2024-08-05 1107 瀏覽
一入餐廳見到星空波波設計非常漂亮,慶祝生日、打卡一流,星座生日蛋糕有煙火效果、非常浪漫、吸引、有賣點、食物方面不錯、燒乳豬、黑松露牛肝菌意大利飯非常好、職員服務非常貼心,無論解釋食物及建議都非常專業👍
2024-08-02
  • 意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
  • 即刨意大利黑松露牛肝菌意大利飯
  • 朱古力流心蛋糕
2024-08-04 1516 瀏覽
以星空🌌做主題既浪漫西餐廳🍴Bookmark 左好耐終於今晚約咗好朋友me time 係度食飯chill下,估唔到每一道餸都好好味😋呢度地方闊落之餘仲有好多打卡位💫就連Menu都係會發光嘅電子版!好切合星空主題😍✨即炸魷魚配蛋黃醬 $128一開始以為自己叫錯嘢食🤣因為炸粉少到見吾到亦食吾出😄魷魚係新鮮魷魚幼所以肉質特別軟糯,加埋檸檬汁同配埋蛋黃醬一齊食,依個前菜即清新又開胃🤤✨意式風乾巴馬火腿雜錦芝士拼盤 $198巴馬火腿入口充滿油香,配上清甜嘅哈蜜瓜,十分清新開胃!✨即刨意大利黑松露牛肝菌水牛芝士手工薄餅 $188 🍕邊皮脆口,薄薄嘅餅底鋪滿黑松露、牛肝菌同埋芝士,味道十分香口濃郁😋但因為簿底又吾會好膩👍🏻✨鮮拆珍寶蟹肉手工闊條麵 $298預先拆好晒d蟹肉,索曬啲汁非常惹味!啖啖蟹肉既口感好正👍🏻闊條麵亦都好彈牙爽口吸哂蟹肉既香氣同醬汁,好味🤤✨My sign cake $148用星球造型嘅盒裝住個蛋糕,送過黎嘅時候職員會即場點火🤩打卡一流!蛋糕係雜莓朱古力慕絲蛋糕,酸酸甜甜,吾會膩。✨Mocktails - Aurora $98青蘋果菠蘿味,飲落清甜清爽。
以星空🌌做主題既浪漫西餐廳🍴

✨即炸魷魚配蛋黃醬 $128

✨意式風乾巴馬火腿雜錦芝士拼盤 $198

巴馬火腿入口充滿油香,配上清甜嘅哈蜜瓜,十分清新開胃!

✨即刨意大利黑松露牛肝菌水牛芝士手工薄餅 $188

✨鮮拆珍寶蟹肉手工闊條麵 $298

✨My sign cake $148

蛋糕係雜莓朱古力慕絲蛋糕,酸酸甜甜,吾會膩。

✨Mocktails - Aurora $98

青蘋果菠蘿味,飲落清甜清爽。
2024-07-23
趁朋友生日🎂 去bookmark已久嘅餐廳慶祝🥳 餐廳安排咗星空打咭座位,充滿浪漫格調,環境氣氛滿分,慶生一流👍🏽 本身只係打算嚟打咭🤣 對食物唔抱好大期望,結果食物係出乎意料地好食😋🐷意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268),意式燒乳豬都係第一次食,落單後十分鐘已經上枱。乳豬外皮脆卜卜,肉質又軟,伴碟有薯角,椰菜帶微酸,好食😋🥟巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅($178),餃子造型嘅薄餅都係第一次食😆 上枱時會仲會以🔥火焰燒一燒,好有特色!本來以為餃子外層係脆身餅皮,但原來係軟身薄餅,配合芝士🧀和肉醬,味道濃郁😋🌌🎂星座蛋糕($148)係雜莓朱古力慕絲鏡面蛋糕,碟上可寫上字句。上枱時,侍應會以火焰燃點蛋糕周邊,開蓋後仲有煙霧散出,藍色鏡面蛋糕以糖珠點綴出♌️獅子座星空圖案,將宇宙星空帶到餐桌上,設計好有心思🤩 雜莓蛋糕味道酸酸甜甜,口感鬆軟濕潤,以脆餅做餅底,飯後以小蛋糕作結好滿足🥳

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉

巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅

星座蛋糕

意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅
星座蛋糕
2024-07-28 1400 瀏覽
第二次黎到尼間位於尖沙咀諾士佛台嘅星空餐廳野食好味🤤性價比唔錯之餘,打卡影相亦係一流!煙墨西哥辣椒腸肉手工貓耳朵粉 $178辣椒腸唔會好辣,只係帶微微辣貓耳朵粉嘅質地綿密有嚼勁👍🏻整體口感層次豐富炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 $368澳洲M5和牛西冷扒牛肉入口即化,肉質鮮嫩多汁,帶有淡淡嘅炭燒煙燻香氣薯蓉質地溫潤綿密😌恰到好處嘅奶香點同奶油味,與牛肉嘅濃郁口感形成鮮明對比~巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅🍕$178Pizza嘅外型獨特,佢嘅外型就好似一隻大餃子咁🥟然後裏面再包入Pizza嘅餡料餅皮薄如蝉翼,外層金黃酥脆,咬落去可以感受到內裏鬆鬆軟軟嘅質地😋至於餡料,巴馬火腿本身就擁有濃郁鹹香的嘅獨特風味,同水牛芝士嘅綿密酸甜形成了美妙的搭配!佢地嘅cocktail 都別具特色㗎 !係用星座黎命名,配合返餐廳星空嘅主題😍我地就嗌左白羊座♈️Aries同埋巨蟹座♋️Cancer白羊座♈️Aries由荔枝味伏特加、葡萄柚、玫瑰、青檸、梳打水調製而成粉嫩的顏色真係啱曬我尼d少女心💖飲入口即刻感受到清新爽口嘅荔枝味,葡萄柚嘅酸澀亦都恰到好處玫瑰🌹嘅芳香點綴其中,同青檸嘅清新完美融合而巨蟹座♋️C
第二次黎到尼間位於尖沙咀諾士佛台嘅星空餐廳
野食好味🤤性價比唔錯之餘,打卡影相亦係一流!

煙墨西哥辣椒腸肉手工貓耳朵粉 $178
辣椒腸唔會好辣,只係帶微微辣
貓耳朵粉嘅質地綿密有嚼勁👍🏻整體口感層次豐富

炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 $368

巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅🍕$178

我地就嗌左白羊座♈️Aries同埋巨蟹座♋️Cancer

玫瑰🌹嘅芳香點綴其中,同青檸嘅清新完美融合

而巨蟹座♋️Cancer係由大黃葉味朗姆酒、大黃葉、百香果、薄荷葉、青檸、梳打水調製而成
Cancer散發住誘人的橙黃色調
入口個陣,濃郁芳香嘅大黃葉味撲面而來~隨後係酸甜嘅百香果同清新嘅薄荷葉相互輝映

幽暗嘅環境加上星空燈光,在配合埋令你彷彿置身於宇宙太空嘅音樂🌌令餐廳環境超有vibe
非常適合約埋閨蜜過黎影相打卡/情侶聚餐🥰

2024-07-27 1088 瀏覽
濃香魚湯香酒煮鮮蜆意粉($178)啲蜆都算大隻 醬汁味道算係清淡 適合唔想食漏漏意粉嘅大家意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)乳豬皮好鬆脆 焦糖蘋果芥末可以減輕肥膩感但份量略再多啲就好 覺得唔夠喉蕃茄流心水牛 芝士沙律($138)流心水牛芝士好正 而黑醋沙律絕對係健康之選 星座蛋糕($148)呢款蛋糕絕對係慶祝生日打卡之選 簡單而隆重嘅點火儀式蛋糕造型亦都十分特別Piss off($98)Mango basil lime ginger aleAurora($98)Green Apple pineapple lime soda water兩杯cocktail都係易入口之選 啱哂平時唔飲開酒但又想飲少少嘅大家
濃香魚湯香酒煮鮮蜆意粉($178)
啲蜆都算大隻 醬汁味道算係清淡 適合唔想食漏漏意粉嘅大家
意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)
乳豬皮好鬆脆 焦糖蘋果芥末可以減輕肥膩感
但份量略再多啲就好 覺得唔夠喉

蕃茄流心水牛 芝士沙律($138)
流心水牛芝士好正 而黑醋沙律絕對係健康之選

星座蛋糕($148)
呢款蛋糕絕對係慶祝生日打卡之選 簡單而隆重嘅點火儀式
蛋糕造型亦都十分特別

Piss off($98)
Mango basil lime ginger ale
Aurora($98)
2024-07-26 1345 瀏覽
Staro🌟尖沙咀諾士佛台酒吧,⼀開𨋢門已經嚇親,個招牌都好靚下😍夜空星星主題既裝修,又迷幻又高雅,氣氛好好👍🏻主要做高質西餐、Cocktail、海鮮等,Weekend仲有Live music🎶Oyster time🦪是日三款法國生蠔,Mermaid,鮮甜非常,好有回甘,幾肥美🥹 Joesphine幾大隻,爽身啲,都好鮮,Jolie Mauger,海水味重,蠔味都幾濃😋配枝Chardonnay白酒食,蠔味出啲,啲after taste仲正🥂Staro Crab Cake 金黃香脆鮮拆蟹肉餅🦀賣相唔錯,⼀切開就好香,真係鮮拆蟹肉,好重蟹味,非常好味🤤炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉,份量好大擺盤好靚,牛扒肉質好嫩,好多肉汁,牛味愈食愈有🩵食物質素估唔到咁高,海鮮同牛都正😄加埋呢個咁獨⼀無二既星空裝修,約會聚會勝地🌌

生蠔
白酒
法國生蠔

炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉

生蠔
白酒
法國生蠔
炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉
好朋友生日 揀左去STARO食😇打卡慶祝一流位於尖沙咀 以浪漫星空為主題既西餐廳💫係🌘星光暗淡既鬧市中閃閃發亮✨絕對係都市人放鬆慶祝既好地方🥳入面裝修以致餐牌都係以藍色星空為主🪐天花板星光閃爍 常有流星滑過☄️ 藍色波波吊燈 仲有岩晒打卡既半月吊椅🌙感覺好夢幻好浪漫 氣氛一流🥂🍷 除左一般座位外 仲有同樣係星空主題滿佈LED小燈泡既包廂位 舒服寬敞😊食物選擇幾多 主打係用活海鮮整成既西式料理🦐🦞🦀🦑多款手工意粉 手工薄餅 精美甜品飲品就以COCKTAIL MOCKTAIL最有星空特色叫左沙律 薄餅 意粉 甜品 特飲😛💥辣西西里風情八爪魚沙律慢火煮既原條八爪魚腳 份量十足相當厚肉且口感軟糯 配埋微酸微辣既醬汁沙律 好開胃😗💥巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 係STARÒ既招牌菜之一 手工整到水餃既形狀薄餅皮脹卜卜 香脆有口感入面包住大量既料 一層層既火腿水牛芝士肉醬 好滿足😇💥西西里紅蝦手工幼蛋麵 用左市面上最大隻意大利西西里紅蝦🦐紅蝦肉質爽滑 連埋蝦膏蝦汁食極之鮮甜而手工蛋麵口感煙韌帶蛋香 好掛汁每條麵都掛滿紅蝦精華既蕃茄醬汁 濃郁惹味😝💥APOLLO🛰️🚀太空人捧杯既造型 相當有玩味用
好朋友生日 揀左去STARO食😇打卡慶祝一流

💥MY SIGN 星座蛋糕
生日慶祝必點 滿滿既儀式感 🔥
店員會眼前點燃一刻 心花怒放 朋友好有驚喜😎
藍莓朱古力蛋糕 酸酸甜甜 幼滑好味
為了慶祝同女朋友週年紀念日 提早左半個月bk 比埋deposit 我地7點45去到 staff求其搵個位比我地 我話我bk左星空座 佢check到8點半先話搞錯左 等左半個幾鐘先入座 之後坐左一個鐘一杯水都無 無service 之後野食速度同法國餐有得比9點40先有主餐 比人串我食宵夜!食物自己睇啦 加左錢既牛柳同街邊牛腩粉有得比其他都唔好食 費事講 不過未去到好難一間打卡餐廳無服務收費又貴唔知點解咁多人推薦 香港大把靚餐廳可能我呢排成日翻大陸食百幾蚊既餐廳 人地服務好 起碼要我等都講聲對唔住 仲送翻野比客人 對比之下香港既餐廳真係無野好講 價錢自己睇1700食d咁既野 打卡餐廳又唔舒服 唔會有下次如果你想黎食建議咩都唔好加 食最平既套餐 過來影下相就算了 本身無諗住打咁多字 比差評要超200字
食物自己睇啦 加左錢既牛柳同街邊牛腩粉有得比
其他都唔好食 費事講 不過未去到好難

2024-07-23
40 分鐘 (堂食)
紀念日
  • 意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
2024-07-23 2234 瀏覽
見到近排喺啲社交媒體上面有好多好靚嘅片,就喺女朋友生日嗰日帶咗佢去食。佢哋啲食物嘅擺盤真係好靚,尤其是佢哋個星空蛋糕,加埋嗰個煙火效果真係超級適合呃like。但係講返食物質素就真係覺得麻麻哋。嗰日我訂咗佢哋個海鮮餐,主菜要咗一份羊一份牛。佢一開始個海鮮拼盤入面有四款生蠔,其中有兩款食落都係覺得好腥、唔新鮮隔籬枱甚至要求佢哋換過隻。主菜就按佢哋建議每份都係嗌咗五成熟,但係唔知佢哋個人手安排係好緊絀定係點,見到嗰碟嘢擺咗喺個出餐位好耐都未上到我哋枱度,結果去到我哋張枱度嘅時候已經凍晒。不過其他嘢都算係幾好食,尤其是佢個龍蝦湯都真係好香。另一樣嘢就係佢哋啲上菜速度。首先我哋坐低咗之後都等咗10分鐘先至有人問我哋揀乜嘢主菜,但係明明前面有好多嘢都係唔使揀可以直接上咗先。不過唔緊要,係我哋揀完主菜之後差唔多每一碟嘢都隔半個鐘先上。我哋6:00入座,食到8:30先至食到甜品。冇比較冇傷害,見住隔籬枱遲過我哋入咗,應該都係嗌同一set嘢,但係每一份嘢都早過我哋到。希望餐廳可以食物質素同埋上菜速度上面有改善啦,唔好浪費咗咁靚嘅擺盤同埋咁靚嘅用餐環境。

2024-07-16
2024-07-21 1023 瀏覽
星空主題餐廳 全間餐廳都比藍光包圍住 連餐牌都係藍光😮😮🍝濃香魚湯香酒煮鮮蜆意粉($178)鮮蜆真係同平時蜆肉意粉嘅蜆唔同 大隻新鮮厚肉 唔會有殼入面冇蜆嘅情況😂😂意粉係彈牙質地 調味較為清淡 適合唔想一petpet醬嘅朋友🤓🍗意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)皮脆肉厚 惹味 不過份量唔多 5-6舊 兩個人分就夠 如果一班朋友就未必夠食了🤣🥗蕃茄流心水牛芝士沙律($138)流心水牛芝士味道係淡香 唔會超重芝士味 配埋沙律味道清新 不過想要多啲沙律菜 因為個黑醋好好味🥲🎂星座蛋糕($148)會著火嘅蛋糕 加埋可以寫字 慶生打卡必備 打開星球之後個蛋糕又配合番星空主題 係朱古力蛋糕🤤🍸Piss off($98)Mango basil lime ginger ale🍹Aurora($98)Green Apple pineapple lime soda water兩杯mocktail都係有心思嘅配搭 易入口 黎得諾士佛臺都要飲番兩杯🤭
星空主題餐廳 全間餐廳都比藍光包圍住 連餐牌都係藍光😮😮

🍝濃香魚湯香酒煮鮮蜆意粉($178)

🍗意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)

🥗蕃茄流心水牛芝士沙律($138)

🎂星座蛋糕($148)

係朱古力蛋糕🤤

🍸Piss off($98)
Mango basil lime ginger ale
🍹Aurora($98)

2024-07-20 615 瀏覽
講到慶祝 點少得呢間星空餐廳成個環境佈滿心思🌌女仔黎一定心心眼😍情侶黎亦好浪漫 談下心~🦑Deep Fried Calamari $128食得出係新鮮魷魚 而且炸粉少食完唔會覺得太邪惡 太熱氣~加埋檸檬汁 口感更清新🐙Seafood Zucchini Gnocchi $228食落口感豐富 有層次内有八爪魚、蝦、青瓜、薯仔粉團已經有滿滿飽肚感🍕Calzone Pizza $178以餃子造型為賣點上枱時仲有火焰嘅效果 😍pizza内有肉醬、芝士、巴馬火腿 外皮唔會太厚 份量足夠 ❣️🍸Aries $148同朋友傾偈點少得飲下野呢杯西柚易入口 ☺️
講到慶祝 點少得呢間星空餐廳
成個環境佈滿心思🌌
女仔黎一定心心眼😍
情侶黎亦好浪漫 談下心~

🦑Deep Fried Calamari $128
食得出係新鮮魷魚 而且炸粉少
食完唔會覺得太邪惡 太熱氣~
加埋檸檬汁 口感更清新

食落口感豐富 有層次
内有八爪魚、蝦、青瓜、薯仔粉團
已經有滿滿飽肚感

🍕Calzone Pizza $178
以餃子造型為賣點
上枱時仲有火焰嘅效果 😍
pizza内有肉醬、芝士、巴馬火腿
外皮唔會太厚 份量足夠 ❣️

🍸Aries $148
同朋友傾偈點少得飲下野
呢杯西柚易入口 ☺️
2024-07-20 449 瀏覽
好朋友生日,當然要搵一間特別的餐廳,呢間係尖沙咀人氣星空主題酒吧餐廳,好靚,周圍都係打卡點😍即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯 呢個意大利飯充滿濃郁嘅松露香味,同牛肝菌嘅鮮味好夾,一定要試!金黃香脆鮮拆蟹肉餅 🦀 蟹肉餅外脆內嫩,蟹肉鮮甜多汁,配埋清新嘅沙律,口感豐富。黑松露牛肝菌忌廉濃湯伴手工麵包條 濃郁嘅忌廉湯帶有松露同牛肝菌嘅香氣,手工麵包條脆卜卜,沾湯一齊食一流❤️生牛肉他他 🥩 牛肉他他新鮮嫩滑,配埋蛋黃同香草,味道鮮美。巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 🍕 手工薄餅鬆脆,餡料豐富,芝士香濃Aurora 青蘋果、菠蘿、青檸同梳打水,清新又解渴。Cat Planet 甘菊茶、士多啤梨、橙同檸檬,頂層仲有甘菊泡沫,口感豐富,味道獨特。總結嚟講,Starò係一間不可錯過餐廳,無論係美食定係環境都令人流連忘返。

即刨意大利黑松露牛肝菌燉意大利飯

金黃香脆鮮拆蟹肉餅 🦀
蟹肉餅外脆內嫩,蟹肉鮮甜多汁,配埋清新嘅沙律,口感豐富。

黑松露牛肝菌忌廉濃湯伴手工麵包條

生牛肉他他 🥩
牛肉他他新鮮嫩滑,配埋蛋黃同香草,味道鮮美。

巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅 🍕
手工薄餅鬆脆,餡料豐富,芝士香濃

Aurora
青蘋果、菠蘿、青檸同梳打水,清新又解渴。

Cat Planet

2024-07-18 535 瀏覽
在星空主題餐廳吃飯真的超特別的!氣氛超浪漫,感覺自己就在星空裡面🤤唔怪得知平日都好多人,記得要訂位!好多打卡位😍😍✅鮮澳洲龍蝦蕃茄沙律($268)真係超鮮,龍蝦肉質嫩得嚟又彈牙,每一口咬落去都爆出鮮甜嘅汁。配埋啲新鮮蕃茄,酸酸甜甜同龍蝦嘅鮮味好夾,食到停唔到口。沙律入面仲有啲香草同橄欖油,整體味道又香又清爽👍🏻✅巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅($188)味道層次好豐富,店員會先用火槍將餃子皮在燒得香脆一啲,薄餅底烤到夠晒酥脆,邊緣微微焦黃,散發出陣陣小麥香。巴馬火腿嘅鹹香同肉醬嘅濃郁味道完美融合,一口咬落去真係好滿足。水牛芝士嘅奶香濃郁,仲有啲牽絲效果😍😍✅意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)乳豬皮烤到金黃酥脆,肉質嫩滑多汁,每一口都爆濃油香。焦糖蘋果嘅甜味同微酸中和咗乳豬嘅油膩感,令整道菜嘅味道更加平衡。芥末籽蓉嘅微辣同獨特香氣,為呢道菜添咗一份獨特風味,食完真係難忘。✅Cat Planet($98)Mocktail有驚喜!甘菊茶嘅清香好撲鼻,啲花香令人感覺特別放鬆。加入咗新鮮嘅草莓、橙同檸檬片,令成杯飲品變得酸酸甜甜,特別適合夏天飲嚟解暑。最頂仲有一層甘菊泡沫,每一口都飲到細

唔怪得知平日都好多人,記得要訂位!

好多打卡位😍😍

✅鮮澳洲龍蝦蕃茄沙律($268)

✅巴馬火腿肉醬水牛芝士餃子手工薄餅($188)

✅意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉($268)

✅Cat Planet($98)

Mocktail有驚喜!甘菊茶嘅清香好撲鼻,啲花香令人感覺特別放鬆。加入咗新鮮嘅草莓、橙同檸檬片,令成杯飲品變得酸酸甜甜,特別適合夏天飲嚟解暑。最頂仲有一層甘菊泡沫,每一口都飲到細膩嘅口感,真係好好飲又靚靚
2024-07-16 570 瀏覽
今晚同友人共聚晚餐,梗係要揀間靚靚嘅打卡餐廳啦🥰,最後Duck哥🦆揀咗以星空🌌做主題嘅西餐廳 - Starò。餐廳非常夢幻,好似去咗太空🌌一樣,每個角落都有打卡位📸,而且地方非常闊落,不論一班朋友吹水🗨或者享受二人晚餐👩‍❤️‍💋‍👨都非常適合👍。會發光🟦嘅電子Menu好切合星空主題😍,餐廳與其他餐廳好唔同,有自己嘅海鮮🦐魚缸,所以會以新鮮海鮮製作西餐,而不是用冰鮮貨👍。即炸魷魚配蛋黃醬 $128魷魚🦑表面薄薄嘅炸粉,鎖住魷魚水份,口感軟嫩多汁如白芍😋,點埋微辣的蛋黃醬一齊食,味道更加鮮香惹味🤤。炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 $3685️⃣成熟嘅M5和牛扒,口感十分軟嫩多汁,肉味濃郁,帶陣陣油脂香🥰,加上炭燒香味突出🔥,每一口都令人回味無窮😋。伴菜新鮮帶炭燒味,薯蓉口感非常幼滑,有陣陣牛油香味,同樣出色😍。即刨意大利黑松露牛肝菌水牛芝士手工薄餅 $188手工薄🍕邊皮脆口,薄薄嘅餅底鋪滿黑松露🍄、牛肝菌及芝士🧀,味道十分香口濃郁😋。My Sign 星座蛋糕 $148用上星球🌍形狀盒子裝著蛋糕,店員送上枱時會點著黑色綿布,發出橙紅色的火光🔥,視覺效果一流,打卡必選📸。雜莓朱古力慕

即炸魷魚配蛋黃醬 $128

炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 $368

即刨意大利黑松露牛肝菌水牛芝士手工薄餅 $188

My Sign 星座蛋糕 $148
用上星球🌍形狀盒子裝著蛋糕,店員送上枱時會點著黑色綿布,發出橙紅色的火光🔥,視覺效果一流,打卡必選📸。雜莓朱古力慕絲蛋糕,味道酸酸甜甜,莓味香濃,朱古力慕絲幼滑,好睇又好食😋。

Apollo $98
用上可愛的太空人👨‍🚀陪伴出場,杯內混合咗百香果、檸檬及橙,味道酸酸甜甜,口感冰涼非常醒胃😋。

Pieces $148
混有咖啡味☕️威士忌🥃,味道微甜又香又純😋。

2024-07-07
間餐廳環境唔錯,好適合情侶約會或者慶祝生日。我哋叫咗兩個SET DINNER,送咗盤海鮮拼盤,生蠔幾好食,但其他就冇咩味道。前菜,湯都好食,但係重頭戲嘅主菜卻令人意想不到的失望。主菜叫咗份牛扒,一切已經FEEL到面頭嘅皮好硬,要用好大力先切得開啲肉,跟住一咬落塊肉係食到啲窿味,但係食到牛味嘅,證明本身用料唔差,只係廚師嘅工夫有待加強。300幾蚊嘅牛扒,難聽啲講句,燒得仲衰過一般餐廳百幾蚊嘅質素。最後甜品不過不失,冇咩特別。值得讚嘅係服務員態度好好,專業。如果你想嚟打卡同體驗服務,呢間餐廳係值得一試,如果對食物質素有要求嘅就可免則免。