2025-06-18 169 瀏覽
最近喺觀塘商廈搵到間餐廳 NATA,都算近地鐵站,佢哋嘅安格斯肉眼扒真係冇得輸,五成熟,剛剛好,配埋香蒜片簡直一流!另外叫左黑松露雞肉意粉同肉醬意粉,都好有水準,特別係黑松露意粉香味濃郁😋食完主菜梗係要來個必點既甜品~梳乎厘Pancake 鬆軟得黎充滿蛋香,甜度適中,真係冇介紹錯👍🏻整體用餐體驗不錯,惟一不滿意就是上菜節奏過急,感覺似催交枱,落單後10分鐘內已經上齊所有食物,建議日後可選擇分批落單。最後埋單3人食左約$700。😝
2025-06-15
2025-06-16 0 瀏覽
NATA - Steak, Wine & Cocktail ,位於香港觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖 。店內環境舒適,午餐 ~ 慢煮牛肩胛肉、蒜香蟹肉意粉、伯爵茶忌廉梳乎厘班戟配蜜瓜 。🔸慢煮牛肩胛肉 ~ 口感嫩滑,但牛肉味唔算濃。🔸蒜香蟹肉意粉 ~ 發揮正常,意粉軟硬度適中。🔸伯爵茶忌廉梳乎厘班戟配蜜瓜 ~ 蜜瓜味道清甜,香濃的伯爵茶味,配上口感柔軟的班戟,味道不錯。個人感覺甜品做得幾好,主食中規中矩,另外我們還點了咖啡,味道也是一般。🏷️溫馨提示~ 整個用餐體驗均屬個人分享意見, 只作參考😊。NATA - Steak, Wine & Cocktail(香港)地址: 香港觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖

🔸慢煮牛肩胛肉 ~ 口感嫩滑,但牛肉味唔算濃。

慢煮牛肩胛肉

🔸蒜香蟹肉意粉 ~ 發揮正常,意粉軟硬度適中。
蒜香蟹肉意粉

伯爵茶忌廉梳乎厘班戟配蜜瓜

地址: 香港觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖
2025-06-13
下午茶
伯爵茶忌廉梳乎厘班戟配蜜瓜
2025-06-16 0 瀏覽
補返母親節飯所以就出觀塘食飯慶祝😌揀咗間近近地APM嘅西餐廳食lunch Apm行過去都係五分鐘內好易就搵到1. 雜莓乳酪碎冰🍹超讚 超推!!!在場都見到好多人叫呢杯😂味道剛剛好,又唔會好甜2. Lychee Rose Ale 🍹好香荔枝味仲有少少玫瑰嘅清香😗3. 慢煮伊比利亞豬鞍🐽肉質好腍,做好有心思有三款醬料可以點我自己就比較鍾意點鹽 比較突出個味道😗4. Cobber意粉🍝佢有唔同嘅辣度選擇,不過因為我食唔到辣嘅關係就揀咗唔辣嘅,蕃茄味好濃郁,連蝦都有好多隻5. 新鮮芒果粒配芒果百香果籽汁疏乎厘班戟Menu見到呢款甜品係新嘅,所以就試吓佢先大家留意返一定要早少少叫起,因為佢哋即叫即整,係需要啲時間,佢旁邊有啲麻糬嘅配料,煙煙韌韌,芒果汁好香,仲有啲芒果粒配埋落去個疏乎厘度食超正呀兩個人lunch 賣單都係$472,但都食到飽飽,份量都唔小嫁
補返母親節飯
所以就出觀塘食飯慶祝😌
揀咗間近近地APM嘅西餐廳食lunch
Apm行過去都係五分鐘內好易就搵到

1. 雜莓乳酪碎冰🍹
超讚 超推!!!
在場都見到好多人叫呢杯😂
味道剛剛好,又唔會好甜

2. Lychee Rose Ale 🍹
好香荔枝味仲有少少玫瑰嘅清香😗

3. 慢煮伊比利亞豬鞍🐽
肉質好腍,做好有心思有三款醬料可以點
我自己就比較鍾意點鹽 比較突出個味道😗

4. Cobber意粉🍝

5. 新鮮芒果粒配芒果百香果籽汁疏乎厘班戟
Menu見到呢款甜品係新嘅,所以就試吓佢先

2025-06-07
慶祝紀念
母親節
觀塘比想像中真係多寶藏,繼mochi同waffle,終於嚟到我心心念念嘅扒房,有得食我掛住咗好耐嘅梳乎厘。坐得超舒服,慢慢飲住酒又唔會有人催,啲嘢食仲有蠟燭暖住,真係一次過滿足我幾個願望。‣ 牛油香草烤黃油大雞 $258雖然等得有啲耐,但係都叫做值得。隻雞烤到皮脆肉嫩,牛油同香草嘅香氣滲入每啖雞肉入面。隻雞好貼心咁樣幫你斬好晒,咬落去啖啖肉好爽。‣ 澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷 $278見到係新推出當然要試一試,牛味相當濃郁,就咁聞已經覺得肉香四溢。配住金屬盤暖住食,我自己最鍾意就係青醬,令肉嘅味道更加有層次感。‣ 伯爵茶忌廉配蜜瓜梳乎厘班戟 $136呢到嘅梳乎厘一直都係冇得輸,鬆軟得嚟又有空氣感。伯爵茶忌廉帶出茶香濃郁,同蜜瓜嘅清甜真係相映成趣。好邪惡咁樣加多咗杯開心果雪糕,夾到爆。‣ Cheapest Flight $52菠蘿同青檸嘅果香勁清新,微甜得嚟又唔膩,味道一啲都唔cheap,入口輕盈又有少少氣泡嘅刺激超正。‣ Pink Enzoni $78用士多啤梨做主角一直都好危險,處理得唔好嘅話陣味就好假,所以我覺得都幾驚喜,士多啤梨味好濃郁而且好舒服!飲落又順滑又 refres

‣ 牛油香草烤黃油大雞 $258

‣ 澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷 $278

‣ 伯爵茶忌廉配蜜瓜梳乎厘班戟 $136

‣ Cheapest Flight $52

‣ Pink Enzoni $78
用士多啤梨做主角一直都好危險,處理得唔好嘅話陣味就好假,所以我覺得都幾驚喜,士多啤梨味好濃郁而且好舒服!飲落又順滑又 refreshing,小酌一流。
2025-06-11 0 瀏覽
朋友介紹呢間好好食,上次好耐,今日就過咗嚟。蘑菇松露忌廉湯 $58松露忌廉湯好奇味,上面仲有一層泡泡,勁啱打卡,兩個人share啱啱好。美國1855 安格斯肉眼 五成熟 $298見到每一台都嗌呢個,佢分別有唔同嘅部位選擇,應該比較多人揀西蘭,我就揀咗肉眼。我哋揀咗五成熟,啱啱好,下面仲有細火加熱,唔會凍咗唔好食。食肉獸一定要試呢個!芝士肉醬意粉 $98估唔到佢咁大碟,見到爭啲嚇一嚇。勁多肉醬同芝士,意粉偏幼,但都掛汁。芒果拿破倫 $88拿破崙,個餅勁脆,吉士唔會太甜,芒果好好食。打卡都好靚。伯爵茶忌廉配蜜几梳乎厘班戟 $118蜜瓜超甜,一定要試呢個。伯爵茶嘅cream,配蜜瓜,出奇地好食。疏乎厘整得啱啱好,動L🤣Strawberry On Tie S $78呢度有勁多Cocktail,我哋就揀咗兩杯,呢一杯好香士多啤梨美,酒味比較重,仲有原粒士多啤梨喺面頭。Sweet Lady $78朋友嗌咗呢杯,試咗一啖,都比較偏甜,好啱女仔飲,仲好fresh添。
朋友介紹呢間好好食,上次好耐,今日就過咗嚟。

蘑菇松露忌廉湯 $58

美國1855 安格斯肉眼 五成熟 $298

芝士肉醬意粉 $98

芒果拿破倫 $88
拿破崙,個餅勁脆,吉士唔會太甜,芒果好好食。打卡都好靚。

伯爵茶忌廉配蜜几梳乎厘班戟 $118

Strawberry On Tie S $78

Sweet Lady $78
2025-06-11 0 瀏覽
Cobber意粉辣番茄忌廉大蝦意粉……..可以由加辣或者小辣加辣剛剛好大蝦,肉質鮮甜爽口!慢煮伊比利豬鞍……..豬鞍肉質嫩滑多汁,配埋個燒汁好好味😚😚😚原味薯條🍟雖然係簡單嘅薯條,但炸得金黃酥脆,食唔停口榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟(2件)……榛子cream濃得黎唔會太甜👍香蕉表面燒得好平均既焦糖面😚😚Cheapest Flight…..菠蘿,橙,青檸,迷迭香,蘇打水⋯⋯味道清爽不錯!

原味薯條🍟
雖然係簡單嘅薯條,但炸得金黃酥脆,食唔停口

2025-06-10 611 瀏覽
呢間舖頭係cobber 嘅姊妹店食物質素有保證 但係甜品更加驚喜明太子忌廉大蝦意粉大蝦份量十分之多🦐🦐🦐明太子忌廉醬咸度適中 十分Creamy推薦大家可以試呢個意粉慢煮牛肩胛肉🐄呢盤牛肩胛肉會放上蠟燭架上慢煮醬汁有青醬同barbecue Sauce 亦都可以選擇點鹽整體份量都多 但略嫌牛味唔太突出下次未必會再試巴斯克蛋糕全晚最推薦就係甜品巴斯克蛋糕巴斯克蛋糕味道濃郁 甜度適中 兩個人一齊share都得🍰🍰
呢間舖頭係cobber 嘅姊妹店

巴斯克蛋糕
全晚最推薦就係甜品巴斯克蛋糕
巴斯克蛋糕味道濃郁 甜度適中
兩個人一齊share都得🍰🍰
餐廳位於觀塘樓上鋪 係Cobber既姊妹店 意粉同甜品水準都一樣高!呢間同其他店鋪既分別係多左扒食🥳-✨慢煮牛肩胛肉 ($208)呢款見每枱都有叫😳會用蠟燭點住 所以會keep住有熱感 牛肩胛肉肉質好嫩滑 一啲都吾會鞋 肉質呈粉嫩 旁有燒汁、青醬同海鹽 連埋炸蒜片食更加香口✨明太子忌廉大蝦意粉 ($148)食落超多醬汁 啖啖明太子粒 吾會鹹 味道岩岩好!超creamy😍值得一讚大蝦份量好多 粒粒都大大粒 仲好彈牙爽口✨意大利芝士熔岩 ($99)呢個十分推薦 外層既熔岩奶油好香滑 包住裏面既tiramisu 內蛋糕好濕潤 咖啡同酒味都幾出 層次分明 食落好creamy ✨榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟 ($116)梳乎厘充滿蛋香 食落好軟綿帶空氣感 有2大舊 榛子朱古力cream好足 倒埋楓糖漿食味道更正!仲有粒粒榛子🌰幾鍾意個焦糖香蕉 口感特別 另以優惠價加左個Haagen-Dazs Pistachio & Cream 雪糕🥳配梳乎厘食冷熱交替好正✨黑松露薯條 ($68)薯條份量好足!炸得好香脆 吾會油 面頭淋左少許松露醬汁 另外仲有提供黑松露醬同茄汁可以點~✨蘑菇松露忌廉湯 ($58)

✨慢煮牛肩胛肉 ($208)

✨明太子忌廉大蝦意粉 ($148)

✨意大利芝士熔岩 ($99)

✨榛子朱古力焦糖香蕉梳乎厘班戟 ($116)
✨黑松露薯條 ($68)

✨蘑菇松露忌廉湯 ($58)
第一次見咁樣既整法😳充滿泡沫 飲落比一般松露忌廉湯順滑 湯內有少許菇粒

✨School Driver ($78)
呢杯cocktail幾易入口 飲落重檸檬味同薄荷葉味🍹

2025-06-07 798 瀏覽
放假中午去食飯,兩個人去訂咗觀塘NATA,想試吓啲牛扒,於是點咗個澳洲牛。牛肉非常嫩口,質素不錯,值得試吓,不過價錢超過$200,如果平日返工食就可能貴咗啲。另外點咗份大蝦意粉,有六隻蝦意粉煮得幾好食。在時候侍應有通知你咗時間。我訂咗12:30枱,可以食到2:30。我早到咗10幾分鐘,餐廳用QR code落單。12:30左右都差唔多滿晒,建議早啲攞位或者訂枱。飲品點咗Bailey coffee同埋草莓乳酪碎冰。整體服務員有禮貌,用餐體驗不錯,餐廳環境都幾好。

呢間觀塘西餐小店真係有驚喜,食物有心機又好味🤩!首先係蘑菇松露忌廉湯 ($58)🍄🥣,香濃滑溜,飲落口超暖胃,松露味唔會太搶,啱啱好~Cobber意粉 ($98) 🍝🦐用上大蝦加蕃茄辣醬,辣辣地好開胃,蝦爽彈又多汁,成碟意粉夠惹味!主菜慢煮牛肩胛肉 ($188) 🐮🥩超嫩滑,入口即溶,肉汁鎖得好好😌最後甜品就係重頭戲:伯爵茶忌廉疏乎厘班戟配蜜瓜 ($118) 🥞🍈,鬆軟厚身嘅班戟加埋茶香忌廉同清甜蜜瓜,成件事勁清新~環境靜靜哋,坐得舒服,服務又有禮,下次一定再嚟~推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢間觀塘西餐小店真係有驚喜,食物有心機又好味🤩!

環境靜靜哋,坐得舒服,服務又有禮,下次一定再嚟~

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2025-06-04 696 瀏覽
今晚同老公黎左呢間餐廳食飯慶祝紀念日,餐廳空間都算闊落,枱與枱之間唔會覺得迫。薯條紅甜椒粉一上枱俾佢個份量嚇到,收$58但係個份量真係好多😏😏炸到好脆身,攤凍左都仲係keep 到脆身👍個紅甜椒粉少少辣,好惹味。西班牙鬆脆包配香蒜希臘芝士醬脆包有四件,好鬆脆,夾埋好香濃帶啲蒜味的芝士醬黎食,真係好夾。澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷我哋叫左五成熟,佢下面仲有個蠟燭可以keep 返住個溫度,牛肉好嫩滑又夠juicy,肥瘦適中。蒜香蟹肉意粉超級多蟹肉,蟹肉比例仲多過意粉🤣🤣意粉食到好香蒜蓉同酒香。伯爵茶忌廉配蜜瓜梳乎厘班戟個伯爵茶醬真係好香茶味,少少甜一啲都唔膩,梳乎厘pancake真係做到好輕盈鬆軟。School Driver個base係由Vodka,橙汁,檸檬汁同梳打水整成,甜甜的,好適合女仔飲,特別係呢個熱的天氣。Cheapest Flight由菠蘿,橙,青檸同梳打水整成,又係好refresh的飲品。呢間餐廳不論食物,飲品都做得好好,性價比好高。職員服務又夠主動,見我哋就食完主菜就細心提醒梳乎厘pancake製作需時,可以叫起。如果呢度多啲人黎食仲可以試多啲唔同食物呀😍😍

薯條紅甜椒粉

西班牙鬆脆包配香蒜希臘芝士醬

澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷

蒜香蟹肉意粉
超級多蟹肉,蟹肉比例仲多過意粉🤣🤣意粉食到好香蒜蓉同酒香。

伯爵茶忌廉配蜜瓜梳乎厘班戟

School Driver

Cheapest Flight
由菠蘿,橙,青檸同梳打水整成,又係好refresh的飲品。

呢間餐廳不論食物,飲品都做得好好,性價比好高。

• 澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷
  • 西班牙鬆脆包配香蒜希臘芝士醬
  • 薯條
  • 伯爵茶忌廉配蜜瓜梳乎厘班戟
舊同事今晚又帶我去食好西,喺觀塘住同返工嘅佢對觀塘嘅美食非常熟悉😆我地去咗位於工廈內嘅「NATA - Steak, Wine & Cocktail 」,餐廳地方寬敞,走木系風格,外面仲有一個Outdoor area🍸🍷呢度嘅招牌除咗牛扒,原來疏乎厘甜品都好出名,難怪全場爆滿👍🏻慢煮牛肩胛肉梗係要嗌每枱都必點嘅牛扒啦,店員會先放上鐵盤,然後將牛肩胛肉放上鐵盤上加熱,上枱時牛肉大概5成熟,輕輕加熱一下就可以食得,生熟程度啱啱好👍🏻最正係已經切好一片片,唔使自己動手,牛肩胛肉質軟腍重牛味,只需點上少許海鹽令牛味更加突出,同事果然冇介紹錯吖😋慢煮伊比利豬鞍豬鞍一樣咁出色👍🏻一大件切片去骨放上鐵盆上加熱,裏面嘅肉呈現粉嫩嘅顏色,外面微微焦增添香氣,以慢煮嘅方式去烹調食落去嘅口感非常嫩滑鬆軟,十分juicy,配上炸過蒜片會更加香口,又別有一番風味明太子忌廉大蝦意粉足料👍🏻有6隻大大隻爽口嘅鮮蝦,配上咸鮮creamy嘅明太子忌廉汁,醬汁味道濃郁,意粉彈牙又咬口,每條意粉都裹滿忌廉汁,每一啖都超滿足黑松露薯條即叫即炸熱辣辣嘅薯條特別好食,脆卜卜再加上黑松露醬更加香口,一條接一條真係食唔停口厚味溶岩梳乎

慢煮伊比利豬鞍

明太子忌廉大蝦意粉

黑松露薯條

厚味溶岩梳乎厘班㦸
黎呢度除咗食牛扒,一定要食埋疏乎厘班戟👍🏻甜品即叫即製,先將外面嘅膠片拎開,上面嘅忌廉就會好似熔岩咁溶化開去,再配上香甜嘅楓糖漿同鬆化軟綿綿嘅疏乎厘,入口即化蛋香味十足,平時唔太好甜品嘅我都食咗大半個😆真心好食

薄荷朱古力咖啡沙冰
夏日炎炎最啱飲番杯透心涼嘅沙冰,朱古力味濃郁,入口仲有淡淡嘅薄荷味同咖啡味,甜度剛好,上面仲加咗忌廉同朱古力醬好邪惡呀😆

📍NATA - Steak, Wine & Cocktail (觀塘)
觀塘巧明街107號國基集團中心4樓1號舖

人均消費:$450
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2025-06-04 564 瀏覽
喺觀塘搵到一間超好feel嘅西餐廳,裝修幾有情調好適合慶祝節日紀念日! 佢哋嘅甜品疏乎厘pancake同拿破崙都非常好食⭐️慢煮牛肩胛肉:本身較為有咬口嘅肉,經過慢煮口感變得更好,肉質鮮美,搭配特製醬汁,風味絕佳。⭐️香草烤法國黃油香雞外皮酥脆,內裡多汁,香氣四溢⭐️伯爵茶忌廉配提子疏乎厘pancakePancake 充滿空氣感,入口即溶,甜而不膩,茶香與提子的搭配相得益彰,其實係以前cobber著名的鬆軟pancake,口感非常出色。⭐️芒果拿破崙則是脆皮與香滑奶油的完美結合,清新的芒果味令人回味無窮。⭐️school driver cocktail⭐️Tiramisu lattecocktail的口感平衡,適合搭配甜點,而Tiramisu latte則濃郁的咖啡香與提拉米蘇的風味。總體而言,NATA的餐點不僅味道出色,還有精緻的擺盤,絕對值得一試!

⭐️慢煮牛肩胛肉:

⭐️香草烤法國黃油香雞
外皮酥脆,內裡多汁,香氣四溢

⭐️伯爵茶忌廉配提子疏乎厘pancake

⭐️芒果拿破崙
則是脆皮與香滑奶油的完美結合,清新的芒果味令人回味無窮。

⭐️school driver cocktail
⭐️Tiramisu latte
cocktail的口感平衡,適合搭配甜點,

2025-06-04 529 瀏覽
觀塘區雖話有APM,周邊都有好多食肆,但論高檔食店,就唔係咁多,想係沙漠中搵綠洲🌴,今日介紹呢間絕對唔會令大家失望。位於觀塘巧明街一間樓上鋪,NATA, steak, wine & cocktail ,地方寬闊,裝修行高檔格調路線,燈色柔和,坐位舒適,擺枱都乾淨整齊,觀感非常好。先order兩杯梳打飲品:Cheapest Flight🍹- 菠蘿、青檸、迷迭香梳打水,菠蘿味非常突出,迷迭香清新味道慢慢跑出,一杯唔會太甜嘅清新飲品。Iced Lemonade🍹 - 檸檬加青檸、薄荷葉梳打水,薄荷味突出,係一杯好清新解膩嘅飲品。🥢和風蜜糖柚子醋大蝦西柚海帶沙律🥗大蝦圍住碟邊,未至於鮮甜狀態,但口感非常爽彈,沙律菜好新鮮,配埋酸酸甜甜嘅沙律醋,成件事都好夾,西柚酸酸味味,打開今日嘅胃口😋。🥢澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷🥩開著個熱爐,用微微嘅熱度,保存食物嘅溫度,非常貼心;Medium well嘅熟度,預先已切開一片片,切嘅厚度十分適中,每件都仍保持粉嫩,而且好juicy多汁,入口用好輕嘅牙力已經可以撕開,牛味濃郁。上邊幾片炸過嘅蒜片亦成亮點,非常可口。🥢慢煮伊比利豬鞍 近年流行慢煮烹調文化

先order兩杯梳打飲品:

🥢和風蜜糖柚子醋大蝦西柚海帶沙律🥗

🥢澳洲150日穀飼黑毛安格斯牛西冷🥩

🥢慢煮伊比利豬鞍
近年流行慢煮烹調文化,慢煮烹調有助保持食物的質地、保留豐富的肉汁,令食物更加原汁原味,更加可以保存食物本體嘅營養。伊比利豬鞍,油脂分泌均勻,入口非常鬆軟,肉汁飽滿,尤其近骨位置,更加甘香。

🥢芒果拿破崙
賣相超級靚仔,打卡一流,上下層酥皮層次分明,非常酥脆,中間嘅芒果香甜,最底層嘅吉士醬飽滿creamy,作為一個晚餐嘅結尾,非常滿足😋😋。

2025-06-01 703 瀏覽
位於觀塘嘅🌟NATA🌟,主打嘅🥩牛扒燒得好靚,其餘菜式都頗具水準,🍰甜品亦十分出色,推得推薦🥳!🥩美國1855安格斯肉眼 $298餐廳嘅Signature Dish,三成熟嘅牛扒粉嫩誘人,外層帶焦香,入口好嫩,加少少海鹽已經好好食!🍝芝士肉醬意粉 $98芝士肉醬帶茄嘅微酸,好開胃而且食極唔膩!🍿爆谷梳乎厘班戟 $118極鬆化又有蛋香嘅梳乎厘班戟,配搭焦糖口味嘅爆谷,正!🍰巴斯克芝士蛋糕 $48香郁嘅巴斯克芝士蛋糕,上面再加多層Sour Cream,特別滋味!🍟薯條 $58|三色芝士焗煙肉粟米薯蓉 $78NATA嘅薯條勁大碗又夠脆身,係side dish嘅最佳選擇!薯蓉落咗好多配料,鹹香美味!🍺Leffe $78來自比利時嘅修道院啤酒,自帶果香,仲有少少焦糖味!🍵鮮奶綠茶 $42茶香奶滑拉花靚!

🥩美國1855安格斯肉眼 $298

🍝芝士肉醬意粉 $98

芝士肉醬帶茄嘅微酸,好開胃而且食極唔膩!

🍿爆谷梳乎厘班戟 $118

極鬆化又有蛋香嘅梳乎厘班戟,配搭焦糖口味嘅爆谷,正!

🍰巴斯克芝士蛋糕 $48

🍟薯條 $58|三色芝士焗煙肉粟米薯蓉 $78
薯蓉落咗好多配料,鹹香美味!

🍺Leffe $78

來自比利時嘅修道院啤酒,自帶果香,仲有少少焦糖味!

🍵鮮奶綠茶 $42

茶香奶滑拉花靚!
2025-05-18