2014-05-11
母親節晏奏諗住去上面間餐廳食, 但等好耐既情況下唯有選擇呢間. 門面裝修真係幾靚, 又新新地諗住試下, 嘩食完呢間野我特登為佢開左個a/c要寫第一次食評!!😤首先係飲品, 杯凍檸茶同凍檸水甜到漏, 加完水都仲好甜, 好似飲緊糖漿咁😨到個黑松露煙三文魚意粉, 有一片小煙三文魚咁多, 男朋友媽媽話塊煙三文魚有d '縮', 我無食過唔知, 但無黑松露味就真既.到個大大碗豚肉同豬軟骨飯. 我真係未試過d飯硬到咁. 飯亦只係微暖, d飯就好似隔夜飯再拎出黎擺落微波爐叮咁. 塊炸豚肉都算好d, 但塊豬軟罘骨真係omg, 好硬好un, 仲有隻蛋後面係燶geh. Pizza算係最好食果樣, 但條邊都係燶左黑geh. 自問我係一個垃圾桶咩都食咩都覺得好味, 但今次真係唔得, 食左1/3就放棄左. 男朋友同佢媽媽話寧願食McDonald好過😅唔知點解間餐廳有烏蠅飛黎飛去好煩, 全程係到趕佢走😓或者呢d餐廳係飲品同甜品方面比較好, 我不予置評, 但唔知點反映我地既意見, 唯有打係到, 只係希望佢地可以努力改進下, 因為一次印象可以影響好大.
唔知點解間餐廳有烏蠅飛黎飛去好煩, 全程係到趕佢走😓