2022-09-11 554 瀏覽
今晚早左收工,約埋朋友去左Shining Bar and Restaurant。我想Chill吓、飲吓嘢;朋友就想食小炒,呢度就可以同時滿足我地。望住menu樣樣都想食,小朋友先要做選擇嘛,橫豎肚餓,唔理咁多全部都要😂 🔹️青芥末木耳: 餐前小食嚟啫,唔會佔胃嘅太多空間,但青芥末又正正可以刺激味蕾,木耳完美沾滿青芥末,醒神又醒胃。🔹️南乳炸雞: 飲嘢點可以唔食香脆炸嘢? 俾我揀……一定係炸雞🤣,中式嘅南乳炸雞,外觀同韓式炸雞沒有大分別,但味道就入口慢慢滲出微微嘅南乳香。 🔹️馬友蝦膠煎肉餅: 繼續揀濃味嘢食😅煎肉餅做得唔錯喎,唔粉、有咬口,雖然馬交味超濃香,但入口又唔覺太鹹,送飯、送酒一樣ok。 🔹️楊州炒飯: 每次上嚟都會叫呢個炒飯。飯粒分明,亁身、唔油膩,諗唔到理由唔叫。 🔹️蒜炒芥蘭: 最後緊係要叫碟菜,平衡吓。叫左咁多濃味嘢食,清清地要左碟蒜蓉炒芥蘭。鍾意食爽口嘅一定會鍾意呢碟炒菜,芥蘭非常有嚼勁,蒜唔多,唔驚食完會大口氣。 🍸我嘅重點係飲嘢,Bartender 好nice,又好好傾,知道我地想要d  fruity 嘅,就介紹左一紅一藍俾我地,影相顏色靚靚,襯晒呢度嘅射燈。紅色係Cosm

青芥末木耳

馬交蝦膠煎肉餅

楊洲炒飯

蒜蓉抄芥蘭

紅色係Cosmopolitan,有橙酒、有莓味,小小甜味,非常易入口。藍色係Moon ocean,好香荔枝味,藍色控嘅我一飲就愛上了。
Cosmopolitan

楊洲炒飯
蒜蓉抄芥蘭
moon ocean
2022-09-11 25 瀏覽
迷人的音樂浪漫的環境舒適的雅坐招呼周到的室內室外都是迷人的浪漫假期下的晚餐🥣————————-飲品:Tonic water:Green tea:清新怡人又健康的飲品——————————🐟特級炸魚片頭(純魚肉):爽口又鮮甜的純魚肉特級炸魚片頭,彈牙好味道😋—————————🐔南乳炸雞🍗:香脆又熱辣辣新鮮即炸,南乳香又脆卜卜—————————🐷菠蘿咕嚕肉🍍:又係我的至愛出埸,酸甜味道適中,外脆口,肉嫩,開胃—————————招牌小炒王:足料小炒王,配料多,腰果,魷魚🦑、蝦乾🦐、菜莆和………..等等韮菜夠爽嫩,配合又爽又有口感,味道適中😊——————————🦑乾炒海鮮麵🐙🐟🦐:又是足料的海鮮炒麵,麵質幼身,吃下嫩又帶爽,魚,墨魚🦑、蝦🦐……等等—————————-一年一度又中秋..時尚下的中菜酒吧餐廳其實開心🥳簡…單就在你身邊..·食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美食回憶—————————-
迷人的音樂

Green tea:
清新怡人又健康的飲品

——————————
🐟特級炸魚片頭(純魚肉):
爽口又鮮甜的純魚肉特級炸魚片頭,彈牙好味道😋

🐔南乳炸雞🍗:
香脆又熱辣辣新鮮即炸,南乳香又脆卜卜

🐷菠蘿咕嚕肉🍍:
又係我的至愛出埸,酸甜味道適中,外脆口,肉嫩,開胃

招牌小炒王:
韮菜夠爽嫩,配合又爽又有口感,味道適中😊

——————————
🦑乾炒海鮮麵🐙🐟🦐:

—————————-
一年一度又中秋..時尚下的中菜酒吧餐廳
其實開心🥳簡…單就在你身邊..·
食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美食回憶
—————————-
從前去酒吧飲酒嘅時候肚餓只會點小食,食物大部份係西式,有冇諗過喺酒吧可以一邊飲酒,聽歌,打桌球,食粵菜,喜歡嘅話仲可以唱埋卡拉OK,原來感覺非常良好,今日我就體驗咗,而且意想不到食物質素好有水準,呢度就係位於銅鑼灣耀華街Zing 新開左冇幾耐既酒吧中菜廳 Shining Bar & Restaurant 👍🏻呢度真係好有feel,我哋被安排坐喺梳化位嘅吧枱,座位非常寬躺舒服,睇睇餐牌基本上係中式酒家有嘅餸菜呢度都會有,點菜之後首先上了飲品,我哋一邊飲一邊聽歌,仲係我哋耳熟能詳嘅廣東歌,餸菜隨即奉上,估唔到出品可以咁高質素咁有鑊氣,完全係中菜酒家煮出嚟嘅水準,今次呢個體驗真係非常正😋😋🫒▪️手拍青瓜 $ 68手拍青瓜超級爽脆多汁,配上蒜蓉辣椒醬汁,微微辣,越食越惹味,非常開胃嘅一個前菜🍜▪️豉油皇炒麵 $ 128採用幼身邊條,麵質彈牙,配上芽菜,大蔥,洋蔥一齊爆炒,炒得非常乾身,而且豉油王調味啱啱好,最後加上芝麻,好正宗嘅一個豉油王炒麵🐔▪️南乳炸雞 $ 128呢個係必食推介,爆脆嘅外皮,粉漿厚薄啱啱好,內裏雞肉好Juicy幾嫩滑,而且好入味,味道帶淡淡的南乳味道,調味適中,鹹香鹹香,好味到爭

🫒▪️手拍青瓜 $ 68

🍜▪️豉油皇炒麵 $ 128

🐔▪️南乳炸雞 $ 128
呢個係必食推介,爆脆嘅外皮,粉漿厚薄啱啱好,內裏雞肉好Juicy幾嫩滑,而且好入味,味道帶淡淡的南乳味道,調味適中,鹹香鹹香,好味到爭啲連骨都想食埋

🐷▪️菠蘿咕嚕肉 $ 128
我去到食中菜嘅地方一定會點,呢度亦做得相當唔錯,用上豬梅頭肉,咕嚕肉外層仍然保持香脆肉質幾鬆軟,咕嚕汁酸甜味剛好,配上菠蘿青椒,送飯一流

🥬▪️九龍醬園麵醬炒芥蘭 $ 88
芥蘭新鮮爽脆,配上這個牌子嘅甜麵醬,超香黃豆味,用嚟炒蔬菜真係好正,而且麵醬味道適中,有少少甜味,能夠提鮮蔬菜

🍹▪️紅莓特飲 / 荔枝特飲
點了兩杯不同味道嘅特飲,賣相一流,顏色就好似分咗男女咁,荔枝特飲有着藍色嘅漸變顏色,好靚,淡淡的荔枝香好清甜,而紅莓特飲有點像飲新鮮紅莓果汁一樣,加咗少少梳打水,少少甜,相當唔錯

• 南乳炸雞
  • 豉油皇炒麵
  • 九龍醬園麵醬炒芥蘭
2022-09-08 229 瀏覽
《中菜x酒吧crossover🫰🏻》———————————————-#Shining ✨ -呢間位於銅鑼灣嘅隱世酒吧,竟然結合咗中菜元素😋 可以飲下酒之餘,仲可以食啲有鑊氣嘅小炒🔥 餐廳不斷播住流行歌曲,亦有七彩燈光,幾有feel~如果一大班朋友嚟嘅話仲可以book房唱K🎤聽店員講平日星期一至四午市更提供鹵味同飯麵選擇🤣-一坐低就先嚟例湯青紅蘿蔔湯,都幾鮮甜~ 前菜就揀咗手拍青瓜,帶點微辣,感覺開胃🥒 我哋再個字嗌咗杯雜果賓治同high ball,一路食住中菜嘅感覺都幾特別🤣-🐣 招牌秘製蒜香雞果然係招牌菜,炸子雞嘅口感完全不韌,肉質嫩滑,鮮味十足😚上面佈滿香蒜,重口味人士一定要食,風味大增🤤-🌊 百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅外皮煎得爽脆香口,充滿鹹香😗呢款同一般嘅鹹魚蒸肉餅唔同,加入咗蝦滑入去一齊煎,肉質更彈牙爽口🥰-🥬 九龍醬園麵醬炒雜菜食咁多肉梗係要食返條菜,呢款炒雜菜咩都有啲,而且加入咗本地品牌九龍醬園麵醬,炒得好惹味😝-🧡 有錢佬炒飯聽個名都覺得搞笑,用料豐富,飯底炒得幾乾身,裏面有滿滿嘅瑤柱同蛋白絲,十分滋味☺️-⭐️價錢參考:(另收加一)手拍青瓜: $68招牌秘製蒜香雞: $198
《中菜x酒吧crossover🫰🏻》
———————————————-
#Shining ✨
🐣 招牌秘製蒜香雞
🌊 百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅
🥬 九龍醬園麵醬炒雜菜
🧡 有錢佬炒飯
⭐️價錢參考:(另收加一)
手拍青瓜: $68
招牌秘製蒜香雞: $198
百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅: $148
九龍醬園麵醬炒雜菜: $88
有錢佬炒飯: $138
💰人均消費:$350
🍌抵deal 指數:7/10
2022-09-05
銅鑼灣耀華街一向有很多高質餐廳臥虎藏龍~ 前陣子放工想找家餐廳靜靜吃飯,竟然被我發掘到這家神秘地隱藏在酒吧裡的高質中式餐廳,不但結合了酒吧環境與鑊氣中菜,而且定期有live band music🎵,非常有格調!📍 #dia_銅鑼灣/ 食物 Food /🔸中式洋蔥安格斯特級牛柳 $118 中式牛柳簡直是必吃!甜酸醬汁灑在炒得又滑又軟的安格斯嫩牛柳上面,加上玲瓏透明的洋蔥,鑊氣十足,味道剛剛好!🔸百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅 $148這道菜的靈魂當然是馬友和鹹魚!這道煎肉餅剁得很有質感~ 再加入鹹魚、馬友、蝦膠等,不但焦脆香口,而且連鹹香和鮮味都提升了很多!🔸有錢佬炒飯 $138看到這個離地的名字覺得很搞笑,所以點了~🤣🤣🤣 「有錢佬」搖身一變,竟成了「瑤柱蛋白炒帶子海蝦」!🤣🤣🤣 材料很豐富,幾乎啖啖都能吃到瑤柱和蛋白絲,十分滋味!🔸鮮淮山海參粒炒翠玉瓜 $188輕炒過的翠玉瓜和鮮淮山十分爽口,配上有嚼勁的海參粒,惹味又好送飯!🔸金沙椒鹽新鮮白飯魚 $138大廚將白飯魚炸得香脆後,再加上椒鹽和金沙鹹蛋快炒,當作餐前小食或者佐酒小食非常正!🔸 菜乾青紅蘿蔔燉豬肺湯這裡的養生靚湯同樣讓人超級驚喜!

/ 食物 Food /

🔸中式洋蔥安格斯特級牛柳 $118

🔸百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅 $148

🔸有錢佬炒飯 $138

🔸鮮淮山海參粒炒翠玉瓜 $188

🔸金沙椒鹽新鮮白飯魚 $138

🔸 菜乾青紅蘿蔔燉豬肺湯

這裡的養生靚湯同樣讓人超級驚喜!燉豬肺湯用了菜乾、青紅蘿蔔🥕及新鮮豬肺,有清肺潤肺的功效,十分滋潤!

/ 環境 Environment /
餐廳環境氣氛一流,播放著多首近期的英文流行歌曲,餐廳中間更設有一張大桌球檯供食客玩樂🎱 如果人多的話,更可以向餐廳預訂包廂唱K吃飯,私隱度十足!🎉🎊

/ 服務 Service /
店員招待周到,不時會詢問味道是否合我們心意,也會向我們推介招牌菜式。餐廳收加一服務費。

/ 價錢 Price /
這裡的大排檔小炒走高檔路線,賣相雅緻,擺盤花過心思,所以價錢比一般中菜餐廳偏貴。

/ 其他 Others /

▪️餐廳定期會有Live Band駐場,喜歡聽歌的朋友記得留意餐廳Instagram。👀

▪️餐廳佔了全層,洗手間🚾位於餐廳門口外面,有三格,清潔程度正常。

Shining Bar & Restaurant
銅鑼灣耀華街38號Zing!6樓

2022-09-05 35 瀏覽
一邊玩beer ping pong ,一邊食中餐,你試過未?好鍾意餐廳嘅七彩燈光,幾有feel~一大班朋友嘅話仲可以book房唱K!特級炸魚片頭特級嘅意思係用純魚肉,十分彈牙,又結實~金沙椒鹽豬扒調味幾好,有椒、葱、蒜爆香。豬扒啲肉不會鞋,又不會乾身,有大排檔嘅風味!南乳炸雞普通的炸雞淡而無味,加入左南乳,風味大增。味道較濃,醃製入味,大家飲酒🍻可以試下配呢個!九龍醬園麵醬炒雜菜最開心係有不同款的蔬菜,好豐富,加上用左香港一定識嘅本地醬汁,有種似曾相識嘅味道。太極鴛鴦飯中西文化匯聚的特色~又可以食到茄汁,又可以食到白汁,想酸甜參半又可以mix埋一齊食。以往呢款功夫菜係酒家一定要$200幾元,呢到$138就食到,所以好抵食!中式菜式與酒吧的結合做得好好!

特級炸魚片頭
特級嘅意思係用純魚肉,十分彈牙,又結實~

金沙椒鹽豬扒

南乳炸雞

九龍醬園麵醬炒雜菜

太極鴛鴦飯
中式菜式與酒吧的結合做得好好!

2022-09-03 30 瀏覽
「是日,我喺酒吧飲湯。」你無睇錯,因為今日真係去咗酒吧食中菜,原本以為朋友約去酒吧飲嘢,去到先知道原來係糅合中式菜式同酒吧,而這種違和感則變成特色,以為菜式一定麻麻,食落反而覺得都有水準。◽ 金沙椒鹽豆腐一磚磚炸到金黃,外脆內滑,有點點的椒鹽更香口,一口一粒好快食哂。▪ cocktail兩杯都有清新感,而且有果香味,桃味、西柚味,女生們一定喜歡。◽ 南乳炸雞炸至好香口,南乳味亦好出,絕對是好好的下酒菜式。◽ 大澳蝦膏蒸豬爽肉豬爽肉口感爽脆彈牙,配上大澳蝦膏,添上一份鹹鹹的惹味,送飯一流!◽ 九龍醬園面醬炒什菜有兩款菜,炒得好惹味,菜亦都好新鮮,食多啲菜好健康~◽ 揚州炒飯炒至乾身又大大份,配炒什菜一齊食好惹味。◽ 是日湯清甜的味道,有屋企煲的感覺,在酒吧飲湯,感覺好有趣!

◽ 金沙椒鹽豆腐

▪ cocktail

◽ 南乳炸雞
炸至好香口,南乳味亦好出,絕對是好好的下酒菜式。

◽ 大澳蝦膏蒸豬爽肉

◽ 九龍醬園面醬炒什菜
有兩款菜,炒得好惹味,菜亦都好新鮮,食多啲菜好健康~

◽ 揚州炒飯
炒至乾身又大大份,配炒什菜一齊食好惹味。

◽ 是日湯
清甜的味道,有屋企煲的感覺,在酒吧飲湯,感覺好有趣!
銅鑼灣🚇Zing! 有唔少🍺酒吧餐廳🍴,不過呢間 Shining 就比較🤩特別,因為佢係供應🤤中菜嘅🍸酒吧餐廳🥢,而且菜式🔥鑊氣十足👍!呢度地方都幾大,有包廂🎤,有桌球🎱,又有 🍺beer pong 🏓。仲有多款 cocktail 🍹供應,梗有一款🤩啱你心水!生啫🔥馬拉盞🥬芥蘭煲🍲大大煲熱辣辣🤤鹹香十足,🥬芥蘭鮮嫩爽口🥰。金沙🌶椒鹽🐖豬扒🔥鑊氣十足👍香辣可口啖啖肉又肥美😋。流沙🔥炸魚皮🐟 好鬆脆🤩,而且包滿晒流沙鹹蛋黃醬,鹹香好味🤤餸酒一流!頭抽🥰豉油皇海蝦🦐原隻油爆好香口。啖啖頭抽😋鹹香好美味,連啲🦐蝦殼都脆卜卜😍可以成隻連殼食,正呀!呢度嘅🤩豉油皇🔥炒麵絕對唔係一般貨色🥰,麵質比一般炒麵幼,炒到好乾身好有鑊氣🔥而且唔會油膩,十分之高質👍!

仲有多款 cocktail 🍹供應,梗有一款🤩啱你心水!

金沙🌶椒鹽🐖豬扒🔥鑊氣十足👍香辣可口啖啖肉又肥美😋。

頭抽🥰豉油皇海蝦🦐原隻油爆好香口。

🇭🇰Hong Kong Average expense ppl: HKD$350-400+📍Address: Shining bar & restaurant, Causeway Bay 餐廳位於銅鑼灣耀華街,融合咗中菜元素同埋酒吧元素,非常特別!又可以飲酒,同時又可以食埋飯。酒吧仲有桌球枱、ping枱可以供客人娛樂。作為送酒小食,椒鹽白飯魚炸到香脆可口,牛展充滿滷水味,再配返杯白酒幾寫意。真係估唔到連酒吧都有海鮮,我哋當然點左蒜蓉海鮮蒸聖子皇,聖子大隻新鮮,係當日入貨,蒜蓉調味香口十足。招牌蒜香雞,外皮炸到金黃香脆,雞肉好嫩滑,有加上炸蒜調味,兩個人好快食完半隻。呢度嘅有錢佬炒飯好特別,分別用上蛋白、鮮蝦、瑤柱,飯粒粒分明,炒飯夠鑊氣,分量帶到足夠兩個人至三個人分享。食完飯之後,仲有一碗自家製紅棗蓮子燉雪耳糖水,非常滋補舒服,仲可以一解油膩,有家的感覺。

🇭🇰Hong Kong

2022-08-23 46 瀏覽
Baker chicken casserole 啫啫焗雞煲 $168啫啫焗雞煲一上黎香噴噴,雞肉醃製得好入味🍗,而且又夠滑嫩,個雞煲食左好耐仲keep 到熱辣辣係唔錯! Tofu with salted egg yulk and spiced salt 金沙椒鹽豆腐 $88椒鹽豆腐真係好高質啊,超級薄嘅一層椒鹽炸粉包住大大粒又白又滑嘅豆腐🧂,豆腐口感入口即化,好正啊,性價比好高👍🏻Stir-fried beef with Chinese broccoli and satay 沙嗲牛魔王炒芥蘭 $128呢一款沙嗲牛魔王炒芥蘭中間有一大堆沙嗲牛肉🥩,辣辣地好惹味,牛肉口感又唔會太煙靭,而旁邊嘅芥蘭口感唔會太軟,爽爽地煮嘅時間啱啱好🥬Sweet & sour pork with pineapple 菠蘿咕嚕肉 $128菠蘿咕嚕肉係好典型嘅傳統中菜🍍,入面有新鮮菠蘿、洋蔥🧅、好足料嘅脆口咕嚕肉🍖,酸酸甜甜嘅醬汁用黎送白飯食仲特別開胃🍚Tomato juice 🍅 蕃茄汁 (L) $48 Pineapple juice 🍹 菠蘿汁 (R) $48左邊嘅蕃茄汁冇加任何添加糖分,用新鮮嘅蕃茄炸成果汁

金沙椒鹽豆腐 $88

沙嗲牛魔王炒芥蘭 $128

Tomato juice 🍅 蕃茄汁 (L) $48
Pineapple juice 🍹 菠蘿汁 (R) $48
左邊嘅蕃茄汁冇加任何添加糖分,用新鮮嘅蕃茄炸成果汁好健康👍🏻,右邊嘅菠蘿汁酸酸甜甜好Fresh 😍,用嚟配搭中菜好夾架

餐廳融合咗中國菜式同酒吧🍺嘅元素,喺一個有得篤波🎱、玩酒game 嘅bar 食traditional 中菜,既特別又有新鮮感😍
2022-08-19 68 瀏覽
有冇試過朋友想食中菜自己又想落chill下?唔通真係只能就一個咩?🫣🫣黎 @shiningcwb.restaurant 啦~佢地係中式菜式與酒吧的結合飲住老火湯篤波又得🎱拎住杯酒配咕嚕肉亦得🥂🔥粉葛豬骨湯真正既老火湯香濃過屋企煲既🍍菠蘿咕嚕肉調味出色咕嚕肉皮脆有肉香完全冇骨🐮沙嗲牛魔王炒芥蘭牛柳切得夠厚夠大好淋又入味菜心爽趣🥜特色小炒王腰果,韭菜,蝦乾等炒成質素甚高💛黃金炸豆腐豆腐炸到金黃色皮薄入面熱辣辣調味唔會太濃食到濃厚豆香入口非常嫩滑🍜豉油王炒麵最鍾意食佢哋嘅幼麵口感非常好勁香又唔會好鹹非常欣賞餐廳既中菜真係做到傳統中菜館嘅質素真係做到色香味俱全而唔係靠濃味吸引食客餐廳環境甚佳,氣氛好員工細心態度好絕對值得再黎
有冇試過朋友想食中菜
自己又想落chill下?
唔通真係只能就一個咩?🫣🫣

黎 @shiningcwb.restaurant 啦~
佢地係中式菜式與酒吧的結合

牛柳切得夠厚夠大
好淋又入味
菜心爽趣

🥜特色小炒王
腰果,韭菜,蝦乾等炒成
質素甚高

非常欣賞餐廳既中菜
真係做到傳統中菜館嘅質素
真係做到色香味俱全
而唔係靠濃味吸引食客
餐廳環境甚佳,氣氛好
員工細心態度好
絕對值得再黎
2022-08-17 35 瀏覽
原來宜家想食返幾味鑊氣十足的中菜,係酒吧餐廳都有選擇,就係呢間位於銅鑼灣的樓上中菜酒吧。金沙椒鹽豆腐個豆腐炸到外皮好香脆,入面仲係好嫩滑,食落一啲都唔覺得油膩,佢嘅金沙椒鹽都好香口,餐前當小食咁食簡直一流。沙嗲牛魔王炒芥蘭牛肉嘅份量都唔少,食得出啲牛肉好新鮮好嫩口,一啲都唔韌又唔鞋口,啲芥蘭吸曬牛肉啲醬汁好滋味。招牌小炒王呢個小炒王係強烈推介,佢炒到啲韭菜入曬味,啲蝦乾同魷魚嘅風味完全呈現到出嚟,份量都好足,呢個送飯就岩曬百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅呢個肉餅有別於其他地方嘅肉餅,因為佢係加入咗蝦滑去一齊打嘅,所以食起上嚟會更加彈牙爽口,煎到好香脆,又唔會太咸!有錢佬炒飯個炒飯炒到粒粒分明,個份量都唔少,絕對夠兩至三個人食,啲瑤柱同蛋白份量都好足,食落好夠鑊氣!另外酒吧內有免費桌球提供娛樂,仲不定時有live band,好啱同朋友慢慢嘆飲返幾杯。

金沙椒鹽豆腐

沙嗲牛魔王炒芥蘭

招牌小炒王

百花馬友鹹魚蝦膠煎肉餅

有錢佬炒飯

2022-08-16 36 瀏覽
Shining Restaurant and Lounge,位於銅鑼灣耀華街Zing之上,一間集多功能的中菜餐廳酒吧,餐廳每周二晚會有樂隊現場演奏,更設有獨立Karaoke房可以包房自娛。傳統認知酒吧內的食物,通常都離不開雞翼薯條之流,然而Shining 正正是顛覆了這種認知,結合傳統中菜及飲酒的酒吧餐廳。Shining 佈置有特色,晚上時間有閃爍效果射燈,座位舒適與一般酒吧無異,但奉上的第一樣的是傳統足料老火湯,老火湯材料十足,確實有家的感覺。佐酒小食滷水牛𦟌,餐廳自家制滷水汁,帶有獨特甜味,牛𦟌軟嫩。流沙黃金蝦,原隻新鮮大蝦配流沙咸蛋黃,佐酒邪惡之選。馬友蝦膠煎肉餅,出色的用心制作,肉餅外脆內軟,更有濃濃咸魚咸香味道。鑊氣之選招牌小炒王及豉油皇炒麵,炒麵乾身不油膩,酒吧餐廳都一樣可以好好食。#酒吧都唔一定只得雞翼薯條#Shining 仲有海鮮食

#酒吧都唔一定只得雞翼薯條
#Shining 仲有海鮮食