餐廳: TERA (形點 I)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
日式木系風格裝潢,有正常座位/下沉式榻榻米兩款座位,小編當日坐下沉式榻榻米,對於當日著裙既小編就冇咁方便,要啲技巧跨入去坐,但勝在唔洗屈著對腳咁辛苦。————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -♥️ 日式照燒汁汁燒紐西蘭肉眼 $168A先生本身對於係日式餐廳食牛扒期望唔太高,依塊牛扒打破常規,廚師將肉眼扒煎到剛好五成熟,油脂豐富,入口肉質柔軟。♥️ 虎蝦櫻花蝦乾意粉 $128虎蝦爽口,意粉用左粗身扁意粉,比一般意粉更易掛汁,整體蝦味濃郁。♥️ 金箔Nutella疏乎厘班戟 $158疏乎厘有好多口味選擇,小編揀左依款係每日限定,入面有可可豆榛果仁醬、金莎朱古力脆脆、金箔,疏乎厘鬆軟度不足,蛋味亦唔算香濃,整體唔會好甜。♥️ 荔枝玫瑰花茶 $58一壺茶大概有5杯左右,淡淡玫瑰花香,微微荔枝甜,配合甜品飲都係唔錯既選擇。- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -————————————♥———————————

————————————♥———————————

♥️ 日式照燒汁汁燒紐西蘭肉眼 $168

♥️ 虎蝦櫻花蝦乾意粉 $128

♥️ 金箔Nutella疏乎厘班戟 $158

♥️ 荔枝玫瑰花茶 $58

————————————♥———————————
  • 日式照燒汁汁燒紐西蘭肉眼
2023-08-30 40 瀏覽
香港🇭🇰|元朗日本風Cafe🐻形點商場的日本風Cafe,裝修簡樸舒適,餐牌上既甜品都好吸引🐻叫左明太子意粉,個粉比較多醬汁,吃完有飽濟感,但味道不錯🐻甜點方面不錯,鬆餅好香和鬆軟,配上香濃士多啤梨醬😋,食完一啖又一啖🐻窩夫叫左開心果口味,窩夫舖滿開心果同腰果,香濃可口,窩夫外脆內軟,十分好吃🐻加上環境舒適,適合和朋友一起放鬆一下🐻TERA (形點 I) (元朗)元朗元龍街9號形點 I L1樓1075號舖
香港🇭🇰|元朗日本風Cafe

🐻叫左明太子意粉,個粉比較多醬汁,吃完有飽濟感,但味道不錯
明太子意大利粉

開心果窩夫

🐻加上環境舒適,適合和朋友一起放鬆一下

🐻TERA (形點 I) (元朗)
明太子意大利粉
開心果窩夫
👍🏻虎蝦櫻花蝦乾意粉意粉內有3大隻虎蝦 加上餐廳在意粉表面上灑上櫻花蝦乾 令到扁意粉充滿蝦嘅鮮味 再用上忌廉汁烹調 味道一流🤗👍🏻 開心果pancake三層嘅開心果pancake 造型非常吸引 上檯時已經忍唔到口😂 開心果醬味道一流 加上碟邊充滿開心果碎 十分好味 值得推介比大家🤗👍🏻 美式咖啡飲品嘅杯非常精緻 好適合打卡 而個咖啡充滿香味 配埋個甜品食 簡直係絕配🤤👍🏻 烏龍咖啡非常特別嘅配搭 既飲到咖啡嘅味道 又有烏龍茶嘅香氣 加上餐廳在飲品內放上奇亞籽 增添口感 好正🤗注意事項⚠️- 餐廳充滿日本風味☺️ 食嘢打卡一流- Pancake 係即叫即整 需要等待大概10分鐘嘅時間
👍🏻虎蝦櫻花蝦乾意粉

👍🏻 開心果pancake

👍🏻 美式咖啡

👍🏻 烏龍咖啡

注意事項⚠️

- 餐廳充滿日本風味☺️ 食嘢打卡一流
- Pancake 係即叫即整 需要等待大概10分鐘嘅時間
2023-08-27 72 瀏覽
探舊同事之前,約左朋友去yoho mall搵食,在openrice預訂左11:45(本身想訂12:00,可惜無呢個時間,再下一個時段係12:30)大約11:50 到達,當時有兩張2人檯,一張6人檯,接待的職員忙著送餐(當時只有一個服務員),等左一陣獲安排入座,被告知用餐時間只有60分鐘🫠…網上訂位時冇通知,否則唔會揀…當時朋友仍未到,但唔想再搵另一間餐廳,最後都選擇坐底兩個人,叫左一碟明太子蟹肉意粉,一客梳乎厘pancake,一杯flat white,一杯梳打。整體而言,食物飲品都還可以,最滿意的是意粉,味道不錯,用料充足,份量比預期大碟。雖然呢間cafe以pancake作主打,可是不覺得特別出色😅 因為食完意粉先上pancake,所以最後用餐時間都超出左15分鐘左右。整段用餐時間都冇坐滿(或者因為咁,所以冇特別趕我地還檯),留意到有啲客人想入座,但又離開左(唔知係咪因為被告知得60分鐘用餐時間)明白餐廳想翻多幾次生意,亦明白有最低消費,然而60分鐘真心少同令客人卻步:坐底睇menu到落單都大約8-10分鐘,等齊main的食物飲品又要15-20分鐘,淨返30分鐘倒落個肚?若果想食埋pa

明白餐廳想翻多幾次生意,亦明白有最低消費,然而60分鐘真心少同令客人卻步:坐底睇menu到落單都大約8-10分鐘,等齊main的食物飲品又要15-20分鐘,淨返30分鐘倒落個肚?若果想食埋pancake / 窩夫,要趁熱食,又話要預時間整,90分鐘比較合理。俾緊每人大約$200,周末放假想悠閒一下,可唔可以多返啲啲時間?

Flat  White
金箔金莎(榛子)梳乎厘pancake
2023-08-27
2023-08-21 446 瀏覽
餐廳環境開揚, 有幾個榻榻米位, 唔使屈住對腳咁坐但又有feel, 感覺舒適。𓊈明太子蟹肉意粉 $𝟷𝟶𝟾𓊉Lunch set 有主菜, 湯/ 沙律同一杯飲品。明太子意粉好 creamy, 面層有好多蟹籽同蟹肉, 味道香濃又有口感, 每條意粉都掛滿醬汁, 好好食!𓆹 沙律沙律好新鮮, 有鮮甜味, 加埋黑醋酸酸地好開胃。𓆹 Iced Mocha咖啡同朱古力味道香濃, 互相配合。𓊈香葉蕃茄意粉 $𝟾𝟾 ✧ 追加虎蝦 $𝟸𝟶𓊉意粉份量好澎湃, 蕃茄醬酸酸甜甜, 加埋香葉, 味道好 fresh, 虎蝦厚肉而且彈牙!𓆹 Iced LatteLatte 嘅奶味非常香滑!𓊈宇治抹茶梳乎厘班戟 $𝟷𝟹𝟾𓊉梳乎厘班戟側邊有蕨餅, 白玉, 紅豆蓉, 宇治抹茶忌廉同抹茶餅碎。梳乎厘班戟好有空氣感, 入口即溶, 好好食, 難怪每枱都會叫一份。側邊嘅蕨餅水潤潤, 好似水嘅質感, 白玉好煙靭, 非常推介!𓇊 整體食物飲品都好有質素, 環境舒適, 值得二訪!

𓊈明太子蟹肉意粉 $𝟷𝟶𝟾𓊉

𓆹 沙律
沙律好新鮮, 有鮮甜味, 加埋黑醋酸酸地好開胃。

𓆹 Iced Mocha
咖啡同朱古力味道香濃, 互相配合。

𓊈香葉蕃茄意粉 $𝟾𝟾 ✧ 追加虎蝦 $𝟸𝟶𓊉

𓆹 Iced Latte
Latte 嘅奶味非常香滑!

𓊈宇治抹茶梳乎厘班戟 $𝟷𝟹𝟾𓊉

𓇊 整體食物飲品都好有質素, 環境舒適, 值得二訪!
><呢度嘅souffle pancake有唔同口味配搭款款都好吸引 即叫即整當日等咗15分鐘左右開心果梳乎厘班戟(148)開心果雜果仁 /開心果忌廉/開心果醬Pancake挺身鬆軟具彈性 十分動L入口雖富空氣感 但質感濕潤得嚟較實在唔會好似食完等於冇食過咁伯爵茶梳乎厘班戟(138)伯爵茶忌廉/粒粒麻糬/伯爵茶粉/杏仁脆片冇淋上太多醬下 清楚見到厚身鬆泡泡嘅pancake麻糬粒沾滿伯爵茶粉 入口柔軟綿糯芒果椰子芭菲(68)芒果 / 椰子斑蘭奇亞籽 / 芒果蓉 /椰子果凍酸酸甜甜 夏天食幾refreshing加上有奇亞籽 自我感覺健康d🤣><><><><><><><><><><TERA元朗元龍街9號形點 I L1樓1075號舖
呢度嘅souffle pancake有唔同口味配搭
款款都好吸引 即叫即整當日等咗15分鐘左右
開心果梳乎厘班戟(148)
開心果雜果仁 /開心果忌廉/開心果醬
Pancake挺身鬆軟具彈性 十分動L
入口雖富空氣感 但質感濕潤得嚟較實在
唔會好似食完等於冇食過咁
伯爵茶梳乎厘班戟(138)
伯爵茶忌廉/粒粒麻糬/伯爵茶粉/杏仁脆片
冇淋上太多醬下 清楚見到厚身鬆泡泡嘅pancake
麻糬粒沾滿伯爵茶粉 入口柔軟綿糯
芒果椰子芭菲(68)
芒果 / 椰子斑蘭奇亞籽 / 芒果蓉 /椰子果凍
酸酸甜甜 夏天食幾refreshing
加上有奇亞籽 自我感覺健康d🤣
><><><><><><><><><><
TERA
2023-08-12 48 瀏覽
前嗰幾日放假 同朋友去咗YOHO行街,我哋去咗一間咖啡店食lunch,餐廳環境係木系裝修,亦都有幾張榻榻米坐位,可以靚靚打卡😍,勁肚餓呀,唔知佢除咗環境靚啲嘢食好唔好食呢?-佢嘅lunch 係有得揀買沙律或者餐湯 我哋有各一選擇到 湯係薯仔煙肉湯 而新鮮沙律係芝麻醬🤍 非常之Fresh💯-明太子蟹肉意粉份量又多又足,個汁好濃稠鹹香味十足,掛晒上去個意粉度,會非常入味。而蟹肉份量亦都好足,連同紫菜同埋明太子汁撈埋一齊嚟食,勁好味,整體非常出色-鱸魚配酸菜忌廉汁魚肉敲得啱啱好,外皮非常焦脆,而且食落好香口,外脆內軟,特別地加上酸菜忌廉汁,將個味道中和,食落一d都吾膩,好好食。-草莓疏乎厘班戟食落非常鬆軟,好有空氣感,再加上甜絲絲嘅士多啤梨醬,味道相當有層次,而且仲有士多啤梨粒增加口感。-
鱸魚配酸菜忌廉汁
草莓疏乎厘班戟
2023-08-02
午餐
2023-08-10 45 瀏覽
🥞 宇治抹茶疏乎厘Pancake $138🍝 明太子蟹肉意粉 $128🍫 熱朱古力 $42☕️ 養生花茶:牛蒡茶 $58🌟 食評:元朗的TERA (形點 I),Pancake控絕對要來。先不說食物,這裡的日系裝潢就讓人心醉神迷。木頭的桌椅、簡單的設計,加上柔和的燈光,整個地方充滿了舒適和輕鬆的氛圍。宇治抹茶疏乎厘Pancake。蕨餅軟綿綿的口感,白玉QQ彈牙,再加上紅豆蓉的香甜,最特別的是宇治抹茶忌康,帶來濃郁的抹茶風味,讓人陶醉其中。而抹茶餅碎的口感更是為這道甜點增添了層次感。一口咬下去,煙煙韌韌。明太子蟹肉意粉。麵條煮得恰到好處,完美的彈牙口感。明太子醬汁濃郁而不膩口,與蟹肉的鮮美完美結合。每一口都能感受到蟹肉的鮮甜味,這道意粉絕對是推薦!熱朱古力。這杯熱朱古力帶來了濃郁的巧克力風味,口感滑順,彷彿是在品嚐一杯溫暖的甜蜜。養生花茶:牛蒡茶。這款花茶帶來了一種清新的口感,牛蒡的香氣令人愉悅。不僅美味,還有助於身體健康!總的來說,我在TERA 食物高質素,無論是宇治抹茶疏乎厘Pancake的甜蜜和層次感,明太子蟹肉意粉的濃郁和彈牙口感,還是熱朱古力的滑順和巧克力風味,我們要一個輕鬆的下午

🥞 宇治抹茶疏乎厘Pancake $138

🍝 明太子蟹肉意粉 $128

🍫 熱朱古力 $42

☕️ 養生花茶:牛蒡茶 $58

🌟 食評:

總的來說,我在TERA 食物高質素,無論是宇治抹茶疏乎厘Pancake的甜蜜和層次感,明太子蟹肉意粉的濃郁和彈牙口感,還是熱朱古力的滑順和巧克力風味,我們要一個輕鬆的下午。

#Instagram食評 #美食探險 #宇治抹茶疏乎厘Pancake #明太子蟹肉意粉 #熱朱古力 #養生花茶 #TERA #元朗 #日系裝潢 #美食驚艷 #食物探險#tera寺#打卡#香港美食#香港
2023-08-06
  • 明太子蟹肉意粉
Tera新分店位於元朗形點~主打日式西餐,最出名當然出自法國藍帶廚師主理 梳乎厘班戟!! 梳乎厘班戟金箔Nutella $158 Nutella榛子朱古力醬邪惡得有誰不愛,配兒時回憶嘅金莎朱古力脆脆~灑上貴氣盡現嘅食用金箔,單賣相都要加分蛋香濃郁,口感唔算係超空氣感果種~明太子蟹肉意粉 $128明太子係我至愛,用上扁意粉更掛汁! 除左蟹像蟹子增口感,大愛呢款意粉,加了大葉增香氣清新而不會膩凍鳳梨柳茉莉綠茶 $48 就是簡單天然鳳梨口味,天然香甜,茶底亦飲到!
Tera新分店位於元朗形點~

梳乎厘班戟

金箔Nutella $158

灑上貴氣盡現嘅食用金箔,單賣相都要加分

蛋香濃郁,口感唔算係超空氣感果種~

明太子蟹肉意粉 $128

凍鳳梨柳茉莉綠茶 $48
就是簡單天然鳳梨口味,天然香甜,茶底亦飲到!
2023-07-30
  • 明太子蟹肉意粉
Tera嘅總店係喺佐敦,比較出名同吸睛嘅就係梳乎厘班戟🤩 我Bookmark咗一段時間,終於有機會去食,呢次就去咗元朗YOHO入面嘅分店~我哋共4個人就叫咗個二人餐,另外再加一份牛角包窩夫同梳乎厘班戟😛•📸 晚市二人套餐 $368二人套餐包咗一份三文魚沙律、兩款自選主食、兩杯飲品同埋兩個流心芝士撻🧀 (芝士撻就係想像中嘅味道,芝士入面帶少許檸檬味,都唔算好膩~)如果單點的話,呢個價錢就只叫到兩份主食+兩杯飲品嘅價錢~🥢 明太子蟹肉意粉呢到嘅明太子醬係比較多cream,唔係太食到明太子嘅鹹香辣味,似食緊普通忌廉意粉,所以都比較膩😮‍💨~ 蟹肉份量正常,上面仲有啲蟹籽同紫菜絲,撈埋意粉食就多返啲鹹香👍🏼🥢 比目魚墨汁意大利飯 墨汁意大利飯相比之下個味道就多返少少層次,有鹹香同埋墨汁嗰種輕微嘅海鮮味~ 飯粒嘅口感帶少許煙韌👍🏼上面嘅兩件比目魚係裹咗薄薄哋嘅炸粉,食落外面微脆,入面嘅魚肉係「一梳梳」嘅,口感嫩滑😍🥢 蜜桃柚子烏龍茶🥢 凍鳳梨柳茉莉綠茶呢兩杯果茶單點的話要$50-52/杯,估唔到上枱會係咁細杯,睇落唔夠300ml😵‍💫 而且仲要無乜裝飾,就咁一杯茶,連隻杯都好普通,同其他人飲嘅咖

📸 晚市二人套餐 $368
如果單點的話,呢個價錢就只叫到兩份主食+兩杯飲品嘅價錢~
流心芝士撻

🥢 明太子蟹肉意粉

🥢 比目魚墨汁意大利飯
比目魚墨汁意大利飯

🥢 蜜桃柚子烏龍茶
🥢 凍鳳梨柳茉莉綠茶
呢兩杯果茶單點的話要$50-52/杯,估唔到上枱會係咁細杯,睇落唔夠300ml😵‍💫 而且仲要無乜裝飾,就咁一杯茶,連隻杯都好普通,同其他人飲嘅咖啡差好遠🫣 雖然味道正常,但都咁細杯又普通,真係幾失望~

🥢 招牌炸雞煙肉牛角包窩夫伴薯角 $138
有少少唔肯定當日食嘅係咪呢個,抑或係餐牌喺呢兩個禮拜更新咗🤔
我哋食嘅呢款係有2塊嫩滑嘅煎雞扒,雞皮同煙肉都煎到脆卜卜👍🏼 雞扒下面仲有生菜同番茄,脆脆哋嘅牛角包窩夫上面仲有一個幾特別嘅醬,味道似芝麻醬+千島醬咁,幾夾幾惹味~ 伴碟仲有焗迷你薯仔同埋沙律,個沙律係拌咗黑醋汁,同二人餐個沙律一樣~

🥢 開心果疏乎厘 $148
呢到嘅疏乎厘有好多口味,而且都幾出名,今次果然無令我失望🤩 三件疏乎厘班戟都好鬆軟,有足夠空氣感,所以唔會好快就塌晒~ 而且食落好有蛋香,配埋啲核桃、開心果,多重口感~因為有開心果醬同埋開心果忌廉,所以開心果味都幾濃郁,~ 推薦鍾意食疏乎厘班戟嘅朋友嚟試吓🥰
比目魚墨汁意大利飯
2023-08-01 32 瀏覽
元朗又有一間食梳乎厘Pancake,所以約吓朋友嚟食晚餐先,因為平日關係,雖然已經訂咗位人客人算太多,職員都好好幫我哋安排位置,我哋三個人去食,所以選擇咗一個二人餐,因為之後想食佢嘅pancake所以都覺得夠食,套餐我哋選擇煙三文魚沙律、蟹籽意粉、煎魚(忘記什麼魚)意大利飯、仲有飲品和蛋撻,另外特別叫了一個抹茶pangcake 😋每樣食物味道都唔錯👍🏻而且服務都好好👍🏻特別適合女仔傾計一聚😘
2023-07-30 32 瀏覽
近近地喺𝕐𝕠𝕙𝕠食個晚餐 見到𝕋𝕖𝕣𝕒難得唔洗等位決定要食佢地嘅 𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐭 ($368) 以價錢黎講都真係算抵 包括有沙律 兩份主食 飲品同甜品以前去過一次嗰陣覺得出菜好慢但今次真係進步咗好多 完全唔洗等 食物仲要好高質!🍂三文魚沙律(2人份)微酸嘅醋配上青瓜沙律菜同煙三文魚 好清新🍂明太子蟹肉意粉好creamy 意粉軟硬度適中(我鍾意偏硬嘅) 必點!🍂日式照燒汁汁燒紐西蘭肉眼照燒汁同肉眼好夾呀肉眼煮到粉粉地色 好嫩🍂烏龍咖啡咖啡入面真係有烏龍茶味 仲加埋奇亞籽 幾得意🍂凍鳳梨柳茉莉綠茶唔會過甜嘅綠茶 食到咁上下可以解膩🍂流心芝士撻同店員講上得先開始焗 所以上枱真係熱辣辣架芝士部分有濃烈嘅奶香味 好正呀🌼𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐭 好推介實在係幾抵食 但下次黎會主力食甜品 每款都太吸引啦
近近地喺𝕐𝕠𝕙𝕠食個晚餐 見到𝕋𝕖𝕣𝕒難得唔洗等位
決定要食佢地嘅 𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐭 ($368)
以價錢黎講都真係算抵
包括有沙律 兩份主食 飲品同甜品
以前去過一次嗰陣覺得出菜好慢
但今次真係進步咗好多 完全唔洗等 食物仲要好高質!

🍂三文魚沙律(2人份)
微酸嘅醋配上青瓜沙律菜同煙三文魚 好清新

🍂明太子蟹肉意粉
好creamy 意粉軟硬度適中(我鍾意偏硬嘅) 必點!

🍂日式照燒汁汁燒紐西蘭肉眼

同店員講上得先開始焗 所以上枱真係熱辣辣架
芝士部分有濃烈嘅奶香味 好正呀

2023-07-29
2023-07-30 26 瀏覽
今日約左朋友去元朗食下午茶。由於天氣太熱都係入商場食比較舒服!最後揀左”Tera”💰$108 香蕉海鹽焦糖窩夫甜品先上,賣相已經好吸引,即整窩夫夠熱又香脆,面上有香蕉、軟綿綿既忌廉、焦糖lotus餅&餅碎,味道好夾😋💰$128 虎蝦櫻花蝦乾意粉虎蝦大大隻,配上大量櫻花蝦乾很香又有咬口,意粉亦掛滿汁!💰$40最後我點左杯Latte,拉花就未合格,但味道不錯。總結坐位不多,大多時需等位,無論主食或甜品質素唔錯,價錢合理,值得一試!👍🏻

💰$108 香蕉海鹽焦糖窩夫

💰$128 虎蝦櫻花蝦乾意粉
虎蝦大大隻,配上大量櫻花蝦乾很香又有咬口,意粉亦掛滿汁!

💰$40
最後我點左杯Latte,拉花就未合格,但味道不錯。

2023-06-04
20 分鐘 (堂食)
  • 香蕉海鹽焦糖窩夫
2023-07-29 176 瀏覽
📍TERA (形點 I) (元朗)元朗元龍街9號形點 I L1樓1075號舖元朗yoho pancake 店,日式裝修,梳乎厘空氣感十足,不知不覺叫左成枱都系綠色食物😂每樣甜品都好吸引💚開心果梳乎厘$148開心果雜果仁,開心果忌廉,開心果醬💚宇治抹茶pancake $138蕨餅,白玉,紅豆蓉,宇治抹茶忌廉,抹茶餅碎💚芫茜青醬意粉$108內有羅勒,芫茜,蒜蓉,每條意粉都掛汁,好creamy🍵蕎麥保健茶#元朗#yuenlong#元朗美食#香港#hongkong#食好西#相機食先#hkfood#hkfoodie#食好西#相機食先#手機食先#香港好去處#週末好去處#pancake#梳乎厘#綠茶#開心果#芫荽#意粉#cafe
📍TERA (形點 I) (元朗)

開心果梳乎厘

💚開心果梳乎厘$148
開心果雜果仁,開心果忌廉,開心果醬

💚宇治抹茶pancake $138
蕨餅,白玉,紅豆蓉,宇治抹茶忌廉,抹茶餅碎

💚芫茜青醬意粉$108
內有羅勒,芫茜,蒜蓉,每條意粉都掛汁,好creamy
蕎麥保健茶

#pancake#梳乎厘#綠茶
#開心果#芫荽#意粉#cafe
開心果梳乎厘
宇治抹茶pancake
第二次嚟呢間餐廳,中意佢甜食鹹食都有,環境又唔錯,走木系嘅日式佈置,仲有啲扮榻榻米嘅座位,可惜係用餐時間限時較短,唔可以坐得耐👉🏼辣雞藜麥沙律 $138正正常常,雞扒嘅調味幾惹味,用咗孜然粉,仲有啲花生碎👉🏼芫荽青醬意粉 $108意粉都算大碟,超級掛汁,食落幾creamy,青醬味道濃郁👉🏼宇治抹茶 $138梳乎厘呢隻味限定供應,緊係要試下啦!疏乎厘有蛋香,食落有空氣感,入口即化,面頭淋上宇治抹茶忌廉醬,甜度剛好,仲有軟綿綿嘅綠茶蕨餅、煙靭小丸子🍡&紅豆🫘蓉,好滿足!

👉🏼辣雞藜麥沙律 $138

正正常常,雞扒嘅調味幾惹味,用咗孜然粉,仲有啲花生碎

👉🏼芫荽青醬意粉 $108

意粉都算大碟,超級掛汁,食落幾creamy,青醬味道濃郁

👉🏼宇治抹茶 $138