2021-06-16 164 瀏覽
經過春園街,去左依間pizza express。以前喺APM同又一城都食過,當時質素唔錯,所以起初都滿懷希望入去呢間餐廳。我揀咗午市套餐,有三文魚小吃、肉醬寬條麵同埋加錢要杯Cafe Latte。三文魚小吃係成個餐最好食嗰碟,三文魚好大塊,同醬汁好配。不過另外兩樣食物令我非常失望,肉醬闊條麵味道好淡,醬汁完全掛唔到喺個麵度。我仲加咗$18要杯熱Latte,亦都係非常失望,咖啡要熱先至好飲,但係佢地杯咖啡係室温,一啲都唔熱😭😭。
三文魚小吃係成個餐最好食嗰碟,三文魚好大塊,同醬汁好配。
三文魚小吃
Latte
肉醬寬條麵
2021-06-16
三文魚小吃
2021-06-13 1158 瀏覽
2021年6月3日 星期四今日放工之後同老婆相約係利東街等,順便睇吓晚餐食咩見到呢間餐廳做緊Happy Hour任何飲品買一送一優惠,所以冇諗太多就入咗去飲杯嘢再慢慢諗食乜,乘機chill下我叫左杯青蘋果檸檬特飲,飲落去好清新,飲得到青蘋果味,味道唔算太甜至於老婆就要左石榴特飲,味道酸酸甜甜,幾開胃,而且夠晒冰凍之後我哋飲到咁上下就決定喺度食埋野,睇返餐牌原來有精選套餐,仲有分二人同四人份量添,啱晒我哋有選擇困難症嘅人,而且價錢比起散叫更加平點完套餐等咗冇幾耐,頭盤就送到,係牛油果蕃茄沾醬配薄脆包,包本身已經好鬆脆,配埋牛油果蕃茄沾醬一齊食,味道更加豐富,食完之後更加開胃,唔會太過膩之後有肉醬闊條麵,我地係上面再加上芝士粉,每一條麵條都沾滿醬汁,好有咬口,而且酸酸地,有蕃茄香味至於pizza,我哋要咗夏威夷薄餅,裏面嘅配料好豐富,包括有帕爾馬火腿、香甜菠蘿果粒醬、羅勒同巴馬臣芝士等等,配合得天衣無縫,薄餅烤得好薄又香脆,上面鋪滿左芝士,食上黎仲可以拉絲添最後當然少不了有甜品,我哋叫咗件蘋果撻,黎既時候已經有好香嘅蘋果味,撻皮唔會太硬,食落去係鬆化嘅,而且裡面既蘋果蓉唔算太甜,食完都唔覺
2021年6月3日 星期四
今日放工之後同老婆相約係利東街等,順便睇吓晚餐食咩

至於老婆就要左石榴特飲,味道酸酸甜甜,幾開胃,而且夠晒冰凍

最後當然少不了有甜品,我哋叫咗件蘋果撻,黎既時候已經有好香嘅蘋果味,撻皮唔會太硬,食落去係鬆化嘅,而且裡面既蘋果蓉唔算太甜,食完都唔覺得口渴
2021-06-03
2021-06-11 98 瀏覽
到了利東街的pizzaexpress,有古典味道的樓梯級上二樓,安排在高桌沙發位置,份外開揚感。店員友善健談,提及happy hour飲品買一送一優惠和推介菜式。😉🌻牛油果蕃茄沾醬開胃青檸汁配上微辣紅洋蔥,酸酸辣辣加上綿滑牛油果和蕃茄蓉,口感豐富,頭盤一流。😍薄餅兄弟外貌特別的一個薄餅,半邊捲入惹果辣肉腸和炒雜菌,加上淡奶的馬蘇里拉芝士,另一邊鋪上酸甜車厘茄和氣味濃郁的羅勒,整個薄餅有肉有菜有芝士,風味十足。👍🏻👍🏻蟹肉白酒汁意粉蟹肉有白酒炒香的味道,意粉加入蒜油和檸檬油,微辣帶出鮮味。😆香蕉朱古力榛子醬奶昔令人驚喜的朱古力榛子醬,滿滿的加在杯中,有碎冰感的奶昔,加上已熟透的香蕉,還有滿滿忌廉再上面,滿足🥰Mrs peroni特別推介雞尾酒,意大利啤酒加上蜜糖甜酒,入口容易,非常適合女生飲,雜果豐富,帶出果甜又有微酸檸檬汁補上,層次分明。🤗不夠喉再來冰可樂加梳打水,打發時間一流😋一個享受的晚上,播著悠和音樂加上微暗燈光,跟朋友聊天開派對好地方😙😙

牛油果蕃茄沾醬

薄餅兄弟

蟹肉白酒汁意粉

香蕉朱古力榛子醬奶昔

Mrs peroni

2021-05-11 187 瀏覽
🍽 #pizzaexpress #HooLunJeng小編今次係利東街到揾野食,就食左Pizza Expree,唔好覺得係連鎖餐廳就一定質素一般,都會有好野食架~小編今次推精選套餐2人餐$349☝🏻◾️意式焗肉丸上枱時,見到肉丸被蕃茄蓉覆蓋住,旁邊再配上幾片薄餅,好吸引呀,當食落去肉丸係偏實淨,配上蕃茄蓉好好既配搭,亦可以將蕃茄蓉配薄餅食。◾️海鮮薄餅 +$25海鮮薄餅黎啦~係滿滿芝士架🙈小編都係一個芝士控,再配上海鮮(魷魚、墨魚⋯),唔一定係厚薄餅先滿足,薄薄餅都可以好滿足。◾️卡邦尼忌廉意粉好多地方都可以食到,但做得特別好味好難,而Pizza Expree既卡邦尼優點在佢唔會有好多汁,唔會令你食到中段會覺得好膩,所以小編幾鍾意。◾️飲品2杯(可樂、零系可樂、雪碧或蘇打水)
🍽 #pizzaexpress #HooLunJeng

小編今次推精選套餐2人餐$349☝🏻

◾️意式焗肉丸

◾️海鮮薄餅 +$25

◾️卡邦尼忌廉意粉

◾️飲品2杯(可樂、零系可樂、雪碧或蘇打水)
2021-04-25 160 瀏覽
位於灣仔利東街,原來都有間pizza express 。裝修好靚,望到牆壁上嘅畫給人感覺好relax。收工行過真係被佢哋pizza香味吸引住,於是乎我決定外賣,將美食帶回家同家人分享🥳薄餅均配以馬蘇里拉芝士及番茄醬,我叫咗以下三款: 1:美國薄餅辣肉腸,香辣嘢味2:四式芝士薄餅用咗馬蘇里拉芝士、意大利藍芝士、芳提娜芝士、巴馬臣芝,特別有層次,好似我咁嘅芝士控一定要食喔3:特級瑪嘉麗塔皇后薄餅水牛芝士、新鮮羅勒,加上菇菇嘅香味清新可口

薄餅均配以馬蘇里拉芝士及番茄醬,我叫咗以下三款:
1:美國薄餅
辣肉腸,香辣嘢味

2:四式芝士薄餅

3:特級瑪嘉麗塔皇后薄餅
水牛芝士、新鮮羅勒,加上菇菇嘅香味清新可口
2021-04-15 171 瀏覽
難得今日早收工,約做朋友去灣仔,行過Pizza Express見到距有新口味套餐.主打西西里口味.義式風味,當然想試下.灣仔尼間裝修主打雨林雀仔,幾特別.西西里口味其實就係主打番茄橄欖口味.好經典的義大利口味,選擇幾多,有pizza 意粉,連酒都有,選擇齊全.頭盤嗌左meat ball配薄餅番茄醬濃部分,加左橄欖,酸酸甜甜,中間有辣味,口味好有層次.香草沙甸魚絕對係食過的,最好味的沙甸.沙甸魚用焗爐烤過,好有油香.面頭層麵包糠好脆,口味鹹酸,夾薄餅一流.點少得Pizza今次西西里口味,有肉醬菠菜水牛cheese.重橄欖油味,餅身夠薄夠脆而且口感煙韌,推薦.沙甸魚意粉.配料好豐富有沙甸魚橄欖葡萄乾,香草醬,好味好有層次,鹹酸甜相互碰撞,食得出廚師設計心思.疫情期間出唔到香港,來尼度感受下義國風味都幾好.
主打西西里口味.
義式風味,當然想試下.

灣仔尼間裝修主打雨林雀仔,幾特別.

西西里口味其實就係主打番茄橄欖口味.

頭盤嗌左meat ball配薄餅

香草沙甸魚
絕對係食過的,最好味的沙甸.
沙甸魚用焗爐烤過,好有油香.
面頭層麵包糠好脆,口味鹹酸,夾薄餅一流.

點少得Pizza
今次西西里口味,有肉醬菠菜水牛cheese.
重橄欖油味,餅身夠薄夠脆而且口感煙韌,
推薦.

沙甸魚意粉.
配料好豐富有沙甸魚橄欖葡萄乾,香草醬,
好味好有層次,鹹酸甜相互碰撞,食得出廚師設計心思.

疫情期間出唔到香港,來尼度感受下義國風味都幾好.
  • 沙甸魚意粉
2021-04-04 140 瀏覽
灣仔利東街而家好有外國feel, 好多特色小店和食店,食完午餐諗住觀光一下,經過嗅到濃濃pizza 香味,真的忍不住要食外賣有三款口味pizza, 樣樣都好想試,所以每款都一件每件pizza都會入焗爐焗熱,熱辣辣,夠誠意Supervisor 好細心,焗完後再逐件包得好三款分別American, Sea Salt Bianco, Margherita 三款都好好味,即叫即焗熱辣辣,特別我最喜愛Margherita, 厚厚濃濃蕃茄醬芝士,十分惹味, Sea Salt 亦夠驚喜,素食朋友最喜愛下次有時間會試堂食,因為內裡裝修熱帶雨林,好靚,好多打卡位

外賣有三款口味pizza, 樣樣都好想試,所以每款都一件

每件pizza都會入焗爐焗熱,熱辣辣,夠誠意

Supervisor 好細心,焗完後再逐件包得好

下次有時間會試堂食,因為內裡裝修熱帶雨林,好靚,好多打卡位

2021-03-27
外賣自取
每個weekend 都會上OpenRice 覓食,今次發現咗d正嘢,就係Pizza Express其中有幾款pizza同螺絲粉做半價優惠,兩個女人叫一個pizza+螺絲粉已經好足夠,百零蚊已經可以埋單。🍴皇后薄餅(傳統餅底) $66.5⭐️⭐️⭐️十吋pizza唔算細,每人都分到三塊,材料簡單但非常好味,火腿蘑菇橄欖芝士,可惜pizza唔夠熱同焗腍咗少少,扣左些少分🍴意式野菌螺絲粉 $66.5⭐️⭐️⭐️⭐️呢個螺絲粉超熱辣辣好好味,首先粉係爽口彈牙嘅,忌廉汁雖然沉晒底,但撈起上嚟非常creamy同香滑,再加上超多野菌,好味又抵食二人共消費:$113 (OpenRice 自取優惠)

🍴皇后薄餅(傳統餅底) $66.5⭐️⭐️⭐️

🍴意式野菌螺絲粉 $66.5⭐️⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$113 (OpenRice 自取優惠)
2021-01-31
2021-02-09 121 瀏覽
今日有朋友到訪,晚市又被禁堂食,只能夠叫外賣自取~適逢原來有新春外賣套餐,就試了一個4-5人用的新年家庭套餐我們點了一個新年限定的牛肝菌西班牙腸薄餅,+$18還可以升級至雙倍麵團的13吋傳統薄餅餅底餅底食落的確比平時的更香更軟,雖然晚上不算很吸引,但牛肝菌和西班牙長的味道都很突出,而且兩者各不搶風頭,另外還有柏爾馬火腿和火箭菜,令整個薄餅的味道很豐富,最特別的是這個薄餅是點黑醋醬食的!真是各樣味道都有~餅底是用白汁而非常吃的番茄醬或千島醬,感覺比較不會膩,值得一試!四色芝士薄餅這個用了一般的薄批,令四款芝士的味道更加突出和濃烈,厚厚的芝士令人都分滿足呢!牛肝菌雞肉螺絲粉這個也是新年的限定菜式,初時也會怕這個沒有什麼汁會比較乾身,但是食的時候一點也不會乾,反而沒有汁更加能突出各種食材的配合,牛肝菌的味道十分突出加上煮過的雞肉增強了整體的口感,黃色的車厘茄比一般的更甜,食得出很香的蒜香味,個人覺得是十分高質的主菜柏爾馬火腿烤蜜桃拼盤這個有時新年的限定菜式,比一般的拼盤更特別、更清新、更健康!這個拼盤主要有烤蜜桃、火箭菜、柏爾馬火腿和巴馬臣芝士。第一次這樣吃蜜桃,蜜桃有被烤過而且撒上了一些辣

四色芝士薄餅

牛肝菌雞肉螺絲粉

柏爾馬火腿烤蜜桃拼盤
這個有時新年的限定菜式,比一般的拼盤更特別、更清新、更健康!這個拼盤主要有烤蜜桃、火箭菜、柏爾馬火腿和巴馬臣芝士。第一次這樣吃蜜桃,蜜桃有被烤過而且撒上了一些辣椒,甜甜辣辣食落相當惹味~

蒜蓉包配馬蘇里拉芝士及巴馬臣芝士
蒜蓉包非常鬆軟,跟烤脆左法包蒜蓉包是完全兩個食法~蒜蓉味好香而且麵包帶有少少水分不是完全的乾爭爭,即使放涼了仍然保持水準!

另外加了小食烤焗雞翼和意大利肉丸

麵包球配朱古力榛子醬
這個才必定是這間餐廳的招牌,作為甜品合適不過~烤麵包球大小剛好而且麵包鬆軟,配上朱古力榛子醬,平衡了兩者的味道~只能說pizzaexpress的麵包真的很好吃!!

四至五人餐加兩個小食,五個人吃大家都只是$130多少少,這個價錢、這個份量、這個味道,值得!

2021-02-08 936 瀏覽
利東街呢間分店好有神秘感一入到去原來要上樓梯的!我好鍾意食pizza express既批今日黎食,當然少不了要叫返個我最愛食既「Calabrese」「Chicken Caesar」沙律菜好新鮮,加左微微風乾左既煙肉,食落軟硬適中最愛佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔會𠝹口仲要超香蒜蓉味!「Chicken Wings」看似平平無奇既雞翼,但食落好有驚喜調味左既雞翼好惹味,唔駛沾醬都好好食烤焗既時間亦岩岩好,做到外脆內juicy既口感!好有衝動想叫多一碟「Calabrese」🍕呢個方形Pizza係呢度既招牌當中有辣肉醬、辣肉腸,青辣椒,所以會有啲辣辣地,完全好岩我口味Salami都完全唔吝嗇,每一件都起碼有一整塊完整既salami食落夠哂香!「Seafood Ciopinno」呢個意式海鮮湯好好好飲呀有好多種海鮮,包括青口、魷魚、蝦、帶子!同埋加左白酒,咁就更能帶出海鮮既鮮甜味仲有熱辣辣既蒜蓉包伴湯食原來呢個係新年限定菜式!Grapefruit BlossomsOreo Milkshake 凡於2月惠顧,均可獲贈一張HK$50 coupon下次食滿HK$180,就可以用!都幾抵!✭✭同埋要特別讚一讚
利東街呢間分店好有神秘感

一入到去原來要上樓梯的!

我好鍾意食pizza express既批

「Chicken Caesar」
沙律菜好新鮮,加左微微風乾左既煙肉,
食落軟硬適中

最愛佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔會𠝹口

仲要超香蒜蓉味!

「Chicken Wings」
看似平平無奇既雞翼,但食落好有驚喜

調味左既雞翼好惹味,唔駛沾醬都好好食

烤焗既時間亦岩岩好,做到外脆內juicy既口感!
好有衝動想叫多一碟

「Calabrese」🍕
呢個方形Pizza係呢度既招牌

當中有辣肉醬、辣肉腸,青辣椒,
所以會有啲辣辣地,
完全好岩我口味

食落夠哂香!

「Seafood Ciopinno」
呢個意式海鮮湯好好好飲呀

仲有熱辣辣既蒜蓉包伴湯食

原來呢個係新年限定菜式!

Grapefruit Blossoms

Oreo Milkshake

凡於2月惠顧,均可獲贈一張HK$50 coupon

下次食滿HK$180,就可以用!都幾抵!

✭✭同埋要特別讚一讚呢間分店既service,擔心我哋食唔到辣,主動建議個pizza可以一半辣一半唔辣,實在太體貼喇

2021-02-07
午餐
2020-12-08 213 瀏覽
平時食薄餅的連鎖快餐店通常環境比較差,座位逼狹又嘈雜,但利東街這間PizzaExpress明顯走高檔路線。環境舒適很有外國風,座位隔得闊落又有透明膠板保持社交距離,令人食得安心又放心。焗麵包球 Baked Dough Balls窄看一下以為外表平平無奇,怎料它香脆鬆軟,口感一流,配以香滑濃郁的蒜蓉牛油及羅勒香草醬,味道層次感即時提昇。1664食薄餅這些味道較濃的食物,我最愛配一杯幽香清甜的1664生白啤,生果味及麥味非常平衡。海鮮沙律 Seafood Salad雖然類別是屬於沙律,但其實海鮮的份量也差不多佔了一半,有鮮甜的大蝦,厚肉多汁的蜆肉,還有煙三文魚他他,絕對是新鮮清新之選。海鮮薄餅 Seafood Pizza吃完海鮮沙律接著便是海鮮薄餅,可見我們是很喜愛吃海鮮的,而且薄餅上面的海鮮種類比沙律的還要多,除了大蝦蜆肉外,更有爽彈的八爪魚增加口感,餅底很香脆薄身,而且不油膩。烤雞配蝴蝶粉 Roasted Chicken Farfalle蝴蝶粉造形賣相精美,醬汁不會過多搶味,烤雞相當有水準,烤至雞皮香脆仍能保持雞肉嫩滑。意大利芝士蛋糕 Tiramisu 最後當然要吃我最愛的甜品Tira

Baked Dough Balls
焗麵包球 Baked Dough Balls

Seafood Salad
海鮮沙律 Seafood Salad
海鮮薄餅 Seafood Pizza
Roasted Chicken Farfalle

Tiramisu
意大利芝士蛋糕 Tiramisu
最後當然要吃我最愛的甜品Tiramisu, 咖啡香濃味恰到好處,蛋糕鬆軟幼滑。
Baked Dough Balls
Seafood Salad
Roasted Chicken Farfalle
Tiramisu
2020-12-03 124 瀏覽
今日路經灣仔, 原來跳舞群組既發源地在灣仔, 怪不得今日街上人煙稀少.感覺不像樣既灣仔.由於有啲野要處理,所以8:30都未食飯,唸唸下,都係附近搵間野食.結果去PIZZA EXPRESS食下PIZZA, 都好耐冇去過食佢既餐.今日呢間分店第一次光顧, 感覺人較少,而裡面差不多10成都係外國員工.由於仍處於齋戒期既關係,今晚都係ORDER素食第一味頭盤係牛油果醬既小食, 不過不失.沒有大驚喜.第二味係而家素食界最HIT既新豬肉, 老老實實.我覺得味道係可以,但係個螺絲粉煮得太林.所以個口感就差左,但係個味道調較得還可以.最後呢味就係羽衣甘蘭磨菇PIZZA, 比起芝士4重奏既話呢個PIZZA黎得有點小清新,都唔錯,因為羽衣甘蘭經過高溫焗過後有點脆口,所以質感幾特別.
感覺不像樣既灣仔.

由於仍處於齋戒期既關係,今晚都係ORDER素食
第一味頭盤係牛油果醬既小食, 不過不失.沒有大驚喜.

所以個口感就差左,但係個味道調較得還可以.

2020-11-27 130 瀏覽
收工想食pizza, 所以去左pizza express, 灣仔呢間pizza express係目前去過環境最舒服既一間,一入去就有條木樓梯,同啲燈光好舒服,影相都好靚👍👍食左一個2人signature set, 前菜叫左肉丸,啲肉丸熱辣辣加上啲醬好野味😋主菜係海鮮pizza同carbonara, 海鮮pizza都算多料,有蝦,蜆肉,青口同魷魚,而且好香海鮮味😍😍carbonara相對地就比較普通,而且好淡味,唔推薦🙈另外叫左個麵包球,細細粒一啖放入口,脆脆地,配埋牛油同羅勒香草醬,味道都幾夾,會想食完一粒到一粒😋😋

1K
2020-11-27 566 瀏覽
好喜歡去灣仔利東街, 因為在這裡有五光十色的店舖, 街道佈置合拼了中西文化, 好美 !Pizza Express 有我喜歡吃的 Pizza, 於是想入內吃個晚餐.地鋪有飲品, 外賣服務. 我們看看門外餐牌, 食物款式多, 更有 Signature Set.  於是步上一樓餐廳.  餐廳裝修好西化, 燈光音樂令人感到輕鬆. 大型水吧及開放式廚房, 給人整齊清潔感覺.看餐牌.  選擇更多.   Pizza 有好多款, 分傳統薄餅, 羅馬薄餅.....坐下來, 先點飲品:  Lemon Ginger Lychee,  顏色好美,  粉紅色帶荔枝味, 入口冰涼. Tea   Lemonade  暖暖胃, 也不錯. 除了 Pizza,  我仲意  Antipasti Platter 意式凍肉拼盤 因為頭盤我好仲意靚, 及食物多品種, 店員送來了, 擺設真美, 有意式風情, 合我理想. 有 帕爾馬火腿, 摩特黛拉火腿, 煙三文魚, 新鮮馬蘇里拉芝士, 橄欖, 釀小紅椒, 灑上黑醋醬及伴有香草包, 車厘茄, 好豐富.煙三文魚, Parma Ham  超好味.加上橄欖,  新鮮馬蘇里拉芝士, love
地鋪有飲品, 外賣服務.
餐廳裝修好西化, 燈光音樂令人感到輕鬆.
大型水吧及開放式廚房, 給人整齊清潔感覺.
羅馬薄餅.....
Tea   Lemonade  暖暖胃, 也不錯.

煙三文魚, Parma Ham  超好味.
加上橄欖,  新鮮馬蘇里拉芝士, lovely !!
 釀小紅椒, 紅卜卜,  帶甜味.  我們一食便愛上了.
這個組合配起來食,  yummy  !
今次選定了, 羅馬薄餅  SeaFood Pizza  海鮮薄餅.
正中意式 Pizza , 脆薄底, 夠香脆.   足料:  有蝦肉, 蜆肉, 八爪魚, 水牛芝士, 酸豆, 橄欖, 海鮮蕃茄醬, 銀魚柳醬, 紅洋蔥, 蒜蓉油, 蕃茜, 頂豐富.  上檯熱騰騰.
海鮮用料新鮮, 芝士入口重芝士香味, 真好食, 一口一件食清了.
意式餐廳, 必食意粉,  Spaghetti Frutta de Mare  香辣蕃茄海鮮意粉合我倆.
有蝦肉, 蜆肉, 八爪魚, 小元貝, 車厘茄. 用料新鮮, 味道剛好, 少少辣.
意粉軟硬度適中,  醬汁惹味, 意粉同醬汁加上芝士都唔會油膩. 口感甚豐富.
最後Sweet Like you ,  甜品選了 Truffle Ice Cream.
用雲呢拿雪糕, 加上松露芝士, 焦糖醬, 松露油, 開心果碎, 是個有層次, 好甜又有松露味的 dessert.  GOOD !!
海鮮食材高質鮮美, 餐廳好有意國風情,  店員友善.  會再來.
  • Antipasti Platter 意式凍肉拼盤
  • SeaFood Pizza 海鮮薄餅
  • Spaghetti Frutta de Mare 香辣蕃茄海鮮意粉
  • Truffle Ice Cream.
2020-11-23 126 瀏覽
受家人所託,今日放工經過利東街要自取PIZZA,想不到未到十二月,已經充滿聖誕氣氛,忍不住駐足感受一下冬日的街角。好了打完卡就進去,更想不到已經剛好備妥,即刻拎走無煩惱。海鮮薄餅有蝦肉、蜆肉、八爪魚、水牛芝士、酸豆……拎到返家仲熱辣辣,海鮮肉粒惹味,薄批我至愛,仲有少少脆邊。蝦肉燴糙米飯西餐食飯,冇錯!原隻大蝦潛入充滿蕃茄醬的糙米之中,食多啖都唔肥!焗磨菇釀入羅勒香草醬,橄欖及馬蘇里芝士、辣甜椒,火箭菜,好清新又惹味。烤焗雞翼以局炉香烤的雞翼,配以蜜糖芥末醬,一絶。是日甜品也精采,朱古力榛子醬是重點,焗麭包球一口一啖最過癮。石榴梳打特飲石榴汁配以檸檬汁,可香又解渴。仲有一串迷佚香,清新曬。

海鮮薄餅

蝦肉燴糙米飯

焗磨菇

烤焗雞翼

以局炉香烤的雞翼,配以蜜糖芥末醬,一絶。

石榴梳打特飲

石榴汁配以檸檬汁,可香又解渴。仲有一串迷佚香,清新曬。