頓牛扒
豬手
2022-10-04
2022-10-12 1301 瀏覽
同友人黎銅鑼灣附近食lunch,揀咗好耐,終於決定Mini Friday. 入坐低之後,店員表示我地可以scan QR code 落單,而午餐有7款主菜可以揀。午餐仲配有餐湯 (今次係白汁蘑菇忌廉湯),同埋飲品。🌟 炭烤澳洲羊架配紅酒汁朋友揀咗3成熟(話生啲好味啲)配薯菜,提提大家,如果想揀薯條就要另外再加錢。主菜份量唔算多,兩件羊架剛剛好,羊肉非常軟腍而且有肉汁,而且羊羶味都剛剛好,比較容易接受。羊肉配埋紅酒醬汁,好好味😋🌟 炭烤紐西蘭頂級牛扒配黑松露燒汁我就揀咗7成熟牛扒配薯菜。真係冇諗過,雖然細細份,但呢度係超級厚切。上枱時好明顯見到舊牛肉脹卜卜同令立立,好靚~ 忍唔住口即刻新鮮熱辣辣咁切開,見到有好多肉汁流出黎。另外,牛肉味都夠,配埋黑松露燒汁,真係幾好~飲品我地都揀口咗coke zero. 但加埋頭先果開頭碗湯,真係有啲飲唔晒。整體黎講,銅鑼灣午餐有扒食,呢個價錢,性價比算高。所以已經約定友人,下次要黎試埋佢個signature 威靈頓牛柳😏

🌟 炭烤澳洲羊架配紅酒汁

🌟 炭烤紐西蘭頂級牛扒配黑松露燒汁

2022-10-11
2022-10-11 1853 瀏覽
這家西餐廳也是我老早就想去的,這次終於抽到時間來試★ QR code自行下單★❈午巿套餐 Lunch Set ❈{前菜 Appetizer}☞ 是日例湯 (羅宋湯)Daily Soup - Borscht Soup湯料很足,有不少蔬菜,味道不錯{主菜 Main}☞ 炭烤澳洲羊架配紅酒汁 (配薯菜)Grilled Australia Lamb Rack w/ Red Wine Sauce HK$146羊肉選了7成熟,醬汁另上(這點滿好的,可以讓你自己邊倒汁邊拍片,不過我沒倒就只是沾來吃而已)可以選要薯菜/意粉/飯/薯條另加HK$12,我選了薯菜薯菜包括了馬鈴薯、紅蘿蔔、煙肉和四季豆羊肉外層有微微的焦香,鎖住了肉汁,肉質Q彈嫩口,微微的羊羶味,肥瘦分布均勻,口感帶油不膩,好吃☞ 炭烤紐西蘭頂級牛扒配黑松露燒汁 (+HK$12配升級薯條)Grilled New Zealand Beef Steak w/ Truffle HK$178 (+HK$12 change to french fries)牛扒選了5成熟 (雖然比較熟,但味道還是好吃的)同樣外層烤得焦香,肥瘦適中,肉質略有嚼勁,牛肉味香
這家西餐廳也是我老早就想去的,這次終於抽到時間來試

★ QR code自行下單★

❈午巿套餐 Lunch Set ❈
{前菜 Appetizer}

湯料很足,有不少蔬菜
,味道不錯
{主菜 Main}
可以選要薯菜/意粉/飯/薯條另加HK$12,我選了薯菜
薯菜包括了馬鈴薯、紅蘿蔔、煙肉和四季豆

牛扒選了5成熟 (雖然比較熟,但味道還是好吃的)
同樣外層烤得焦香,肥瘦適中,肉質略有嚼勁,牛肉味香濃

薯條的份量很足,炸得很香脆
而又不會覺得過老
,就算冷了還是有保持到微脆的口感

{餐飲 Drinks}
本身包了咖啡/茶/汽水

☞ 熱情果梳打 Passion Fruit Soda +HK$38 (杯裝)*
這很吸睛,而且一呈上來朋友就說香氣撲鼻,熱情果味突出,酸酸甜甜,甜度剛好,很解膩解渴

☞ 冷泡水果茶 Fruit Tea +HK$38 (杯裝)*
味道像平時喝到的雜果賓治的少糖版,我倆都覺得熱情果梳打更好喝~
(*可以選要杯裝/瓶裝1000毫升+HK$30/瓶裝1500毫升 +HK$60)

★温馨提示★
有水提供
餐廳有洗手間提供
平日沒有額外收費
午餐
  • 炭燒澳洲羊架配紅酒汁
  • 熱情果梳打
2022-10-08 36 瀏覽
街坊系列 – Mini Friday 💛------------------------------環境:餐廳格局都四四正正☺️乾淨企理提供座位都算多😅但平均枱面都比較細叫多幾碟菜就會放唔到😵‍💫有點逼夾感------------------------------食物: Set香烤美式BBQ豬肋骨 ($249) 🍖晚餐包餐湯,沙律,主菜同埋加1蚊有甜品😝沙律就正常🥗可以加返啲沙律醬或者醋會好啲呢晚既餐湯係南瓜湯😋味道唔錯又夠熱,幾開胃豬肋骨份量唔錯😍食落都啖啖肉,唔會得骨無肉食肉質都算嫰🥰醬汁酸甜夠惹味,小編最欣賞伴菜款式份量都多🤗有薯仔沙律,烤雜菜同洋蔥炒青豆芝士焗肉醬墨西哥片 ($88) 🌽上枱見到海量既芝士已經心心眼左😍味道仲好惹味肉醬鹹香配上粟米片既爽脆好吸引😋好岩用黎佐酒但要小心隻碟好熱好熱😫小編就唔小心辣到隻手指卡邦尼扁意粉 ($118) 🍝味道唔錯,好Creamy🤤仲有隻溫泉蛋昇華左醬汁濃度意粉軟硬程度岩岩好😍掛汁力一流,啖啖都吸到醬汁------------------------------服務: 態度正常,QR CODE落單📱交流較少----------------
街坊系列 – Mini Friday 💛

環境:餐廳格局都四四正正☺️乾淨企理
提供座位都算多😅但平均枱面都比較細
叫多幾碟菜就會放唔到😵‍💫有點逼夾感

食物: Set香烤美式BBQ豬肋骨 ($249) 🍖

晚餐包餐湯,沙律,主菜同埋加1蚊有甜品😝
沙律就正常🥗可以加返啲沙律醬或者醋會好啲
呢晚既餐湯係南瓜湯😋味道唔錯又夠熱,幾開胃
豬肋骨份量唔錯😍食落都啖啖肉,唔會得骨無肉食
肉質都算嫰🥰醬汁酸甜夠惹味,小編最欣賞伴菜
款式份量都多🤗有薯仔沙律,烤雜菜同洋蔥炒青豆

芝士焗肉醬墨西哥片 ($88) 🌽

上枱見到海量既芝士已經心心眼左😍味道仲好惹味
肉醬鹹香配上粟米片既爽脆好吸引😋好岩用黎佐酒
但要小心隻碟好熱好熱😫小編就唔小心辣到隻手指

卡邦尼扁意粉 ($118) 🍝

味道唔錯,好Creamy🤤仲有隻溫泉蛋昇華左醬汁濃度
意粉軟硬程度岩岩好😍掛汁力一流,啖啖都吸到醬汁

服務: 態度正常,QR CODE落單📱交流較少

環境: 7 /10
食物: 7 /10
服務: 7 /10
2022-10-05 1213 瀏覽
星期五晚想與三五知己你吹我講嘅進食地方!終於畀我哋搵到一間位於銅鑼灣廣場二期6樓mini Friday🖐🏽👋👋🏻Mini Friday ~ 咁啱今日又係friday~我們預先book咗六點鐘,所以店員安排我們坐卡位對窗嘅位置🥰🥰🥰餐廳位置舒服,一般西餐廳風格!沒有太花巧的佈置!主要睇食物質素多一些餐牌都有很多選擇! 最後選擇咗三個DIY set dinner! 每個餐都包括:餐湯、魚子沙律、主菜及飲品一杯, 最後加多一Jar冷泡水果茶$30又唔貴喎~加多$1有一件迷你甜品蛋糕首先,職員很細心送上一藍脆片及醬汁, 脆片非常香脆用嚟送湯一流🥨🍵主菜:👇🏼👇🏼👇🏼1️⃣ 黑松露雞柳忌廉墨汁麵 💸💸💸257黑松露汁份量好多!黑松露味特濃!幾乎每條意粉都沾滿!所以特別香!意粉軟硬度適中!食後每個笑面都露出黑色的牙齒來,非常搞笑🤣🤣🤣唯獨雞柳比較乾,有進步空間!2️⃣ 黑松露忌廉大啡菇煙三文魚天使麵💸💸💸209黑松露汁份量比較濃,加上煙三文魚有口感之餘特別香!天使麵幼細~煮得適中,不太淋也不太硬!好味3️⃣ 鮮蕃茄汁菠菜蜆肉意大利粉💸💸💸209蕃茄味濃~加上新鮮蜆煮特別鮮甜,而且咬落冇沙!整碟意粉有酸酸的感覺

餐牌都有很多選擇!

主菜:👇🏼👇🏼👇🏼
1️⃣ 黑松露雞柳忌廉墨汁麵 💸💸💸257

2️⃣ 黑松露忌廉大啡菇煙三文魚天使麵💸💸💸209

3️⃣ 鮮蕃茄汁菠菜蜆肉意大利粉💸💸💸209
蕃茄味濃~加上新鮮蜆煮特別鮮甜,而且咬落冇沙!整碟意粉有酸酸的感覺,十分開胃!

整體上:餐廳越夜越熱鬧!食物豐富!價錢合理! 可以再encore

2022-09-23
  • 黑松露忌廉汁大啡菇煙三文魚天使麵
  • 餐前小食
  • 薄脆
2022-09-30 49 瀏覽
18:00準時嚟到餐廳簡個最好嘅位置點咗一份set dinner其他點a la carte 所以得一杯drinks, 一份椰菜花湯,同埋沙律個湯夠晒熱夠晒rich原隻法式香草烤雞雞皮烤到好香脆食埋都冇罪惡感黑松露薯蓉夠晒creamy仲有蘆筍都烤到好香口芝士溫泉蛋菠菜大啡菇頂層有滿滿嘅芝士中間就係溫泉蛋同埋大量嘅菠菜隻大啡菇超juicy旁邊嘅羽衣甘藍沙律都好好食芝士溫泉蛋牛脷薯粒薯粒其實係薯寶 好香口又係有好多好多芝士~~

18:00準時嚟到餐廳
簡個最好嘅位置

點咗一份set dinner
其他點a la carte
所以得一杯drinks, 一份椰菜花湯,同埋沙律
個湯夠晒熱夠晒rich

隻大啡菇超juicy
旁邊嘅羽衣甘藍沙律都好好食

芝士溫泉蛋牛脷薯粒
薯粒其實係薯寶 好香口
又係有好多好多芝士~~

2022-09-23 87 瀏覽
平時我睇openrice從來唔會寫食評 淨係攞嚟睇嘅啫但今次真係忍唔住都要開番個account黎留言寫食評 兩公婆同兩個朋友一齊去食 諗住見佢嘅鹹豬手好似好出名 點知瀨哂野鹹蛋黃薯角 - 鹹蛋還鹹蛋 薯角還薯角 d薯角粉到冇薯味跟餐餐湯 - 淡到好似開水咁跟餐沙律 - 一堆菜跟d鼻涕咁既汁千島pizza - 以為實冇死 第一次食pizza係冇味 連千島醬都冇隻火焰豬手 - 個醬d味匪夷所思 唔落醬隻豬腳d酥味勁到想嘔燒牛柳+龍蝦 - 牛柳一般 龍蝦似蝦乾燒雞 - 正常服務態度似茶餐廳 冇特別評價為製造驚喜而預定的甜品 一坐低就俾侍應攻破左人均消費240 但呢個價絕對比唔返呢個價錢既食物質素 求其一間茶餐廳都會比佢好味人生第一個openrice食評比左佢
平時我睇openrice從來唔會寫食評 淨係攞嚟睇嘅啫

人生第一個openrice食評比左佢
2022-09-23
慶祝紀念
紀念日
之前行開銅鑼灣都會諗起Mini Friday! 平民西餐好affordable架! 晩市有dinner set, 可以食得豐富少少~一坐低就有免費送薄脆配千島醬! .藍青口鮮番茄墨汁麵 $148: 藍青口肉質飽滿😚 墨汁麵幾爽彈! 鮮番茄配蘑菇幾清新開胃☺️.芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒 $138: 上次食過覺得好芝味好邪惡! 牛脷粒夠爽彈 配溶化嘅芝士, 半熟溫泉蛋, 薯粒, 非常豐富 多種口感!.香草牛油焗田螺酥盒 $98: 酥盒香脆 牛油味重😍 焗田螺新鮮爽口👍🏼 充滿香草牛油味😚.田園沙律 $68: 沙律份量幾多 有車厘茄同芒果爆珠😝

藍青口鮮番茄墨汁麵 $148

芝士溫泉蛋焗牛脷薯粒 $138

香草牛油焗田螺酥盒 $98

田園沙律 $68
: 沙律份量幾多 有車厘茄同芒果爆珠😝
2022-09-17 37 瀏覽
「Mini Friday」一直都係我會keep住去嘅西餐廳🍽因為價格親民💰而且食物質素幾好☺️.薄脆🔺脆片厚身脆卜卜😆沾上千島醬,非常香口😗.原隻法式香草烤雞🐓即叫即烤嘅原隻烤雞🔥雞肉外金黃內白滑✨食落當然外嫩內嫩🤤重點係肉質仲係好Juicy😱配上黑松露薯蓉及蔬菜🍅🥔.田園沙律🥗沙律菜新鮮爽脆,加上車厘茄同埋醋酸沙律汁😋整體好Fresh💦.甘筍忌廉湯🥣甘筍香甜綿密🥕.蒜香炒雜菜🥢充滿惹味蒜香🧄露筍、紅蘿蔔、雜菌🍄粟米芯🌽蔬菜🥬簡單健康.即製梳乎厘班戟配雪糕🥞梳乎厘鬆軟濕潤😗蛋香味十足🥚而且擺盤非常有心💖用朱古力醬手繪🍫旁邊放有雜果🫐🍓另外有附曲奇雪糕同吉士醬🍪🍨.凍檸檬茶🍋
薄脆🔺脆片厚身脆卜卜😆沾上千島醬,非常香口😗
甘筍忌廉湯🥣甘筍香甜綿密🥕
凍檸檬茶🍋