2020-11-09 57 瀏覽
溫馨提示😋話說呢間係嘉咸街Smoke & Barrels呀,同雲咸街有間Smoke & Barrel個名好似,大家唔好搞錯☺️外協人士絕對支持一下!包羅萬有💝包有La Vina👅,堂食有秘醬😋外賣有凍肉🤩厚身正方形Pizza$108😍我唔識揀就揀左最易讀既Tesla🤣原來人見人愛車見車載,主角係小鮮肉🐔牛油果🥑🤣18歲卜卜脆🤤🙌愕然回首搭錯🚘俾人賣左🐷仔🤭Baby Back Ribs$138🐽豬仔骨搽左自家製Espresso BBQ醬,另有自家製樽裝醬汁,🥰歡迎嚐汁,期待回家(額外選購takeaway)☺️餐廳仲有外賣packaged meat😙叫外賣小鮮肉回家最好不過😂🤣Turkey $58/100g😇-

Telsa

Pork  Ribs
豬仔骨搽左自家製Espresso BBQ醬,
自家製樽汁
凍肉選購
火雞肉

Telsa
自家製樽汁
凍肉選購
火雞肉
2020-11-08 288 瀏覽
環境:👍👍👍👍服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:😍😍😍😍😍影相:📸📸📸📸📸Encore:98%📝進入前要度體溫 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖相信好多人都個La Vina嘅Cheese cake同Danish好出名但其實係正佢格離嘅「Smoke & Barrels」同樣都係Cupping Room嘅品牌主打各款Smoked meat 款式!.🔸Tesla $108如果你係Pizza愛好者「Tesla」一定會滿足你嘅味蕾🙆‍♀️特別之處有兩點第一:Silicon Valley 加入煙燻元素肉質更嫩滑之餘,最重要係獨特嘅香氣!令人一食難忘😍第二:脆邊芝士Pizza呈四方型體表面滿佈煙燻雞,紅洋蔥,牛油果House BBQ Sauce,濃郁嘅芝心🧀落料完全吾手軟,連邊邊角角都照顧周到🥰四邊嘅脆邊芝士,更令口感更加上層樓真係不得不說,係我食過最好食嘅Pizza🥳.🔸BBQ Duroc Pork Baby Back Ribs $138雖然只係半條,但Size都吾細架!豬肋骨用香料醃入味再加入煙燻元素,香氣十足外層既自家製Espresso BBQ sauce 滲入肉中甜鹹並重,肉質嫩滑富肉汁,真係不得了!鋪面仲
環境:👍👍👍👍
相信好多人都個La Vina嘅
Cheese cake同Danish好出名
但其實係正佢格離嘅「Smoke & Barrels」同樣
都係Cupping Room嘅品牌
主打各款Smoked meat 款式!

🔸Tesla $108
如果你係Pizza愛好者
「Tesla」一定會滿足你嘅味蕾🙆‍♀️
特別之處有兩點
第一:Silicon Valley
加入煙燻元素
肉質更嫩滑之餘,最重要係獨特嘅香氣!
令人一食難忘😍
第二:脆邊芝士
Pizza呈四方型體
表面滿佈煙燻雞,紅洋蔥,牛油果
House BBQ Sauce,濃郁嘅芝心🧀
落料完全吾手軟,連邊邊角角都照顧周到🥰
四邊嘅脆邊芝士,更令口感更加上層樓
真係不得不說,係我食過最好食嘅Pizza🥳

雖然只係半條,但Size都吾細架!
豬肋骨用香料醃入味再加入煙燻元素,香氣十足
外層既自家製Espresso BBQ sauce 滲入肉中
甜鹹並重,肉質嫩滑富肉汁,真係不得了!
鋪面仲有其他醬汁
如Kansas city BBq sauce,ketchup等
可以倒D逐個試下
PS. 由於太中意佢嘅smoked turkey
結果買左一Pack同一枝Sauce返屋企
香煎一like,準備星期一嘅lunch box😂
2020-11-07
2020-11-06 79 瀏覽
Smoke & Barrels - 滋味煙燻肉在香港煙燻肉的店舖不是太多,今更介紹一間有堂食的煙燻肉店,提供Smoked meat, bun , sandwich, pizza and house sauces: BBQ Expresso Sauce,餐廳還有提供外帶的服務,相當貼心。Detroit-style Square Pizza四邊形的薄餅,餅皮比起一般圓形的更加脆身,口味選了Hummer ,食肉獸之選,有辣肉腸、香腸、煙肉,加上意大利蕃茄醬、自家製醬汁。Signature Hot Brisket Bun麵包烘得香口微脆,採用美國prime級牛肉,夾著厚身的Beef Brisket ,油分滿滿、肉質超Juicy,簡單加了Mustard後已經味道很出很惹味。Package Meat最後忍不住買了一包煙燻肉外帶給家人試試,價錢亦相當經濟。
Smoke & Barrels - 滋味煙燻肉

Detroit-style Square Pizza

Signature Hot Brisket Bun

Package Meat
最後忍不住買了一包煙燻肉外帶給家人試試,價錢亦相當經濟。
2020-11-06 64 瀏覽
中環開左間西式快餐店Smoke & Barrels 主打食煙燻肉距同La Vina同一鋪位 既然都山長水遠黎到食蛋糕一於就試埋呢間既菜式❤️網上都好多人推薦☺️我眼見都幾多外國人食 相信口味應該幾正宗🙈所有菜式都有包含煙燻肉食材我想講呢間嘅Pizza真係我暫時食過最好味Pizza係正方形 有6款選擇我地揀左Tesla 因為真係比較少見到Pizza係會有牛油果做topping 😍Pizza上面嘅BBQ醬係自家製 味道一流鹹度適中 甜甜地幾開胃💕邊好香脆 底就煙銀有咬感層次分明 四邊佈滿芝士🧀算係我暫時食過數一數二好食既pizza 😋Pork Ribs 肉質淋身👍🏻一啲都唔老肉係用招牌Espresso BBQ醬去烤 未食聞到香濃既煙燻味 吸引到食指大動烤得時間剛剛好 好輕易就可以將肉同骨分開😋呢到仲有煙三文魚 煙火腿肉同自家製醬汁可以takeaway 反屋企🥰可以慢慢嘆慢慢回味❤️
中環開左間西式快餐店

Pork Ribs 肉質淋身👍🏻一啲都唔老肉
係用招牌Espresso BBQ醬去烤
未食聞到香濃既煙燻味 吸引到食指大動
烤得時間剛剛好 好輕易就可以將肉同骨分開😋

❣️Smoke & Barrels 中環🔍中環嘉咸街23號地下3號舖-----呢間西式快餐同B仔之前介紹過嘅La Viña 位置係連埋一齊的。同La Viña一樣,都係主打外賣為主,店內廚房部分嘅空間佔比,比食客座嘅位置仲要多,仲設有香港極少見嘅柴火煙燻爐,可見佢地將大部分嘅資源投放係炮製食物嘅部分,對待食物質素非常認真。✨Tesla Pizza $108Smoked chicken🐓感覺非常健康,油份不多,配搭幼滑牛油果🥑、香脆芝士pie底及爽口紅洋蔥,入口頗有咬口。✨Espresso BBQ Duroc Pork Baby Back Ribs $138 - half望落滿佈燒烤汁嘅肋骨架🐷,齋睇未食已經令人吞一吞口水,咬落肉質香腍無雪味,而自家製嘅BBQ汁則帶有獨特香辣味,頗有驚喜。(覺得唔夠醬的話,亦可以係出面自取,除咗BBQ汁,仲有自家製茄汁等)💕PS:店內有售冷凍包裝嘅house-smoked meat,食完野之後,B仔亦買咗一包Heritage Turkey Breast返屋企trytry😛。👶🏻B仔整體評價:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:7/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分
❣️Smoke & Barrels 中環

👶🏻B仔環境評分:7/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:8/10個👍🏻
👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻
2020-11-05 47 瀏覽
*💭 ˢᵐᵒᵏᵉ & ᴮᵃʳʳᵉˡˢ在香港甚少有機會嚐到𝚜𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚖𝚎𝚊𝚝,是指透過用不同木材以低溫冷熱的煙燻方法去燻香各種肉類,無論在時間、技巧和各種肉類木材的配搭上都要掌握得好才能提升肉類的風味。ˢᵐᵒᵏᵉ & ᴮᵃʳʳᵉˡˢ的主廚是來自於西班牙的老師傅,在烹調經驗上是不容置疑。𝘏𝘶𝘮𝘮𝘦𝘳 𝘥𝘦𝘵𝘳𝘰𝘪𝘵-𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 𝘴𝘲𝘶𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘪𝘻𝘻𝘢🍕𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢是平常少見到的方型,四邊都鋪滿了厚厚的𝚌𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝚌𝚛𝚞𝚜𝚝🧀香脆濃郁,而中間則是鬆軟的餅底再配上滿滿的𝚑𝚘𝚞𝚜𝚎 𝚜𝚊𝚞𝚜𝚊𝚐𝚎, 𝚙𝚎𝚙𝚙𝚎𝚛𝚘𝚗𝚒和𝚝𝚑𝚒𝚌𝚔-𝚌𝚞𝚝 𝚋𝚊𝚌𝚘𝚗, 份量絕不欺場🤤𝘌𝘴𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘰 𝘉𝘉𝘘 𝘋𝘶𝘳𝘰𝘤 𝘗𝘰𝘳𝘬 𝘉𝘢𝘣𝘺 𝘉𝘢𝘤𝘬 𝘙𝘪𝘣𝘴😋一上菜時我和友人都被它的香氣吸引,而且份量超大!平常在外吃到的𝘙𝘪𝘣𝘴都很難切開,但這次一切開就已經骨肉分離了,肉質非常入味且香嫰☺️再配上餐廳的自家醬汁𝙴𝚜𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 𝙱𝙱𝚀 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎,十分惹味🤤餐廳另外還提供了不同的自家醬汁,有𝙺𝚊𝚗𝚜𝚊𝚜 𝙲𝚒𝚝𝚢 𝙱𝙱𝚀 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎,𝙶𝚛𝚊𝚗𝚗𝚢 𝚂𝚖𝚒𝚝𝚑 𝙰𝚙𝚙𝚕𝚎 𝙺𝚎𝚝𝚌𝚑𝚞𝚙和𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚒𝚛
💭 ˢᵐᵒᵏᵉ & ᴮᵃʳʳᵉˡˢ

餐廳另外還提供了不同的自家醬汁,有𝙺𝚊𝚗𝚜𝚊𝚜 𝙲𝚒𝚝𝚢 𝙱𝙱𝚀 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎,𝙶𝚛𝚊𝚗𝚗𝚢 𝚂𝚖𝚒𝚝𝚑 𝙰𝚙𝚙𝚕𝚎 𝙺𝚎𝚝𝚌𝚑𝚞𝚙和𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚒𝚛𝚊𝚌𝚑𝚊,我最愛的當然是香辣的𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚒𝚛𝚊𝚌𝚑𝚊😍

除了堂食外,醬汁和自家製涷肉片還可以另外選購,我們就外帶了煙三文魚片回家自製三文治🥪🥰
2020-11-04 96 瀏覽
公司附近開了間@smokeandbarrels.hk 主要食美式食品,雖然店子唔大不過選擇都唔少Expresso BBQ duroc pork baby back ribs~用自家製BBQ 醬汁烤到焦香軟嫩多汁,輕輕已可以撕開骨肉分離好吃到連骨頭都不想浪費,入口最先感受到甜甜酸酸帶少少辣非常惹味👍😋Telsa ~ 燻雞肉,紅洋蔥,牛油果,脆脆芝士再配上bbq 醬,這個比較特別真係好少食到用新鮮牛油果做嘅四方型pizza🍕 非常清新,旁邊脆脆鹹香芝士中閰較軟餅底都是脆卜卜的~正👍店內有4款自家製醬汁喜歡烹調食品可以買回家做廚神🤣另外有些smoke meat 嘅產品全部真空包裝可以買回家慢慢嘆,我都買了包smoke salmon 做早餐😍
店內有4款自家製醬汁喜歡烹調食品可以買回家做廚神🤣
  • expresso bbq pork baby back rips
  • tesla
2020-11-02 141 瀏覽
my friends suggested this smoke house for lunch a couple weeks ago and i was hyped up after reading all the reviews onlinethe moment i stepped in i thought i had the wrong address because the shop has limited seats and the horizontal seating arrangement makes it difficult for a group of 4 to chit chat - and there's a smoke & barrel (without the 's') which is also located in centralordered the detriot-style square pizza which was cheesy and crispythe ribs were not bad especially with the special

the ribs were not bad especially with the special homemade sauce; those who love spicy food should give the sriracha sauce a try
the brisket on the other hand was a disappointment, it was tough and way too chewy that i had a hard time cutting them with the wooden knife
the side dishes and the wrap were not spectacular and if i were to revisit again i'll go for the avocado & gouda sandwich
Brisket  &  ribs platter
Brisket  &  ribs platter
Tesla
Turkey,  lettuce and tomato wrap,  corn  bread,  mac  'n  cheese
2020-10-22
5 分鐘 (堂食)
  • Turkey
  • lettuce and tomato wrap
  • corn  bread
  • mac  'n  cheese
第二次回訪依間美式小店,最主要都係因為佢地嘅Detroit style pizza,可以堪稱佢為近排最喜愛pizza🍕睇吓今次又試左咩味!! 同場加映聽日介紹嘅隔離嘅烘焙店La vina💕========================▪️HUMMER $108Pizza一共有五種口味,既然已經試過TESLA梗係試吓第二啲款,照咁睇好快可以unlock晒全部款🤣上次食完佢哋嘅Detriot style pizza一直念念不忘,佢哋四四方方嘅pizza 配上signature cheese crust比普pizza批邊更脆卜卜亦富有芝士鹹香,同行嘅屋企人趁熱食真係一大享受啊啊💕HUMMER 以意大利蕃茄醬調味,再加入辣肉腸、自家香腸及煙肉,比起上次食咗嘅TESLA會更濃味咁富有鹹香,但兩者層次感一樣咁豐富,特別係加上店內提供嘅Kansas City BBQ sauce真係無得彈😭▫️Hot Brisket Bun $118又Encore左 brisket bun 個幾層煙燻厚切牛腩肉永遠都唔會disappoint人✨ 今次食嘅牛腩比上次食嘅肥膏較多,所以入口會比較膩,幸有醃酸瓜、蘿蔔絲解膩提

▪️HUMMER $108

▫️Hot Brisket Bun $118

提提大家佢係可以單點或者點combo,上次食過嘅combo就會額外包sides同飲品,不過就咁食已經好飽飽🤰🏻

▪️Heritage Turkey Breast 50g $58
另外店內亦都提供左唔同款式嘅自家製包裝肉類同醬料以供選擇,屋企都可以食到佢哋出品嘅味道
巧味道指數👅:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
再食過指數🏃🏻‍♀️:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
錫荷包指數💸:👧🏻👧🏻👧🏻
服務正指數👩🏻‍🍳:👧🏻👧🏻👧🏻👧🏻
環境靚指數👀:👧🏻👧🏻👧🏻
========================
📍 Smoke & Barrels (中環)
中環嘉咸街23號地下3號舖
2020-10-29 61 瀏覽
黎到嘉咸街斜路開左一排的SmokeandBarrelsLunch hour可謂人頭湧湧 一點半黎到要等一陣位呢度signature係煙烤肉同#Pizza試左Baby Pork Ribs 呢個價錢簡直係超值一份有成六支骨 支支都好厚肉配上自家housemade的醬汁(中意食仲可以成枝買返屋企添)另外試左兩款Pizza 一份7” Pizza 分成4件價錢好抵食 最貴都係$108咋佢的特別之處除左係⬜️之外仲有係芝士控必試的Cheese Crust芝士脆批底中意佢中間實在似麵包質感 外面就超滋味香脆中意美式料理的千其唔好錯過舖頭另外仲有packaged salmon/turkey/pastrami比你買返屋企添🇺🇸

黎到嘉咸街斜路開左一排的SmokeandBarrels
Lunch hour可謂人頭湧湧 一點半黎到要等一陣位
呢度signature係煙烤肉同#Pizza
試左Baby Pork Ribs 呢個價錢簡直係超值

一份有成六支骨 支支都好厚肉
配上自家housemade的醬汁

(中意食仲可以成枝買返屋企添)

另外試左兩款Pizza 一份7” Pizza 分成4件

價錢好抵食 最貴都係$108咋

佢的特別之處除左係⬜️之外

仲有係芝士控必試的Cheese Crust芝士脆批底
中意佢中間實在似麵包質感 外面就超滋味香脆
中意美式料理的千其唔好錯過
2020-10-29
5 分鐘 (堂食)
2020-10-29 298 瀏覽
在中環嘉咸街開了一家西式快餐,主要售賣Detroit Style Pizza 和 Smoked Meat,暫時在港不是太多地方可以吃到。另有售自家製醬汁和醃肉😋,可以買回家慢慢享受。環境有點像外國的感覺,燈光柔和挻舒適。💥Tesla Pizza HKD$108,材料有牛油果/薰雞/芝士脆脆/紅洋蔥/自家製BBQ醬,是個挻特別的組合😁。味道甜甜的很特別,而且煙韌有咬感,很少Pizza會加牛油果,既驚喜又特別🤤。💥Espresso BBQ Duroc Pork Baby Back Ribs HKD$178,上菜時已經聞到陣陣香味,賣相挻吸引呢🤤。這個肉質很腍身,另外用了自家製BBQ醬汁來烤,味道特別又惹味😍。這個份量挻大份,所以可與朋友分享來吃。💥American Heritage Turkey Breast HKD$58/100g,這個是可以買回家享用的Smoke meat,是店鋪自家製產品😆。這款火雞雞胸肉較瘦一點,所以肉質較硬身。但會相對地健康,用來做三文治最好不過🤤。想香口一點,靜靜選擇輕煎一下,味道會更香更突出😋。

2020-10-27
10 分鐘 (堂食)
❀ Smoke & Barrels #中環 ❀❗️近日熱潮美式快餐 自家煙燻肉類麵包❗️——————————————————中環呢間新開嘅南美式快餐近日深受歡迎🇺🇸特色在於house-smoked meat同埋美國Detroit-styled Pizza,另外麵包、甚至醬汁都係自家製(°▽°)隔住個玻璃仲可以見到佢哋個超大廚房,每日認真製作。.裝修風格富有美國特色🙌🏻不過座位就大約只有10個,主要做外賣生意。一去到,店員就主動介紹唔同嘅食品,仲有四款自己整嘅醬汁,包括兩種唔同地區嘅BBQ醬、特色茄汁、香辣Siracha醬,用嚟點肉一流,鍾意嘅仲可以額外買走!.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ Hot Brisket Bun $118建議趁熱即刻食用😋!用上自家製bun,牛油味極香,口感鬆散似brioche,不過表面就油咗少少。夾住一嚿嚿自家煙燻嘅厚切USDA prime牛腩肉,煙燻味我覺得唔算好勁,但剛剛好夠香😚。但始終有脂肪所以感覺會膩,佢哋好好咁提供埋蘿蔔絲酸瓜解膩,味道同一般好重醋味極酸嘅唔同,反而淡淡地帶種葡萄酒香,可以放埋落個bun一齊食。內裏本身夾住黃芥末,建議加埋自家製嘅醬汁會更加惹味( ´∀
❀ Smoke & Barrels #中環 ❀
❗️近日熱潮美式快餐 自家煙燻肉類麵包❗️
——————————————————

✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ Hot Brisket Bun $118
建議趁熱即刻食用😋!
內裏本身夾住黃芥末,建議加埋自家製嘅醬汁會更加惹味( ´∀`)!
味道: 3.9/5 性價比: 3.9/5
Hot Brisket Bun

☞ Corvette🍕$98
第一次見長方形嘅Pizza,原來係美國Detroit City嘅特色,比起bun覺得呢款更出色!
四周會有香脆嘅芝士脆邊,內裏就會鬆軟啲似麵包🧀。
今次選擇左呢款大蝦pizza,用上明太子醬作fusion,加上非常之香嘅意大利乾蕃茄、香蔥,非常惹味🥰!
另外佢哋仲有vegan款式提供㗎!
味道: 4.3/5 性價比: 4/5
Corvette

☞ American Heritage Turkey Breast🐔$58/100g
佢哋仲有啲takeaway嘅smoked meat😆!
除咗我今次試嘅火雞胸肉之外,仲有煙三文魚、火腿同pastrami,各款價錢會有少少唔同。
今次揀嘅火雞胸肉係偏瘦,所以肉質會硬少少,但就較為健康,而且煙熏味都好香,用嚟夾三文治就啱晒。
味道: 3.7/5 性價比: 3.7/5

整體來講,欣賞佢哋咁多嘢都係自家製,由煙燻、到麵包、至醬汁都係自己製作,非常認真,味道亦唔錯,可以一試💕!
Hot Brisket Bun
Corvette
2020-10-25 122 瀏覽
上回就介紹咗中環La Viña既打卡甜點,今次就介紹埋喺同餐廳另一邊嘅南美式餐廳🤎餐廳主要主打煙燻肉、Detroit-style pizza、三文治等等,提供多款選擇,黎食甜品嘅時候不妨都可以試吓佢哋嘅主食✨_🍕Hummer $108如果你係肉食愛好者一定要試吓☺️佢地既Pizza係正方型,有六款選擇,Pizza同平時出邊食開嘅有啲唔同,皮邊做到焦脆口感, 食落去餅皮鬆軟👍_🐷Signature Hot Brisket Bun $118使用自家製醬汁醃製而成,食落去口感豐富入味,想再入味啲嘅話仲可以配埋三款自家製醬汁一齊食,更加開胃✨醬汁包括:BBQ Expresso Sauce、Granny Smith Apple Ketchup 🤩另外bbq sauce仲可以額外選購買返屋企👍🏻_除此之外,餐廳仲有ham、smoked salmon 賣💜今次就試咗佢哋嘅煙三文魚,喺屋企可以自己整返個全日早餐🥣味道不錯✨

🍕Hummer $108

_

位於中環的Smoke & Barrels ,是一間主打南美風的煙燻肉餐廳。品牌在今年九月開始營業,短短一個月已大獲好評,人氣旺盛,質素有保證。而且客人大多為外國人士,相信口味絕對正宗哦。 小店與蛋糕麵包店 La Vina同享一個舖位,客人可在店內同時品嚐到兩家的菜式,滿足大家的胃口! 餐廳設開放式廚房,擁有香港唯一由美國密蘇里州Grill Co.生產的正宗柴火煙燻爐,以山核桃木烤製各種進口肉類。客人能看到肉類的醃製和煙燻過程,安全衛生,吃起來更加安心。店內的位置不多,在店內享用或外帶回家也可以啦! Smoke & Barrels售賣的菜式匀加入煙燻肉食材,有三文治、漢堡包、凍肉拼盤、香腸、豬肋骨 和 新奧爾良風飲料等等,令人有致身於當地旅遊的感覺呀。 Espresso BBQ Duroc Pork Baby Back Ribs $138/半條 原來想試試招牌的香辣牛腩包,不過聞到Ribs的香氣後,決定轉移目標啦! 豬肋骨呈上時傳來超濃郁的煙燻香氣,濃香的招牌Espresso BBQ香,令人口水直流。醬汁調配完美,鹹香並重,濃而惹味,肉骨輕輕一切已完美分離,肉質嫩滑多汁,超級好吃!Hum
位於中環的Smoke & Barrels
,是一間主打南美風的煙燻肉餐廳。

店內的位置不多,在店內享用或外帶回家也可以啦!

Smoke & Barrels售賣的菜式匀加入煙燻肉食材

Hummer Detroit Style Square Pizza $108

薄餅有五種口味,這次試試服務員推介的 Hummer Pizza。這裡的薄餅充滿美式風情
,呈四方形的薄餅,四邊佈滿芝士,邊位脆卜卜,鹹香惹味,非常好吃。放滿大量自家製辣肉腸香腸、煙肉條、芝士、蕃茄等,用材豐富,整體配搭完美,滋味無窮,是我今年吃過最好吃的薄餅呀!!!
2020-10-16
2020-10-20 435 瀏覽
為咗預祝我嘅生日,同閨蜜去咗中環食好西~跟住去咗呢間餐廳真係要超級推介!!!我哋叫咗一個Pizza,有蝦明太子芝士蕃茄。呢度嘅Pizza同外面好唔同,首先佢嘅形狀係正方形,另外就係Pizza嘅四邊係有好多芝士脆脆組成,而佢嘅中間位置比較軟身少少,Pizza切開咗做4分每一件Pizza上面嘅配料都係好平均🤓🤓🤓重點我係覺得佢好入味,芝士脆脆嘅邊真係加咗唔少分😭😭😭好食到一個點😂😂另外就係Pork ribs,食落去完全唔係得骨,佢真係好多肉好juicy😌(事關我真係有嗰啲唔好嘅經歷)除咗佢原本嘅BBQ醬係表面之外仲可以自己出去加唔同嘅醬汁。呢度嘅醬汁係可以購買,包裝到好靚嘅一樽樽~(除咗堂食之外佢仲提供一啲例如煙三文魚或者火雞肉獨立包裝可以買走)

除咗佢原本嘅BBQ醬係表面之外仲可以自己出去加唔同嘅醬汁。
呢度嘅醬汁係可以購買,包裝到好靚嘅一樽樽~