2020-09-23
我先講左味道:藍莓同柚子都好味。不過我朋友們就普通,可能佢地愛蛋糕或其他味,另外🔨既效果拎唔到,因為星球殼較厚,佢地🔨左陣係上半球分開左,之後再🔨都唔係點爛😂以價錢黎講,屬於岩價位,同埋玩樂味道較重,佢地都愛玩第一次去買,其實之前已經wts過佢地問詳情,咁佢地有自動回覆功能,講左價錢及預訂期限,我有啲野再問佢,咁個日星期五,佢星期一先覆,咁唔緊要,之後我知道只有生日星球先可預訂,但由於我想買兩個細,因有兩個生日,星期一我就問佢地知唔知星期二有咩口味,因為我住得唔近,當然佢地無覆,好啦咁我就下午5點多去到,結果想要既味無晒,得返三種口味,咁都唔緊要,響我諗緊要咩途中,有客買,個個都會自動俾膠袋,我買左兩個,其中一個星球,甩左少少,佢就搵背後個個人整,但心裡諗,我買個個係生日用,而當時雪櫃明明仲有其他,係咪應該換另一個俾我呢?因為星球橙色,佢用黎埋口既係藍色🤦🏻♀️都算,之後我遲少少先拎,見人人買單個都自動俾膠袋,到我拎蛋糕時,竟然就咁俾我,我心裡o咀,我買兩個,唔係諗住我兩手拎一個丫麻??之後我都無野既,有禮貌話可唔可以要膠袋,佢就俾我,簡單講,第一次買,唔算好開心囉,但依個星球係特別既
第一次去買,其實之前已經wts過佢地問詳情,咁佢地有自動回覆功能,講左價錢及預訂期限,我有啲野再問佢,咁個日星期五,佢星期一先覆,咁唔緊要,之後我知道只有生日星球先可預訂,但由於我想買兩個細,因有兩個生日,星期一我就問佢地知唔知星期二有咩口味,因為我住得唔近,當然佢地無覆,好啦咁我就下午5點多去到,結果想要既味無晒,得返三種口味,咁都唔緊要,響我諗緊要咩途中,有客買,個個都會自動俾膠袋,我買左兩個,其中一個星球,甩左少少,佢就搵背後個個人整,但心裡諗,我買個個係生日用,而當時雪櫃明明仲有其他,係咪應該換另一個俾我呢?因為星球橙色,佢用黎埋口既係藍色🤦🏻♀️都算,之後我遲少少先拎,見人人買單個都自動俾膠袋,到我拎蛋糕時,竟然就咁俾我,我心裡o咀,我買兩個,唔係諗住我兩手拎一個丫麻??之後我都無野既,有禮貌話可唔可以要膠袋,佢就俾我,簡單講,第一次買,唔算好開心囉,但依個星球係特別既,不過其實佢地開鋪一陣子,佢地應該知咩味受歡迎,點解Oreo個類口味跟本無難度,但唔明佢地點解唔做多d,我當日眼見個個大多問Oreo/抹茶個類,只係我個人經驗啫,不過就真係麻麻,其實見佢地1830左右,都賣晒咁濟,到1900,收到佢地既回覆,不過,有回等於無回,蛋糕已買了