2023-07-13
好耐之前嚟過食,豬仔骨同肉眼係我最難忘。因為出面食過幾間餐廳,貴過呢度好多!但完全係唔抵食!!可能係二百幾蚊得四支骨左右,又鞋又無肉!但呢間真係我暫時食過最好食最便宜一間。呢個價錢都不能要求過高。因為之前食過飯麵類,都感覺一般所以今次沒有order。因為之前同女朋友食過,佢好鐘意個朱古力火鍋但原來詢問後,得知餐牌定期轉換所以無咗,開頭是為咗豬仔骨同朱古力火鍋而嚟,但可能因為店員見到我地睇咗好耐都決定唔到叫咩食好又好似見到女朋友好失望就幫佢做翻一個! 佢仲同女朋友講唔好唔開心 ,哄到女朋友好開心 <<難道是隱藏餐牌?? 太好了,真係好值得一讚。首先是我地坐低時,店員為我拉開座椅,我說了聲唔該,佢仲回應一句:應該既。其次好留意我地一舉一動。我地未出聲已經估到我地想要啲乜。搞到我地都唔好意思添啦!真係好好味今次試咗佢地推介既星座調酒,店員有話係最近推出,都為我挑選一杯岩我口味既調酒,呢杯係Blue Rose雙魚座,飲落去真係好味既,起初見到藍色而且我對雞尾酒無乜太高期望,一直好怕藥水味。結果呢杯完全打破咗我既感覺!?最後仲encore多杯。而女朋友就試左Hoildays 好適
真係好好味
而女朋友就試左Hoildays 好適合打卡
記得之前嚟食是個身型較肥既女店員服務我地,講真態度真係一般都無諗過回頭食,不過因為女朋友今次好想食翻朱古力火鍋所以過嚟,最後有同店員講兩句,她表達翻因為之前人手不足所以成日有不同人上班,佢仲話我地太nice了仲派咗佢張卡片比我地,等我地下次光顧會有discount,今次的確係個好回憶,會再光顧。