2024-06-18
成日返Office坐喺度做嘢,又少運動🥹今次就比我喺上環搵到呢一間Poking😍😍喺正兆成行對面👍🏻位置方便,而且有好多營養嘅蓋飯配搭任君選擇😆想喺上環搵到減脂餐或者係營養嘅餐廳😋😋呢間Poking真係不二之選❤️❤️我地就叫左份Salmon The Classic 飯底可以揀沙律菜或者壽司飯,而且可以挑選啱自己嘅醬汁偏好,餡料豐富有三文魚🥑🥑牛油果,蔥花檸檬🍋🍋青瓜等等🥒配搭埋自製醬汁😍超級好味又飽肚❣️❣️我哋另外亦都跟set加咗個紅火龍果希臘乳酪特飲😍可以抗氧化😋補充鐵質😚預防便秘,真係啱晒我呢啲長期坐喺度缺乏運動嘅OL♥️♥️另外我哋都叫咗個自選夏威夷蓋飯🩷🩷飯底可以揀糙米飯🥗配沙律菜🍚🍚我哋就揀咗個慢煮雞胸🐣🐣另外可以自選三款配料🥰🥰🥰就揀咗西蘭花🥦🥦車厘茄🍅🍅同埋雞蛋絲🥚醬汁款式都好多我哋就揀咗醋香果仁醬😚😚仲會配搭唔同嘅香口脆脆😍😍我哋就揀咗紫菜絲💜💜同埋芝麻碎😚份量山咁高😍😍😍超級抵食😋😋蛋白質豐富嘅慢煮雞胸超級嫩滑😍😍加埋醋香果仁醬😚相當惹味😋😋我成日都節食減肥,搞到自己成日食唔飽🤤🤤🤤呢間Poking嘅好處就係份量好多😍😍而且佢個材料豐富🩷💙非常之高蛋白,而且高營養💚啱晒我呢啲
我地就叫左份Salmon The Classic 飯底可以揀沙律菜或者壽司飯, 而且可以挑選啱自己嘅醬汁偏好,餡料豐富有三文魚🥑🥑牛油果,蔥花檸檬🍋🍋青瓜等等🥒配搭埋自製醬汁😍 超級好味又飽肚❣️❣️我哋另外亦都跟set加咗個紅火龍果希臘乳酪特飲😍 可以抗氧化😋補充鐵質😚預防便秘,真係啱晒我呢啲長期坐喺度缺乏運動嘅OL♥️♥️
另外我哋都叫咗個自選夏威夷蓋飯🩷🩷飯底可以揀糙米飯🥗配沙律菜🍚🍚我哋就揀咗個慢煮雞胸🐣🐣 另外可以自選三款配料🥰🥰🥰就揀咗西蘭花🥦🥦車厘茄🍅🍅同埋雞蛋絲🥚醬汁款式都好多我哋就揀咗醋香果仁醬😚😚 仲會配搭唔同嘅香口脆脆😍😍我哋就揀咗紫菜絲💜💜同埋芝麻碎😚份量山咁高😍😍😍超級抵食😋😋蛋白質豐富嘅慢煮雞胸超級嫩滑😍😍加埋醋香果仁醬😚相當惹味😋😋
我成日都節食減肥,搞到自己成日食唔飽🤤🤤🤤呢間Poking嘅好處就係份量好多😍😍而且佢個材料豐富🩷💙 非常之高蛋白,而且高營養💚啱晒我呢啲又鍾意食又想減肥嘅人😝😝可以健健康康咁樣減脂減肥減重♥️♥️