2022-11-12 19 瀏覽
位於尖沙咀嘅希臘地中海風情餐廳-Opa Mediterranean Bar and Bistro🇬🇷餐廳提供多款特色地中海菜🤩環境好似去咗度假一樣🌴今次試咗Holiday Brunch Set,套餐包括兩個前菜、主菜同甜品🤩前菜方面,揀咗番茄牛油果芝士切片同西班牙多士🍞番茄上面有牛油果、芝士粒同蔥花,再淋上黑醋,酸酸地幾開胃😛西班牙多士有兩件不同味道,一件係哈羅米芝士,另一件係三文魚卷,多士香脆😛夾住沙律菜同上面都係淋有黑醋🤩🍝香蒜橄欖油意粉主菜有All day breakfast、意粉、魚柳、豬架、西冷眼扒等選擇🤩我揀咗香蒜橄欖油意粉🍝入面有風乾番茄、蘑菇、蒜片、芝士碎🧀口感豐富,香濃惹味😛意粉質地彈牙😚🍫朱古力心太軟伴雪糕套餐本身有甜品Churros,另外可以加錢轉朱古力心太軟😍心太軟有流心朱古力🍫濃郁朱古力味🤎上面仲有雲呢拿雪糕添🍦🍕辣肉腸薄餅另外仲叫咗個pizza🍕揀咗辣肉腸口味😋有西班牙辣肉腸、水牛芝士同番茄醬🍅濃郁芝士同番茄味🧀🍅辣肉腸惹味微辣😝pizza口感柔韌 ,餅底及批邊香脆可口😛好味到一塊接一塊咁食😝

🍝香蒜橄欖油意粉

🍫朱古力心太軟伴雪糕

🍕辣肉腸薄餅

2022-11-11 36 瀏覽
難得休閑去尖沙咀食個lunch~搵左間地中海菜,坐得舒服好relax🥂好open可以望住街食。室內都好大好休閑~叫左2個set lunch!先黎個餐湯,好特別好似打碎左嘅菜湯咁。沙律係地中海凱撒沙律配烤雞,多芝士絲但烤雞就乾身左點。2杯野飲勁大杯,餐廳職員都會推介邊款好飲。一杯係好菠蘿味嘅Big Bang一杯係好berry嘅Triple Berry Smothies頭盤係意式煙三文魚切片,咸度岩岩好。香煎紐西蘭西冷牛扒配濃牛肉燒汁煎到好香,連d菜都煎得好好食,牛肉都煎得岩岩好,除左有少少少筋,都幾滑,不過就唔算好大塊。8吋肉食者Pizza,係脆邊呀!估唔到又幾好食,芝士都唔少,每一塊都拉到絲呀!好得意嘅甜品,香蕉麻薯,其實係香蕉cream,完全唔係你諗嘅麻薯呀!西班牙油條,脆卜卜好香口好食呀 !今次叫嘅係$148,$178 menu,都幾得意冇點食過西班牙菜,同埋呢個價都可接受呀!
難得休閑去尖沙咀食個lunch~
搵左間地中海菜,坐得舒服好relax🥂

好open可以望住街食。

室內都好大好休閑~

叫左2個set lunch!
先黎個餐湯,好特別好似打碎左嘅菜湯咁。

沙律係地中海凱撒沙律配烤雞,多芝士絲但烤雞就乾身左點。

2杯野飲勁大杯,餐廳職員都會推介邊款好飲。
一杯係好菠蘿味嘅Big Bang

頭盤係意式煙三文魚切片,咸度岩岩好。

香煎紐西蘭西冷牛扒配濃牛肉燒汁
煎到好香,連d菜都煎得好好食,
牛肉都煎得岩岩好,除左有少少少筋,
都幾滑,不過就唔算好大塊。

8吋肉食者Pizza,係脆邊呀!
估唔到又幾好食,芝士都唔少,
每一塊都拉到絲呀!

好得意嘅甜品,香蕉麻薯,
其實係香蕉cream,完全唔係你諗嘅麻薯呀!

西班牙油條,脆卜卜好香口好食呀 !

2022-11-11 8 瀏覽
今日係尖沙咀唔知食咩好、決定揀返安全牌,黎呢間主打地中海菜既餐廳再幫襯過~✨意大利風乾火腿火箭菜薄餅離遠聞到已經覺得好香~上面既火腿份量超驚人,每塊薄餅都有一塊火腿,而且仲非常大塊。火腿咸香唔算油膩,加埋火箭菜獨有既苦苦香,可以平衡返味道。Pizza 係薄既個款,食落勁脆,上面有少少蕃茄醬,成個味道好豐富。✨ 烤地中海鹽漬鱈魚柳呢個主菜超靚,上面有一舊好得意既foam,好啱打卡!魚用左西班牙鱈魚。鹽漬鱈魚味道偏鹹,但肉質富彈性,特有一番風味。魚下面鋪左啲以色列古斯米,佢係用粗小麥粉加水揉成既細波波,食落口質感有啲彈性,有少少似西米,配埋啲sauce食都唔錯!

✨意大利風乾火腿火箭菜薄餅

✨ 烤地中海鹽漬鱈魚柳
這家餐廳在尖沙咀尖東站出口,離K11非常近,位置非常好找。我們逛完街之後想去小坐一下。這家餐廳有非常多的飲品,還有一些主菜。我們點了一個他們的招牌四重芝士的披薩,然後外加一份燒雞胸肉。💜 這家的披薩分量很大,足足有八片,它的四重芝士披薩真的太好吃了,芝士非常的濃厚,而且炸的也非常的脆,這家披薩真的是很值得推薦。燒雞胸肉有很多燒野菜花,還有燒紅蘿卜的配菜,還有一些薯條,除了雞胸肉以外。雞胸肉也好大一塊,燒的香脆可口,肉又非常的嫩滑。這家餐廳的環境也非常的舒服,非常的精美,服務也非常的好,很推薦大家來。
2022-11-09 29 瀏覽
門口見到佢有個打卡牆,梗係拉老公入去試啦😂唔係得個樣架,食物好驚喜Octopus carpaccio $98薄片8瓜魚,配上淡淡酸味嘅醬汁和清香柚子肉,好似將日本、中東、意大利風味混合一齊,感覺好新奇,好食,開胃Pepperoni $178薄餅底好香脆 ,唔會薄到拎起會跌餡料,厚薄剛剛好,辣肉腸好香油脂和肉腸味,片數夠多,所以啖啖都有食材,芝士份量豐富Roasted chicken breast $188一上枱已經聞到好香牛油+蒜香+香草嘅香味一切開雞胸好多汁湧出黎,好嫩滑多汁,超級好食。配菜都焗得好啱時間,特別係條小蘿蔔,唔係硬到草青味,亦唔會太軟身
門口見到佢有個打卡牆,梗係拉老公入去試啦😂
唔係得個樣架,食物好驚喜

Octopus carpaccio $98

Pepperoni $178

Roasted chicken breast $188
一上枱已經聞到好香牛油+蒜香+香草嘅香味
2022-11-04
2022-11-08 21 瀏覽
朋友話想食下吾同國家既菜式,佢就帶左我去尼間地中海餐廳,餐廳好大間,有2個大門口完全無門,一眼就望到入面有好多座位,餐廳燈光好有情調好有氣氛適合傾計談心職員係外國人講英文覺得high class好多🤔好彩餐牌中英對照,不過有好多未見過既菜式,同埋好多種食物都寫有辣椒同埋少量調味粉,咁樣都幾方便客人知道食物入有咩調味料,吾會上餐食落口先發現係辣而無辦法食個種食物我揀左OPA四重芝士薄餅同埋大頭蝦龍蝦汁扁意粉,芝士薄餅熱辣辣送上,好重芝士味好邪惡,大頭蝦比我想像中大好多倍,剩係蝦頭已經大隻過我平時食既大頭蝦,職員仲會點火燒一燒隻蝦,味道幾特別
2022-11-07 23 瀏覽
Big Bang🍹芒果、菠蘿、百香果,加埋一齊果香味濃,清新解渴。Pulp Fiction🍹桃、茶、薄荷葉,桃味比較濃,果汁味好易入口。四重芝士薄餅🍕戈干索刺、斯金摩莎、水牛芝士、柏丹魯,四款芝士加埋好好好濃郁,芝士控必食的👍🏻餅邊又夠脆身,好正。松露醬薯條🍟唔只得松露醬,本身薯條裏面都加左松露,所以咬落口滿滿都是松露味,超棒。吞拿魚他他圓餅🫓吞拿魚切到細細粒,加左檸檬汁同法蔥,口感好好👍🏻
Big Bang🍹
芒果、菠蘿、百香果,加埋一齊果香味濃,清新解渴。

Pulp Fiction🍹
桃、茶、薄荷葉,桃味比較濃,果汁味好易入口。

四重芝士薄餅🍕

松露醬薯條🍟

吞拿魚他他圓餅🫓
吞拿魚切到細細粒,加左檸檬汁同法蔥,口感好好👍🏻
尖東地中海西餐廳, 裝修唔算新但感覺幾Chill, 坐得都舒服。 服務員態度都好友善,一坐低就先送上兩杯水畀我哋,叫我哋慢慢揀。 單叫芝士Pizza要$188, 咁岩係星期日, 我哋索性加多幾十蚊食Holiday Brunch Set $268Holiday Brunch Set Menu自助餐部分: 餐包、芝士、沙律、Cold Cut、 煙燻三文魚 主菜: 2人四重芝士Pizza(OPA Quattro Pizza)平時都係鍾意食芝士, 見有四重奏芝士唔使諗就order, 批底好薄好脆, 芝士有鹹香味好濃。 平時見buffet有Blue cheese 一定唔會試,因為齋食會好臭, 但卜卜脆pizza落咗blue cheese就好似豆腐界嘅發霉神話咁,變咗臭豆腐成件事唔同曬, 臭得嚟又超濃郁芝士味…… 有別於一般嘅芝士味,本人非常之欣賞。 香蒜虎蝦橄欖油意粉(Tiger Prawn)份量好足,虎蝦入口好清爽好新鮮, 加上健康橄欖油及現場環境, 好有異國風味。甜品Tiramisu咖啡味好出,甜度稍為甜咗少少朱古力心太軟+雪糕朱古力流心冇流出嚟嘅效果, 但朱古力味都好香濃好好味。整體食物唔

Holiday Brunch Set Menu

主菜: 2人

四重芝士Pizza(OPA Quattro Pizza)

香蒜虎蝦橄欖油意粉(Tiger Prawn)

香蒜虎蝦橄欖油意粉

甜品
Tiramisu
咖啡味好出,甜度稍為甜咗少少

朱古力心太軟+雪糕
朱古力流心冇流出嚟嘅效果, 但朱古力味都好香濃好好味。

Brunch Set 甜品

整體食物唔錯,主菜味道偏濃但都OK,自助餐食物推薦煙三文魚同Cold Cut都好食, 沙律菜亦好新鮮, 而且整體食物賣相都好靚,環境亦非常舒服, 好適合同朋友嚟傾計一齊 Chill 下, 價錢亦算合理。
2022-11-06
香蒜虎蝦橄欖油意粉
2022-11-06 18 瀏覽
Weekend brunch想嘆下世界 又想食得特別啲 於是揀咗依間有格調而且坐得舒適既地中海菜餐廳食飯chill一chill🏝️Holiday Brunch $268/pp💰佢嘅holiday Brunch係semi buffet嘅形式 頭盤喺出邊自己拎 種類都算豐富 而且任食唔怕會食吾飽🙆🏻‍♂️🥗Caesar Salad Cherry tomato同Smoked Salmon等等我哋都食咗唔少個Cheese Platter擺盤仲好grand🎡Mains🐟Seared Barramundi Coconut Lime Sauce盲曹外皮煎得超薄脆 肉質結實 同時又張魚脂迫曬出黎 好香口惹味🤤 醬汁用上青檸椰子整成 一開頭食到青檸既酸味 開開胃先 然後椰子味就開始散發出黎 好fresh 令盲曹即使煎過都吾油膩🍃🐮USDA Prime Striploin Steak (+$ 38)Strip Steak系取自於牛前腰脊肉既牛排 部位肉質比西冷林一點 但又比肉眼更濃味 系比較prime既牛排😋廚師控制火喉吾錯 一切開見到入面粉紅色2個main都配上烤甘筍 椰菜花 薯蓉 其中椰菜花煎香過特別好味

Holiday Brunch $268/pp💰

個Cheese Platter擺盤仲好grand🎡
Mains
2個main都配上烤甘筍 椰菜花 薯蓉 其中椰菜花煎香過特別好味🥬👍🏼
Dessert甜品係成餐飯嘅精髓🤩
🍰Napolitano Tiramisu
咖啡酒味道幾突出 中和左啲甜味 中層既芝士creamy 好味🥂
🥨Big Churros
最鍾意係甜品嘅西班牙油條🧡外面沾有砂糖玉桂粉 旁邊就有朱古力醬同士多啤梨醬 配埋雲呢拿味雪糕真係好夾🍨🤤
💭餐廳環境舒服 而且好有格調 嘆世界傾偈一流👍🏼 食物質素亦唔錯 semi buffet感覺更令人滿足🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♂️

2022-11-06
在尖東漆咸道南這條主道上,有這一家很開揚的地中海餐廳,半開放式設計平日經常走過時也會見到好多外籍人士ʜᴀᴘᴘʏ ʜᴏᴜʀ。周末到訪,午市有新的ʙʀᴜɴᴄʜ ᴍᴇɴᴜ,ꜱᴇᴍɪ-ʙᴜꜰꜰᴇᴛ形式,前菜、小食、麵包等是自助吃到飽形式,主菜及甜品則每人可選一款。另外,加錢亦可選擇2小時的任飲,酒精及非酒精也有。每位定價才是兩百多,性價很不俗。.➿ ᴀɴᴛɪᴘᴀꜱᴛɪ ʙᴜꜰꜰᴇᴛ 💲268.ꜱᴇᴍɪ-ʙᴜꜰꜰᴇᴛ✿ ᴍɪxᴇᴅ ɢʀᴇᴇɴꜱ✿ ᴄᴀᴇꜱᴀʀ ꜱᴀʟᴀᴅ✿ ᴛᴜɴᴀ ꜰᴀɢɪᴏʟɪ✿ ᴘᴇɴɴᴇ ꜱᴀʟᴀᴅ✿ ᴄʜᴇʀʀʏ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ ᴡ/ ꜰᴇᴛᴀ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ✿ ꜱᴍᴏᴋᴇᴅ ꜱᴀʟᴍᴏɴ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ✿ ᴍᴜꜱʜʀᴏᴏᴍ ʜᴀᴍ ꜱᴀʟᴀᴍɪ✿ ᴍᴏʀᴛᴀᴅᴇʟʟᴀ✿ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴘʟᴀᴛᴛᴇʀ✿ ᴀꜱꜱᴏʀᴛᴇᴅ ʙʀᴇᴀᴅ ʙᴀꜱᴋᴇᴛ頭盤的選擇有很多,基本上餐廳平日所提供的大部份種類的ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀ也有供應。餐前麵包有兩款選擇、沙津當然不會缺少。另外還有價單比較高的煙三文魚及佐酒一流的芝士拼盤也有供應。怕還不夠飽,也有長通粉冷盤這類碳水
➿ ᴀɴᴛɪᴘᴀꜱᴛɪ ʙᴜꜰꜰᴇᴛ 💲268
✿ ᴍᴜꜱʜʀᴏᴏᴍ ʜᴀᴍ ꜱᴀʟᴀᴍɪ
✿ ᴍᴏʀᴛᴀᴅᴇʟʟᴀ
✿ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴘʟᴀᴛᴛᴇʀ
✿ ᴀꜱꜱᴏʀᴛᴇᴅ ʙʀᴇᴀᴅ ʙᴀꜱᴋᴇᴛ
頭盤的選擇有很多,基本上餐廳平日所提供的大部份種類的ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀ也有供應。餐前麵包有兩款選擇、沙津當然不會缺少。另外還有價單比較高的煙三文魚及佐酒一流的芝士拼盤也有供應。怕還不夠飽,也有長通粉冷盤這類碳水選擇,滿滿的一檯,實在很豐富,絕不將貨就價,性價比非常高。
➿ ᴍᴀɪɴꜱ
✿ ʟɪɴɢᴜɪɴɪ ᴀʟɪᴏ ᴏʟɪᴏ, ᴛɪɢᴇʀ ᴘʀᴀᴡɴ
✿ ᴍɪᴅᴅʟᴇ ᴇᴀꜱᴛᴇʀɴ ʀᴏᴀꜱᴛ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʙʀᴇᴀꜱᴛ
主菜挑選了大虎蝦意粉和中東的燒雞胸。以為是半自助形式所以實在低估了主食的份量,在吃得有半飽才要求上主菜。結果才發現主菜同樣相當具份量,就算是男生在已有半飽的狀態下也沒可能用完。
首先虎蝦意粉非常讚,有三大隻大蝦,每隻足有掌心大,煮得剛好爽口彈牙。中東的燒雞胸香料味道很重,肉不鞋也很惹味。另外還有大量薯條及煎得很香的野菜伴碟。無論是雞或是伴菜皆有相當份量。建議大家在頭盤部份別太貪心,要留一點力才好。
➿ ᴅᴇꜱꜱᴇʀᴛ
✿ ɴᴀᴘᴏʟɪᴛᴀɴᴏ ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ
✿ ʙɪɢ ᴄʜᴜʀʀᴏꜱ ᴡɪᴛʜ ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ
提供的三款甜品也屬於有份量的飽肚款式。點了ɴᴀᴘᴏʟɪᴛᴀɴᴏ ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ蛋糕和西班牙油條及雪糕。ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ蛋糕層次分明打卡一流,味道不甜不膩。西班牙油條口感香脆面撒上大量砂糖,配上雪糕口感冰火交融,屬正評之作。
ɴᴀᴘᴏʟɪᴛᴀɴᴏ ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ
ʙɪɢ ᴄʜᴜʀʀᴏꜱ
➿ ꜰʀᴇᴇ ꜰʟᴏᴡ ᴘᴀᴄᴋᴀɢᴇ +💲138/2 ʜᴏᴜʀꜱ
不專業食評 IG nei.foodie
ɴᴀᴘᴏʟɪᴛᴀɴᴏ ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ
ʙɪɢ ᴄʜᴜʀʀᴏꜱ
  • ʟɪɴɢᴜɪɴɪ ᴀʟɪᴏ ᴏʟɪᴏ
  • ᴛɪɢᴇʀ ᴘʀᴀᴡɴ
漆咸道一向酒吧林立,呢間唔單止有酒飲,仲有好多西班牙特色美食😚。呢間之前食過午市,對佢希臘茄子特別印象深刻,特登嚟食多次晚市。晚市相對午市定價比較高,不過氣氛不俗,入夜會點上小燈,又唔算嘈吵,飲酒傾偈其實都幾啱。油封鴨肉意粉 ($178)意粉偏硬身,蕃茄同牛油味濃,加松子仁後幾香,不過鴨肉切做細絲,味道不算突出。份量兩個人share剛剛好。中東烤雞胸 ($188)竟然係最喜出望外嘅dish! 薯條有淡淡黃薑同茴香味,所以鹹香得來會帶少少香料苦感。而雞胸外層烤得頗香口,切開滑嫩到似雞腿肉一樣,幾乎食唔到纖維感🫣,茴香同蛋黃醬mix埋嘅香味溫和,口感滑身而輕盈,好夾雞胸,絕對高分。

油封鴨肉意粉 ($178)

中東烤雞胸 ($188)

今日返工勁攰 多嘢做到爆放工一定要去同朋友chill下☺️松露醬薯條 $98薯條都唔錯😋薯條上面都係灑上黑松露 黑松露味道啱啱好唔會太濃 薯條都炸得好香口 不過可以再脆啲黑松露醬唔算好濃味 香蒜虎蝦橄欖油意粉 $188 🍤呢碟意粉煮得好香 而且會有蒜味嘅醬汁🧄蕃茄仔做配菜令人地好開胃 停唔到口🍅蝦有3隻 每隻都大大舊蝦肉 🦐咬落去啖啖肉 好爽口彈牙 超鍾意呀♥️我哋勁快就食晒一碟意粉😋三重朱古力蛋糕 $78餅底有啲朱古力脆脆 口感都好棉密 🍫甜度都適中 唔會死甜 唔鍾意太甜既人就岩曬🥰但朱古力味就唔算話真係好重整體來講都算唔錯👍🏻
今日返工勁攰 多嘢做到爆

甜度都適中 唔會死甜 唔鍾意太甜既人就岩曬🥰
但朱古力味就唔算話真係好重
整體來講都算唔錯👍🏻
2022-11-05 33 瀏覽
呢間係位於尖沙咀嘅地中海餐廳🌊,餐廳以暗色系及簡約為設計主軸,牆壁又唔同壁畫,幾有藝術特色。座位寬敞,環境舒適,喺舖頭食嘢都幾 chill 🤤 餐廳更設有bar 位,salad buffet bar 位。食物方面,有唔少地中海招牌菜,唔同款式嘅starters,意粉、Pizza、紅酒🍷、cocktails🥂, dessert等。今次叫咗兩個 Holiday Brunch Set $268/ pp,包括Antipasti Buffet Corner、Main course、Dessert,仲可以加Free Flow Pacakge 🍺🍸。.《Antipasti Buffet Corner》🥗🥙有好多種唔同嘅前菜,超過八款任夾😍 包括Cheese Platter,Chicken Mushroom Ham,Salami,Tuna Fagioli,Smoked Salmon。個人比較鍾意食 Cheese Platter, 有兩款唔同嘅芝士,夾埋ham 一齊食🤤 Tuna w/ beans 亦都好新鮮!《Middle Eastern Roast Chicken Breast》道餸上到嚟就聞到好香

《Antipasti Buffet Corner》🥗🥙

道餸上到嚟就聞到好香濃烤雞味🍗,估唔到雞胸肉都可以咁嫰滑🤩 一咬落去肉即散,雞味好香濃好惹味,好似食緊聖誕節嘅火雞一樣🤣 餐配薯條同椰菜花,份量都好多。

《USD A Prime Striploin Steak》🥩 +$38
叫左 Medium rare, 牛味好重,肉質粉嫩多汁好juicy,配上特色燒汁。配菜有薯蓉、燒紅蘿蔔條、椰菜花。

《Napolitano Tiramisu》
有成四層,配士多啤梨粒🍓同藍莓🫐,賣相好吸引。咖啡酒同芝士味好出,好香甜。

《Chocolate Fondant w Ice Cream》🍨🍫
係暖暖哋嘅朱古力心太軟,朱古力味好rich 但唔會好甜,做到流心效果。心太軟配上雲呢拿雪糕,衝擊味蕾嘅感覺🤤
午餐
  • 地中海凱撒沙律配烤雞
  • 意式煙三文魚切片
  • 鷹嘴豆泥
2022-11-05 26 瀏覽
餐廳好大又好闊落, 亦都有梳化位置好適合打卡, 交通好方便喺尖沙咀站附近! 餐廳不停播住音樂,好有氣氛! 假日早午餐$268 / 人 Antipasti Buffet Assorted bread麵包好鬆軟甜甜地, 食咗兩個 😍Cheese latter芝士好有鹹香味適合配著麵包或沙律一齊食Tuna fagioli吞拿魚又有粟米同鷹嘴豆,  非常健康Smoked salmon 煙三文魚好香好惹味,不會太鹹配埋紅酒味道一流! 香煎盲鰽魚柳 魚柳外皮煎得非常香脆 ,內裏魚肉無骨好嫩滑, 熟嘅程度剛剛好! 有椰菜花,烤甘筍,及薯蓉! 增添在成個餐嘅顏色同飽肚感 😊 中東烤雞胸肉雞胸肉好有驚喜,食落去一啲都唔柴,而且非常入味 😍  配椰菜花,薯條同甘筍!  薯條熱辣辣脆卜卜👍🏻 甜點巧克力心太軟雪糕心太軟食落去仲係好暖笠笠,香濃嘅朱古力味配朱古力味上上層嘅雲呢拿雪糕,唔會太甜👍🏻 油條Churros  熱辣辣非常脆口,又香噴噴的肉桂味加上砂糖同雲呢拿雪糕,又熱又凍簡直絕配!🥳

假日早午餐$268 / 人

Antipasti Buffet

Assorted bread
麵包好鬆軟甜甜地, 食咗兩個 😍
Cheese latter
芝士好有鹹香味適合配著麵包或沙律一齊食
Tuna fagioli
吞拿魚又有粟米同鷹嘴豆,  非常健康
Smoked salmon
煙三文魚好香好惹味,不會太鹹
配埋紅酒味道一流!

香煎盲鰽魚柳

中東烤雞胸肉

甜點
巧克力心太軟雪糕

油條

2022-11-02 24 瀏覽
上二年我有食過一次,因為嗰次令我再 book多一次,今年令我非常失望,個場有2位員工,態度真的差,叫左個 dinner sets冇飲品,要再叫。 但食物我覺得可以只是我覺得員工態度沒有禮貌, 不會主動, 所以經過今次之後我也不會再幫襯
只是我覺得員工態度沒有禮貌, 不會主動
, 所以經過今次之後我也不會再幫襯