2021-01-08
-{中環pizza🥰🍕}中環嘅pizza真係好多選擇🧐多謝 joyce 同我食餐生日飯☺️今次都係火爐烤嘅pizza又黎睇下好唔好食先!🤤sweet corn🤤烤粟米配辣汁 對我黎講有好辣😂接受唔倒😢不過烤粟米都唔會伏嘅👀👖褲評: 7.5/10🤤Marinated beet salad🤤係紅菜頭嘅味道 少少開胃 發揮正常嘅前菜😌👖褲評: 8/10🤤Sappressata Piccante Pizza🤤係辣肉腸😍配番茄醬超級濃味但算係可接受範圍😂啱晒食肉獸!!辣度係我都接受倒嗰種 不過中問有一兩粒辣椒粒 要小心D🙊👖褲評: 9/10🤤Brussel Sprouts Pizza🤤相對來講淡味好多 上面嘅藍芽球食落有啲似生菜 加少少肉同芝士 感覺冇咁濃同好fresh!😋但食落嘅時候啲菜係咁跌落嚟 感覺冇其他料咁癡得實個pizza👀👖褲評: 8.8/10🤤Tiramisu🤤蛋糕有寫字好有心機😭💕但串左做’SUJAI’笑死😂夠濕潤 酒味濃但忌廉唔夠另一間咁好食🙊係好食但有少少比下去👀不過擺得好靚🥰🥰👖褲評: 8.5/10依間嘅環境唔錯 食物質素都好高😜食brunch set嘅話
{中環pizza🥰🍕}
🤤Brussel Sprouts Pizza🤤
👖褲評: 8.8/10
🤤Tiramisu🤤
👖褲評: 8.5/10
依間嘅環境唔錯 食物質素都好高😜食brunch set嘅話好抵食~最後拎個生日牌出黎仲播埋生日歌真係笑左😂😂😂最後多謝joyce 陪我慶祝生日🥰好開心喺度識倒你🥺💓我地要繼續一齊食好西!!😝
性價比: 8.8/10
服務: 8.5/10