2022-11-30 19 瀏覽
最近發現有一種叫做共享廚房嘅餐廳,今次試呢間係主打星加波美食。Menu簡單清晰,我就選咗2款串燒同同事一齊食。落完單就直接跟我預約嘅時間取餐,搭lift上到去,原來係廚房嚟,感覺好新奇😅星加波牛肉沙爹便當$98星加波西班牙黑毛豬沙爹便當$98首先個便當都幾大個,唔知以為叫左「到會」😂一打開見到色彩繽紛,有兩款沙律、串燒仲有個炒飯,熱辣辣香噴噴。個沙律睇落普普通通,有生菜同南瓜,我最鍾意個汁,加左小小黑椒,酸中帶點辣,又幾好食喎,另外個配菜,個顏色係粉紅色,有啲奇奇怪怪,因為係紅菜頭呀!估唔到紅菜頭+薯仔沙律可以咁夾同好食!講番個串燒,一共有四串,每串都勁大串又厚肉,又多沙爹醬,真係淨係食串燒都飽。牛肉燒得啱啱好,入口又唔會太韌。黑毛豬燒得微焦,好香口。呢度除咗可以用外賣平台,仲可以用 *Whatsapp落單預約取餐時間 ,去到就有得拿外賣,好方便⭐️

星加波牛肉沙爹便當$98
星加波西班牙黑毛豬沙爹便當$98

牛肉燒得啱啱好,入口又唔會太韌。
黑毛豬燒得微焦,好香口。

外賣自取
R&Y's International Cuisine @Freshlane (樂基商業中心) (上環)📍上環德輔道西103號樂基商業中心1-2樓Freshlane KITCHEN 27-最近發現咗有好多新興餐廳都會用共享廚房,而呢間主打星加坡風味外賣串燒採用左家傳沙嗲秘方,由大美督開到出嚟上環,小店一定要支持下嘅🫶-📱📲最方便嘅係佢可以用WhatsApp落單,直接方便唔使等!一去到就可以自取👍🏻👍🏻 買外賣最緊要快!-餐廳menu選項清晰簡單,因為佢哋非常之專注做串燒!所以我哋今次叫咗兩個$98便當,一份半打串燒$128,同埋一個田園沙律$68,仲加$8有一支飲品。足夠4 個女仔食🤭 -🍱便當配有炒飯、沙律、雜菜👍🏻👍🏻沙嗲串燒分別有西班牙黑毛豬,牛肉同雞肉!3款肉都係用咗同一隻家傳秘方嘅沙嗲,沙嗲醬非常之惹味,花生醬味濃!值得一讚係佢哋嘅雞肉燒得極之嫩滑多汁,出色!-田園沙律豐富蔬菜種類多,包括紅菜頭、南瓜、木瓜、車厘茄、薯仔、青瓜… 配合沙律醬酸酸甜甜好開胃❤️❤️ 有誠意用心做嘅小店,住附近嗌外賣嘅話值得一試!

🍱便當配有炒飯、沙律、雜菜👍🏻👍🏻

❤️ 有誠意用心做嘅小店,住附近嗌外賣嘅話值得一試!
2022-11-22
外賣自取
Lunch 揾好西食,無意發現左上環有間新開嘅串燒外賣店,一於試吓! 外賣除咗用外賣平台,仲可以透過Whatsapp 落單,仲直接仲方便。自取點在上環德輔道西樂基商業中心 Fresh Lane,離遠已經見到都好易揾。我哋3個人叫左1個Salad,2個便當同1個串燒 share一齊食。🥗田園沙律 $68沙律好豐富,除左沙律菜仲有焦糖南瓜,紅酒醋醃紅菜頭,薯仔,木瓜及三色豆,撈埋沙律醬係不錯。🍱星加坡沙嗲便當 (雞肉及牛肉) $98叫左兩個便當,1雞1牛,個沙爹汁真係超好食,味道濃郁,甜甜地唔辣,果然係家族秘製星洲沙嗲風味👍🏻 再撈埋啲炒飯仲好味🤤如果炒飯份量可以再多啲就好了😜雞肉做得好軟淋,肉質鮮嫩。牛肉亦都好淋唔會乾。每個便當有4大串串燒,每串串燒嘅份量其實都唔少。另外便當仲有少量沙律菜,整個便當都幾均衡。🍢🍡星加坡西班牙黑毛豬沙嗲串燒(半打)$128同便當嘅分別係多2串串燒但冇左炒飯,沙爹醬汁都係一樣。便當要左雞、牛,所以啲個就試豬。豬係用左西班牙黑毛豬,肉質鮮甜,一樣係燒得啱啱好唔會太乾。P.S. 加$5 有罐裝飲品 或加$8 要支裝茶總結:家族秘製星洲沙嗲非常出色,雞牛豬當中雞串

🥗田園沙律 $68
田園沙律

🍱星加坡沙嗲便當 (雞肉及牛肉) $98
星加坡沙嗲便當 (牛肉)
星加坡沙嗲便當 (雞肉)

🍢🍡星加坡西班牙黑毛豬沙嗲串燒(半打)$128
星加坡西班牙黑毛豬沙嗲串燒

P.S. 加$5 有罐裝飲品 或加$8 要支裝茶

總結:家族秘製星洲沙嗲非常出色,雞牛豬當中雞串燒最好食,推薦便當因為有炒飯,與秘製沙嗲醬一起食非常滿足。不過炒飯份量唔算多,大胃王要注意可能唔夠飽😆
2022-11-22
田園沙律
星加坡沙嗲便當 (牛肉)
星加坡沙嗲便當 (雞肉)
星加坡西班牙黑毛豬沙嗲串燒
2022-11-21 8 瀏覽
🥚蛋美對串燒肉真係情有獨鍾啲🤭.呢間位於上環嘅外賣店係有日openrice彈出嚟先識佢😹😹講真間野幾難搵🥹我搭𨋢上完去人地廚房落翻去再行翻樓梯上去🥹不過我覺得呢間野其實得意在佢嘅販賣機自取取餐方法😛不過食落又係點呢?.1️⃣星加坡雞肉沙嗲便當、星加坡雜錦沙嗲便當(💰$98@1)🤍呢個一望CP值真係幾唔錯🙏🏻幾有心顏色七彩繽紛🫶🏻營養都幾均勻✨我幾鐘意佢嘅沙嗲串🥰有四大串啖啖肉配上滿滿嘅沙嗲醬超惹味‼️🥺將四串勁厚肉嘅串燒食曬真係超爽🤩✨🤍配菜有焦糖燒南瓜田園沙律四吋式紅蔥醬雜菜炒飯😛沙律就還好🙈味道正常發揮但係唔會話好新鮮🤔反而炒飯幾夠味幾有新加坡風味🫶🏻而第三個配菜係沙律薯仔配紅菜頭❣️個人係幾鍾意呢個配搭✨夠營養之餘個味道酸酸甜甜咁🥰.📍 R&Y's International Cuisine @Freshlane (樂基商業中心) (上環)上環德輔道西103號樂基商業中心1-2樓Freshlane KITCHEN 27🤍.#蛋美在上環 #香港美食 #上環美食 #港島美食 #蛋美吃新加坡菜 #蛋美吃串燒 #新加坡美食 #星加坡 #泰式 #沙嗲 #川燒 #和牛 #烤雞 #沙嗲串燒 #沙律 #
🥚蛋美對串燒肉真係情有獨鍾啲🤭
不過食落又係點呢?
🤍[7/10]
#蛋美在上環 #香港美食 #上環美食 #港島美食 #蛋美吃新加坡菜 #蛋美吃串燒 #新加坡美食 #星加坡 #泰式 #沙嗲 #川燒 #和牛 #烤雞 #沙嗲串燒 #沙律 #紅菜頭 #南瓜 #流心蛋 #烤牛 #紫菜 #黑毛豬 #雞柳 #牛柳 #便當 #泰式咖喱 #泰式便當 #營養餐 #營養便當 #外賣 #蛋美吃外賣
2022-11-14 15 瀏覽
今次我哋嘅外賣以whatsapp落單非常方便👍,當然一般嘅外賣平台都可以落單,Freshlane提取點取餐亦都非常便利,今次叫左兩盒沙嗲便當👇🍱星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當$98用上西班牙黑毛豬,有四串黑毛豬沙嗲,一人份量非常足夠,食落有趙頭,微微焦燶,好惹味🍱星加坡雜錦沙嗲便當$98雜錦沙嗲同樣有四串,有豬肉、雞肉及牛肉,豬肉有趙頭;牛肉唔會好淋之餘亦有口感,濃香嘅沙嗲味唔會掩蓋到牛肉嘅本味;雞肉唔會嚡身,通常雞肉會比較淡身,但係呢度雞肉做左個底味都幾濃厚,配埋沙嗲醬食…嘢味😋兩盒便當裏面同樣有炒飯🍚及兩款沙律🥗🥗🍚香蔥雜豆雞蛋炒飯粒粒爽口分明,炒得唔油膩,味道適中,濃香串燒配炒飯非常合拍🥗薯仔沙律內有紅菜頭、紅腰豆、三角豆及洋蔥,選料新鮮🥗生菜沙律上有豆苗、蘿蔔絲、木瓜、南瓜、青瓜及車厘茄,沙律汁酸酸地清爽醒胃,所以食咁香濃嘅沙嗲都唔會覺得好膩食一口沙嗲串,扒一啖炒飯,再配以沙律,成個便當都好平衡😆魚堅總評性價比 4👍(以5👍為滿分)

🍱星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當$98

🍱星加坡雜錦沙嗲便當$98

兩盒便當裏面同樣有炒飯🍚及兩款沙律🥗🥗

🥗薯仔沙律內有紅菜頭、紅腰豆、三角豆及洋蔥,選料新鮮

食一口沙嗲串,扒一啖炒飯,再配以沙律,成個便當都好平衡😆

魚堅總評
性價比 4👍
(以5👍為滿分)

2022-11-12 26 瀏覽
朋友介紹一個好新既地方, 勝價比好高。 不過只限於外賣, 她幫我點了一份串燒便當試。 這地方好特別😌。外買自取的地方, 好似一檔檔小食的廚房位。(5⭐️最高)星咖坡雞肉沙嗲便當(5⭐️)整體感受好green , 沙律🥗份量與飯肉各一半一半。 雞肉有4串,需然係串燒, 但好滑, 一d 好唔鞋口。 炒飯加入沙嗲汁, 勁好味😋。 不過有啲油😁。 最欣賞紅菜頭、鷹嘴豆、木瓜沙律,配搭新穎👍🏻。星咖坡雜錦便當(5⭐️)同樣都有4係,分別雞、豬及牛。份量足料,沙律菜新鮮🥗。 肉類及飯量比例適中。👍🏻

星咖坡雞肉沙嗲便當(5⭐️)
星咖坡雞肉沙嗲便當

星咖坡雜錦便當(5⭐️)
星咖坡雜錦便當

星咖坡雞肉沙嗲便當
星咖坡雜錦便當
2022-11-01 88 瀏覽
📍 @ry_internationalcuisine in Sai Ying Pun Singaporean Bento takeaway Food: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛🤍Price Value: 💛💛💛💛💛Price:💰 $200Favorite:💖 Singapore satay beef Bento------------------------------✅ Interesting takeaway restaurant located at Freshlane in Sai Ying Pun. It’s a new concept kitchen for takeaway. Takes only 1 minute from the MTR station. Super convenient.✅ The menu offers a wide variety of delicious and mouth-watering satay bento and salad bowls.✅ The beef was amazing with the Singaporean
Singaporean Bento takeaway

Food: 💛💛💛💛🤍
Service:💛💛💛💛🤍
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price:💰 $200

✅ The beef was amazing with the Singaporean satay sauce, very tender and yummy.

✅ Highly recommend their green salad. Very fresh with a chewy texture which will freshen up your day.

✅ it's a great deal as a bento set comes along with fried rice, salad, and an appetizer.

✅ Portions are generous

✅ All fresh ingredients

✅ Very nice food as usual. I would highly recommend this place for the working executives nearby. Or you can order it through delivery apps
✅Servers are also great and always efficient, happy, and polite

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

• 星加坡雜錦沙嗲便當
2022-10-23 41 瀏覽
西區超出色外賣店‼️可能係食過最好味嘅便當😚外國嘅雲端廚房普及,香港都愈嚟愈多啦😚依家喺港島見到好多freshlane嘅提取點,可以whatsapp或者喺外賣平台落單去拎☺️好方便。呢間whatsapp仲要有折😍星加坡雞肉沙嗲便當 $98🍱星加坡西班牙黑毛豬便當 $98呢度主打沙嗲串燒便當☺️沙嗲汁好香好惹味,質感好rich,味道富香料同花生味。所有肉類燒到好入味😚好多便當都只著重個肉好食,飯同配菜都係hea🥲但係呢間最令我欣賞嘅地方係,個飯竟然有炒底‼️仲要同個肉夾埋唔會太鹹。仲有好好味好多汁嘅沙律,有紅菜頭又有豆,仲有薯仔沙律😚一睇就知道係用心嘅出品✨️好希望咁用心嘅小店可以有人賞識💟繼續造福下我地😚
西區超出色外賣店‼️可能係食過最好味嘅便當😚

星加坡雞肉沙嗲便當 $98🍱
星加坡西班牙黑毛豬便當 $98

好希望咁用心嘅小店可以有人賞識💟繼續造福下我地😚

2022-10-23 38 瀏覽
今晚唔想諗想食串燒一於簡呢間如果想一去到就有得拎記住WhatsApp落單先我都係cap圖去落大概20分鐘有點咗雞肉串燒便當同雜錦串燒便當🍱啲串燒即叫即燒有少少微燶好香口肉質都keep到juicySatay汁夠晒惹味便當仲跟炒飯炒得唔油食落都好香口如果份量可以多啲就更perfect 重點係好大個portions 都係菜有我最愛嘅紅油醋紅菜頭薯仔沙律拌三色豆🥗係三角豆同紅腰豆放心唔係青豆嚟😆😆仲有南瓜沙律超甜好好食🎃
今晚唔想諗想食串燒

薯仔沙律拌三色豆🥗
係三角豆同紅腰豆
放心唔係青豆嚟😆😆

仲有南瓜沙律超甜好好食🎃
疫情下外賣變成大家既日常好食既堂食同好食既外賣又真係好唔同,勞蘇食就轉轉個外賣mode做個疫市之中搵下生活快樂點子R&Y,係Freshlane雲端廚房,做International Cuisine,主打星加坡串燒、便當,專心做星洲風味地點方便,便捷快手,外賣超大盒,精美星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當,超靚賣相,份量好多好正大大盒超級香串燒同沙爹味,田園沙律配焦糖南瓜,仲有木瓜好驚喜,好fresh既沙律菜識食串燒當然要試豬,仲要係西班牙黑毛豬,有成4串,燒得好香,即食,非常惹味肉質好嫩滑、好腍,有焦香,好好味,加埋沙爹汁,唔辣,少少甜而有花生味,好正拎返粒配飯,炒飯配三色豆加椰菜花碎,好多菜好健康又好味,夾埋沙爹豬肉串燒完美星加坡雜錦沙嗲便當,豬牛雞都有既貪心之選一樣正既盒,見到都想食,豬肉已寫,即試牛肉雞肉,牛肉串燒,仍然好焦香,肉質好腍好嫩,串燒但都有牛味,好濃烈嘅肉味同豬肉好相似都係好好味既沙爹串燒食到中間漏,可以食下紅菜頭,之後會refresh個味覺,更加好味星加坡雞肉沙嗲串燒,諗住都係正常雞肉,點知大驚喜雞肉超嫩滑,係超完全唔會實,肉質超班味道當然都正果然係家族秘製星洲沙嗲系列,真
疫情下外賣變成大家既日常
好食既堂食同好食既外賣又真係好唔同,勞蘇食就轉轉個外賣mode做個[疫流外賣點評]
疫市之中搵下生活快樂點子

地點方便,便捷快手,外賣超大盒,精美

星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當,超靚賣相,份量好多好正

星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當

田園沙律配焦糖南瓜

沙律

西班牙黑毛豬沙嗲串燒

黑毛豬沙嗲串燒

豬肉串燒配蔬菜飯

星加坡雜錦沙嗲便當,豬牛雞都有既貪心之選
同豬肉好相似都係好好味既沙爹串燒
星加坡雞肉沙嗲串燒,諗住都係正常雞肉,點知大
雞肉超嫩滑,係超
完全唔會實,肉質超班
味道當然都正

星加坡雜錦沙嗲便當

牛肉沙嗲串燒

雞肉沙嗲串燒

紅菜頭

果然係家族秘製星洲沙嗲系列,真係我食過最好味既星洲沙爹串燒之一
細節完全唔馬虎,沙律同飯都超用心好味,份量多,非常高質
真係要食

豬肉串燒配蔬菜飯
星加坡雜錦沙嗲便當
牛肉沙嗲串燒
雞肉沙嗲串燒
最近上環開左間好出名既串燒外賣店,lunch時間打工仔除左可以用外賣app order, 仲可以whatsapp📱直接落單,好方便😗去到即刻有得拎🥰星加坡雜錦沙嗲便當$98呢個雜錦沙嗲便當岩晒有選擇困難症既我🙈豬肉🐷牛肉🐮雞肉🐥都齊晒,total有4串串燒,串燒既靈魂沙嗲醬較重花生醬味,又唔會太辣,香口惹味,而且豬肉串燒仲要係用黑毛豬🐷肉質香嫩多汁,食唔停口😂😂另一亮點係炒飯🍚🥦有西蘭花同三色豆,顏色好繽紛,加上好有心思落症紅蔥醬炒,成個飯好香,好似出面食既鐵板炒飯feel😋便當入面既沙律部分🥗都好豐富好新鮮,有我最愛既木瓜同紅菜頭,仲有薯仔同沙律菜,外賣黎講食到咁多蔬菜真係好滿足🥹🥹🥹

星加坡雜錦沙嗲便當$98

2022-10-16 22 瀏覽
Happy Friday梗係要嘆返個正lunch,見到公司附近有沙嗲串燒,返工都有正嘢食!餐廳只有外賣,可以用WhatsApp落單📱,有八折優惠🈹,講定幾點嚟拎,慳返lunch hour等餐嘅時間,夠鐘直接上去自取就得,簡簡單單就食到熱辣辣嘅串燒!------------------------------🐮◖星加坡牛肉沙嗲便當◗ $98呢個便當有沙律、炒飯同四串串燒,又好味營養又均勻!炒飯用咗台式紅蔥醬去炒,幾惹味;特別鍾意佢個焦糖燒南瓜田園沙律同埋佢個紅酒醋紅菜頭沙律,全部都係健康嘅蔬果,有啲鷹嘴豆喺入面,食落去甜甜酸酸,好開胃!🍖◖星加坡雜錦沙嗲(六串)◗ $128有六串串燒,可以揀雞/牛/豬或者雜錦串燒,同樣地跟個焦糖燒南瓜田園沙律同埋紅酒醋紅菜頭沙律,開胃惹味!串燒淋上秘製沙嗲醬,有粒粒嘅花生,好有口感,串燒嘅肉汁燒得一啲都唔乾柴!🌟Encore指數:8.5/10------------------------------呢間串燒小店方便曬附近返工嘅OL,不失為一間lunch高性價比嘅選擇👍🏻!
🐮◖星加坡牛肉沙嗲便當◗ $98

🍖◖星加坡雜錦沙嗲(六串)◗ $128

🌟Encore指數:8.5/10
2022-10-16 32 瀏覽
係中環食lunch食到有啲悶就打算進攻上環西營盤😂上網搵到最近開咗間主打星洲沙嗲串燒外賣便當嘅餐廳. Lunch有串燒便當食都比較少見所有野食都係即叫即做所以比較需時. 可以先用外賣平台或者WhatsApp落單. 咁去到就可以即刻拎得啦❤️好方便🍢星加坡雜錦沙嗲(半打)便當 + 星加坡西班牙黑毛豬肉沙嗲雞牛豬分別各2串. 另外重有焦糖燒南瓜田園沙律+滿滿嘅沙嗲汁🤤串燒燒得啱啱好唔會好乾. 而且啲肉唔會黐實支竹籤黑毛豬比一般嘅豬肉更加濃郁好味. 而且肥瘦均勻沙嗲汁好惹味香濃. 有粒粒花生碎沙律都處理得好乾淨同埋新鮮呢個便當碳水化合物嘅份量唔係好多. 但都夠飽. 啱晒減肥人士

🍢星加坡雜錦沙嗲(半打)便當 + 星加坡西班牙黑毛豬肉沙嗲

串燒燒得啱啱好唔會好乾. 而且啲肉唔會黐實支竹籤
黑毛豬比一般嘅豬肉更加濃郁好味. 而且肥瘦均勻
沙嗲汁好惹味香濃. 有粒粒花生碎
沙律都處理得好乾淨同埋新鮮

2022-10-14 19 瀏覽
R&Y’s International Cuisine(Sai Ying Pun)最近做嘢關係去到港島哩頭 諗住食啲特別嘢😌 朋友就推薦小編外賣試下哩間位於洛基商業中心2樓27號廚房嘅惹味星新加坡菜🇸🇬 店舖唔單止可以用外賣app 仲提供WhatsApp落單🥡 認真超方便😙😙⌖ 田園沙律 🥗 + 淳茶舍無糖銀茉茶💰$68 + $8想外賣都食得健康啲 哩間嘅沙律做得幾唔錯㗎 有得諗🤔🤔 配料好豐富又大盒😂 除左好甜嘅焦糖南瓜🎃 爽脆嘅紅酒醋醃紅菜頭 仲有薯仔🥔、木瓜、三色豆 樣樣都幾新鮮😋😋 支裝茶飲就正常發揮啦~⌖ 星加坡雜錦沙嗲便當 + 淳茶舍無糖普洱茶💰$98 + $8小編另外揀左店舖家族秘製星洲沙嗲系列嘅便當🍱 入面分左三格 除左配有田園沙律🥗 仲有炒飯 以及串燒🍢 雜錦沙嗲串燒包括雞肉🐔、牛肉🐮、豬肉🐷各兩串 沙嗲汁可以話係成個串燒嘅靈魂 花生味濃🥜又唔會辣🌶️ 三款肉都燒得好香🔥 小編尤其鍾意豬肉串燒 黑毛豬肉質軟淋 配埋沙嗲醬一流😚😚☻ 回頭指數:8/ 10 ❝ #Amiの港島覓食記#Fatshit_ami #Dinnertime #上環美食 #西營盤美食 #香港美食 #港式

⌖ 田園沙律 🥗 + 淳茶舍無糖銀茉茶
💰$68 + $8

⌖ 星加坡雜錦沙嗲便當 + 淳茶舍無糖普洱茶
💰$98 + $8

☻ 回頭指數:8/ 10

❝ #Amiの港島覓食記
#Fatshit_ami #Dinnertime #上環美食 #西營盤美食 #香港美食 #港式美食 #食好西 #新加坡美食 #田園沙律 #星洲沙嗲 #星加坡沙嗲 #串燒沙律 #外賣推介 #港島外賣推介
2022-10-11 17 瀏覽
經過西營盤又差唔多到食飯時間,即刻上網睇下有啲咩外賣好食,然後就俾我搵到呢間外賣專門店啦,睇相感覺好吸引同豐富咁😊 試左兩個佢地的家族秘製星洲沙嗲系列便當🍱便當入面好豐富亦都好營養均衡,有肉有菜有飯,份量超級足,勁抵食,我一個人都唔係好食得晒一盒便當呀!每盒便當都會有4串串燒連沙嗲汁,沙律🥗同埋炒飯😍 沙律方面好清爽,係甜甜酸酸的醬汁,非常清新開胃,入面會有沙律菜,木瓜同埋車厘茄等等☺️炒飯係勁乾爽,炒到粒粒分明,唔會痴埋一舊,睇得出有花足心機做準備功夫,覺可以炒到咁樣的炒飯,因為便當配炒飯,唔會淨係食白飯咁悶同冇味,不過佢地有配埋一格仔沙嗲汁,佢地的沙嗲汁勁好食同香濃,應該用黎撈白飯都好好食😋星加坡牛肉沙嗲便當 $98牛肉串燒係便當入面有4串,絕對夠食,返到屋企冇特別去加熱啲串燒,唔配沙嗲汁都勁好食,香濃惹味呀!星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當 $98佢地的豬唔係用普通的豬肉, 佢地用左西班牙黑毛豬去整串燒,豬味勁濃郁!😍食的時候食到佢地唔係淨係用瘦肉,仲會有啲肥豬肉係入面,令到個串燒有啲油脂香同埋唔會好乾身,肥瘦均衡呀😎R&Y's International Cuisine Freshla

星加坡牛肉沙嗲便當 $98

星加坡西班牙黑毛豬沙嗲便當 $98

R&Y's International Cuisine
Freshlane (樂基商業中心) (上環)