2024-09-24
🐷韓式烤五花腩泡菜溫泉蛋卡邦尼烏冬$138五花腩烤到好香脆,食落唔油膩👏佢既烏冬係扁身超掛汁😍😍泡菜+溫泉蛋撈埋烏冬食勁正!好creamy😋😋多重口感👏🐟蒲燒鰻魚配滑蛋蓋飯$128大大舊鰻魚,無咩骨唔錯👍個蛋超厚好夠餸飯!!味道唔錯👍🧀挪威芝士Croffle配鮮製忌廉及雪糕$118必試必食😍相信拎呢個慶生都好有睇頭✨✨本生係配埋cream cheese 當日就無 但我相信如果有埋仲更加好食,不過無左都係一樣好食,因為芝士好多,夾埋雪糕同croffle 食超正😋😋😋👍👍雪糕係朱古力味 好濃👍👍🍵Mochi Matchagato$58真係超有創意!!我估係呢間首創?!🤣🤣真係好得意,一粒雪米滋擺埋抹茶一齊飲 🤣🤣正,抹茶如果多啲就好拉🤣🤣🧀☕️Cheese Latte$53無唸到芝士拿鐵原來甘有驚喜,🤣🤣🤣面頭勁多挪威芝士,其實飲落有啲似芝士奶蓋既感覺,幾得意😋😋👏芝士勁香又濃🩷第一次食挪威芝士🧀正❣️
🐟蒲燒鰻魚配滑蛋蓋飯$128
大大舊鰻魚,無咩骨唔錯👍個蛋超厚好夠餸飯!!味道唔錯👍
🧀挪威芝士Croffle配鮮製忌廉及雪糕$118
必試必食😍相信拎呢個慶生都好有睇頭✨✨